Cum să vă bucurați de ciocolată fără a vă distruge dieta

Dietele care vă încurajează să tăiați dulciurile pot fi dure dacă sunteți un iubitor de ciocolată. Bare de ciocolată, bomboane și deserturi pot conține calorii și au adăugat zaharuri care pot deraia dieta. Cu toate acestea, este încă posibilă încorporarea ciocolatei într-o dietă sănătoasă și echilibrată. Dacă vă controlați porțiunile, încorporați ciocolata în gustări sănătoase și faceți un efort de a exercita și mânca alimente sănătoase, vă puteți bucura de ciocolată și puteți ajunge la obiectivele de pierdere în greutate.

Pași

Metoda 1 din 3:
Alegerea unor tipuri mai sănătoase de ciocolată
  1. Imaginea intitulată Bucurați-vă de ciocolată fără a vă distruge dieta Pasul 1
1. Alegeți ciocolata neagră peste ciocolată de lapte. Ciocolata neagra contine antioxidanti sanatosi incidentali si poate ajuta la reducerea tensiunii arteriale si a colesterolului. Spre deosebire de ciocolata de lapte, ciocolata neagra este mai mica in zahar si mai mare in fibre si fier. Optați pentru încorporarea ciocolatei întunecate în dieta dvs. pentru a profita de aceste beneficii sănătoase.
  • Căutați ciocolată neagră care are aproximativ 70% cacao sau mai mare.
  • Când cumpărați ciocolată neagră, uitați-vă la etichetă pentru a vă asigura că adăugarea zahărului nu este primul ingredient.
  • Imaginea intitulată Bucurați-vă de ciocolată fără a vă distruge dieta Pasul 2
    2. Comerț cu o bară de ciocolată de dimensiuni mari pentru o mușcătură de dimensiuni de gustare. Optând pentru o gustare sau o bară de ciocolată de dimensiuni de mușcătură, vă poate ajuta să vă satisfaceți poftele fără a vă deora dieta. Barele mai mici conțin mai puține calorii și zahăr decât barele de ciocolată mai mari. Data viitoare când un joc de poftă de ciocolată, bucurați-vă de unul dintre aceste tratate de dimensiuni snack-uri în schimb.
  • Barele de ciocolată de dimensiuni mari pot conține 300 de calorii de 40 de grame de zahăr, în timp ce barele mai mici conțin aproximativ 100 de calorii și mai puțin de 10 grame de zahăr.
  • Pentru a reintroduce aportul de calorii, asigurați-vă că aveți doar una dintre aceste bare de ciocolată de mușcătură.
  • Imaginea intitulată Bucurați-vă de ciocolată fără a vă distruge dieta Pasul 3
    3. Bucurați-vă de o mousse de ciocolată cu calorii cu conținut scăzut de calorii sau de iaurt. Pentru a obține repararea ciocolatei fără a se răsfăța în caloriile, apucați o iaurt de ciocolată cu calorii cu calorii sau motoare de ciocolată. Aceste tratamente vin într-o varietate de stiluri și pot fi găsite în culoarul de lapte la magazinul dvs. alimentar.
  • Puddingul de ciocolată scăzută de calorii, de obicei în culoarul gustării, este, de asemenea, o opțiune bună.
  • Un iaurt grecesc de ciocolată cu calorii reduse poate oferi o aromă puternică de ciocolată. În plus, conține aproximativ 5 grame de proteine ​​pentru a vă ajuta să vă alimentați corpul și să vă stimulați nivelurile de energie.
  • Optați pentru o mousse de ciocolată scăzută pentru un desert rapid și ușor. Aceste tratamente pot fi între 60 și 90 de calorii, astfel încât să vă puteți bucura fără să vă simțiți vinovați.
  • Metoda 2 din 3:
    Adăugarea de ciocolată la gustările dvs. preferate
    1. Imaginea intitulată Bucurați-vă de ciocolată fără a vă distruge dieta Pasul 4
    1. Adăugați o ciocolată la un smoothie. Amestecați câteva chipsuri de ciocolată neagră sau amestecați într-o scoică de cacao sau pulbere de cacao brută în nemoșa preferată. Adăugați o praf de cacao sau cacao într-o banană, spanac și lapte de migdale pentru a adăuga o lovitură de ciocolată la băutura dvs. sănătoasă sau amestecați niște chipsuri de ciocolată cu cireșe congelate și lapte de migdale pentru o smoală bogată, care nu va rupe banca Calorie.
    • Încercați ovaltin, care conține vitamine și minerale, pentru a adăuga o lovitură de ciocolată la laptele de grăsime scăzut.
  • Imaginea intitulată Bucurați-vă de ciocolată fără a vă distruge dieta Pasul 5
    2. Dip fructe aromatice în ciocolată topită. Pentru un desert sănătos și chocolat, topiți 2 uncii de ciocolată neagră într-un castron cu microunde, timp de două minute. Scoateți cu grijă vasul, se amestecă ușor și apoi continuați cu microunde în incremente de 20 de secunde până când ciocolata este complet topită. Dip căpșuni proaspete, Cantaloupe, felii de ananas sau fructele dvs. preferate în ciocolată pentru un desert sănătos, dar satisfăcător.
  • Imaginea intitulată Bucurați-vă de ciocolată fără a vă distruge dieta Pasul 6
    3. Puneți o ciocolată topită pe o gustare savuroasă. Pentru a obține o aromă bogată de ciocolată fără a ajunge la un cookie de ciocolată sau o cutie de lapte DUDS, încercați să vă înghițiți o ciocolată topită peste gustările preferate preferate. Ușor acoperiți niște covrigi de calorii scăzute sau popcorn simplu cu ciocolată întunecată topită pentru a crea o gustare dulce și savuroasă.
  • Pentru o gustare sănătoasă a inimii, găzduiți o ciocolată neagră peste migdale brute sau nuci și încorporați-o în mixul preferat de traseu de casă.
  • Puteți adăuga chiar câteva chipsuri de ciocolată la fulgiul dvs. de ovăz ca o indulgență rezonabilă.
  • Metoda 3 din 3:
    Efectuarea alegerilor sănătoase ale stilului de viață
    1. Imaginea intitulată Bucurați-vă de ciocolată fără a vă distruge dieta Pasul 7
    1. Mănâncă o dietă echilibrată. Conducerea unui stil de viață sănătos este totul despre echilibru și moderare. Pentru a vă bucura de ciocolată fără a vă deora obiectivele de pierdere în greutate, măriți cantitatea de fructe proaspete, legume, boabe întregi și proteine ​​slabe în dieta dvs. Dacă vă concentrați asupra mâncării alimentelor nutritive, numărarea caloriilor nu va fi necesară.
    • Încercați să umpleți jumătate din placa dvs. cu legume și fructe. Un sfert din placa dvs. trebuie umplut cu proteine ​​slabe, cum ar fi puiul sau peștele coapte, iar cartierul rămas poate fi rezervat pentru boabe întregi, cum ar fi pastele de grâu întregi, quinoa sau orez brun.
    • Tăiați înapoi la aportul de alimente prelucrate, alimente prăjite, grăsimi saturate și zahăr cât mai mult posibil.
  • Imaginea intitulată Bucurați-vă de ciocolată fără a vă distruge dieta Pasul 8
    2. Ardeți calorii suplimentare pentru a vă bucura de un tratat de ciocolată. În fiecare săptămână, scopul de a exercita timp de aproximativ 150 de minute sau timp de aproximativ 30 de minute pentru 5 zile în fiecare săptămână. În zilele în care intenționați să aveți o tratare a ciocolatei, creșteți activitățile cum ar fi mersul pe jos, înotul sau dansul pentru a ajuta la arderea caloriilor suplimentare. Cu cât ardeți mai mult, cu atât mai des veți fi capabili să încorporați ciocolata în dieta dvs.
  • Pentru a arde un extra 100 de calorii, petreceți aproximativ 15 minute, cosit gazonul, de 20 de minute de lucru în grădina dvs. sau 30 de minute de curățare, ștergeți și prafuri. Activități mici, cum ar fi acestea, vă pot ajuta, de asemenea, să ardeți câteva calorii suplimentare.
  • Imaginea intitulată Bucurați-vă de ciocolată fără a vă distruge dieta Pasul 9
    3. Permiteți-vă să aveți o zi înșelătoare. O zi de înșelătorie poate ajuta la creșterea angajamentului dvs. global față de dieta dvs. și vă poate ajuta să rămâneți pe drumul cel bun cu obiectivele dvs. de pierdere în greutate. Poate că vă place să aveți un castron mic de înghețată de ciocolată după cină în zilele de duminică, sau poate că vă veți permite să aveți un pachet de M & M în noaptea de film de familie. Dați-vă o zi să vă bucurați de tratarea preferată de ciocolată fără vinovăție!
  • Dacă sărbătoriți o zi de naștere, intenționați să aveți Ziua Tarului în ziua petrecerii, astfel încât să vă puteți bucura de o felie de tort de ciocolată.
  • Controlul porțiunii este întotdeauna important, chiar și într-o zi înșelătoare. Păstrați-vă pe drumul cel bun prin limitarea porțiunilor alimentelor din cheat în rațiunea.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar