Cum să accelerați pierderea în greutate în mod natural

Pierderea în greutate are nevoie de timp și efort, dar vă puteți atinge obiectivele! Dacă doriți rezultate mai rapide, este posibil să puteți accelera pierderea în greutate în mod natural, făcând alegeri sănătoase. Prin exerciții fizice și schimbările dietetice, este posibil să puteți pierde mai multă greutate și să o păstrați. Cu toate acestea, verificați cu medicul dumneavoastră înainte de a începe o nouă dietă sau un plan de exerciții, dacă vă luptați să pierdeți în greutate sau dacă gestionați o stare de sănătate.

Pași

Metoda 1 din 4:
Folosind exercițiul pentru a accelera pierderea în greutate
  1. Imagine intitulată Accelerați pierderea în greutate în mod natural Pasul 1
1. Combinați formarea cardio și a forței pentru a arde mai multe calorii. O combinație de varietate de exerciții poate ajuta la accelerarea pierderii în greutate. Atât antrenamentul cardio, cât și forța vă oferă diferite tipuri și cantități de calorii arse. Amintiți-vă că pentru a pierde în greutate, trebuie să ardeți grăsime și să construiți mușchi.
  • Exercițiul aerobic este folosit în principal pentru a ridica ritmul cardiac și a arde imediat calorii. Tipurile de exerciții aerobice includ: alergarea, mersul pe jos, înotul și ciclismul.
  • Formarea forței ajută la stimularea metabolismului, deoarece atunci când mușchii contractează, ei ard mult mai multă energie decât atunci când sunt în repaus. În plus, antrenamentul de forță ajută la creșterea masei musculare, care ajută la susținerea unei rate metabolice mai rapide. Cu cât aveți mai multă masă musculară, cu atât mai multe calorii pe care le puteți arde, chiar și atunci când vă aflați în repaus.
  • Tipurile de formare de forță includ: ridicarea greutății, yoga sau pilates.
  • Imaginea intitulată accelerează pierderea în greutate în mod natural Pasul 2
    2. Includeți formarea intervalului pentru a vă stimula temporar metabolismul. Interval de antrenament, care implică atât niveluri de intensitate ridicată, cât și nivel moderat de intensitate, poate spori semnificativ rata metabolică.
  • Exercițiul aerobic vă cere să utilizați mai mult oxigen în timpul antrenamentului dvs., ceea ce solicită metabolismul să lucreze la o eficiență de vârf - chiar și după terminarea antrenamentului (până la 24 de ore mai târziu).
  • Instruirea intervalelor implică explozii scurte de exerciții de intensitate foarte ridicată, cu explozii scurte de exerciții de intensitate moderată. Se face pentru o perioadă mai scurtă de timp în comparație cu un exercițiu vascular de stare de stant.
  • Imagine intitulată Accelerarea pierderii în greutate în mod natural Pasul 3
    3. Faceți mai multă activitate pe parcursul zilei pentru a vă mări arderea calorii. O altă modalitate ușoară de a arde mai multe calorii pe tot parcursul zilei este creșterea activităților dvs. de viață de zi cu zi. Acestea sunt lucrurile pe care le faceți în ziua dvs. tipică deja - cum ar fi mersul pe jos și de la mașina dvs. sau să faceți o muncă de curte.
  • Creșterea activității de stil de viață zilnică este o modalitate simplă și rapidă de a crește caloriile totale arse în fiecare zi. Gândiți-vă la întreaga dvs. zi și găsiți zone în care puteți să vă deplasați mai mult sau să luați mai mulți pași.
  • Activitatea pe care o aveți pe tot parcursul zilei poate fi la fel de importantă ca și exercițiul planificat, așa cum vă adaugă cheltuielile globale ale calorii.
  • Încercați: Parcare mai departe, mergând la destinație ori de câte ori este sigur și fezabil, întotdeauna voluntariat pentru a merge pe câine sau pentru a lua scările mai des.
  • Imaginea intitulată accelerează pierderea în greutate în mod natural Pasul 4
    4. Antrenamente alternative în mod regulat pentru a vă provoca. Corpul dvs. se adaptează la rutina dvs. de fitness în timp, indiferent dacă rulați în același ritm sau ridicați aceeași cantitate de greutate în fiecare sesiune. Acest lucru face ca antrenamentele dvs. să fie mai puțin eficiente în timp. Noi rutine de exerciții continuă să conteste mușchii diferiți, asigurând că rata metabolică rămâne ridicată pe tot parcursul eforturilor dvs. de scădere în greutate.
  • De asemenea, puteți face diferite tipuri de activitate în cadrul unei sesiuni de antrenament. De exemplu, puteți petrece 20 de minute pe banda de alergare și apoi urmați-o cu o clasă de aerobic de apă de 45 de minute.
  • Nu trebuie neapărat să faceți un alt tip de exercițiu în fiecare zi. Cu toate acestea, în câteva săptămâni, este important să vă amestecați rutina.
  • Alternarea antrenamentelor dvs. nu numai că ajută la pierderea în greutate, dar, de asemenea, poate ajuta la prevenirea plictiselii cu rutina dvs. de exerciții. Dacă vă plictisiți de antrenamentele dvs., este mai probabil să le dați.
  • Metoda 2 din 4:
    Mâncare pentru pierderea în greutate accelerată
    1. Imaginea intitulată Accelerarea pierderii în greutate în mod natural Pasul 5
    1. Mănâncă mai multă proteină pentru a vă gestiona apetitul și pentru a construi mușchi. O dietă de proteine ​​mai mare ajută la susținerea și promovarea pierderii în greutate. Studiile au arătat, de asemenea, că acest tip de dietă sau modelul de alimentație poate ajuta, de asemenea, să accelereze pierderea în greutate în mod natural. Dacă doriți să pierdeți în greutate, care este de fapt grăsimi corporale (și nu mușchi), trebuie să vă mențineți mușchiul consumând proteine ​​adecvate.
    • Proteina slabă la fiecare masă vă ajută să vă simțiți mai mult timp deoarece necesită mai mult timp pentru a digera comparativ cu carbohidrații sau grăsimile. Acest lucru vă poate determina să consumați mai puține calorii pe parcursul zilei. Sursele bune de proteină slabă includ produse lactate, fructe de mare, ouă, leguminoase, carne de vită macră și tofu.
    • Proteina acționează, de asemenea, pentru a crește termogeneza (cantitatea de calorii corpul dvs. arde alimente digestoare). O dietă de proteine ​​mai mare poate duce la mai multe calorii arse în mod natural.
  • Imagine intitulată Accelerarea pierderii în greutate în mod natural Pasul 6
    2. Umpleți jumătate de placă cu produse proaspete. Fructe și legume, care sunt bogate în fibră și conținut de apă, vă fac să vă simțiți complet cu un aport caloric minim. Aceste alimente sunt, de asemenea, bogate în substanțe nutritive care sunt necesare pentru o dietă bine echilibrată și sănătoasă.
  • Includeți o mare varietate de fructe și legume în fiecare săptămână. Având o dietă variată vă ajută să consumați substanțe nutritive adecvate din alimente.
  • Scopul pentru două până la trei porții de fructe zilnic (aproximativ 1/2 cană sau 1 piesă mică este egală cu o singură servire) și patru până la șase porții de legume zilnic (1 cană sau 2 cani verzi cu frunze cu frunze egale cu o singură servire).
  • Imagine intitulată accelerează pierderea în greutate în mod natural Pasul 7
    3. Limitați cât de multe boabe pe care le consumați. Alimentele cum ar fi pâinea, orezul și pastele sunt ridicate în carbohidrați. Deși pot face parte dintr-o dietă sănătoasă și echilibrată, studiile au arătat că scăderea aportului total vă poate ajuta să pierdeți în greutate mai repede.
  • O servire de boabe este de 1 uncie sau 1/2 cană. Păstrați aportul total între una la două porții zilnice.
  • Dacă alegerea de a consuma o alimentație pe bază de cereale, vizează alegerea boabelor integrale de 100%, care sunt mai mari în fibră și alte substanțe nutritive.
  • Corpul dvs. are nevoie de carbohidrați să funcționeze și să funcționeze normal. Planificați să vă consumați carbohidrații din alte alimente, cum ar fi fructele, produsele lactate cu conținut scăzut de grăsimi și legumele amidonice. Aceste alimente conțin carbohidrați, dar oferă o varietate de alți nutrienți, cum ar fi proteinele, vitaminele și mineralele.
  • Imagine intitulată Accelerarea pierderii în greutate în mod natural Pasul 8
    4. Face ca majoritatea meselor dvs. proteine, fructe și legume numai. Concentrarea pe aceste grupuri de alimente va ajuta la susținerea pierderii în greutate accelerată.
  • Urmând acest model de alimentație, poate ajuta la creșterea metabolismului corpului și câte calorii arde în timp ce digează alimentele.
  • Exemple de mese și gustări includ: iaurtul grec cu fructe și piulițe - o salată de spanac cu legume crude, fructe de padure și pui la grătar - un tofu și amestec de legume FRry-carne de vită și boabe cu legume - sau două șuncă și brânză rulouri cu morcovi de bebeluși.
  • Imagine intitulată Accelerarea pierderii în greutate în mod natural Pasul 9
    5. Evitați suplimentele sau produsele dietetice promițând metabolismul crescut. Multe produse de scădere în greutate promovează pierderea rapidă în greutate sau cantități mari de pierdere în greutate într-o perioadă scurtă de timp. În general, toate acestea sunt hype și aceste produse nu vor spori metabolismul sau viteza pierderii în greutate.
  • Orice suplimente promițând pierderea în greutate care pare "prea frumos ca sa fie adevarat" ar trebui evitată.
  • Revendicări precum "pierde zece kilograme într-o săptămână" sau revendicările spunând că nu trebuie să vă schimbați stilul de viață, în general, nu este eficient pentru pierderea în greutate.
  • Metoda 3 din 4:
    Menținerea pierderii în greutate
    1. Imagine intitulată Accelerarea pierderii în greutate în mod natural Pasul 10
    1. Urmăriți greutatea dvs. Programarea cântărețului regulat în timp ce încercați să pierdeți în greutate vă poate ajuta să rămâneți pe drumul cel bun și să păstrați greutatea pe termen lung.
    • Se cântărește de unul de două ori pe săptămână. Acest lucru vă va ajuta să oferiți o tendință exactă a modului în care greutatea dvs. este fluctuantă în timp.
    • Încercați să vă cântăriți în același timp al zilei și în aceeași îmbrăcăminte (sau fără îmbrăcăminte). Acest lucru va contribui la controlul fluctuațiilor normale privind greutatea.
  • Imagine intitulată Accelerarea pierderii în greutate în mod natural Pasul 12
    2. Dormi șapte până la nouă ore pe timp de noapte. Dormind timpul recomandat de timp și de a dormi bine este important pentru sănătatea generală. Unele studii au arătat că somnul inadecvat duce la dysregularea metabolismului și poate provoca creșterea în greutate sau dificultatea pierderii în greutate.
  • Luați în considerare când vă treziți și decideți ce oră este cea mai potrivită pentru a vă culca noaptea, astfel încât să obțineți șapte la nouă ore.
  • De asemenea, pentru a obține un somn odihnitor, opriți toate luminile, dispozitivele care fac sunet și electronică. Acest lucru vă va ajuta să dormiți mai repede și să dormiți mai bine.
  • Imagine intitulată accelerează pierderea în greutate în mod natural Pasul 13
    3. Construiți un grup de asistență. Studiile au arătat că grupurile de sprijin vă pot ajuta să pierdeți în greutate și să vă mențineți pierderea în greutate pe termen lung. Găsirea unui grup de asistență este o idee bună atunci când încercați să pierdeți în greutate.
  • Un grup ușor de suport pentru a începe cu familia, prietenii sau colegii. Dacă vă simțiți confortabil, discutați cu ele despre obiectivele dvs. de pierdere în greutate.
  • De asemenea, puteți găsi grupuri de asistență online și forumuri cu alții care încearcă, de asemenea, să piardă în greutate. Acest lucru ar putea fi un loc minunat, nu numai pentru sprijin, ci idei pentru rețete sau alte modificări ale stilului de viață pentru a ajuta la pierderea în greutate.
  • Metoda 4 din 4:
    Când să solicitați îngrijire medicală
    1. Imaginea intitulată accelerează pierderea în greutate în mod natural Pasul 11
    1. Discutați cu medicul dumneavoastră înainte de a vă schimba dieta sau exercițiul de rutină. În timp ce mănâncă o dietă sănătoasă și exercitarea sunt importante, este important să nu faceți schimbări majore fără a verifica cu medicul dumneavoastră. Ei se vor asigura că faci alegeri sănătoase care se potrivesc nevoilor tale. Spuneți-le că doriți să pierdeți în greutate prin dietă și exerciții fizice.
    • Ați putea dori, de asemenea, să întrebați medicul despre o trimitere la un dietetician. Un dietetician înregistrat vă poate ajuta să dezvoltați un plan de alimentație sănătos care include alimentele pe care le doriți.
  • 2. Vedeți medicul dumneavoastră dacă nu pierdeți în greutate sau câștigați greutate. Rareori, puteți avea o afecțiune medicală care împiedică pierderea în greutate sau vă face să câștigați greutate. Dacă sunteți îngrijorat că acesta este cazul pentru dvs., vizitați medicul dumneavoastră pentru a discuta despre preocupările dvs. Spuneți-le despre eforturile dvs. de scădere în greutate, precum și despre orice alte simptome pe care le aveți.
  • Urmăriți tot ceea ce mâncați pentru câteva săptămâni, astfel încât să îl puteți arăta medicului dumneavoastră. În plus, scrieți exercițiile pe care le faceți zilnic, astfel încât să puteți spune medicului dumneavoastră despre ei.
  • 3. Lucrați îndeaproape cu medicul dumneavoastră dacă gestionați o stare de sănătate. Dacă pierdeți greutatea pentru a vă ajuta cu o stare de sănătate, cum ar fi diabetul, consultați-vă medicul în mod regulat pentru a vă monitoriza progresul. Ei pot, de asemenea, asigurați-vă că primiți ajutorul pentru care trebuie să aveți succes.
  • Dacă medicul dumneavoastră ți-a prescris medicamente, continuați să o luați până când medicul dumneavoastră spune că este bine să vă opriți.
  • 4. Întrebați despre medicamentele de pierdere în greutate sau la intervenția chirurgicală dacă sunteți interesat. Uneori este greu să pierzi în greutate pe cont propriu. Dacă vă luptați să pierdeți în greutate și doriți ajutor, discutați cu medicul dumneavoastră despre tratamente pe care le puteți încerca. Este posibil să puteți lua medicamente sau să obțineți o intervenție chirurgicală în greutate pentru a vă ajuta să vă îndepliniți obiectivele.
  • Medicul dumneavoastră vă poate ajuta să decideți dacă tratamentele de pierdere în greutate sunt potrivite pentru dvs.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    Avertizări

    Înainte de a efectua orice fel de program de pierdere în greutate, în special cele care implică antrenamente cu intensitate ridicată sau diete foarte scăzute de calorii, vorbesc cu medicul dumneavoastră pentru a fi sigur că programul este sigur pentru dvs.
  • Feriți-vă că unele moduri enumerate în filme și filme de pierdere în greutate nu sunt realiste - de exemplu, nu mănâncă nu vă va ajuta să pierdeți în greutate rapid. O să te facă să devii de repede nesănătoși.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar