Cum să vă ocupați de moartea lui sibling

Pierderea unui membru al familiei este probabil una dintre cele mai grele experiențe emoționale pe care le-am avut vreodată să le suportăm. Moartea unui frate sau a unei surori vine cu propriul său set unic de gânduri și sentimente. Poate fi o dată confuză și dureroasă, indiferent de vârsta ta. Cum este cel mai bun mod de a face față unui astfel de eveniment?

Pași

  1. Imagine intitulată Deal cu fratele sau surorile dvs
1. Acceptați că nu există nici un mod "corect" sau "greșit" de a face față acestui lucru. S-ar putea să vă simțiți amorțiți sau în necredință de ceva timp. S-ar putea să vă simțiți ca să vă simțiți mai trist. S-ar putea să simți că nu ai putea să te simți niciodată mai trist decât asta. Poate doriți să strigați și să strigați. Poate doriți să vă închideți singur. Toate acestea sunt sentimente normale și este perfect în regulă să vă simțiți așa. Nu puneți presiune asupra dvs. pentru a vă simți un anumit mod.
  • Imagine intitulată Deal cu fratele sau surorile dvs
    2. Continuă să vorbești despre modul în care te simți cât mai mult posibil. Este posibil să nu fie întotdeauna ușor să puneți în cuvinte, dar încercați să explicați altora din jurul dvs. cum vă simțiți. Prietenii apropiați și familia vor dori să vă ajute cât mai mult posibil, dar nu veți ști întotdeauna cum, spunându-le cum vă simțiți și cum aveți nevoie de ele să acționeze în jurul valorii de dvs. le veți ajuta să vă dați seama cât mai bine să vă ajute.
  • Imagine intitulată Deal cu fratele sau surorile dvs
    3. De asemenea, fiți conștienți de faptul că aveți nevoie de timp pentru dvs. În timp ce este bine să continuați să discutați cu alții cât mai mult posibil, este posibil să aveți nevoie de ceva timp pentru a vă procesa propriile gânduri și sentimente. Acest lucru este perfect OK. S-ar putea să găsiți că mergeți la un anumit loc vă ajută să vă concentrați gândurile - acest lucru poate fi un loc care a fost special pentru frate, frate sau locul de odihnă al surorii, un parc liniștit sau chiar camera ta. Puteți găsi, de asemenea, scrierea gândurilor și sentimentele vă ajută să obțineți lucrurile puțin mai drepte în mintea voastră.
  • Imagine intitulată Deal cu fratele sau surorile dvs
    4. Creați memento sau articole pentru a sărbători și amintiti fratele sau sora ta. Acest lucru ar putea include implicarea în aranjamentele lor funerare, ajutând la alegerea melodiilor sau a citirilor. S-ar putea chiar să doriți să citiți ceva. S-ar putea să nu vă simțiți să contribuiți la ceremonie mult și poate fi mai târziu decât să vă simțiți că puteți începe să vă amintiți fratele sau sora dvs. fără să vă uitați prea dureros. Există o mulțime de idei pentru elementele pe care le puteți face pentru a vă ajuta să vă păstrați memoria Alive - albume, cutii de memorie, albume foto, poezie, listele de redare. Cu cât sunt mai personale, cu atât vor fi mai bine pentru tine când vrei să-ți petreci ceva timp amintindu-ți fratele și vremurile bune pe care le-ai avut împreună. De asemenea, puteți găsi timp de petrecere a proiectelor cu alți membri ai familiei dvs. vă pot ajuta să faceți acest lucru - aceste proiecte pot fi complet independente de fratele sau sora dvs., dar vă pot ajuta să vă dați altceva pentru a vă concentra pe totuși într-un mediu în care sunteți încă înconjurați de către alți oameni care știu ce treceți.
  • Imagine intitulată Deal cu fratele sau surorile dvs
    5. Amintiți-vă că nu sunteți singura persoană care este îndurerată și acțiunile celorlalți vor fi influențați de acest lucru. Alți frați, părinții, veri, bunicii, prietenii, mătușii și unchii vor fi atinși de fratele tău sau de moartea surorii în moduri diferite. Amintiți-vă acest lucru și tratați dorințele și emoțiile lor cu același respect pe care doriți să-l tratați. S-ar putea să fiți întrebat foarte mult cum se confruntă părinții dvs. și acest lucru poate părea rău și lipsit de respect dacă se simte ca oamenii ignoră sentimentele voastre asupra celui părinților voștri. Acești oameni încearcă să ajute și nu se simt confortabil să vă ceară în mod direct cum vă simțiți. Dar amintiți-vă întotdeauna că emoțiile voastre și căile voastre de a suferi și de a face față, sunt la fel de valabile ca oricine altcineva.
  • Imagine intitulată Deal cu fratele sau surorile dvs
    6. Căutați consiliere sau alt ajutor profesional. Acesta este un eveniment serios care să se întâmple în viața voastră și nu există nici o rușine în căutarea unui ajutor extern. Există o mulțime de sprijin acolo și mulți oameni găsesc confort în a vorbi cu oamenii din afara prietenilor și familiei lor. Din întâlnirile de grup la sesiunile unice, liniile telefonice și forumurile de internet, există o mulțime de locuri pentru a merge dacă vă simțiți că aveți nevoie. Medicul dumneavoastră va putea să indice în cea mai bună direcție.
  • Imagine intitulată Deal cu fratele sau surorile dvs
    7. Cereți în mod specific nu pentru milă. Privirile simpatice din când în când sunt în regulă, dar majoritatea oamenilor care tocmai au trecut printr-o astfel de încercare nu apreciază milă ca majoritatea oamenilor cred că o fac. Dacă vă clariți imediat, oamenii vor încerca să evite să facă ceva pentru a vă dezlănțui, mai ales la un moment de suferință.
  • Imagine intitulată Deal cu fratele sau surorile dvs
    8. Ori de câte ori vorbești cu cineva, nu acționați neobișnuit sau nu aduceți subiectul. Care are ca rezultat milă, ceea ce este ceva ce nu doriți absolut.
  • Imagine intitulată Deal cu fratele sau surorile dvs
    9. Dar nu prea mult. Acest lucru include, de asemenea, nu se încadrează în sine.
  • Imagine intitulată Deal cu fratele sau surorile dvs
    10. Dacă cineva vă oferă un cadou care vă amintește de fratele târziu, păstrați-l. Nu aruncați-o sau scăpați de ea altfel. Mai târziu, când durerea a plecat puțin mai mult, veți dori amintirile și un cadou care vă amintește de fratele tău ar fi un lucru perfect pentru a scoate chiar atunci.
  • Imagine intitulată Deal cu fratele sau surorile dvs
    11. Face un pic "Cadou de memorie" tu. Acestea includ scrapbook-uri, albume foto, site-uri de derogare, etc. Păstrați-vă în mod constant fratele târziu.
  • sfaturi

    Nu vă fie frică să plângi.
  • Discutați cu persoana pe care ați pierdut-o ca și cum ar fi în cameră cu dvs. Spuneți-le cum vă simțiți și cum vă simțiți despre trecerea lor. Este o modalitate de a le spune toate lucrurile pe care le-ați fi avut ocazia să le spui înainte de a muta.
  • Oamenii doresc să vă ajute, așa că cereți întotdeauna ajutor dacă aveți nevoie de ea.
  • Există o mulțime de site-uri web care oferă sfaturi și suport. Acestea pot fi site-uri sau situsuri generale specifice suportului de frate sau chiar specifice cauzei morții fratelui sau surorii dvs.
  • Nu exagerați amintirile. Primele câteva zile, trebuie să fii singur fără amintiri. Apoi, când un anumit timp trece și începe să le pierdeți, săturați toate aceste albume foto vechi pe care nu le-ați văzut niciodată și să începeți să răsturnați prin intermediul imaginilor.
  • Încercați să continuați cu viața voastră. Nu mai sunt multe de spus despre asta - este simplă și destul de explicativă. Trebuie să vă opriți să vă ascundeți în umbra durerii și doliu. Arătați lumii că sunteți capabil să manipulați o moarte!
  • Știți că nu veți "trece niciodată" moartea fraților dvs., deoarece probabil că veți dori întotdeauna să le amintiți și veți fi întotdeauna trist că au plecat. Cu toate acestea, în timp, găsiți modul în care este potrivit pentru tine să-i rețineți, dar și pentru a avansa. Veți avea din nou vremuri fericite.
  • Înconjurați-vă cu oamenii cei mai apropiați de dvs. și vă sprijiniți reciproc cât de mult puteți.
  • Încercați să nu puneți nici o presiune suplimentară asupra dvs., acesta este un eveniment traumatic și devastator și o epuizare.
  • Permiteți-vă să plângeți și să simțiți durerea, dar amintindu-vă că vremurile bune vă va ajuta.
  • Găsiți modalități de a împărtăși amintirile și de a-și sărbători viața.
  • Aveți nevoie de mult timp să vă gândiți și să vă întristați și dacă nu ați văzut niciodată fratele sau sora voastră decât să aveți câteva luni pentru a vă duce capul în jurul ei și dacă aveți nevoie de ajutor pentru a vorbi cu un profesionist de tren.
  • Dacă aveți cu adevărat nevoie, du-te în camera ta și plângeți. Este de înțeles, deoarece alți membri ai familiei ar putea dori să facă același lucru.
  • Nu vă fie frică să vă arătați sentimentele. Dacă sunteți speriat sau trist, spuneți unei persoane apropiate cine vă place și scoateți-o afară.
  • Avertizări

    O astfel de pierdere majoră poate duce la gânduri depresive și suicidale. Acest lucru nu este anormal, dar asigurați-vă că solicitați un ajutor profesional de la medicul dumneavoastră imediat dacă începeți să suferiți de acestea.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar