Cum să uiți de cineva important

Uitând despre cineva este greu, mai ales dacă sunt importanți pentru dvs. Probabil că vă răniți foarte mult acum, deci probabil că doriți să vă simțiți mai bine cât mai curând posibil. În timp ce este nevoie de timp pentru a uita cu adevărat, vă puteți ajuta să treceți prin proces mai rapid. În primul rând, dați-vă timpul când trebuie să vă întristați pierderea acestei persoane, indiferent dacă relația dvs. sa încheiat sau au trecut. Așa cum faceți acest lucru, eliminați elementele care declanșează memoria lor. În cele din urmă, lucrați la trecerea de a se concentra asupra prezentului și a face lucrurile pe care le iubiți.

Pași

Metoda 1 din 3:
Permițându-vă să vă întristați
  1. Imaginea intitulată Uită de cineva important pas 1
1. Dă-ți permisiunea un grad în felul tău. Când pierdeți pe cineva din viața voastră, este firesc să vă întristați această pierdere. Luați cât mai mult timp pentru a lucra prin aceste sentimente. În plus, nu încercați să vă simțiți să vă simțiți un anumit mod pentru că nu există nici un mod potrivit sau greșit de a se întrista.
  • De exemplu, s-ar putea să vă simțiți foarte supărați dacă persoana vă va răni sentimentele sau sa despărțit de dvs.
  • În mod similar, s-ar putea să vă simțiți foarte trist că cineva pe care l-ați iubit a murit sau că ați pierdut viitorul pe care l-ați crezut că ați avut cu un ex.
  • Imaginea intitulată uită de cineva important pas 2
    2. Eliberați-vă emoțiile într-un mod care se simte natural pentru dvs. S-ar putea să vă simțiți foarte copleșiți de emoțiile dvs. chiar acum și asta e în regulă. Pentru a vă ajuta să vă simțiți mai bine, exprimați-vă emoțiile într-un mod sănătos. Acest lucru vă poate ajuta să începeți să vă simțiți mai bine. Iată câteva moduri în care s-ar putea să vă ocupați de durerea dvs .:
  • Strigăt.
  • Scream în perna ta.
  • Scrie într-un jurnal.
  • Scrieți o scrisoare spunând persoana la revedere, apoi ardeți-o.
  • Trageți sau vopsi ceva.
  • Ia o clasă de exerciții.
  • Imaginea intitulată Uită de cineva important pas 3
    3. Vorbește despre sentimentele tale cu cineva în care ai încredere. Ventilarea este o modalitate excelentă de a vă ajuta să continuați. Spune-i prietenului tău ce sa întâmplat și cum te-a făcut să te simți. Apoi, explicați că încercați să uitați persoana. Lăsați-i să știe dacă doriți sfaturi sau nu.
  • S-ar putea să spui: "Nu caut sfaturi, dar am nevoie să aerism puțin. Un prieten al meu a furat de la mine și am probleme cu rezolvarea ei. Sunt foarte trist că a făcut asta și mă simt supărat pentru că am încredere în ea. Am decis să nu mai fiu prieteni cu ea, dar uitam de ea este greu."
  • Imaginea intitulată Uită de cineva important pas 4
    4. Ajungeți la prieteni și la familie, astfel încât să aveți sprijin. S-ar putea să vă simțiți într-adevăr singur acum, dar există oameni care îi pasă de tine. Cereți oamenilor cei mai apropiați de dvs. să vă petreceți mai mult timp cu dvs. în timp ce treceți prin această pierdere. Invitați-i în casa dvs., alăturați-le pentru excursii sociale sau le apelați la telefon. Timpul petrecut cu ceilalți vă va ajuta să vă simțiți mai bine.
  • Dacă nu puteți vedea oameni în viața reală, încercați apeluri text sau video.
  • De asemenea, puteți interacționa cu oamenii din forumuri online.
  • Imaginea intitulată Uită de cineva important pas 5
    5. Utilizați distrageri pentru a vă ajuta să vă confruntați cu durerea. Deși este important să lucrați prin sentimentele dvs., uneori aveți nevoie doar de o pauză de durere. Distrage-te de durerea ta cu activități distractive, filme amuzante și agățat cu prietenii tăi. Scufundați-vă în ceea ce faceți astfel încât gândurile persoanei pe care le uitați să se estompeze la fundal.
  • De exemplu, du-te de bowling, umblați câinele, obțineți cafea cu un prieten, citiți o carte, vizionați un film amuzant, mergeți la o clasă IMPROV, sau vopsea cani cu un prieten.
  • Imaginea intitulată Uită de cineva important pas 6
    6
    Practicați îngrijirea de sine Deci, vă întâlniți nevoile fizice și emoționale. Când vă ocupați de o pierdere, amintirea de a avea grijă de tine este greu. În același timp, consumul de mâncăruri sănătoase, exerciții și de a fi bun pentru tine vă va ajuta să vă simțiți mai repede. Creați o rutină pentru a vă asigura că vă întâlniți nevoile.
  • De exemplu, creați o rutină de dimineață de a vă spăla dinții, dușul, îmbinarea și mâncarea iaurtului grec. Rutina dvs. de seară ar putea fi să mănânce o cină sănătoasă, să vă răsfățați într-un hobby și să vă pregătiți pentru pat.
  • Faceți lucruri frumoase pentru dvs. ca înmuiere într-o baie, colorarea într-o carte de colorat pentru adulți, oferindu-vă un masaj, sau cumpărați un mic cadou.
  • Metoda 2 din 3:
    Eliminarea mementourilor persoanei
    1. Imaginea intitulată uită de cineva important pas 7
    1. Desfasurați-le pe social media și blocați numărul lor de telefon. Dacă vă vedeți actualizările, nu veți putea opri să vă gândiți la ele. În mod similar, nu doriți să vă contactați, ceea ce vă va declanșa amintirile. Asigurați-vă că ștergeți toate legăturile dvs. digitale către ele, astfel încât să nu fiți tentați.
    • Dacă persoana pe care doriți să o uitați a murit, este posibil să nu doriți să le desfaceți complet. În acest caz, încercați să luați o pauză de la social media.

    Bacsis: Dacă aveți prieteni reciproci care ar putea posta imagini ale acestora, considerați că nu le-ați dezactivat până când nu ați obținut această persoană din mintea voastră. În caz contrar, puteți avea probleme cu uitarea de ei.

  • Imaginea intitulată Uită de cineva important pas 8
    2. Donați sau aruncați elemente care declanșează amintirile. Văzând cadouri, memento și fotografii vă pot menține blocat într-un ciclu de gândire despre ei. Pentru a evita acest lucru, treceți prin lucrurile pe care le dețineți și scoateți tot ce vă amintește de ele. Apoi, donați elemente care sunt în stare bună și aruncați lucrurile pe care nimeni nu le poate folosi.
  • S-ar putea să aveți un element care să vă reamintească de ei chiar dacă nu ți-au dat-o. De exemplu, ați fi folosit o pătură veche pentru picnicurile cu ex. Dacă elementul vă declanșează, luați în considerare scăderea acestuia.
  • Imaginea intitulată Uită de cineva important pas 9
    3. Plasați elementele pe care doriți să le păstrați într-o cutie pentru păstrare. Nu vă simțiți ca și cum trebuie să vă purtați fiecare reamintire a acestora dacă nu sunteți ceea ce doriți. De exemplu, ei ar putea fi în fotografii de la evenimente speciale sau ați putea dori să vă amintiți o pierdere iubită una după ce durerea dvs. scade. Dacă este cazul, puneți elementele într-o cutie pe care o puteți salva mai târziu. Apoi, puneți cutia într-un loc sigur.
  • Este în regulă dacă decideți să scapi de caseta mai târziu. Fă ce vă simțiți bine.
  • Variație: Dacă aveți fotografii digitale sau mesaje pe care doriți să le păstrați, salvați-le într-un dosar special pe computer. Ca altă opțiune, puneți-le pe o unitate flash pe care o puteți păstra în cutie.

  • Imaginea intitulată Uită de cineva important Pasul 10
    4. Stați departe de locurile pe care le frecvente în timp ce durerea este proaspătă. La început, ar putea fi greu să mergeți în locuri pe care le frecvente fără să se gândească la ele. Acest lucru este valabil mai ales dacă ar putea fi acolo! Faceți tot ce este mai bun pentru a rămâne departe de aceste locuri până când vă simțiți confortabil că mergeți acolo.
  • De exemplu, stați departe de locul lor de muncă, dacă este posibil. În plus, evitați cafeaua preferată și la fața locului de prânz.
  • Variație: Dacă nu puteți evita persoana, creați un tampon pentru dvs. Adresați-vă prietenilor să vă sprijine și să vă distragă atenția, purtați o carte sau un notebook pentru a utiliza ca o distragere a atenției sau utilizați telefonul pentru a vă ocupa gândurile.

  • Imaginea intitulată uită de cineva important pas 11
    5. Înlocuiți-vă amintirile persoanei pe care le uitați cu cele noi. Probabil ați făcut o mulțime de amintiri cu această persoană și poate fi greu să nu mai gândiți la ei. Înlocuirea amintirilor nedorite este o modalitate excelentă de a vă ajuta să le uitați. Există două modalități de a face acest lucru:
  • Adresați-vă prietenilor să recreeze situații cu dvs., cum ar fi cina la un anumit restaurant, jucând un joc de bord la o cafenea sau pe jos pe plajă. Apoi, întoarceți-vă gândurile la această nouă memorie oricând vechile suprafețe de memorie.
  • Redirecționați gândurile într-o altă memorie atunci când vine memoria nedorită. De exemplu, dacă începeți să vă gândiți la ultima zi ați văzut persoana pe care o uitați, să vă schimbați gândurile în ziua în care ați întâlnit un nou prieten.
  • Metoda 3 din 3:
    Mergând cu viața ta
    1. Imaginea intitulată uită de cineva important pas 12
    1. Exprimați-vă recunoștința pentru lucrurile pozitive din viața voastră. Chiar acum, s-ar putea să vă concentrați asupra pierderii acestei persoane și asta e în regulă. Cu toate acestea, gândirea la tot ceea ce este bine în viața voastră vă poate ajuta să începeți să vă simțiți mai bine. Faceți o listă a lucrurilor pe care sunteți recunoscători, cum ar fi prietenii, acasă și talente. Apoi, re-citiți lista dvs. oricând vă simțiți jos.
    • S-ar putea să scrieți și pozițiile pe care le obțineți de la persoana pe care o uitați. De exemplu, ați putea fi recunoscători pentru timpul pe care l-ați avut cu cineva care a murit sau ați putea fi recunoscător pentru noile experiențe pe care le aveți cu un ex.
  • Imaginea intitulată Uită de cineva important pas 13
    2
    Utilizați mintea Pentru a vă ajuta să vă concentrați pe prezent. Fiind în prezent vă poate ajuta să vă opriți locuința în trecut, astfel încât să puteți uita. Mărește-te în prezent prin angajarea celor 5 simțuri. Observați ce puteți vedea, auziți, mirosi, simțiți și gustați în mediul dvs.
  • De exemplu, ați putea vedea frunzele pe un copac, auziți vântul care suflă în jurul vostru, miroși mirosul de caprifoi, simți căldura soarelui și gustați balsamul de buze.
  • Meditaţie și Yoga vă poate ajuta, de asemenea, să vă împământați în prezent.
  • Imaginea intitulată uită de cineva important pas 14
    3
    Ierta Persoana dacă vă rănesc, astfel încât să nu fiți cântăriți în jos. Dacă cineva te doare, e greu să eliberezi acea durere. Aveți tot dreptul să vă simțiți ca și cum ați face. În același timp, ținând-o pe o pradă vă va răni doar mai mult. Pentru a vă ajuta să continuați, iertați-i pentru ceea ce ți-au făcut cu o expresie de iertare.
  • Exprimați-vă iertarea cu voce tare spre tine sau într-o scrisoare pe care o puteți distruge. Nu trebuie să-i spui cealaltă persoană că sunt iertați dacă nu vrei.
  • S-ar putea spune: "Iartă-i pe Alex că m-am înșelat. Îmi dau seama că oamenii fac greșeli și nu a fost făcut să mă rănească. O să renunț la rănirea și furia mea acum."
  • Imaginea intitulată uită de cineva important pas 15
    4. Urmăriți interesele dvs. și construiți viața dorită. Meriți să fiți fericiți! Făcând lucrurile pe care le iubiți vă vor ajuta să găsiți fericirea și vă va ajuta, de asemenea, să uitați de trecut. Face o listă a dvs obiective personale și ceea ce vă place să faceți. Apoi, faceți 1 lucru în fiecare zi din lista dvs.
  • De exemplu, luați o clasă, Învață să joci un instrument, tren pentru un maraton, a picta, sau obțineți un animal de companie.
  • Imaginea intitulată uită de cineva important pas 16
    5
    Faceți conexiuni cu oameni noi. Întâlnirea de noi oameni și făcând noi prieteni vă vor ajuta să vă deplasați. Participați la cluburi, întâlniri și evenimente locale pentru a întâlni mai mulți oameni. Încercați doar să discutați cu oamenii și să le cunoașteți. De-a lungul timpului, veți începe să construiți prietenii cu unii dintre oamenii pe care îi întâlniți.
  • Verificați întâlnirile.COM și Facebook Grupuri și eveniment pentru activități din zona dvs. Acest lucru vă va ajuta să vă conectați cu persoanele care împărtășesc interesele dvs.
  • Dacă sunteți în școală, căutați un club de post-școală.
  • Dacă sunteți religios sau spiritual, participați la evenimente legate de credința voastră pentru a întâlni mai mulți oameni.
  • Imaginea intitulată Uită de cineva important pas 17
    6. Vezi un terapeut dacă te lupți să găsești pace. S-ar putea să găsiți că este foarte greu să mergeți mai departe și asta e în regulă. Este posibil să aveți nevoie de un sprijin suplimentar de la un terapeut. Ele vă pot ajuta să vă înțelegeți sentimentele și să învățați noi modalități de a face față. În plus, vă vor ajuta să luați primii pași spre a vă deplasa.
  • Numirile dvs. de terapie pot fi acoperite de asigurarea dvs., deci verificați beneficiile dvs. înainte de a merge.
  • Adresați-vă medicului dumneavoastră pentru o trimitere la un terapeut sau căutați 1 online.
  • sfaturi

    Este nevoie de timp pentru a uita de cineva, deci fiți răbdători cu tine însuți. Te vei simți mai bine în timp.

    Avertizări

    Dacă vă simțiți deprimați sau aveți gânduri de rău de sine, discutați cu cineva în care aveți încredere imediat sau vedeți-vă medicul. Ca altă opțiune, sunați la Livelina Națională de Prevenire a Suicidului la 1-800-273-8255. Vă veți simți mai bine, așa că vă rog să nu renunțați.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar