Cum să ardeți rapid calorii

Când ajungeți la nitty-gritty, pierderea în greutate este despre pierderea caloriilor. Arderea acelor fraieri cât mai repede posibil este ideală pentru programele noastre, talia noastră și sănătatea noastră. Pentru a maximiza arderea, citiți mai departe.

Pași

Partea 1 din 3:
Mastering antrenamentul
  1. Imagine intitulată Ardeți calorii rapide Pasul 1
1. Încercați formarea intervalului de înaltă intensitate. Dacă crezi că cardio a fost o modalitate foarte bună de a arde calorii, bine, ai fi dreptate. Dar ceea ce ați fi lipsit este că există chiar și mai bine moduri - și de formare de interval. Beneficiile cardio (care sunt nenumărate pentru a începe cu) sunt amplificate cu această tactică.
  • Instruirea intervalului de înaltă intensitate implică exercitarea în mod repetat la o intensitate ridicată timp de 30 de secunde până la câteva minute, separate cu 1-5 minute de recuperare (fie un exercițiu de intensitate sau cu intensitate scăzută). Luați în considerare beneficiile:
  • Veți arde mai multe calorii. Cu cât exercițiți mai viguros, cu atât mai multe calorii veți arde - chiar dacă creșteți intensitatea timp de câteva minute la un moment dat.
  • Vă veți îmbunătăți capacitatea aerobică. Pe măsură ce se îmbunătățește capacitatea dvs. cardiovasculară, veți putea să vă exercitați mai mult sau cu mai multă intensitate. Imaginați-vă că ați terminat plimbarea de 60 de minute în 45 de minute - sau caloriile suplimentare pe care le veți arde prin menținerea ritmului pentru cei 60 de minute.
  • Veți păstra plictiseala la Bay. Întoarcerea intensității pe intervale scurte poate adăuga varietate în rutina dvs. de exerciții.
  • Nu aveți nevoie de echipamente speciale. Puteți modifica pur și simplu rutina curentă.
  • Imagine intitulată Ardeți calorii rapide Pasul 2
    2
    Pompa de fier. Ridicarea greutăților nu este cea mai rapidă modalitate de a arde calorii, nu. Dar aveți nevoie atât de cardio și Greutăți pentru a profita de beneficiile finale. Metabolismul dvs. se bazează pe ea - mai mult mușchi, metabolism mai mare. Metabolismul mai mare este egal cu mai multe calorii arse.
  • Multe femei evită formarea în greutate, deoarece se tem de umezeală. Dar o mică ridicare greu este de fapt cheia ta numărul unu pentru a arde calorii: cu cât mușchi mai slabi pe care îl ai pe corpul tău, cu atât mai repede metabolismul tău, cu atât mai multe calorii veți arde și mai subțire și mai trimmer veți arăta. Asta pentru că chiar și atunci când mușchii tăi sunt în repaus, ei încă mai au nevoie de trei ori mai multă energie decât grăsime pentru întreținerea și reconstrucția țesuturilor.
  • Imagine intitulată Ardeți calorii rapide Pasul 3
    3. Tren pentru a arde grăsime. Am stabilit că aveți nevoie de instruire cardio și greutate pentru a vă amplifica cu adevărat cheltuielile de calorii. Dar mai mult, dacă o faceți bine, veți obține un efect secundar - puteți să ardeți până la 300 de calorii dupa antrenament. Serios.
  • O definiție simplă a modului de a face acest lucru ar fi să ridicați ceva greu, sprint și să repetați de mai multe ori.Funcționează inima și plămânii, dar vă ajută și la tonul mușchilor dvs. în același timp. Amestecați o alergare cu Burpees, Squats, Deadlifts, și sprinturi pentru a arde calorii chiar și în timp ce aveți picioarele în sus pe canapea.
  • Gimilele oferă adesea clase care implică ambele domenii. Întrebați-vă despre clasele cardio / Greutate pe care le au la dispoziție. Veți primi antrenamentul și veți găsi prietenii pentru a guide cu după aceea - și ați crezut că numai Charlie Sheen a câștigat.
  • Imagine intitulată Ardeți calorii rapide Pasul 4
    4
    Experimentați formarea circuitelor. Arderea caloriilor este în mod clar despre a lucra cât mai multe grupuri musculare, după cum puteți, la un moment dat, o antrenament de circuit doar. Dar știi că există și beneficii psihologice? Vă ridică starea de spirit și eliberează stresul, în plus față de creșterea capacității dvs. cardiovasculare.
  • Motivul de formare a circuitului are astfel de efecte atât de mari, deoarece se comută între grupurile musculare atât de repede. Prin urmare, nu pierdeți timpul de odihnă între stații. Ritmul cardiac se ridică și Stamuri sus, care cu siguranță nu se întâmplă cu haltere. Și dacă adăugați un pic de aerobic în sesiunea de antrenament a circuitului, chiar mai bine.
  • Imagine intitulată Ardeți calorii rapide Pasul 5
    5. Amestecați-l. Adesea, oamenii se întorc în gândirea că Cardio este codul de funcționare. În timp ce alerga este o modalitate foarte eficientă de a arde calorii, există alții. Înot, canotaj, box și dans sunt și toate antrenamentele mari.
  • Un antrenament bun, solid, vă poate avea cu ușurință arderea a 800 la 1000 de calorii într-o oră în valoare de lucru.
  • Doar 45 de minute în piscină vor arde cu ușurință 800 de calorii în exces, doar mâncărime pentru a fi stocate ca grăsime.
  • Inele de box în aproximativ 700 de calorii pe oră, în funcție de greutatea dvs.
  • Ceva simplu ca baletul chiar arde aproximativ 450 de calorii pe oră.
  • Imagine intitulată Ardeți rapid Pasul 6
    6. Ia un nou sport. Dacă vă puteți face jogging în jurul blocului cu ochii tăi și cu ambele brațe legate în spatele spatelui, este timpul să găsiți altceva de făcut. Nu numai că vă va păstra mintea proaspătă, dar corpul dumneavoastră are nevoie și de provocare. Se adaptează la activități și arde mai puține calorii când devin pălărie veche. Pentru a oferi metabolismului dvs. OL `Fake-out, du-te pentru antrenament încrucișat.
  • Nu uitați de arderea după arsură! Când corpul tău face ceva, nu este obișnuit, este nevoie de timp pentru a recupera. În acea perioadă de recuperare, metabolismul dvs. este încă sus. Indiferent ce faceți, descoperiți noi mușchi și păstrați-le ghiciți.
  • Partea 2 din 3:
    Refacerea dietei
    1. Imagine intitulată Burn Calorii Fast Pasul 7
    1. Stocați pe ceaiul verde. Nu numai că lucrurile magice nu pot lupta împotriva cancerului, dar vă poate da metabolismului un impuls. Într-un studiu recent de către Jurnalul de Nutriție Clinică, participanții care au luat extract de ceai verde de trei ori în fiecare zi au înregistrat o creștere de 4% a metabolizelor lor.
    • Ce înseamnă 4% pentru tine? Un extra 60 de calorii pe zi, asta este ceea ce. Știți ce înseamnă pe termen lung? 6 kilograme! Doar luând o pastilă mică. Și dacă sunteți de soi științific, se crede că vă ridicați nivelurile de norepinefrină.
  • Imagine intitulată Ardeți calorii rapide Pasul 8
    2
    Bea multa apa. Și ați crezut că miracole nu s-au întâmplat: Un studiu recent a arătat că, dacă beți 17 uncii de apă rece, în 10 minute, metabolismul dvs. împușcă până la 30-40% pentru următoarea jumătate de oră sau cam asa ceva. Asta înseamnă că ai putea arde un extra 17.400 de calorii pe an doar prin consumarea unui extra 1.5 litri (0.4 US Gal) O zi sau cam asa ceva. Sunt cinci kilograme!
  • În plus față de a-ți îndeplini metabolismul, apa vă umple, ținându-vă să mâncați mai mult. Înainte de a merge la snacking, apuca un pahar. Și, bineînțeles, aveți întotdeauna o sticlă cu dvs. la sala de gimnastică.
  • Imagine intitulată Ardeți calorii rapide Pasul 9
    3. Face mai mult (scăzut de grăsime) lapte. Un studiu publicat în Journal privind cercetarea obezității a constatat că femeile care au mâncat numai produse lactate cu conținut scăzut de grăsimi - cum ar fi Iaurtul nonfat, de exemplu - de cel puțin trei ori pe zi au pierdut 70% mai mult decât omologii lor de sex feminin care au mâncat doar o cantitate scăzută de lapte. Pe scurt, facilitatorii de lapte au mai puțină grăsime pe corpurile lor, nu invers.
  • De fapt, calciul vă spune corpului să afișeze arderea grăsimilor. Din păcate, bunurile fortificate cu calciu nu se încadrează sub aceeași umbrelă - pentru a simți puterea de calciu, trebuie să mergeți la produsele lactate din brut. Încercați să obțineți cel puțin 1200 mg pe zi.
  • Imagine intitulată arde Calorii Fast Pasul 10
    4. Ia pește. Cu dieta ta, cel puțin. Se pare că cei care mănâncă pește pe regulile au niveluri de leptină inferioară - această binecuvântare păstrează metabolismul, împiedicând obezitatea. Încercați să obțineți o servire de pește în fiecare zi - somon, ton și macrou, peștele tău FATTIER, sunt cel mai bun.
  • Înlocuiți alimentele care vă extind talia cu alimente sănătoase, cum ar fi peștele. Peștele este o mâncare plină de aromă satisfăcătoare, scăzută în calorii, și stocate cu acizi grași omega-3 sănătoși de inimă. Omega-3 acizi sunt grăsimi esențiale pe care corpul tău nu le poate face. Ele ajută la menținerea sângelui de la coagularea prea ușoară și adăugați la un raport de colesterol mai bun.
  • Imagine intitulată Burn Calorii Fast Pasul 11
    5. Umpleți fibrele. Alimentele cu conținut scăzut de carbură, cu fibre de înaltă fibre durează mai mult timp pentru a digera decât alte alimente, lăsându-vă să vă simțiți mai mult mai mult și mai puțin probabil să vă gustați inutil. Spanacul, broccoli, sparanghel, și conopida sunt toate alimentele sănătoase, cu fibre mari.
  • Dincolo de conținutul de fibre, crunching și mestecând o bucată de fructe întreagă stimulează simțurile și durează mai mult să mănânce. Atât de psihologic, poate fi, de asemenea, mai satisfăcătoare decât băuturile sau alimentele moi. Mestecarea promovează, de asemenea, saliva și producția de sucuri de stomac care ajută la umplerea stomacului.
  • Imagine intitulată Ardeți calorii Fast Pasul 12
    6. Pompa proteina. Nu într-o extremă, atchinii un fel, dar având o mică proteină la fiecare masă, vă stinge metabolismul. Sistemul dvs. digestiv utilizează mai multă energie pentru ao sparge, astfel încât să ardeți mai multe calorii. Cu toate acestea, păstrați nivelele de proteine ​​între 20 și 35% din dieta dvs. - consumul prea mult din ea poate provoca tulpina renală și poate provoca corpul dvs. să stocheze prea multă grăsime.
  • Nu toată proteina este creată egală. Asigurați-vă că căutați surse de proteine ​​care sunt bogate în nutrienți și mai mici în grăsimi și calorii, cum ar fi carne slabă, fasole, soia și lactate cu conținut scăzut de grăsimi.
  • Partea 3 din 3:
    Reglarea stilului tău de viață
    1. Imagine intitulată Ardeți calorii rapide Pasul 13
    1
    Stres. Stresul poate contribui la grăsimea abdominală, în conformitate cu mai multe studii, inclusiv una recentă la Universitatea din California, San Francisco. Când sunteți stresat, hormoni precum Cortizolul vă stimulează apetitul, încetinesc metabolismul în jos și încurajează depozitarea grăsimilor în interiorul abdomenului.
    • Deci, ce puteți face despre asta? Găsiți o activitate care reduce stresul pentru dvs., indiferent dacă ascultă muzică liniștitoare sau luați yoga și faceți-o zilnic. Nu numai că vă veți relaxa, dar veți diminua probabilitatea dvs. de a vă accentua.
  • Imagine intitulată Ardeți calorii rapide Pasul 14
    2. Nu suflați micul dejun. Studiile arată că mâncarea micului dejun joacă un rol în pierderea de greutate de succes - aproape 80% dintre persoanele care păstrează cu succes greutatea în jos pe această masă, potrivit unui studiu publicat în cercetarea obezității.
  • Metabolismul dvs. încetinește pe măsură ce dormiți și procesul de digerare a alimentelor revine din nou. Scopul unui mic dejun de 300 până la 400 de calorii, cum ar fi albușurile de ou, cereale cu fibre bogate (un alt booster metabolism) cu lapte degresat sau fulgi de ovăz și fructe.
  • Imagine intitulată Ardeți calorii Pasul 15
    3. Mâncați ușor și adesea. Pentru majoritatea oamenilor, organismul utilizează mai multă energie digestând mese mai mici la fiecare câteva ore decât consumând același număr de calorii în două sau trei ședințe. Atât de gustări în timpul zilei.
  • Pășunatul este o idee surprinzător de bună pentru că vă ajută să evitați încetinirea metabolică. Corpul tău va fi înșelat în gândire că mănâncă în mod constant, așa că nu va încetini niciodată metabolismul. Scopul pentru cinci mese mici (200 până la 500 de calorii), mai degrabă decât trei mari. De asemenea, încercați să nu mergeți mai mult de patru ore fără a mânca - dacă mâncați micul dejun la ora 7 dimineața, de exemplu, aveți o gustare la ora 10 dimineața la prânz, o altă gustare la ora 15:00 și cină la ora 19:00.
  • Imagine intitulată arde Calorii rapide Pasul 16
    4. Evitați alcoolul. Poate fi greu de înțeles, dar alcoolul deprimă de fapt sistemul nervos central, încetând în cele din urmă metabolismul. Acum ai un alt Motivul pentru a intra în H2O. Un studiu din Marea Britanie a constatat că, dacă consumăm o masă de înaltă calorii, mai puțin dintre acestea vor fi arse (și mai mult vor fi stocate) dacă l-ați consumat alături de alcool.
  • Bine, asta nu este cu totul adevărat. Dacă vă puteți păstra consumul de alcool la un pahar de vin roșu pe zi, veți fi mai puțin probabil să deveniți obezi. Asta e unu 4-Oz Sticlă de vin - nu un canal.
  • Imagine intitulată Ardeți calorii Pasul 17
    5. Fidget. Oamenii care sunt în mod constant în mișcare - trecerea și despicarea picioarelor, întinzându-se și stimulați - ardeți mai multe calorii. Atunci când cercetătorii de la Clinica Mayo au cerut subiecților să mănânce încă 1.000 de calorii pe zi timp de opt săptămâni, au descoperit că numai non-FIGIDTERS stocați calorii ca grăsime.
  • Oamenii supraponderali au o tendință de a sta, în timp ce cei slabi au probleme să dețină încă și să petreacă două ore mai mult pe zi pe picioare, să-și împletească și să fi fost cercetarea spune. Diferența se traduce în aproximativ 350 de calorii pe zi, suficient pentru a produce o pierdere în greutate de 30 până la 40 de kilograme într-un an fără excursii la sala de gimnastică.
  • Imagine intitulată Burn Calorii Fast Pasul 18
    6
    Obțineți suficientă închidere. Da, Gosling poate fi pe Letterman, dar este mult mai important pentru talia ta să se îndrepte spre culcare. Un studiu de la Universitatea din Chicago Medical Center a constatat că persoanele care au primit doar patru ore de somn au avut mult mai dificilă prelucrarea carbohidraților. Vinovatul? Niveluri crescute de insulină și hormonul de stres cortizol.
  • Când sunteți epuizat, corpul nu are energia să-și facă funcțiile normale de zi cu zi, care includ eficient calorii arsuri. Deci, cel mai bun mod de a vă asigura că metabolismul dvs. rulează fără probleme este de a obține șase până la opt ore de ZS în fiecare noapte.
  • Imagine intitulată Burn Calorii Fast Pasul 19
    7. Să devină activ în orice mod pe care îl puteți. Nu vă gândiți la arderea caloriilor ca ceva rezervat pentru sala de gimnastică. Puteți să ardeți acei băieți răi oricând, oriunde. Următoarele activități ard 150 de calorii pentru o persoană de 150 lb:
  • Golf și purtați propriile cluburi timp de 24 de minute
  • Lopată zăpadă cu mâna timp de 22 de minute
  • Spune-ți grădina timp de 26 de minute
  • Împingeți o mașină de tuns iarba de putere timp de 30 de minute
  • Pictura casei timp de 27 de minute
  • Jucați Ping Pong sau urmăriți-vă copiii în jurul terenului de joacă pentru 33 de minute
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Mâncați porțiuni mai mici de alimente. În loc să aveți 3 mese mari pe zi, tăiați-le în jumătate și aveți 6 mese mici pe zi. Acest lucru vă va permite corpului să ardă mai repede calorii.
  • O modalitate foarte ușoară de a arde calorii este de a bea un pahar de apă cu o felie de lamaie primul lucru dimineața. Acesta este, de asemenea, un bun de curățare a organismelor.
  • Avertizări

    Nu merge prea departe. Dacă ați terminat pe podea după 2 ore pe eliptic, veți fi în imposibilitatea de a vă exercita pentru restul săptămânii. Fii precaut.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar