Cum să echilibrați dieta și exercițiile fizice

Cheia pentru pierderea de greutate sănătoasă, durabilă Găsirea unui echilibru între dietă și exercițiu. O dietă sănătoasă vă oferă corpului cu o mulțime de substanțe nutritive și proteine ​​și limitează zahărul, grăsimea și colesterolul. Acesta vă va oferi combustibilul necesar pentru a menține un regim de exerciții regulat și cuprinzător pentru fitness total. Iată câteva sfaturi pentru cum să echilibrați dieta și exercițiile fizice.

Pași

  1. Imagine intitulată Balanța Dietă și exercițiu Pasul 1
1. Înscrieți-vă ajutorul profesioniștilor. Un nutriționist poate proiecta un plan de dietă care să răspundă nevoilor dvs. de sănătate. Un antrenor personal vă va menține motivat și vă va ajuta să vă exercitați toate părțile corpului.
  • Un nutriționist va lua în considerare orice condiții de sănătate preexistente, vârsta și greutatea dvs. atunci când proiectați un plan de dietă pentru dvs. El vă poate învăța, de asemenea, ce alimente pentru a evita și cum să limitați zahărul, grăsimea și colesterolul.
  • Formatorii personali sunt disponibili la majoritatea gimnastică publică și pot proiecta un program de exerciții regulate care include cantități egale de exerciții cardiovasculare și aerobe. Un antrenor va oferi, de asemenea, încurajare și vă va ajuta să evitați înșelăciunea sau scurtarea antrenamentelor.
  • Imagine intitulată Balanța Dietă și exercițiu Pasul 2
    2. Urmați liniile directoare USDA pentru o dietă echilibrată.
  • În timp ce nevoile dvs. dietetice specifice pot varia, Piramida alimentară USDA este cel mai bun ghid pentru consumarea cantităților zilnice recomandate de boabe, proteine, produse lactate, fructe și legume. Creați-vă dieta în aceste orientări și încercați să consumați cel puțin numărul minim de porții zilnice. Este important să reduceți calorii în cantități mici, treptate în mai multe zone ale dietei dvs., în loc să tăiați complet un grup de alimente complet. Această schimbare treptată vă va menține metabolismul activ și vă va păstra nivelul de energie pentru exercițiile zilnice.
  • Imagine intitulată Balanța Dieta și exercițiul Pasul 3
    3. Mănâncă câteva mese mici pe tot parcursul zilei. De asemenea, programați mesele înainte și după un antrenament.
  • Consumul de 5 sau 6 mese mici în timpul zilei în loc de câteva mari vă vor menține metabolismul stimulat pe parcursul zilei și vă va ajuta să pierdeți în greutate. O masă bogată în carbohidrați chiar înainte de un antrenament vă va oferi energie atunci când vă exercitați, în timp ce alimentele bogate în proteine ​​vă vor ajuta să vă întineri după aceea.
  • Imagine intitulată Balanța Dietă și exercițiu Pasul 4
    4. Bea multa apa.
  • Consumați cel puțin 8 pahare de apă pe zi, incluzând cel puțin 1 după un antrenament. Apa vă menține hidratat, stimulează metabolismul și încurajează producția de celule.
  • Imagine intitulată Balanța Dietă și exercițiu Pasul 5
    5. Mâncați aportul de caloric zilnic recomandat conform USDA. Acest lucru va varia în funcție de înălțimea, greutatea și vârsta. Zahărul din sânge sau colesterolul ridicat se va factura și în acest număr. Păstrați această limită de calorii în minte atunci când planificați porțiuni pentru mese.
  • Imagine intitulată Balanța Dieta și exercițiul Pasul 6
    6. Creați un plan de exerciții stimulative.
  • Proiectați un plan pe care vă veți bucura și îl puteți urmări. Regimul dvs. de exerciții trebuie să vă împingă pentru a lucra din greu fără a fi periculos. Alternați diferite activități cum ar fi alergarea, înotul și greutatea pentru a evita obosirea.
  • Creați un plan de exerciții și un plan de dietă care este atât de graduală, nu schimbă stilul de viață drastic. Faceți câteva antrenamente scurte în timpul zilei în loc de o sesiune lungă pentru a vă ușura corpul în exerciții regulate. Perioadele dvs. mai scurte de exercițiu vă vor echilibra mesele mici pe tot parcursul zilei, astfel încât sunteți energizat fără a vă simți greu sau umflat.
  • Imagine intitulată Balanța Dietă și exercițiu Pasul 7
    7. Lucrați la un moment dat potrivit pentru dvs.
  • Stimularea corpului cu un antrenament în dimineața vă va păstra metabolismul mai mare toată ziua. Dacă nu sunteți o persoană de antrenament de dimineață, încercați să programați exercițiul după ce ați făcut să vă relaxați după ziua dvs. Finalizați exercițiile zilnice cu cel puțin 2 ore înainte de a vă planifica să vă culcați pentru a permite corpului să se relaxeze și să se pregătească să se odihnească.
  • Imagine intitulată Balanța Dietă și exercițiu Pasul 8
    8. Planificați o dietă echilibrată și exerciții fizice bazate pe obiectivele dvs. generale. Ajustați echilibrul pentru a se potrivi pierderii în greutate sau câștigului muscular.
  • Includeți o mulțime de exerciții cardiovasculare cum ar fi alergarea sau aerobica dacă încercați să pierdeți în greutate. Echilibrează acest regim de exerciții cu o dietă scăzută în carbohidrați și zahăr pentru a vă încuraja corpul să descompună excesul de grăsime în loc să-l stocheze.
  • Concentrați-vă pe exerciții de formare în greutate și de rezistență dacă sunteți la greutatea ideală, dar doriți să obțineți mușchi și să deveniți mai potrivite. Îmbunătățiți antrenamentul dvs. de haltere prin consumul unei diete bogate în proteine ​​și carbohidrați pentru a vă oferi energia corporală pentru rezistență.
  • sfaturi

    Avertizări

    Asigurați-vă că consultați un medic înainte de a începe orice rutină de fitness.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar