Cum să vă simțiți mai bine după o spargere de prietenie

Breakups sunt greu, chiar dacă este "doar" un prieten. Veți simți pierderea în viața voastră, ceea ce înseamnă că trebuie să luați ceva timp să vă întristați și să lăsați la persoană. Nu uitați că trebuie să aveți grijă de tine și de sănătatea ta. În cele din urmă, poate ajuta la încercarea de a face noi prieteni, după ce ați vindecat unii din inimă.

Pași

Partea 1 din 4:
Lăsați-vă să-ți dai drumul
  1. Imaginea intitulată se simt mai bine după o spargere de prietenie Pasul 1
1. Simte durerea. Uneori, credem că prieteniile nu sunt la fel de importante ca și alte relații, cum ar fi cele romantice sau cele familiale. S-ar putea să vă simțiți ca și cum nu aveți dreptul să vă întristați când un prieten renunță din viața voastră. Cu toate acestea, prietenii dvs. sunt vitale pentru bunăstarea voastră și sunteți prieteni cu oamenii din viața voastră pentru un motiv. Când pierzi unul dintre acei prieteni, vei avea nevoie să-ți doriți pierderea acelei persoane în viața ta, ca și cum ai fi savurat cu un iubit sau prietena.
  • Dacă încercați să evitați durerea, vă veți ține la ea pentru mult mai mult. Prin recunoașterea faptului că sunteți trist, puteți să vă întristați și să începeți procesul de mișcare.
  • Imaginea intitulată se simt mai bine după o grămadă de prietenie Pasul 2
    2. Vorbeste cu cineva. Ceilalți prieteni și familia dvs. sunt acolo pentru a vă ajuta. Când te duci într-un timp greu, e bine să te apleci pe prietenii și familia ta. Ei pot împrumuta o ureche să vă audă sau să fiți un loc sigur în care puteți plânge. Nu vă fie frică să întrebați oamenii pentru ajutor.
  • Poate fi util să discutați cu un terapeut despre descompunere, mai ales dacă persoana a fost prietenul tău de mult timp.
  • Uneori, prietenii sau membrii familiei bine intenționați pot oferi sfaturi rele sau pot proiecta credințele lor disfuncționale pe tine. Dacă nu căutați sfaturi, lăsați persoana să știe că doriți ca cineva să asculte și să nu vă judece în timp ce vă exprimați sentimentele.
  • Imaginea intitulată se simt mai bine după o spargere de prietenie Pasul 3
    3. Lasă-ți lacrimile. Este o tendință naturală de a vrea să fii puternic și să nu plângem (prea mult). Cu toate acestea, plânsul este o eliberare naturală a emoției și este important să vă lăsați să simțiți acea emoție. Da, în cele din urmă trebuie să mergeți mai departe. Chiar acum, totuși, răniți și plâns este o parte a eliberării rănilor.
  • Partea 2 din 4:
    Permiterea persoanei
    1. Imaginea intitulată se simt mai bine după o spargere de prietenie Pasul 4
    1. Schimbați-vă gândirea. S-ar putea să vă gândiți să vă gândiți acum câteva gânduri iraționale. De exemplu, s-ar putea să vă spui, "Nu cred că pot trăi fără această persoană în viața mea." sau "Trebuie să am ceva în neregulă cu mine dacă prietenul meu nu vrea să fie prieteni cu mine." Cheia este de a schimba aceste afirmații în cap. Spune-ti, "Pot crea o viață nouă fără această persoană. Nu am nevoie de ea să meargă pe viață. Am nevoie de mâncare, apă și aer, dar nu am nevoie de o singură persoană." sau "Nu am nimic în neregulă cu mine. Suntem doar în locuri diferite."
  • Imaginea intitulată se simt mai bine după o spargere de prietenie Pasul 5
    2. Apreciați ceea ce ați avut. Luați un moment să vă gândiți la bunul pe care persoana la adus în viața voastră. Luați în considerare modul în care ți-a făcut viața mai bună și gândește-te la amintirile bune pe care le-ai avut împreună. În ciuda a ceea ce se întâmplă acum, recunoscând că persoana adusă bun în viața ta vă poate ajuta să mergeți mai departe.
  • Imaginea intitulată se simt mai bine după o spargere de prietenie Pasul 6
    3. Spune-le la revedere. Nu aveți nevoie să vedeți din nou persoana pentru acest pas, dar trebuie să găsiți o modalitate de a vă spune la revedere persoanei care vă ajută să vă deplasați. Vă va ajuta să vă dați închiderea de care aveți nevoie.
  • O modalitate prin care puteți face acest pas este să scrieți o scrisoare persoanei. Nu trebuie să-l trimiteți, să scrieți-o, spunându-i persoanei toate lucrurile pe care le-ați lăsat neschimbate și spunând la revedere.
  • De asemenea, puteți avea o conversație ca și cum persoana a fost acolo. Spuneți toate lucrurile cu voce tare că ați vrut să-i spuneți persoanei în timp ce sunteți încă prieteni.
  • Imaginea intitulată se simt mai bine după o spargere de prietenie Pasul 7
    4. Vărsați durerea într-un proiect creativ. Nu trebuie să fii un artist care să folosească arta pentru a vă ajuta să vă vindecați. A face ceva creativ ajută la canalizarea durerii în ceva fizic. Încercați să pictați sau să desenați ceea ce simțiți sau chiar să mergeți la o clasă de terapie de artă. Nu trebuie să fie o artă bună. Pur și simplu trebuie să fie o reprezentare a ceea ce simți.
  • Nu gândiți prea mult la ceea ce veți vopsi sau de a trage. Începeți să o faceți, lăsându-vă emoțiile să vă ducă acolo unde vor.
  • Găsirea unei modalități sănătoase de a vă exprima emoțiile va împiedica să vă îmbuteleze și să vă determine mai multă stres și anxietate pe drum.
  • Partea 3 din 4:
    Fiind bun pentru tine
    1. Imaginea intitulată se simt mai bine după o spargere de prietenie Pasul 8
    1. Mănâncă bine. Asigurați-vă că obțineți fructele și legumele. De asemenea, asigurați-vă că mâncați într-un program regulat. Nu uitați să includeți unele proteine ​​sănătoase, lactate cu conținut scăzut de grăsimi și boabe întregi. Nu mănâncă sănătos vă va face să vă simțiți mai rău.
  • Imaginea intitulată se simt mai bine după o spargere de prietenie Pasul 9
    2. Obțineți suficientă restul. Asigurați-vă că obțineți suficient somn noaptea. Ar trebui să obțineți cel puțin 7 până la 8 ore pe timp de noapte și chiar mai mult dacă sunteți mai tineri. Dacă nu dormiți suficient, veți simți și mai supărat și anxios.
  • Imaginea intitulată se simt mai bine după o grămadă de prietenie Pasul 10
    3. Ieși afară. Exercițiul vă va menține mai bine în ansamblu și vă va ajuta să vă păstrați energia. De asemenea, eliberează endorfine, care vă fac în mod natural să vă simțiți mai bine.
  • Încercați timp de 150 de minute de exercițiu aerobic pe săptămână.
  • O modalitate de a vă face exercițiul este să faceți o plimbare la prânz. Lumina soarelui va ajuta, de asemenea, să vă sporească starea de spirit.
  • Imaginea intitulată se simt mai bine după o spargere de prietenie Pasul 11
    4. Sări peste alcool. Alcoolul poate amorți durerea pentru o clipă, dar ar putea duce la o dependență mai lungă. În plus, nu vă permite să vă confruntați cu durerea ca și cum trebuie să faceți.
  • Imaginea intitulată se simt mai bine după o spargere de prietenie Pasul 12
    5. Faceți lucrurile pe care le bucurați. Dacă vă place pictura, petreceți timpul de pictură. Dacă vă place să mergeți la filme, faceți asta. Ieșiți cu ceilalți prieteni și bucurați-vă de oamenii care sunt încă în viața voastră.
  • Partea 4 din 4:
    Trecând peste
    1. Imaginea intitulată se simt mai bine după o spargere de prietenie Pasul 13
    1. Fii bun cu ceilalți prieteni. Adică dacă aveți prieteni reciproc, nu le faceți să aleagă o parte. De fapt, încercați să nu spuneți nimic negativ despre prietenul pe care l-ați despărțit cu prietenii reciproci. Va conduce doar o pană între dvs. și ceilalți prieteni.
  • Imaginea intitulată se simt mai bine după o grămadă de prietenie Pasul 14
    2. Determinați ceea ce doriți în noi prieteni. Acum că ați avut această experiență, puteți fi mai clară despre ceea ce doriți la un prieten. Dacă v-ați despărțit de prietenul dvs., deoarece relația a fost rău pentru bunăstarea dvs. mentală, luați în considerare calitățile care au făcut rău și ce ar fi mai bine în noi prieteni.
  • De exemplu, poate că prietenul tău nu a fost de încredere sau nu ți-a respectat limitele. Când faceți prieteni noi, trebuie să vă asigurați că nu alegeți oameni care vor provoca aceleași probleme.
  • Imaginea intitulată se simt mai bine după o grămadă de prietenie Pasul 15
    3. A face prieteni noi. Dacă o să faci noi prieteni, trebuie să te pui acolo. Discutați cu oamenii din cafenea. Alăturați-vă cluburilor locale care conțin hobby-urile dvs. Luați o clasă la colegiul comunitar local. Încercați să întâlniți oameni noi oriunde mergeți.
  • Nu poți merge la aceste evenimente. Vorbiți de fapt cu oamenii și încercați să le cunoașteți.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar