Cum să faci față cu moartea unui câine

Moartea unui câine poate fi un eveniment dificil de manevrat. Pentru mulți oameni, câinele lor este ca un membru al familiei și puteți întâmpina un sentiment de pierdere și puteți trece prin procesul de înșelare. De asemenea, vă puteți întreba cum să gestionați problemele practice sau cum să vă amintiți animalul de companie. Există lucruri pe care le puteți face pentru a face moartea unui câine mai ușor de făcut cu totuși. În primul rând, concentrați-vă pe manipularea durerii. Apoi, amintiți-vă câinele și manevrați rămășițele.

Pași

Metoda 1 din 3:
Manipularea durerii tale
  1. Imaginea intitulată face față morții unui pas de câine 1
1. Luați timp să vă întristați. De multe ori animale de companie, în special câini, devin o parte semnificativă a vieții tale. Deși s-ar putea simți că ar trebui să luați puțin timp să plângeți moartea unui animal, ar trebui să vă amintiți, de asemenea, că este bine să luați cât mai mult timp ca trebuie să vă gândiți peste tovarășul vostru. Luați o zi liberă de la școală sau de lucru dacă aveți nevoie de ceva timp de lucru prin sentimentele dvs. S-ar putea să-i spuneți supraveghetorului sau unui profesor ", a murit câinele meu. Am fost foarte aproape. Știu că nu înțelegeți, dar trebuie să iau o zi pentru a se întrista."Sperăm că sunt un iubitor de câine și vor înțelege.
  • Nu vă grăbiți prin procesul de îndurerat. Nu există limită de timp pentru doliu.
  • Nu vă rușinați dacă vă duce mai mult decât se aștepta să vă întristați. Nu lăsați și alții să vă rușinească.
  • Imaginea intitulată face față morții unui pas de câine 2
    2. Înțelegeți procesul de înșelare. Grieverea este un proces cu mai multe etape care variază de la refuz, furie, negociere și depresie, la acceptare. Când câinele tău moare, este normal pentru tine să experimentezi unele sau toate aceste etape.
  • De exemplu, pentru câteva zile sau săptămâni, vă puteți simți deprimat când vă gândiți la pierderea animalului dvs. de companie. Aceasta este o parte normală a procesului de îndure.
  • Lăsați așteptările dvs. despre cum credeți că ar fi procesul de îndurerat. S-ar putea să fii lacrimă pentru o vreme, sau nu ai putea să plângi deloc. Permiteți ca procesul să se întâmple într-un mod natural pentru dvs.
  • S-ar putea să vă simțiți supărat când vă gândiți la pierderea. De exemplu, vă poate face să vă supărați că nu ați putea face nimic pentru a vă salva câinele.
  • În funcție de relația pe care ați avut-o cu câinele dvs., puteți experimenta negarea. Este greu să accepți că au plecat și să-i aștepte să apară.
  • Imaginea intitulată face față morții unui pas de câine 3
    3. Gândiți prin decizii majore. Nu este niciodată o idee bună să luați decizii majore atunci când sunteți supărat, mai ales când vă confruntați cu o pierdere. Acestea includ decizii cum ar fi adoptarea unui nou câine sau alt animal de companie. Deși este posibil să doriți să umpleți void, câinele dvs. a plecat, ar trebui să luați ceva timp să vă întristați și să lucrați mai întâi prin această pierdere.
  • Încercați să încurajați un câine dacă credeți că sunteți gata să adoptați din nou. Acest lucru vă va oferi un sentiment dacă sunteți gata să aduceți din nou un câine în viața voastră și să ajutați un câine de adăpost.
  • Imaginea intitulată face față morții unui câine Pasul 4
    4. Încercați să jurnalizați. Scrierea despre modul în care vă simțiți și ceea ce treceți prin aceasta poate fi o modalitate bună de a face față morții unui câine. Jurnalul vă oferă șansa de a vă exprima deschis și sincer și de a lucra prin toate sentimentele pe care le puteți avea despre moarte.
  • Scrie despre ce sa întâmplat. Scrierea despre ea vă poate ajuta să vă opriți să vă refuzați că sa întâmplat.
  • Scrieți despre cum vă simțiți despre pierderea și modul în care sentimentele dvs. se schimbă în timp. De exemplu, ați putea scrie că la început ați fost supărat, dar acum acceptați pierderea.
  • Scrieți despre amintirile dvs. de câine. De exemplu, s-ar putea să scrieți când au fost un cățeluș, cum le-ați găsit, sau prima dată când au mers ".
  • Imaginea intitulată face față morții unui câine Pasul 5
    5. Întoarceți-vă la sistemul dvs. de asistență. În perioadele de pierdere, fie de o persoană sau un câine, este bine să întrebați oamenii apropiați de dvs. pentru sprijin. Adresați-vă familiei și prietenilor să vă ajute să vă ocupați de durerea și să lucrați prin procesul de îndure și să vă gândiți să ajungeți la alții care au fost prin același lucru.
  • Cereți-i pe cineva să vină cu tine. Nu trebuie să faci sau să spui nimic când sunt acolo. De exemplu, ați putea spune: "Mamă, ați putea să veniți puțin timp? Mi-e dor de Daisy și am nevoie de cineva să fie aici."
  • Rețineți că oamenii pot face comentarii nesolicitate. Este bine să le informați că nu căutați sfaturi și că aveți nevoie doar de cineva să vă asculte și să vă distragă atenția de la durerea voastră.
  • Imaginea intitulată face față morții unui pas de câine 6
    6. Alăturați-vă unui grup de asistență pentru pierderea animalelor de companie. Petrecerea timpului cu alți oameni care au experimentat pierderea unui câine vă poate ajuta să faceți față morții câinelui în mai multe moduri. Vă poate ajuta să vă simțiți conectați, să vă oferiți strategii pentru manipularea sentimentelor dvs. și vă oferă încurajare. Luați în considerare aderarea la un grup de asistență în zona dvs. sau un grup sau forum online.
  • Puteți căuta grupuri din zona dvs. cu privire la Asociația pentru PET pierdere și pagină de plecare la HTTPS: // APLB.org / suport / grupuri /
  • Sunați la linia telefonică ASPCA PET la 1-877-474-3310 pentru a găsi resurse de asistență în apropierea dvs.
  • Contactați linia telefonică de sprijin pentru pierderea animalelor de companie oferită de Universitatea Tufts Cummings Scoala de Medicină Veterinară prin apelarea 508-839-7966 sau vizitarea http: // vet.Tufts.edu / Petloss /.
  • Imaginea intitulată face față morții unui pas de câine 7
    7. Solicitați ajutor profesional dacă sentimentele dvs. escaladați. Uneori, sentimentele de durere pot escalada și transforma în depresie, și va trebui să căutați ajutor pentru dvs. dacă acest lucru se întâmplă. Când sunteți îndurerat, este normal să aveți dificultăți în somn, pierderea apetitului și tristețe generală. Cu toate acestea, dacă începeți să vă simțiți suicidați, pierdeți o cantitate vizibilă de greutate sau aveți probleme să mergeți despre ziua dvs., atunci ar trebui să discutați cu un profesionist medical sau psihiatric pentru ajutor.
  • Metoda 2 din 3:
    Amintiți-vă câinele
    1. Imaginea intitulată face față morții unui pas de câine 8
    1. Ține o serviciu memorial.Având o ceremonie sau serviciu vă va oferi șansa de a vă aminti și sărbători viața câinelui vostru. De asemenea, poate servi ca momentul în care aveți grijă de rămășițele. Serviciul dvs. memorial poate fi la fel de privat sau ca public, după cum doriți, dar ar trebui să vă fie semnificativ pentru a vă ajuta să faceți față pierderii dvs.
    • Dacă doriți să împărtășiți acest timp cu alții, invitați oamenii apropiați de cine a avut șansa de a petrece timp cu sau să vă întâlniți câinele.
    • Poate doriți să afișați fotografii ale unor vremuri împreună sau luminează o lumânare în onoarea câinelui dvs.
    • De asemenea, puteți spune câteva cuvinte, jucați o melodie sau amintiți-vă o memorie care vă amintește de câinele dvs. Face ceea ce simte potrivit și semnificativ pentru tine.
    • Puteți deține această ceremonie în fiecare an în ziua de naștere a câinelui, aniversarea adoptării sau aniversarea morții lor.
  • Imaginea intitulată face față morții unui pas de câine 9
    2. Păstrați-vă amintirile. Probabil că există multe lucruri mari și mici despre câinele dvs. pe care doriți să-l amintiți. Poate fi dificil să faceți acum, dar luați timp pentru a aduna și a stoca unele dintre obiectele preferate ale câinelui dvs. și lucrurile care vă reamintesc câinele dvs. vă pot ajuta să vă confruntați cu pierderea dvs. Deși este posibil să nu doriți să păstrați totul, salvați câteva elemente pentru a vă ajuta să vă păstrați memoria câinelui.
  • Dacă este prea supărător pentru dvs. să faceți acest lucru chiar acum, atunci puteți cere, de asemenea, unui prieten sau unui membru al familiei să o facă pentru dvs. Ei pot dispune de aceste lucruri pentru tine în modul în care specificați sau puteți să le cereți pur și simplu să țină cont de aceste lucruri până când sunteți gata să vă ocupați de voi.
  • Imaginea intitulată face față cu moartea unui câine Pasul 10
    3. Puneți împreună un scrap. Un album, colaj foto sau scrapbook de articole legate de câinele dvs. este unul mod de a-și păstra memoria. Includeți imagini, rapoarte VET, lucrări de adopție, certificate de formare și alte lucruri care vă ajută să vă amintiți câinele.
  • Utilizați timpul petrecut la colectarea elementelor pentru proiect pentru a reflecta asupra amintirilor pe care le aveți cu câinele dvs.
  • Luați în considerare efectuarea unui scrapbook online, web sau blog despre câinele dvs. ca alternativă sau supliment la o copie tară.
  • Imaginea intitulată face față morții unui câine Pasul 11
    4. Creați o cutie de memorie. Aceasta este o modalitate excelentă de a păstra unele dintre elementele câinelui dvs. care nu se potrivesc într-un scrapbook. S-ar putea să includeți jucării preferate, fotografii pe care le aveți despre voi doi, gulerul și alte lucruri care vă dau amintiri plăcute ale acestora. Puteți privi prin cutie ori de câte ori doriți să vă amintiți câinele.
  • Decorează caseta cu imagini cu tematică de câine, autocolante sau altă artă care te face să te gândești la câinele tău.
  • Dacă aveți o ceremonie anuală de a vă aminti câinele dvs., puteți utiliza unele dintre elementele din caseta de memorie la ceremonie.
  • Imaginea intitulată face față morții unui pas de câine 12
    5. Ajutați alți câini. Deși nu este posibil să nu doriți sau trebuie să ieșiți și să adoptați un câine nou, făcând lucruri pentru a ajuta alți câini este o modalitate de a face față durerii și amintiți-vă propriul câine. Luați în considerare efectuarea unei donații la o organizație de salvare sau drepturi în numele câinelui dvs. Sau, poate doriți să vă oferiți voluntar la un adăpost sau o clinică în zona dvs.
  • Imaginea intitulată face față morții unui pas de câine 13
    6. Permiteți altora să-și amintească și să împărtășească. În unele cazuri, câinele dvs. ar fi putut fi o parte semnificativă a vieții altor persoane, de asemenea. Dați acestor oameni timpul, spațiul și respectați nevoia de a se întrista și de a vă memorializa și câinele.
  • De exemplu, respectați-o dacă partenerul dvs. nu dorește să arunce pantoful vechi pe care câinele tău obișnuia să mestece. Poate avea o valoare sentimentală pentru partenerul dvs.
  • Sau, de exemplu, permiteți copiilor dvs. să vă amintiți câinele în felul lor, chiar dacă nu are sens pentru dvs.
  • Metoda 3 din 3:
    Având grijă de rămășițe
    1. Imaginea intitulată face față cu moartea unui pas de câine 14
    1. Contactați medicul veterinar. În funcție de situație, VET dvs. poate fi deja conștient de faptul că există o problemă și vă poate oferi deja instrucțiuni pentru manipularea rămășițelor. Dacă nu ați contactat veterinarul dvs., totuși, ar trebui să faceți acest lucru deoarece vă pot ajuta să vă oferiți instrucțiuni specifice despre cum să aveți grijă de rămășițele umane.
    • Dacă doriți ca organismul să fie examinat pentru a determina cauza morții, ar trebui să contactați cu siguranță VET pentru a determina cea mai bună modalitate de a stoca corpul dacă nu poate fi preluat sau livrat imediat.
  • Imaginea intitulată face față morții unui pas de câine
    2. Stocarea corpului pe termen scurt. Este posibil să aveți nevoie să stocați corpul pentru câteva ore sau chiar o zi pe măsură ce lucrați cum vă veți ocupa de rămășițele. Aveți grijă să depozitați corpul într-un mod care îl menține rece și uscat.
  • Dacă este posibil, păstrați-l într-o pungă de plastic sau o foaie într-un congelator.
  • Dacă nu se poate potrivi într-un congelator, încercați să îl păstrați descoperit pe beton.
  • Alegeți un loc în care copiii și alți oameni care ar putea fi ușor supărați nu vor vedea corpul.
  • Imaginea intitulată face față morții unui câine Pasul 16
    3. Luați în considerare incinerarea. Mulți proprietari de câini consideră incinerarea atunci când decide ce să facă cu rămășițele animalului lor decedat. Această opțiune vă permite să păstrați unele dintre rămășițele în memorial sau să o împrăștiați într-un loc preferat, câinele dvs. a iubit. Este, de asemenea, o opțiune viabilă pentru persoanele care nu au teren pentru o înmormântare privată sau nu doresc să aibă o înmormântare publică. Există multe opțiuni de incinerare variind de la 50 - $ 200.
  • Imaginea intitulată face față morții unui pas de câine 17
    4. Gândiți-vă la înmormântare ca o opțiune.Dacă aveți teren privat sau dacă există un cimitir de animale de companie în zona dvs., este posibil să doriți să luați în considerare îngroparea ca o modalitate de a gestiona rămășițele. Îngroparea câinelui vă oferă șansa de a le vizita și face posibil ca alți oameni să vă jeli câinele în viitor, de asemenea.
  • Puteți obține informații despre opțiunile de înmormântare și aranjamentele la un cimitir de animale de companie lângă dvs. vizitând Asociația Internațională a Cimitirelor PET și a crematoarelor la https: // IAOPC.COM / PET-POWNERS / DUMNEZEU.
  • Puteți vizita asistența de conformitate veterinară la http: // Vetca.Org / Lacd / Index.CFM Pentru a obține informații despre cerințele și reglementările pentru o înmormântare privată.
  • sfaturi

    Dacă ați luat decizia de a le dormi, știți că a fost cea potrivită.
  • Dacă vă decideți să obțineți un alt câine, amintiți-vă că noul dvs. prieten nu este un înlocuitor. Noul dvs. animal de companie este într-un alt loc în inima voastră.
  • Avertizări

    Dacă descoperiți că aveți un timp dificil de a face față morții câinelui dvs., luați în considerare căutarea unui ajutor profesional. Moartea unui câine poate provoca depresie la fel ca orice altă pierdere.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar