Cum să vă întâlniți o văduvă

La pierderea unui soț, văduvele adesea consideră că este greu să continuați cu viața, chiar și pe cel mai de bază nivel. Ideea de a întâlni și a cădea din dragoste din nou pare a fi un munte imposibil de urcat. Deci, ce ar trebui să faceți atunci când vă aflați interesați să întâlniți pe cineva care a fost văduvă? Aflați cum să urmăriți relația într-o manieră sănătoasă și respectuoasă.

Pași

Metoda 1 din 3:
Înțelegerea nevoilor partenerului dvs
  1. Imagine intitulată Data unei văduve Pasul 1
1. Recunoașteți locul spousului decedat în viața partenerului dvs. Ceilalți voștri semnificativi (și încă îi iubește pe soțul ei plecat. Pierderea va menține întotdeauna un anumit nivel de prezență în viața ei. Dacă veți fi într-o relație cu ea, va trebui să păstrați mintea acestui fapt, să faceți acest lucru și să învățați cum să o susțineți cât mai bine.
  • Înțelegeți că este bine să fii incomod la început. Moartea este deja un subiect ușor. Devine și mai greu de digerat când o moarte afectează pe cineva pe care îl pasă. Evitați tentația de a ridica aceste sentimente.
  • Imagine intitulată Data unei văduve Pasul 2
    2. Acceptați dreptul partenerului dvs. de a păstra jetoanele decedatului. Acestea sunt obiecte prețioase, iar partenerul dvs. are dreptul de a deține aceste păsări. Să fie respectuos în loc de ostil și încercați să evitați interpretarea acestor elemente ca o amenințare pentru dvs. și relația dvs. În cazul în care voi doi vă mută împreună în viitor, puteți discuta reciproc ceea ce se întâmplă cu aceste elemente.
  • Imagine intitulată Data unei văduve Pasul 3
    3. Nu vă opriți conversațiile despre partenerul dvs. decedat al altcineva. Lăsați partenerul să-și exprime gândurile și sentimentele despre pierderea ei. În timp ce este bine să vă simțiți incomod, ar trebui să încercați să păstrați o mentalitate sensibilă și deschisă cu privire la sentimentele partenerului dvs. Evitarea problemei nu vă va ajuta, partenerul sau relația dvs.
  • Vor fi momente care declanșează amintiri ale celor decedați pentru partenerul dvs. Dacă vrea să împărtășească acele amintiri cu dvs., ascultați deschis și cu răbdare. Încurajați-o să împărtășească aceste gânduri cu dvs. În acest fel, ea arată că vrea să se bată cu tine.
  • Angajați-vă cu partenerul dvs. în aceste momente de conversație. Arătați-i că ascultați prin contactarea vizuală și prindeți în mod încurajator. Păstrați urechile și mintea deschisă.
  • Nu vă fie frică să încercați să aflați mai multe despre partenerul dvs. decedat al altcineva. Încercați să aflați mai multe despre ce fel de persoană au fost și viața pe care au împărtășit-o cu partenerul dvs. De exemplu, ați putea spune: "Se pare că ați avut un moment minunat în Barbados. Ce alte excursii ați făcut împreună cu George?"Sau" Ce au fost hobby-urile lui Derek?"Întrebarea despre ele arată partenerul dvs. că vă pasă.
  • Imagine intitulată Data unei văduve Pasul 4
    4. Respectați momentele atunci când partenerul dvs. vrea să se întristeze singur. Uneori, partenerul tău va rezista împărtășind durerea ei cu tine. Nu o împingeți să se deschidă dacă nu este încă dispusă. Unele aspecte ale relației sale cu partenerul ei târziu, cum ar fi evenimentele care înconjoară moartea lor sau în ultimele zile de viață, pot fi totuși prea dureroase pentru a împărtăși. Ea va vorbi cu tine despre trecut numai când ea este pregătită emoțional.
  • Imagine intitulată Data unei văduve Pasul 5
    5. Aveți grijă în modul în care vă referiți la soțul decedat. Nu sunați niciodată partenerul dvs. mai târziu al altora "ex."Folosind acel cuvânt, presupuneți că relația sa sa încheiat de alegere, mai degrabă decât un eveniment nefericit și dăunător. În schimb, se referă la soț ca "târziu", "decedat", sau "a plecat."
  • Imagine intitulată Data unei văduve Pasul 6
    6. Evitați să utilizați platitudini comune pentru a vă confrunta partenerul. S-ar putea să fiți tentați să oferiți confort sugerăm că soțul dvs. deplasat al celuilalt este "la pace" sau "nu mai suferă."Luați seama de faptul că aceste afirmații comune nu reușesc adesea să se amelioreze sentimentele de durere. Indiferent de circumstanțele morții sau ale încercărilor actuale ale partenerului dvs. de a avansa, o parte din ea încă dorește pentru viața pe care o putea avea cu partenerul ei târziu.
  • Modalități mai bune de a oferi confort ar fi să spun "Știu că este dureros pentru tine. Doriți să vorbiți despre asta?"Alternativ, ai putea spune:" Sunt întotdeauna aici dacă ai nevoie de o companie."Arătați-vă sprijinul oferind să fiți acolo când partenerul dvs. are nevoie de el.
  • Imagine intitulată Data unei văduve Pasul 7
    7. Fiți atenți la creșterea emoțională a partenerului dvs. și a minimelor. Chiar și evenimentele aparent inofensive pot declanșa momente trist pentru partenerul dvs. Privind alimentele preferate ale partenerului său târziu la magazinul alimentar sau o reclamă a emisiunii lor preferate de televiziune vă poate înstrăma partenerul dvs. atât de des. Plimbați aceste momente cu ea și nu vă exasperați cu ea pentru că vă simțiți supărat. Aceste momente sunt o parte normală de durere, chiar și câțiva ani după o pierdere.
  • Imagine intitulată Data unei văduve Pasul 8
    8. Respectați-i durerea în timpul unor ocazii speciale și aniversări. Zilele de naștere, aniversările de nuntă și aniversările de moarte pot fi greu pentru partenerul dvs. Cei mai mulți puteți face este să fiți acolo. Întreabă-o dacă există ceva ce ar dori să facă pentru a comemora data.
  • Întreabă întotdeauna mai întâi dacă caută o companie sau dacă ar fi mai degrabă să fie singură. Dacă spune că vrea să fie singură, respectă asta.
  • Imagine intitulată Data unei văduve Pasul 9
    9. Recomandă terapia partenerului dvs. dacă durerea ei pare a fi grav prelungită. Poate doriți să căutați simptomele de durere complicată ca parte a cercetării dvs. privind doliu și pierdere. Acest lucru poate include reacții de durere extremă zilnic timp de câteva luni, schimbări în somn și dietă, și anuare profundă a fi cu cei dragi plecați - uneori până la punctul de auto-rău. Ajutați-vă partenerul să găsească sprijin profesional dacă durerea ei a escaladat la acest nivel.
  • Metoda 2 din 3:
    Construirea relației dvs
    1. Imagine intitulată Data unei văduve Pasul 10
    1. Luați relația încet la început. Nu intrați în relația care așteaptă angajamentul imediat. În schimb, luați-vă timpul să cunoașteți partenerul și să vă legați cu ea. Dating după pierderea de soț este un proces intimidant, deci altele semnificative pot avea rezervări despre acest pas în primul rând.
  • Imagine intitulată Data unei văduve Pasul 11
    2. Adresați-vă altora semnificativ, ceea ce așteptările ei sunt pentru relație. Mulți oameni datează cu intenția de a crea o relație pe termen lung, inclusiv văduvele. Asigurați-vă că discutați cu partenerul dvs. despre ceea ce căutați într-o relație. Dacă ambele doriți o relație comisă, stabilă, nu ezitați să continuați unul cu celălalt. Cu toate acestea, dacă găsiți că doriți diferite rezultate, ar putea fi mai bine să vă împărțiți.
  • Pentru a începe această conversație, ați putea întreba: "Putem vorbi despre locul unde vedem această relație?"Sau" putem vorbi despre faptul că suntem interesați să avem o relație angajată?"
  • Imagine intitulată Data unei văduve Pasul 12
    3. Construiți noi amintiri și tradiții cu partenerul dvs. Statutul partenerului dvs. ca văduvă nu trebuie să vă definească relația, în ciuda impactului său de înțeles. Vă puteți întări relația cu altele semnificative prin încercarea de lucruri noi împreună. Acest lucru nu va șterge amintirile partenerului dvs. despre soțul său decedat - în schimb o va ajuta să aștepte cu tine un viitor cu tine.
  • Cei doi ați putea ieși la restaurantul dvs. preferat sau puteți ridica un nou hobby împreună. Chiar și momentele mici, cum ar fi gătitul o masă împreună sau împărtășirea unei glume, pot merge mult în consolidarea legăturii tale.
  • Imagine intitulată Data unei văduve Pasul 13
    4. Vorbiți sincer cu alte lucruri semnificative despre nesiguranța celorlalți. Dating O văduvă poate prezenta provocări noi și neașteptate pentru relație. S-ar putea să începeți să vă simțiți neliniștiți despre partenerul dvs. cu întârziere al altcuiva și să vă măsoare împotriva lor. Partenerul dvs. vă poate îngrijora să vă pierdeți așa cum și-a pierdut soțul înaintea voastră. Să comunice între ei despre sentimentele dvs., astfel încât să puteți lucra împreună prin ele.
  • O modalitate utilă de a începe această conversație ar fi: "Mă simt inconfortabil când comparați noua mea tunsoare la modul în care Phil și-a purtat părul. Este important pentru mine că mă vezi pentru mine."Asigurați-vă că puneți accentul pe modul în care un comportament specific vă face să simțiți - aceasta ajunge în inima problemei.
  • Imagine intitulată Data unei văduve Pasul 14
    5. Cunoașteți copiii partenerului dvs. dacă vă decideți să vă angajați reciproc. Lăsați-i să se adapteze la dvs. în propriul ritm. Copiii se pot simți ușor amenințați de ideea unui nou pasparent. Ei pot câștiga impresia că încercați să preluați rolul lor de întârziere a părinților.
  • Introduceți-vă la ei, dar nu încercați să vă alăturați imediat activităților familiale. Copiii partenerului dvs. vor trebui să se obișnuiască treptat cu prezența dvs.
  • Urmați plumbul partenerului dvs. Știe cel mai bine copiii ei. Discutați cu ea despre cum să vă cunoașteți confortabil copiii și să încercați să aflați despre personalități și interese. Este posibil să fie mai bine să începeți prin venirea la cină într-o noapte sau însoțiți partenerul și copiii ei la una din activitățile lor extracurriculare. Participarea la activități mai casual vor ajuta la ușurarea o parte a tensiunii.
  • Metoda 3 din 3:
    Având grijă de tine
    1. Imagine intitulată Data unei văduve Pasul 15
    1. Evitați să vă emiteți soțului decedat al partenerului dvs. S-ar putea să vă simțiți tentați să încercați pierderea pierderii partenerului dvs. prin reflectarea aspectului soțului său târziu sau prin preluarea fostelor lor responsabilități sau distracții. Trebuie să vă amintiți că sunteți o persoană separată. Nu încercați să acționați ca un surogat pentru partenerul dvs. semnificativ al altcuiva, deoarece acest rol va fi imposibil de îndeplinit. Vă veți răni numai pe dvs. și pe partenerul dvs. pe termen lung.
  • Imagine intitulată Data unei văduve Pasul 16
    2. Amintiți-vă că soțul cu întârziere nu este o amenințare la adresa relației dvs. Prezența ta în viața partenerului tău este un semn al ei încercând să treacă peste durerea și pierderea ei. Relația dvs. simbolizează un nou capitol care, cu locul de muncă, sperăm că înflorește într-o experiență reciprocă și minunată.
  • Imagine intitulată Data unei văduve Pasul 17
    3. Să fie asertiv (dar simpatic) despre comportamentele care vă fac inconfortabil. Uneori partenerul dvs. poate spune lucruri care vă rănesc sentimentele. Ea se poate echivala în mod deschis cu altele cu întârziere semnificative sau se referă la relația dvs. într-un mod care îl prezintă ca fiind "inegal."Este bine să aveți aceste sentimente. Discutați cu partenerul dvs. și încercați să veniți la o soluție care să se întâlnească cu ambele nevoi.
  • Imagine intitulată Data unei văduve Pasul 18
    4. Uită-te la consiliere dacă te descurci emoțional. Dacă vă aflați că vă confruntați cu sentimente enorme de anxietate sau tristețe privind locul în care vă potriviți în viața partenerului dvs., nu este nimic în neregulă cu a vorbi cu un profesionist. Ele vă pot ajuta să înțelegeți mai bine aceste sentimente și să învățați cum să le gestionați într-un mod sănătos.
  • sfaturi

    Asigurați-vă că aveți grijă de dvs. și asigurați-vă că nevoile dvs. fizice și emoționale sunt întâmpinate alături de partenerul dvs. Cheia pentru o relație de succes este fericirea reciprocă.
  • Păstrați un pacient și mintea deschisă. Durerea poate fi spontană și incomprehensibilă. Lăsați partenerul dvs. să-și simtă emoțiile atunci când vin mai degrabă decât să-i descurajeze.
  • Amintiți-vă că relația dvs. cu alte semnificative este la fel de importantă ca și relația pe care o are cu soțul ei târziu. Insecuritatea este o emoție comună pentru partenerii văduvei. Va trebui să înțelegeți și să trăiți cu faptul că o bucată de afecțiune se află cu altcineva în afară de tine. Cu toate acestea, ea alege să meargă mai departe cu tine. Simbolizați un nou capitol în viața ei. Luați consolarea în acest fapt dacă insecuritatea începe să se strecoare.
    1. Cea mai bună abordare a discuțiilor cu copiii partenerului dvs. este să vă așezați cu partenerul dvs. pentru a vorbi împreună cu copiii. Puteți spune ceva de-a lungul acestor linii: "Știu cât de mult îi iubești pe tatăl tău și înțeleg complet că te simți ezitant față de mine. Vreau să știi că nu voi încerca niciodată să iau locul tatălui tău. Mama ta este foarte specială pentru mine, așa că aș vrea să te cunosc și pe tine."

    Avertizări

    Evitați compararea pierderii partenerului dvs. la o despărțire sau o altă pierdere de o scară diferită. Aceste două situații nu sunt comparabile și nu produc același nivel de durere. Doar dacă nu ați pierdut singur un soț, veți avea un timp mai greu legat într-un mod similar.
  • Nu glumesc despre partenerul decedat pentru a încerca să "ușureze starea de spirit."Acest lucru ar putea să vă înstrăinească altele semnificative și să vă încheie relația.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar