Cum să ardeți grăsime

Grăsimea corporală pare atât de ușor de adăugat și atât de greu pentru a scăpa de. Încercați să lucrați și să vă restricționați aportul de calorii și totuși grăsimea încă refuză să plece. Dacă sună familiar, fiți siguri că există opțiuni sănătoase pentru arderea eficientă a grăsimilor. În timp ce nu există nici o garanție că grăsimea dvs. se va topi pur și simplu (cât mai multe promisiuni de dietă / pilule / exercițiu de exerciții), vă puteți îmbunătăți sănătatea și apariția dvs. prin obținerea corpului dvs. de lucru pentru dvs. - și împotriva excesului de grăsime.

Pași

Metoda 1 din 4:
Ajustarea obiceiurilor alimentare
  1. Imagine intitulată Burn FAT Pasul 1
1. Reduceți calorii treptat. Jumping direct într-o dietă cu conținut scăzut de calorii este un șoc pentru sistemul dvs. Când te duci la rece Turcia, corpul tău nu are nicio idee despre ce se întâmplă - pentru ca o măsură de protecție, se fixează pe magazinele de grăsime. În schimb, ușurați-vă corpul în dietă prin tăierea treptată a caloriilor.
  • Stabiliți un obiectiv de calorii zilnic rezonabil pe care îl puteți reduce treptat. Ar putea fi 1.200 sau 2.200 în funcție de factorii dvs. individuali. Solicitați sfatul medicului dumneavoastră, nutriționist sau dietetician pentru îndrumări adaptate nevoilor dvs.
  • Imagine intitulată Burn FAT Pasul 2
    2. Variază caloriile zilnice, reducând în același timp media globală. Corpul dvs. se poate adapta la un aport mai mic, dar constant de calorii, ceea ce înseamnă că nu va atrage din grăsimea stocată. Pentru a vă menține ghicitul corporal și metabolismul dvs., încercați să treceți între prizele de calorii zilnice mai mari și inferioare. Acest lucru ar putea ajuta să evite acel platou de pierdere în greutate și să vă îmbunătățească voința.
  • Cu alte cuvinte, dacă faceți o dietă cu conținut scăzut de calorii, corpul dvs. poate ajusta rata metabolică, astfel încât să nu pierdeți prea multă grăsime. Dar dacă o păstrați pe degetele de la picioare, nu va fi capabilă să reglementeze magazinele de grăsime cât mai eficient.
  • Acest plan ar trebui să fie încă asociat cu scăderea treptată a consumului zilnic mediu zilnic. Adresați-vă unui doctor sau unui expert nutrițional în care aveți încredere în preluarea acestuia pe acest tip de plan de dietă.
  • Imagine intitulată Burn Fat Pasul 3
    3. Mâncați mai multe mese mici. În termeni simpli, mănâncă-ți metabolismul - procesul prin care corpul tău transformă alimentele în energie. Mâncarea mai des, atunci, vă poate lovi metabolismul într-o viteză mai mare de mai multe ori pe zi (e.G., Dacă mâncați de șase ori pe zi, veți obține șase "spikes").Dar, trebuie să vă asigurați că mâncarea mai des nu înseamnă, de asemenea, mâncarea mai mult - este esențial să reduceți caloriile zilnice medii globale.
  • Căutați gustări bogate în proteine, grăsimi sănătoase și fibre. Încercați o lingură de unt de arahide pe țelină, migdale și un măr sau o lingură de hummus cu legume feliate.
  • Încercați să setați un program dur, cum ar fi mâncarea la fiecare două până la patru ore.
  • Imagine intitulată Burn Fat Pasul 4
    4. Mănâncă micul dejun. Arderea grăsimilor este vorba despre păstrarea metabolismului dvs. Și când ai fost amânat toată noaptea, este sigur să ghicești că metabolismul tău a fost de asemenea snoz. Deci, ridicați-vă, periați dinții și mâncați micul dejun. Cu atât mai multă proteină și substanțială, cu atât mai bine.
  • Ouă, produse lactate cu conținut scăzut de grăsimi și carne slabă trebuie să fie în mod regulat în meniu. Stai departe de calorii goale (gogoși, băuturi calorii cu băuturi de cafea, etc.) și cu cereale întregi și pâine.
  • Imagine intitulată Burn Fat Pasul 5
    5. Băutură destulă apă. Nu numai consumul adecvat de apă excelent pentru pielea, părul și organele interne, acesta vă poate ajuta, de asemenea, să pierdeți în greutate. Apa potabilă poate, în conformitate cu unele cercetări, pe cont propriu pentru ca metabolismul tău să spike. Și, cel puțin, apă potabilă înainte de o masă vă poate ajuta să vă umpleți (și să vă faceți să mâncați mai puțin).
  • Bea mai frecvent apă și mai mult pe zi.Vei fi mai hidratat, mai sanatos, iar corpul tau nu va cauta sa a se agata pe acele magazine de grasimi!
  • Metoda 2 din 4:
    Alegerea alimentelor potrivite
    1. Imagine intitulată Burn FAT Pasul 6
    1. Tăiați carbohidrați răi. Grăsimea este doar stocată alimente - cu alte cuvinte, este combustibil pentru corpul tău. Carbohidrați sunt sursa dvs. primară de combustibil și corpul dumneavoastră poate arde fie carbohidrați, fie grăsimi la fel.Atâta timp cât vă hrăniți carbohidrații corpului, nu va arde grăsime.
    • Cu toate acestea, tăierea carbohidratului singur poate să nu vă ajute să vărsați grăsime, cu excepția cazului în care vă tăiați și caloriile globale ca parte a procesului.
    • Amintiți-vă că toate carbohidrații nu sunt create egale (e.G., zahăr rafinat și boabe întregi). Există carbohidrați pentru tine (tipul de ardere lentă, cum ar fi fulgi de ovăz și cei din legume) - cele rele sunt zaharurile simple (cred că lucrurile albe și bomboane).
  • Imagine intitulată Arderea grăsimii Pasul 7
    2. Mănâncă mai multe proteine ​​slabe. Proteina și carbohidrații conțin aproximativ aceeași cantitate de calorii pe gram, dar proteina nu este un combustibil preferat ca carbohidrații. Proteina este folosită ca blocuri de construcție pentru mușchi în corpul dvs. și nu se va întoarce la grăsimi. Așa că faceți carne slabă, pește și soia o parte obișnuită din dieta ta.
  • Când vă împachetați proteină și spune că nu la carbohidrați, creierul dvs. va trimite semnale, pe care le interpretați ca foame, înainte Trecerea la cetoză (I.E., arderea grasimii). După aceea, durerile tale de foame ar trebui să dispară.
  • Consumul de o mulțime de proteine ​​este greu pe ficat și rinichi și există și alte considerații "ceto dieting." Nu este sfătuit să consume carbohidrați zero - să le limitați și să rămânem la cele bune.
  • Imagine intitulată Burn FAT Pasul 8
    3. Nu beți alcool. Alcoolul este plin de calorii goale (adică carbohidrați răi) și când consumați unii, este greu să nu consumați mai mult. Deci, în timp ce este tentant să se alăture în mod social, refren - sau cel puțin sever te limitezi. La urma urmei, consumul excesiv poate face grăsimea care arde cel mai puțin de griji!
  • Dacă absolut trebuie să beți alcool, păstrați-l la o băutură dacă sunteți o femeie sau două dacă sunteți bărbat. Dar asta ar trebui să fie doar o singură dată în timp, de dragul golurilor de ardere a grăsimilor.
  • Imagine intitulată Burn FAT Pasul 9
    4. Bea ceai verde și cafea în schimb. Unele studii au arătat că 25 de uncii de ceai verde sau 16 uncii de cafea pot stimula o creștere a metabolismului dvs. Asigurați-vă că nu vă încărcați cupa cu linguri de zahăr.
  • Ceaiul verde și cafeaua par să ofere o gamă largă de beneficii posibile pentru sănătate, poate în special în special proprietățile antioxidante ale primului.
  • Imagine intitulată Arderea grăsimii Pasul 10
    5. Du-te pentru alimente de ardere a grăsimilor. Nu vă concentrați numai pe alimentele pe care nu le puteți mânca sau ar trebui să evitați ori de câte ori este posibil - există multe alimente delicioase pe care le puteți și ar trebui să mâncați pentru a vă menține metabolismul pe Upswing. Deci, stocul pe alimente cum ar fi:
  • Ovaz
  • Lityfat sau Nonfat Dairy (un pic contraintuitiv, dar studiile spun că cei care consumă sume sugerate de produse lactate arde mai ușor decât cei care nu)
  • Grăsimi sănătoase, cum ar fi nuci, avocado, ulei de măsline și pește gras
  • Ouă
  • Mancaruri picante
  • Grapefruit
  • Metoda 3 din 4:
    Exercitarea pentru a arde grăsimea
    1. Imagine intitulată Burn FAT Pasul 11
    1. Împărțiți antrenamentele. Metabolismul dvs. Spikes după fiecare luptător de activitate fizică. Deci, dacă vă puteți rupe antrenamentul de oră în două bucăți de jumătate de oră, veți obține două spikes în loc de unul. Corpul tău arde calorii la o rată mai mare după un antrenament (uneori timp de câteva ore după) și, dacă îl întineri mai târziu în această zi, veți spori în continuare efectul.
    • Acest lucru poate fi profit și de moduri mici. Chiar și două plimbări de 15 minute pot provoca un impuls. Deci, cu atât mesele, cât și antrenamentele dvs., încercați să mergeți cu mai mici / mai scurte, dar mai frecvente.
  • Imagine intitulată Arderea grăsimii Pasul 12
    2. Formarea forței de perechi cu cardio-ul dvs. Făcând cardio-ul este minunat pentru dvs., dar făcând cardio și greutăți de ridicare este chiar mai bună pentru arderea grăsimilor.Dacă doriți cel mai mare bang pentru dolarul dvs., ar trebui să faceți ambele.
  • Lucrul cu greutăți este important dacă ați redus la calorii. Când vă restricționați aportul caloric, riscați pierderea masei musculare în loc de grăsime.Dacă da, ați putea vărsa niște kilograme și încă nu obțineți rezultatele pe care le căutați.
  • Imagine intitulată Burn FAT Pasul 13
    3. Începeți un antrenament cu antrenament de forță, apoi exercițiul aerobic. Dacă faceți atât greutăți cardio, cât și greutăți de ridicare, este ideal dacă faceți mai întâi greutăți și apoi faceți cardio - cu alte cuvinte, "Firm Atunci arde!"Astfel, ajută la menținerea metabolismului post-antrenament pentru mai mult timp - poate chiar toată ziua.
  • Acest ordin de exercițiu poate fi, de asemenea, mai ușor de gestionat. În general, pomparea fierului necesită o formă și o tehnică mai bună. Când sunteți obosiți de la alergare sau de ciclism, poate fi mai greu să ridicați greutățile cu o tehnică adecvată.
  • Imagine intitulată Burn Fat Pasul 14
    4. Încercați formarea intervalului. Acest tip de rutină de exerciții vă poate ajuta să vă despărțiți antrenamentul fără a vă opri de fapt sesiunea de antrenament. Intervalul de formare vă implică că vă aflați într-un ritm moderat ușor de o durată a timpului și apoi plecați. De asemenea, puteți ajusta durata și pauzele între ciclism înainte și înapoi. Acest lucru poate arde mai multe calorii și poate crește, potențial metabolismul.
  • Cel mai simplu exemplu de antrenament de interval ar putea fi banda de alergare. Mergeți timp de 30 de secunde, apoi rulați complet pentru 30 de ani. Doar 15 minute de acest lucru este mai benefică decât o jogging de 30 de minute de parced.
  • Imagine intitulată Burn Fat Pasul 15
    5. Da crosstraining o încercare. Oricare ar fi antrenamentul dvs. - fie că este vorba de o plimbare de 15 minute cu câinele sau de 10K prin parc - corpul tău se obișnuiește cu ea. Puteți arde de fapt mai puține calorii atunci când corpul dvs. este familiarizat cu nivelul și tipul de exerciții pe care îl întâmpină. Deci, pentru a vă păstra corpul un pic de gardă, încercați crosstraining. Considerați că este o scuză bună pentru a ridica acel hobby pe care l-ați prins.
  • Crosstraining pur și simplu înseamnă a face o varietate de activități de exerciții - care rulează într-o zi, înotul următorului, ciclism a doua zi după aceea. Amestecându-l, nu este doar bun pentru corpul dvs., deși - se întreabă și pentru plictiseală iminentă!
  • Metoda 4 din 4:
    Efectuarea ajustărilor stilului de viață
    1. Imagine intitulată Burn FAT Pasul 16
    1. Stați pe scară dacă vă ajută motivația. Când pierdeți grăsime, nu pierdeți neapărat mușchiul - și mușchiul cântărește mai mult decât grăsime. Deci, considerați că numărul pe scară arbitrară - este mult mai mult despre modul în care arăți și simțiți.
    • Acestea fiind spuse, verificarea la scară cel puțin o dată pe săptămână pare să beneficieze planurile de scădere în greutate pe termen lung.Deci, nu vă aruncați scara, dar găsiți frecvența care funcționează pentru dvs.
  • Imagine intitulată Burn FAT Pasul 17
    2. Găsiți modalități de a reduce stresul. Persoanele aflate sub stres în exces tind să facă alegeri mai puțin sănătoase și pot arde, de asemenea, grăsime mai lent. Stresul excesiv este rău pentru pielea ta, este rău pentru somnul tău, e rău pentru relații - este doar rău în general. Găsiți o modalitate sănătoasă de a scăpa de ea! Veți simți mai bine indiferent cât de mult vă ajută Pierderea subcutanată și grăsime corporală viscerală.
  • Mulți oameni găsesc succes în reducerea stresului meditaţie și Yoga. Dar poate plimbări lungi în parc sau ascultând muzica relaxantă va face truc pentru tine. Continuați să încercați până când găsiți ce funcționează.
  • Imagine intitulată Burn FAT Pasul 18
    3. Ia suficient dormi. În timp ce nevoile tuturor variază, intenționează să vizeze aproximativ 7-9 ore pe noapte. S-ar putea să credeți că somnul ar fi contraproductiv în pierderea grăsimilor, dar corpurile corespunzătoare au tendința de a procesa carbohidrați mai eficient.
  • De asemenea, dacă nu sunteți bine odihnit, începeți să vedeți zahărul. Nivelurile dvs. de hormon (cortizol, ghrelin și insulină) au ieșit din whack și corpul dvs. începe să se agațe pe grăsimi și zaharuri rămase și dreapta. Preveniți acest lucru prin obținerea somnului de care aveți nevoie.
  • Imagine intitulată Burn FAT Pasul 19
    4. Obțineți activ în moduri mici. Chiar și cea mai mică cantitate de activitate este mai bună decât deloc. Studiile arată că FIDIGEDTERS, în medie, cântăresc mai puțin. Non-FIGIGEDTERS sunt și mai multe șanse de a stoca calorii ca grăsime. Deci, în plus față de curățarea casei, mersul pe câine și parcare pe partea îndepărtată a parcului de parcare, găsiți timp pentru Fidget, dacă asta e tipul tău de lucru!
  • Puțini oportunități pot fi întotdeauna. Luați scările în loc de lift. Du-te în jurul magazinului alimentar în cel mai ineficient mod posibil. Făcați-vă scaunul prin faptul că nu există destul de în jos - adică făcând squats. Aceste lucruri se adaugă fără să vă realizați nici măcar.
  • Avertizări

    Niciodată nu vă înflorești prin restricții excesive de calorii. Corpul tău se va închide, iar consecințele sănătății pot fi devastatoare.
  • Este recomandabil să se consulte cu un medic înainte de a începe o dietă ceto, potrivit majorității experților.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar