Cum să faci tai chi

Tai Chi Chuan (Taijiquan) este un chinez antic "intern" sau "moale" Arta marțială practicată adesea pentru beneficiile sale de sănătate și spirituale - este neconcurențială, blândă și, în general, lentă. O oră de la Tai Chi arde de fapt mai multe calorii decât navigarea și cât mai multe calorii ca tenis de masă, deci chiar dacă nu vă va ajuta să ardeți multe calorii în comparație cu antrenamentele de înaltă energie, cum ar fi alergarea sau jocul de volei, poate contribui la un total stilul de viață activ. Dar asta este doar una dintre numeroasele beneficii! Prin creșterea rezistenței, flexibilității, conștientizării corpului și concentrației mentale, Tai Chi vă poate îmbunătăți și sănătatea.

Pași

Partea 1 din 4:
Practica
  1. Imagine intitulată Do Tai Chi Pasul 6
1. Stăpânește mișcările prin înțelegerea filozofiei și a factorilor săi. Pentru a înțelege natura lui Tai Chi Chuan (adică "Supreme final pumn") Trebuie să o punem în context cu cultura de unde a venit. Aceasta înseamnă că trebuie să ne uităm mai aproape de cultura chineză și, în special, tradiția spirituală a taoismului, care este locul în care Tai Chi Chuan își găsește rădăcinile și susținerea.
  • Arta Tai Chi se spune că îmbunătățește fluxul de Chi (Qi), conceptul tradițional chinezesc al unei energii fizice intangibile sau a forței de viață. În studiile științifice, Tai Chi a fost dovedită pentru a îmbunătăți o serie de afecțiuni medicale, dar fără a se limita la: dureri musculare, dureri de cap, fibromialgie, probleme cardiovasculare, artrită, scleroză multiplă, Parkinson, Alzheimer, diabet și ADHD. Deși antrenamentul său cu impact scăzut este deosebit de util pentru persoanele vârstnice, Tai Chi este pentru toată lumea și este înșelător în aparență.
  • Lucrul de a ține minte despre taoism este că este vorba despre o potrivire cu natura. Nu doar natura în afara noastră, ci și natura din SUA. Acest principiu se numește TZU Jan, sau Ziran în Pinyin și este principiul de a fi "auto-so"sau încorporarea cuiva "auto-natură". Deci, dincolo de beneficiile pentru sănătate și ameliorarea stresului, Tai Chi Chuan este, de asemenea, înseamnă să atingeți sinele interior.
  • Imagine intitulată Do Tai Chi Pasul 7
    2. Gândiți-vă mai mult decât să faceți mișcarea. Tai Chi nu înseamnă să-ți pui brațele în fața ta. Nu. Doar nu. Pentru fiecare moment, există scop, flux și, pentru unii, o aplicație de luptă. În timp ce practici, gândiți-vă la aceste lucruri. Ce simbolizează această mișcare? Cum a evoca o astfel de mișcare simplă o astfel de energie?
  • Imagine intitulată Do Tai Chi Pasul 8
    3. Încercați mișcarea unică a biciului. Vom dezactiva câteva aici (există tone), dar unul destul de standard care este văzut în fiecare varietate este singurul bici. Este locul în care fiecare punct de-a lungul brațelor și al trunchiului superior face parte dintr-un bici - ar putea exploda cu o forță de energie în orice moment, devenind capătul biciului. Nu pare atât de ușor fără efort!

    Bacsis: Pentru această mișcare, în general, o mână rămâne în "mână de cioc" poziţie. Probabil puteți ghici de ce -- arata ca un cioc de pasăre. Cele patru degete ar trebui să vă atingă ușor degetul mare și palma dvs. ar trebui să se confrunte în jos. În ceea ce privește brațele voastre, fiecare stil de Tai Chi este puțin diferit, dar, în general, sunt la înălțimea umărului și sa răspândit ca aripi libere.

  • Imagine intitulată Do Tai Chi Pasul 9
    4. Macara albă se răspândește aripile mișcării. Pentru aceasta, greutatea dvs. ar trebui să fie întotdeauna pe un picior - dar ambele picioare ar trebui să fie întotdeauna pe pământ. Veți schimba înainte și înapoi pe măsură ce testați echilibrul. Deci, la brațele voastre ar trebui să fie opuse - unul ar trebui să se deplaseze rapid și pe diferite avioane, iar celălalt ar trebui să fie lent și deliberat (dar niciodată flacid și slab).

    Bacsis: Numele acestei mișcări sună Docile, dar are o aplicație de luptă. Gândiți-vă: poziția dvs. de greutate și braț se schimbă întotdeauna. Și Când aveți 100% din greutatea dvs. pe un picior, îl eliberează pe celălalt până la lovitură. E scopul tău!

  • Imagine intitulată Do Tai Chi Pasul 10
    5. Practică "turnare." Acest lucru poate fi chiar ceva ce vă așteptați în linie la auto-check out. Pur și simplu stai cu picioarele pe podea, paralel, lățimea umărului în afară. Apoi vă vărsați greutatea pe un picior și țineți-vă - după câteva respirații în și ieșiți, începeți să vă vărsați încet greutatea pe celălalt picior și să vă țineți. Faceți acest lucru pentru câteva minute, curățându-vă mintea și deveniți conștienți de echilibrul dvs.
  • Imagine intitulată Do Tai Chi Pasul 11
    6. Circlele brațului. Cu coatele tale în fața ta și încheieturile tale se relaxează, începeți cercurile. Începeți la primul nivel, făcând cercuri lente cu degetele, apoi încheieturile dvs., apoi antebrațele și apoi prin umăr. Încercați să păstrați balanța perfectă, nemulțumită în miezul dvs. în orice moment.
  • Face și ciclismul piciorului! Stați jos și lucrați de la degetele de la picioare la coapse, îndoiți genunchii când aveți nevoie. Asigurați-vă că mergeți atât în ​​sens orar, cât și în sens invers acelor de ceasornic.
  • Imagine intitulată Do Tai Chi Pasul 12
    7. Maestru "Snake se strecoară în jos" mișcare. Din nou, această mișcare este puțin diferită în fiecare stil de Tai Chi, dar gistul general este același: mutați dintr-o poziție în picioare într-o adâncime (Hamstring), cât mai grațios posibil!
  • Odată ce ești acolo, testați-vă echilibrul cu brațele. Mișcați-le pe planuri diferite și la viteze diferite. Îl poți ține?
  • Imagine intitulată Do Tai Chi Pasul 13
    8. Du-te de la o formă scurtă la o formă lungă. Pentru cei mai mulți începători, probabil că doriți să rămâneți la forma scurtă. Asta este de 13-40 de mișcări lungi și, în general, durează aproximativ 5-20 de minute. Dar odată ce ați ajuns la asta, puteți să vă dorim mai mult. Aici vine forma lungă! Sunt 80 de mișcări și pot dura peste o oră. Vorbiți despre relieful stresului!
  • Partea 2 din 4:
    Tehnică
    1. Imagine intitulată Do Tai Chi Pasul 1
    1. Încălziți cu respirație și centrare adecvată. Ca și în cazul oricărei arte marțiale, nu este vorba doar cât de repede și forțat puteți lovi o bord sau să bateți un tip afară. O parte uriașă din ea are o strângere fermă în mintea ta. Pentru a vă șterge, focalizați-vă Chi și apăsați în potențialul dvs., va trebui să începeți cu respirația corectă (care, la rândul său, centrată).
    • Puneți picioarele până la lățimea umărului, nu mai departe.
    • Plasați-vă mâna pe abdomenul inferior, aproximativ 2 inci (5 cm) sub ombilic. Împingeți ușor.
    • Respirați și ieșiți prin nas încet (buzele ușor împreună) din această zonă a abdomenului. Dacă nu puteți simți această zonă în mișcare, împingeți-vă cu mâna un pic mai mult.
  • Imagine intitulată Do Tai Chi Pasul 2
    2. Concentrați-vă pe toate părțile corpului dvs. la un moment dat. Odată ce respirația așa se simte normal, începeți să vă relaxați fiecare parte a corpului dvs. la un moment dat. Începeți cu picioarele și lucrați până la scalpul dvs. Obțineți cât de mici doriți - chiar și la unghiile dvs. Veți găsi că țineți tensiune fără să-l realizați nici măcar.

    Bacsis: Dacă începeți să vă influenț, este de fapt un lucru bun! Înseamnă că vă relaxați și corpul dvs. nu este tensionat pentru a echilibra. Dacă se întâmplă acest lucru, luați în considerare ușor reajustarea picioarelor sau mișcarea concentrației înapoi la soldul dvs. până când sunteți constanți din nou.

  • Imagine intitulată Do Tai Chi Pasul 3
    3. Rădăcina singur. Unul dintre conceptele de Tai Chi este "înrădăcinare." Este destul de explicativ: imaginați rădăcini care cresc de sub picioarele voastre. Sunteți o parte a terenului, nu pierdeți niciodată echilibru, focalizați sau centrarea voastră. Membrele voastre influențează ca ramurile în vânt, nu ezită niciodată de teamă sau de reținere. Ești înrădăcinat.

    Acest lucru nu înseamnă că tu sau picioarele tale sunt rigide. Dimpotrivă. Imaginați-vă rădăcini sub tine, o parte din voi, permițându-vă libertatea de mișcare pentru că nu puteți cădea, nu puteți eșua și veți fi întotdeauna o parte a lumii naturale.

  • Imagine intitulată Do Tai Chi Pasul 4
    4. Gândiți-vă la cadrul dvs. În Tai Chi, există câteva forme pe care pozițiile tale le pot lua. În general, fiecare stil favorizează o formă specifică. Iată o rundă a elementelor de bază:
  • Stilul de cadru mic. În acest stil (de obicei versiunile Wu sau Hao) nu sunt foarte expansive. Mișcările sunt mai mici (surpriză mare, huh?) Există mai puțină extindere în general. Accentul se pune pe energia internă corectă pentru a forma mișcări și tranziții corecte.
  • Stilul de cadru mare. Stilul mare de cadru (Chen și Yang) implică poziții mici și înalte, poziții mai dramatice și brațe swinging. Subliniază poziționarea corectă a corpului și alinierea la energia canalului.
  • Acolo este un stil de cadru mediu, dar este într-adevăr doar între cele două. Dacă aveți întrebări, adresați-vă profesorului!
  • Imagine intitulată Do Tai Chi Pasul 5
    5. Experimentați cu diferite stiluri. Deoarece toate Tai Chi este bun, este mai important să faceți mai degrabă decât să vă faceți griji despre ce stil este potrivit pentru dvs. Dar odată ce vă scufundați în lume, poate doriți să experimentați. Iată o scurtă rundă:
  • Stilul Chen se amestecă pe tempo, mergând foarte lent și apoi fiind exploziv. Poate fi dificil pentru începători.
  • Stilul Yang este cel mai popular. Are un ritm constant și, după cum sa discutat mai sus, folosește mișcări de cadru mari. Probabil că vă gândiți când vă gândiți la Tai Chi.
  • În Wu, mișcările sunt aproape microscopice. Acest lucru face ușor de făcut, dar este dificil de stăpânit - există o mulțime de concentrare pe fluxurile puternice de energie și mișcări presate, presate. Mișcările sunt foarte lente și deliberate.
  • Stilul HAO nu este foarte răspândit foarte larg. Probabil că nu veți găsi un profesor care să o practice.
  • Partea 3 din 4:
    Căutarea instrucțiunilor
    1. Imagine intitulată Do Tai Chi Pasul 14
    1. Alegeți un stil de Tai Chi care se potrivește nevoilor și intereselor dvs. Există sute de stiluri de Tai Chi, dar fiecare dintre ele are o atenție specială proprie, cum ar fi sănătatea sau artele marțiale, ceea ce înseamnă că trebuie să luați o decizie cu privire la ceea ce doriți să obțineți de la experiența Tai Chi. Cele șase stiluri cele mai populare, care provin din linii familiale, sunt stilurile Chen, Yang, Wu, Sun și Wu-Hao și Fa. Stilul Yang este cel mai popular atunci când se concentrează pe problemele de sănătate, cu toate acestea, stilul Chen, cu pozițiile sale mai mici și se concentrează pe dezvoltarea marțială, este cea mai populară ca o artă de autoapărare. Indiferent de stil, lipiți cu el și amintiți-vă că, în ciuda diferențelor vizuale, toate stilurile Tai Chi împărtășesc același subiacent bazic filozofie.
    • Multe tipuri de stiluri Tai Chi înseamnă că există peste 100 de mișcări și poziții în Tai Chi pe care le puteți învăța. Multe dintre acestea poartă numele naturii sau animalelor.
    • Continuitatea dintre toate formele de Tai Chi este o concentrare asupra respiraţie coordonate cu mișcare ritmică și un scop final de a realiza calm interior prin concentrarea asupra prezentului.
  • Imagine intitulată Do Tai Chi Pasul 15
    2. Asigurați-vă că sunteți gata fizic pentru asta. Oricine poate face Tai Chi, cu condiția să alegi o formă mai blândă a acestuia, dacă aveți nevoie. Motivul pentru aceasta este că Tai Chi pune accentul pe tehnica asupra forței, oferind fiecărei persoane șansa de a stăpâni arta indiferent de puterea sau vârsta de vârstă. Dacă aveți vreo îndoială, discutați cu medicul dumneavoastră medical.

    Notă: Cei care au probleme comune, coloanei vertebrale, fracturi sau inimii sau care sunt însărcinate, ar trebui să discute să ia în primul rând Tai Chi cu practicianul lor medical.

  • Imagine intitulată Do Tai Chi Pasul 16
    3. Găsiți un profesor informat care este potrivit pentru dvs. Este important să alegeți un instructor al cărui stil de predare este compatibil cu stilul dvs. de învățare. În timp ce pot exista ghiduri de studiu utile, este pur și simplu imposibil să înveți dintr-o carte sau video. A DVD nu vă pot corecta formularul și toată lumea are nevoie de corectare ca începător. În plus, sprijinul social câștigat prin participarea la o clasă este de neprețuit. Locurile de căutat pentru un profesor Tai Chi includ clubul local de sănătate, centrul comunitar, facilitatea de wellness, studioul artelor marțiale, YMCA sau YWCA. Sunt multi "Tai Chi Class Finders" pe net. Factorii din alegerea unui profesor includ:
  • Dacă sunteți un nou venit pentru Tai Chi, este complet acceptabil să înveți de la un alt student avansat.
  • Un factor important de luat în considerare este dacă aveți condiții medicale care necesită o atenție deosebită, cum ar fi artrită sau scleroza multiplă. Dacă da, este esențial să alegeți un profesor care are experiență de a face cazare pentru starea dvs.
  • Alegerea unui profesor care este la o oră de mers cu mașina este cea mai rapidă modalitate de a obține Tai Chi retrogradat la lista de rezoluție a noului an de an după an. Asigurați-vă că găsiți clase care sunt aproape și la îndemână.
  • Plătiți numai ceea ce vă puteți permite. Un studio fantezist și o uniformă gratuită nu înseamnă prea mult dacă nu învățați nimic. Cele mai multe clase tradiționale sunt organizate în aer liber și sunt informale în comparație cu a spune, școala dvs. locală Taekwondo.
  • Imagine intitulată Do Tai Chi Pasul 17
    4. Alege un stil de instruire. Indiferent dacă profesorul tău de Tai Chi este o mama de fotbal de la burbs "sau un vechi om chinez cu o barbă albă, alege un stil de instruire care funcționează pentru tine. Nu contează cât de cunoștințe sunt, dacă nu le puteți înțelege, nu veți obține nici o experiență de a arăta ta practică. Asigurați-vă că alegeți un profesor care are aceleași obiective pe care le faceți (în ceea ce privește sănătatea, auto-aparare etc.). Pentru a înțelege ce vă aflați, vizitați clasa dvs. înainte de a vă înscrie. Profesorii care refuză să permită o clasă de încercare ascund ceva. Oricine se cheamă sau insistă că îi numești Grandmaster sau orice alt termen egal, nu merită urmări. Un adevărat profesor Tai Chi vă va spune că încă învață să stăpânească Tai Chi, chiar după mulți ani.

    Rețineți că Tai Chi nu se referă la concurență. Nu intrați în clasă pentru a concura cu profesorul sau cu ceilalți din clasă. Vă alăturați clasei pentru a onora și mări munca profesorului și pentru a învăța.

  • Partea 4 din 4:
    Măiestrie
    1. Imagine intitulată Do Tai Chi Pasul 18
    1. Practică. Citirea revistelor Cool Tai Chi este distractiv, dar principala modalitate de a vă îmbunătăți Tai Chi este de a practica. Anecdotes despre un maestru Tai Chi, faimosul Chen fals, spun că și-a practicat stilurile formează 30 de ori pe zi. În timp ce cu siguranță nu trebuie să mergeți la această extremă, practicarea o dată pe zi este preferabilă. De două ori pe săptămână se referă la cantitatea minimă de practică pentru a învăța cel mai eficient și a simți un beneficiu tangibil. Când practicați, concentrați-vă asupra a ceea ce vă amintiți. Nu vă bateți să nu vă amintiți, ci mai degrabă să îmbunătățiți ceea ce puteți lucra. Chiar dacă îți amintești doar o postură, în picioare și ținând această postură este bună pentru tine.
    • Ceea ce obțineți de la practica ta Tai Chi este în mare parte determinat de cum, și cât de mult practicați dvs. Pentru a obține cel mai mult din formarea dvs consistența Este nevoie. Puneți deoparte ceva timp pentru tine în fiecare zi, cincisprezece minute vor face. Apoi, în fiecare zi, luați acel timp să vă îngrijiți de corpul dvs. și să vă clarificați mintea cu practica dvs. Recompensa va fi bine meritată.
    • Puteți practica în interior sau în aer liber, cu prietenii sau solo. Orice se potrivește cel mai bine pentru tine, Tai Chi va lucra cu tine.
  • Imagine intitulată Do Tai Chi Pasul 19
    2. Să se angajeze să practice timp de 12 săptămâni minim. Aveți nevoie de cel puțin trei luni de practicare a Tai Chi înainte de a observa beneficiile. În acest moment, ele ar trebui să fie foarte evidente și în curs de desfășurare, dar nu renunță - dă-vă cel puțin această perioadă minimă pentru a vedea beneficiile. Și odată ce ajungeți la acest semn, continuați pentru beneficii mai lungi și mai mari și pentru o abilitate foarte mare.
  • Imagine intitulată Do Tai Chi Pasul 20
    3. Păstrați distragerile din zona dvs. de practică. În timpul sesiunii TAI, vă așteptați să renunțați la o parte distrageri și focalizați. Aspectul profund de respirație va ajuta, așa cum se va relaxa:
  • Relaxa. Tensing corpul tău este cel mai bun mod de a preveni obținerea de beneficii de la Tai Chi. Cu toate acestea, relaxați-vă că nu înseamnă transformarea într-o tăiță umedă. Păstrați postura adecvată fără o tensiune excesivă. Clasic Literatura Tai Chi descrie adesea acest lucru ca fiind în picioare "ca și cum cineva au fost suspendate pe un șir pe partea de sus a capului".
  • A respira. O parte din secretul beneficiilor de sănătate ale lui Tai Chi provine din respirație abdominală profundă, abdominală. Majoritatea stilurilor învață "respirație abdominală", în care se respiră, extinderea zonei abdominale (nu pieptul) și expiră prin contractarea ABS. Toată inhalarea se face prin expirarea nasului prin gură și limba ar trebui să atingă acoperișul gurii, stimulând funcția salivară.
  • Trăiesc în acest moment. Să dezvolte disciplina mintală Tai Chi să trăiască în acest moment, mai degrabă decât să se concentreze pe anxietăți.
  • Imagine intitulată Do Tai Chi Pasul 21
    4. Practicați în situații stresante. Odată ce sunteți mai competenți la Tai Chi, mutați-l în viața de zi cu zi pentru a reduce stresul. Practicați conceptele de Tai Chi în situații extrem de stresante, cum ar fi blocajele de trafic sau o întâlnire de lucru cu intensitate ridicată, pentru a diminua tensiunea și a restabili calmul și echilibrul interior.
  • Ca o formă de meditaţie, Tai Chi vă poate ajuta să învățați să vă înțelegeți mai bine și, prin urmare, să vă ocupați de ceilalți mai eficient. Astfel, atunci când apar situații stresante, învățarea Tai Chi vă va ajuta să fiți asertivi și respectuoși față de ceilalți, precum și să rămâneți în prezent și să vă ocupați de situația din fața dvs. cu calm. Tai Chi vă ajută să învățați să îmbinați forțele opuse ale Yin și yang, sinele și lumea pentru a atinge un echilibru natural pentru bunăstarea fizică și spirituală. Acest echilibru este reprezentat de simbolul Tai Chi.
  • Imagine intitulată Do Tai Chi Pasul 22
    5. Extindeți-vă repertoriul. Transformarea în alte forme și stiluri, după ce ați obținut un nivel de bază de măiestrie în primul formular, este adesea foarte util la îmbunătățirea cunoștințelor generale de Tai Chi. Practica iconică a lui Tai Chi sunt "mână" formează mișcările lente efectuate într-un grup sau solo. Dar Tai Chi include o gamă largă de forme care vă pot îmbunătăți abilitățile de sănătate și de auto-apărare. Majoritatea profesorilor continuă doar la astfel de forme după o competență demonstrabilă în forma de bază a stilului.
  • Aflați despre formularele de arme. Aproape toate stilurile, inclusiv cele care nu iau în considerare toate intențiile marțiale, au formulare Tai Chi practicate cu arme. Acestea pot varia de la stagi simple sau săbii la arme chinezești esoterice.
  • Încercați o formă mai rapidă. În mod ironic, și în opoziție cu ideea generală a Publicului de Tai Chi, cele mai multe stiluri de familie tradiționale (inclusiv Yang, Chen, Fa și Wu) au "Forma rapidă." Acest formular este adesea folosit ca o modalitate de a exprima puterea marțială onorată și stocată în practica de formă lentă. Se numește uneori "Cannon Fist" (Pao Chui) în stil Chen.
  • Aflați despre munca partenerului. Dacă practica formelor este antrenamentul solo al lui Tai Chi, "împingând mâinile" (Tui Shou) este exercițiul său partener. Deși în cele din urmă poate duce la sparring gratuit, împingeți mâinile este, în esență, un exercițiu menit să dezvolte sensibilitate și abilitatea de Tai Chi într-un mod de cooperare. În general, învățarea mâinilor împingătoare se construiește în mod constant de la modelele fixe cu o singură mână și se termină într-un model de pas în mișcare, cu ambele mâini, uneori variind în înălțime și viteză.
  • Imagine intitulată Do Tai Chi Pasul 23
    6. Citiți profund despre Tai Chi. Classwork-ul este un lucru, dar învățarea semnificației, fundamentarea filosofică, iar istoria Tai Chi are nevoie de timp și o mare parte din ea se face cel mai bine prin citirea și învățarea în timpul tău. Aceasta este o parte importantă a învățării Tai Chi, deoarece vă oferă posibilitatea de a obține o înțelegere mai profundă a modului în care Tai Chi vă aduce beneficii mental și fizic și vă permite să găsiți idei noi despre îmbogățirea experienței dvs. Tai Chi. Învățarea altor persoane despre Tai Chi poate informa propria dvs. și poate doriți să puneți câteva dintre ideile lor în practică pentru a vedea ce funcționează cel mai bine pentru dvs.
  • Simțiți-vă liber să întrebați întrebările profesorilor despre învățarea dvs. auto-dirijată, cum ar fi ce să citiți și să întrebați despre ceea ce ați citit. Astfel vă veți extinde înțelegerea într-o mare afacere.
  • Citeste Tao te Ching si I ching. Aceste cărți discută despre conceptul de "chi" și cum se poate bloca și când se întâmplă acest lucru, la fel și boala.
  • Care sunt avantajele Tai Chi?

    Urmăriți acest videocgrad premium pentru a viziona acest sfaturi video premium de la un expert în industrie în acest videoclip premium

    Frank BanneyFrank Byneycertified Tai Chi & Qigong instructor

    Tai Chi se mișcă și faq

    Începător Tai Chi se mișcă

    Suport WikiHow și Deblocați toate probele.

    Tai Chi se mișcă pentru seniori

    Suport WikiHow și Deblocați toate probele.

    Tai Chi FAQ

    Suport WikiHow și Deblocați toate probele.

    sfaturi

    Gândiți-vă la mișcarea corpului ca o unitate, mai degrabă decât în ​​secțiuni. Pentru a vă face brațele să împingă înainte, împingeți de la picioare și să vă schimbați întregul trot înainte, mai degrabă decât să mutați brațele singure. În mod tradițional, acest lucru este descris ca mutarea de la dvs "Dan Tien," centrul corpului situat chiar sub ombilic. Mutarea întregului corp într-un mod integrat este sursa "Putere internă" (Nei Jin) din cererea de autoapărare a lui Tai Chi.
  • Mișcați încet și într-un ritm uniform. Amintiți-vă că nu numai că vă exercitați corpul, dar vă exercitați și energia în corpul vostru.
  • Avertizări

    Nu lăsați genunchii să meargă mai departe decât la sfârșitul degetelor de la picioare sau să se prăbușească spre interior. Aceasta este o greșeală foarte frecventă pentru începători atunci când încearcă să se relaxeze și să rămână "înrădăcinată" la pământ, dar face acest lucru vă poate răni serios genunchiul.
  • Tai Chi este o artă marțială și a fost inițial folosită pentru luptă. Nu presupuneți că este vorba doar de exercițiul chinez. A face acest lucru poate ofensa practicanții tradiționali și este adesea văzută ca un semn de ignoranță.
  • Lucrurile de care veți avea nevoie

    • Pantofi cu tăbăcire. Este important în Tai Chi pentru a vă menține conexiunea la pământ, astfel încât tocurile și tălpile groase nu sunt de ajutor
    • Îmbrăcăminte oarecum liberă, confortabilă. Fuste și blugi nu sunt de dorit
    • Nu este necesar un echipament special - acesta este unul dintre beneficiile atrăgătoare ale Tai Chi în acest cost sunt păstrate scăzute
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar