Cum să evitați distragerile

În lumea rapidă de astăzi, tehnologică, tehnologică, poate fi mai dificilă decât oricând să se concentreze asupra îngrijirii afacerii fără a obține distras. Multe dintre gândurile, comportamentele și dispozitivele care joacă un rol important în viața de zi cu zi pot deveni obstacole atunci când încearcă să se concentreze. Pentru a rămâne în sarcină și pentru a face lucrurile, este esențial să creați un mediu pentru dvs. în care puteți lucra fără a vă atrage atenția în direcții diferite. Aceasta include măsuri precum oprirea telefoanelor și a altor produse electronice, programând anumite momente pentru a lucra și a satisface o cotă de muncă și alte sarcini pe care le-ați setat pentru dvs.

Pași

Metoda 1 din 3:
Crearea unui mediu fără distracție
  1. Imagine intitulată Evitați distragerile Pasul 01
1. Opriți telefonul și alte electronice. Înainte de a vă scufunda în lucru, curățați, scrierea sau orice altceva trebuie să faceți, opriți-vă sau tăceți telefonul mobil și orice altceva care s-ar putea dovedi a fi o distragere a atenției. Aceasta include televizorul, jocurile video etc. Tehnologia este, fără îndoială, cea mai mare distragere a atenției în societatea modernă și înconjurată de beeping, buzzing, dispozitive intermitente vă pot ține înapoi înapoi.
  • Cu excepția cazului în care utilizați computerul pentru muncă, închideți-l sau setați-l să hiberneze.
  • Dezactivați alertele sonore pentru texte, e-mailuri și tweets pentru a vă menține să vă uitați la telefonul dvs. de fiecare dată când există activitate.
  • Dacă aveți un timp deosebit de greu să vă păstrați în sarcină, puneți distragerile potențiale undeva că ar fi un hassle pentru a le face înapoi.
  • Imagine intitulată Evitați distragerile Pasul 02
    2. Puneți muzica pe pauză. Când aveți cu adevărat nevoie să vă plimbați, lucrați în tăcere și să vă dați gândurile să se întindă. Mintea ta fixează în mod natural pe melodii, ritmuri și versuri. Muzica vă poate ridica spiritele și poate trece timpul mai rapid, dar prin urmărirea subconștientului împreună cu o melodie care se joacă în fundal, veți limita abilitatea de a vă concentra dacă vă dați seama sau nu.
  • Salvați melodiile după ce ați terminat un anumit proiect, sau de atunci când efectuați sarcini ușoare, fără minte.
  • Imagine intitulată Evitați distragerile Pasul 03
    3. Aflați unde lucrați cel mai bine. Dacă lucrați de acasă sau sunteți implicați în eforturi creative, alegeți un loc unde puteți lucra confortabil pentru perioade lungi de timp. Acesta ar putea fi un birou de colț mic, o șuncă bine luminată sau un magazin preferat de cafea. Punctul este de a vă înconjura cu o atmosferă care face mai ușor îndeplinirea sarcinilor.
  • Aveți grijă de împrejurimi care vă pot plictisi atenția în alte moduri. Oamenii tind să asocieze spații cu folosirea lor comună, așa că încercarea de a lucra într-un dormitor liniștit vă poate face să vă adormiți.
  • Imagine intitulată Evitați distragerile Pasul 04
    4. Asigurați-vă că nu veți fi întrerupt. Cât de bine puteți, încercați să vă izolați să vă distrați de alții atunci când aveți proiecte mari care vă cer atenția. Stați undeva unde este puțin probabil ca oamenii să treacă și să vă tragă din zona dvs. Dacă lucrați într-un birou, de exemplu, închiderea ușii poate transmite mesajul pe care îl preferați să nu fiți deranjat. Acest lucru nu poate fi întotdeauna posibil dacă împărțiți un spațiu cu colegi, clienți sau copii, dar ar trebui cel puțin să fiți în măsură să singuri care interacțiuni sunt necesare și care nu sunt.
  • Organizarea îndatoririlor dvs. în cea mai eficientă ordine logică vă poate împiedica să vă întrerupeți propria muncă mai târziu.
  • Punerea pe o pereche de căști, chiar dacă nu joacă nimic, vă va face să apară ocupați și să descurajați oamenii să încerce să înceapă conversații casual.
  • Metoda 2 din 3:
    Ignorarea și depășirea distragerilor
    1. Imagine intitulată Evitați distragerile Pasul 05
    1. Fiți conștienți de când vă distrați. Cel de-al doilea observați că vă atingeți pentru telefonul dvs. pentru a verifica un mesaj text sau pentru a deschide o pagină web care nu are legătură cu munca, opriți și tăiați distragerea atenției la trecere. Pentru a combate distragerile cele mai comune, trebuie să puteți recunoaște când vă fură atenția. Practicați să vă mențineți atenți la distragerile prin repetarea unei fraze cum ar fi "fi aici acum" sau "Nu este ceea ce trebuie să fac" Când vă prindeți atenția. Fiind vigilent față de starea minții voastre vă poate ajuta să vă întoarceți înapoi la realitate.
    • Multe distrageri trebuie pur și simplu să fie ignorate. Creierul este bine echipat pentru a bloca distragerile mai mici, mai puțin intruzive, dar cu puțină practică puteți învăța să vă construiți atenția și atenția ca un mușchi.
    • Majoritatea oamenilor pierd atât de mult timp la activități străine, deoarece nu reușesc să observe când se distrează și au devenit doar conștienți de greșeala lor odată ce daunele au fost făcute.
  • Imagine intitulată Evitați distragerile Pasul 06
    2. Rezista nevoii de a amâna. Fi disciplinat despre a vă face să începeți să lucrați. Procrastinarea este o distragere majoră, deoarece vă permite să vă convingeți că veți fi mai bine să efectuați o sarcină atunci când vă simțiți mai pregătiți. Odată ce îți dai seama că nu vei mai face nimic altceva decât dacă o faci acum, nu te vei simți atât de tentat să pui lucrurile.
  • Procrastinarea este o mentalitate copilărească. Vă poate determina să evitați responsabilitatea în favoarea sentimentului de a vă simți bine acum.
  • Cercetările au arătat că oamenii se întâlnesc rar cu mai mult succes atunci când au pus lucrurile până mai târziu, spre deosebire de a le face imediat.
  • Imagine intitulată Evitați distragerile Pasul 07
    3. Concentrați-vă cu intenția. Uneori trebuie să vă reamintiți să vă concentrați activ. Mulți oameni nu au învățat cu adevărat cum să se concentreze și să fie greu să-și păstreze mintea de la rătăcire atunci când vor fi făcute de lucru. Încercați să închideți propriile distracții mentale, astfel încât să puteți da zero în verificarea articolelor de pe lista dvs. de sarcini. Nu este suficient să știți pur și simplu că trebuie să vă concentrați - trebuie să vă aplicați la acțiunea pe care o efectuați în acest moment.
  • Se poate ajuta să vă amintiți că cea mai bună modalitate de a face totul este să vă puneți efortul spre un singur lucru la un moment dat. Începeți prin a vedea o anumită sarcină sau un proiect până la finalizare, apoi treceți pe altul, apoi pe altul, până când vă întâlniți obiectivul pentru această zi.
  • Imagine intitulată Evitați distragerile Pasul 08
    4. Scăpați de sursa distragerii tale. Îndepărtați-vă fizic de la un anumit set de distragere care vă scurge puterea mentală. Ambalați materialele de care aveți nevoie pentru muncă sau un proiect creativ și faceți din bibliotecă sau o cafenea liniștită, unde vă puteți relua în mod pașnic muncii. Prin izolarea dvs., veți putea scăpa literalmente distragerile pe care tocmai le puteți ignora. Dacă sunteți fără putere înainte de o anumită distragere a atenției, uneori trebuie să tăiați și să fugiți.
  • Chiar dacă nu puteți lăsa literalmente cele mai rele distracții în urmă, există încă lucruri pe care le puteți face pentru a le elibera de mintea voastră. Lăsați-vă telefonul la domiciliu, opriți Wi-Fi și închideți fiecare filă pe care o aveți deschis, care nu vă ajută cu sarcina curentă.
  • Un mediu de lucru ideal este unul în care există cât mai puține distracții prezente. Acest lucru poate însemna supărare persistentă, cum ar fi telefoanele mobile, computerele și mediile sociale, dar pot include și tot ce vă amintește de ceea ce preferați să faceți.
  • Metoda 3 din 3:
    Care lucrează mai eficient
    1. Imagine intitulată Evitați distragerile Pasul 09
    1. Anulați deoparte anumite momente pentru a funcționa. Aflați ce moment al zilei efectuați cea mai bună lucrare și structurați-vă lista de sarcini în jurul acelor ore. Dacă sunteți o persoană de dimineață, treziți-vă și ocupați-vă înainte de a vă stop și pierde motivația. Bufnițele de noapte își pot împărți treburile între orele de lucru obișnuite și timpul liber după ce toți ceilalți s-au culcat. Majoritatea oamenilor sunt în mod realist numai să rămână concentrat pentru câteva ore pe zi, deci asigurați-vă că faceți cea mai bună utilizare a acelui timp.
    • Să dezvolte un obicei de a lucra în același timp în fiecare zi și să-ți faci să rămâi la el.
    • Dacă păstrați ore ciudate sau neregulate, permiteți altora să știe când lucrați pentru a păstra de la a fi deranjat.
  • Imagine intitulată Evitați distragerile Pasul 10
    2. Faceți mai întâi munca cea mai importantă. Au o idee clară în minte despre ceea ce trebuie să vă faceți și să aveți grijă de cele mai mari provocări. În acest fel, cel puțin veți fi siguri că cele mai importante sarcini au fost tratate. Să poată prioritiza cu înțelepciune, astfel încât orice lucrare rămasă să poată fi eliminată cu un timp și energie minimă. După un timp, anxietatea de a se confrunta cu un munte de muncă neterminată va dispărea.
  • Când aveți o propunere de contur, întâlniri de programare și e-mailuri pentru a răspunde, poate fi ușor să începeți să vă simțiți copleșiți. Completând mai întâi conturul, totuși, folosind restul zilei pentru a obține programul în ordine și pentru a urmări corespondențele, vă puteți salva o mulțime de grabă și stres.
  • Imagine intitulată Evitați distragerile Pasul 11
    3. Dați-vă un minim zilnic de lucruri de făcut. Mai degrabă decât privirea la tot ceea ce trebuie să faceți imediat, să vă atribuiți unul sau două obiective zilnice pentru a realiza. Păstrați aceste obiective mici și realizabile. S-ar putea să găsiți că aveți un timp greu de motivat să ieșiți și să construiți un gard în jurul curții dvs., dacă nu vă puteți gândi la cât timp, efort și cheltuieli pe care le va lua. Dacă vă spuneți că trebuie doar să săpați găurile pentru posturi într-o zi, apoi să le plantați a doua zi, și așa mai departe, responsabilitățile dvs. nu mai vor părea atât de descurajatoare.
  • Începeți cu minimțele zilnice modeste și specifice și construiți-le în timp ce creșteți mai încrezător. Este mult mai probabil să depășiți așteptările dvs. dacă vă hotărâți să petreceți zece minute pe banda de alergare, mai degrabă decât să spuneți pur și simplu "trebuie să-mi fac astăzi."
  • Cu câteva excepții, cele mai multe obiective vor avea nevoie de timp pentru a realiza. Rupeți-vă de obiceiul de a gândi că trebuie să obțineți totul imediat sau la o dată. Plotarea obiectivelor pe termen scurt gestionabile vă împiedică să mutați mai mult decât puteți mesteca.
  • Imagine intitulată Evitați distragerile Pasul 12
    4. Ia pauze judicios. Luați pauze frecvente și scurte și utilizați-le pentru a avea grijă de nevoile dvs. fizice și să vă reînnoiți motivația. O bună orientare este să se rupă timp de 12-15 minute după fiecare oră de lucru pe care o faceți. Utilizați acel moment pentru a merge la baie, beți un pahar de apă, aveți o gustare sau să vă odihniți ochii. Nu vă supuneți tentațiilor de a trimite texte personale sau pentru a vedea ce se află la televizor. Cu cât vă lăsați mai mult gândurile voastre, cel mai dur va fi să le întoarceți la sarcina la îndemână.
  • Majoritatea oamenilor nu își pot menține concentrarea timp de aproximativ o oră la un moment dat sau mai puțin. Poate fi contraproductiv să vă forțați să continuați să lucrați dincolo de acest punct, deoarece devine mai probabil că veți începe să faceți greșeli sau să pierdeți informații importante.
  • Mergeți la o plimbare rapidă sau faceți o ușoară întindere în timpul pauzelor dvs. pentru a vă menține sângele care curge. Acest lucru vă poate ajuta să rămâneți ascuțiți mental și gata să sari înapoi în lucruri.
  • Imagine intitulată Evitați distragerile Pasul 13
    5. Obțineți o mulțime de odihnă. Scopul de a obține un somn plin de noapte în fiecare seară. Exact cât de mult poate fi nevoie de somn va varia, dar majoritatea oamenilor necesită cel puțin șase ore pe noapte pentru a funcționa la cele mai bune. Când sunteți odihnit, abilitatea dvs. de a gândi și de a juca merge în sus. Somnul îți pune mintea la ușurință după ce a obsăvârșit-o pe productivitate toată ziua și vă oferă o pauză foarte necesară de a gândi la ceea ce trebuie să faceți mâine.
  • Opriți toate dispozitivele electronice cu cel puțin o oră înainte de culcare - acestea vă pot ține prin cablu.
  • Dacă sunteți extrem de ocupat, completați cantitatea de somn pe care îl obțineți cu NAP scurți pe tot parcursul zilei.
  • sfaturi

    Păstrarea unui planificator de zi sau a unui jurnal este o modalitate bună de a vă evidenția obiectivele minime zilnice și de a urmări timpul primar de productivitate.
  • Veniți cu termene auto-impuse. Spune-ți, de exemplu, "Voi avea acest proiect finalizat până la sfârșitul weekend-ului." Presiunea unui termen limită iminentă îi ajută pe mulți oameni să ia măsuri spre îndeplinirea obiectivelor.
  • Mânca pe tot parcursul zilei. Menținerea zahărului din sânge vă face mai alertă, îmbunătățește organizarea și atenția la detalii și vă oferă energie pentru a aborda ceea ce este în magazin pentru dvs. Fixați-vă un mic dejun consistent dimineața și asigurați-vă că primiți ceva de mâncare la fiecare câteva ore, chiar dacă este doar o gustare mică.
  • Fiți capabili să vă reordonați prioritățile ca la grămezi de lucru.
  • Găsiți căi mici de a vă recompensa când întâlniți un obiectiv sau completați un proiect mare.
  • Amintiți-vă că, în cele din urmă, propriul dvs. nivel de concentrare mentală este ceea ce vă face mai mult sau mai puțin predispustibil la distragere.
  • Avertizări

    Întotdeauna va fi ceva acolo pentru a vă distrage atenția. Cu excepția cazului în care vă puteți pregăti pentru a ignora distragerile naturale, nu veți putea niciodată să realizați cât de mult aveți nevoie.
  • Unii oameni pot avea mai puțină libertate de a-și opri dispozitivele electronice decât altele. Dacă responsabilitățile dvs. necesită în mod regulat telefonul, tableta sau computerul dvs., este posibil să trebuiască să exercitați o disciplină mai personală în a decide ce este o utilizare productivă a dispozitivului dvs. și ce nu este.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar