Cum să se ocupe de heartbreak

Toată lumea trece prin sufletul la un moment dat și nu există nici o modalitate de a evita acest lucru. Există totuși modalități de a vă ocupa de Heverbreak Andndge în direcția cea bună. A se vedea pasul 1 pentru a începe să se ocupe de greu.

Pași

Partea 1 din 2:
Care se ocupă de imediat după
  1. Imagine intitulată Deal cu pasul Heartbreak Pasul 1
1. Dă-ți timp. Când doar ieșiți dintr-o situație care ți-a provocat inimă (cum ar fi despărțirea unei relații), va trebui să vă dați timp să vă întristați și să vă ocupați de toate emoțiile care vă vor ciuma în aceia Primele luni.
  • Nu vă aruncați imediat în muncă (sau altceva care vă consumă tot timpul) pentru că veți continua să vă împingeți emoțiile mai degrabă decât să vă ocupați de ele și care să vă facă mai greu pe tine pe termen lung.
  • Veți avea o mulțime de urcușuri emoționale și coborâșuri. Recuperarea de la Heartbreak nu este o linie dreaptă de progresie în sus, ci mai degrabă o spirală. Doar amintiți-vă când treceți prin același cerc emoțional, că de fiecare dată când sunteți mai bine capabil să se ocupe de emoțiile din Heartbreak și că vă îmbunătățiți mai bine.
  • Imagine intitulată Deal cu pasul Heartbreak Pasul 2
    2. Dați-vă spațiu de la ex. Este aproape imposibil să treceți peste inima unei relații care se încheie, dar în mod constant bombardate cu informații despre ex, cu siguranță nu va ajuta nimic. Aceasta înseamnă că nu se urmărește pe Facebook, fără mesaje text, nu apeluri telefonice beate.
  • Blocați-vă ex-ul pe social media, astfel încât să nu fiți tentați să petreceți ore de turnare pe pagina lor de Facebook și să analizați fiecare lucru pe care îl postă într-o încercare de a se afla dacă regret că nu sunt cu tine și de a vă lipsi, etc. etc.
  • Dacă încercați în mod constant să rămâneți în comunicare cu dvs., nu veți putea să continuați, ceea ce vă va face sentimentele de inimă și nefericire atât de greu și atât mai greu de suportat.
  • Imagine intitulată Deal cu pasul Heartbreak Pasul 3
    3. Nu vă luptați cu sentimentele. Vei fi devastat atunci când întâlnești Heartbreak. Nu există nici o modalitate de a evita acest lucru și dacă luptați cu acele sentimente, veți face mai greu să vă ocupați de ei pe termen lung.
  • Încercați să jurnalizați cum vă simțiți. Acesta este un lucru deosebit de bun de făcut dacă ești rău să vorbești cu alți oameni despre sentimentele tale. În fiecare zi, scrieți cum vă simțiți despre inima. Treptat, veți vedea că vă îmbunătățiți mai bine.
  • Nu trebuie să vă prefaceți că sunteți bine când nu sunteți într-adevăr într-adevăr. Acceptați că veți trece printr-un pic de turbulențe emoționale. Prietenii tăi (dacă sunt prieteni adevărați) vor înțelege și vor sprijini.
  • Simțiți-vă liber să ascultați cântece angsty, supărat, trist pentru a ajuta la obținerea acestor sentimente, dar nu rămâneți acolo. Asigurați-vă că nu ascultați doar cântece despre Heartbreak și Defrags, altfel veți avea un timp chiar mai dur.
  • Imagine intitulată Deal cu pasul Heartbreak Pasul 4
    4. Face planuri. În timp ce veți avea nevoie de timp pentru a vorbi în nefericire, trebuie, de asemenea, să vă reamintiți de ce viața merită să trăiască. La început va fi foarte greu să vă faceți să ieșiți și să faceți ceva, dar încercarea de a face cel puțin un lucru pe săptămână poate fi un loc bun pentru a începe.
  • Începeți mici. Nu încercați să vă faceți să ieșiți și să găzduiți o cină de fantezielă întreagă imediat după suflare. În schimb, începeți să obțineți cafea sau o bere cu cel mai bun prieten al dvs. sau să vă petreceți la bibliotecă.
  • Faceți lucruri pe care le bucurați, mai ales lucruri pe care nu ați putut să le faceți în timp ce faceți parte dintr-un cuplu. Acest lucru vă va aminti de ce sunteți mai bine fără relația și vă reamintiți cum să faceți lucrurile pe cont propriu.
  • Imagine intitulată Deal cu Heartbreak Pasul 5
    5. Ai grijă de tine. Unul dintre cele mai importante lucruri de făcut în timp ce vă recuperați de la Heartbreak este să aveți grijă de voi înșivă. De multe ori veți simți super-nemotivate și poate fi greu să ieșiți din pat, dar mergeți că extra mile pentru dvs. vă poate ajuta să cădeți într-o groapă imensă de disperare.
  • Recompensați-vă pentru lucrurile care au nevoie de efort suplimentar ca și curățarea apartamentului, cumpărături de bacanie, chiar și duș.
  • Exercitarea poate fi o modalitate bună de a avea grijă de dvs. și de a vă stimula starea de spirit. Exercitarea eliberează endorfinele, care vă pot ajuta să vă simțiți mai fericiți și veți simți mai bine despre voi în general.
  • Partea 2 din 2:
    Coping pe termen lung
    1. Imagine intitulată Deal cu Heartbreak Pasul 6
    1. Impune o limită zilnică asupra mării. Odată ce ați ajuns peste șocul inițial al inimii, trebuie să vă asigurați că nu vă petreceți prea mult timp Wallowing și îndurerați, altfel nu vă veți lăsa niciodată să ajungeți la relația și asta este ceea ce aveți nevoie cel mai mult dintre toate.
    • Setați un moment în fiecare zi pentru a reflecta asupra descompunerii, de obicei aproximativ 20-30 de minute. Setați un cronometru, astfel încât să știți când timpul este în sus. În timpul zilei, ca gânduri ale inimii vin, reamintiți-vă că aveți un anumit timp lăsat deoparte și până atunci, veți concentra asupra altor lucruri.
    • Asigurați-vă că aveți o activitate care necesită atenția dvs. (de preferință ceva distractiv) pentru imediat după aceea, astfel încât atenția dvs. este imediat redirecționată.
    • Obțineți un prieten de încredere sau membru de familie pentru a vă ajuta. Dați-vă o anumită limită atunci când vorbiți despre inimă (spuneți 30 de minute) și când ați trecut peste el, prietenul sau membrul familiei vă reamintesc să vă puneți accentul în altă parte.
  • Imagine intitulată Deal cu pasul Heartbreak Pasul 7
    2. Feriți-vă de rebound. Nu este nimic în neregulă cu susținerea încrederii cu o relație ușoară de rebound, atâta timp cât ambele părți știu că este tot ce este. Vei fi într-un noric de încredere în sine și vulnerabilitate scăzută după o divizare recentă și asta e un timp foarte rău pentru a încerca să încep ceva real cu altcineva.
  • Dacă ieșiți și vă petreceți și încercați să încercați să vă moderați băutura, atât încât să nu vă culcați / trimiteți textul și astfel încât să nu credeți că este o idee foarte bună să încercați să începeți ceva cu cineva Pentru că te simți în jos și stima de sine este scăzută.
  • Prietenii tăi vă ajută. Dacă se pare că vii pentru o cădere, le reamintesc despre recuperări și asigurați-vă că este cu adevărat ceea ce doriți (pe care acesta poate fi, dar va trebui să vă verificați cu dvs. pentru a vă asigura că ați asigurat).
  • Imagine intitulată Deal cu pasul Heartbreak Pasul 8
    3. Urmăriți modul în care acționați online. Acest lucru se referă, de asemenea, la mesaje text și la apel. Chiar vrei să te asiguri că nu postați tone de lucruri furioase sau supărat despre fosta dvs. relație și nu doriți să invitați pe toată lumea să asiste la reținerea mentală asupra actualizărilor de stare Facebook.
  • De asemenea, doriți să vă asigurați că nu faceți doar lucruri cum ar fi "nu pot aștepta pentru data mea fierbinte în seara asta" pe Facebook în speranța că ex sau prietenii lor vor vedea. Dacă faceți asta, sunteți încă în părțile de desfacere și încă faceți lucruri al lor beneficiu în schimb propriu.
  • Cu cât mai mult text / numiți-vă ex-ul dvs., mai greu va fi pentru a vă deplasa, mai ales dacă s-au despărțit de dvs. Nu veți face nimic mai mult decât să vă stimulați stima de sine și să vă scăgați propria. Ștergeți-le de pe telefonul dvs., blocați-le pe social media și nu întrebați prietenii sau prietenii lor cum sunt.
  • Imagine intitulată Deal cu pasul Heartbreak Pasul 9
    4. Amintiți-vă că scopul final este să continuați. Heartbreak vine de la trauma de la sfârșitul unei relații și odată ce ați mutat din relația în sine, nu veți mai experimenta inima. Scopul tău este să-ți amintești că acest lucru este capabil, chiar și atunci când se simte ca lumea ta sa ajuns la capăt.
  • Mai ai un viitor, amintiți-vă. Chiar dacă nu mai implică această altă persoană, aveți în continuare speranțe și vise și planuri pentru ceea ce veți face. Vei suferi pierderea viselor cu cealaltă persoană, dar va trebui să vă amintiți că puteți înlocui acele vise cu cele noi.
  • Repetați-vă "Vreau să fiu fericit." Această mantra vă va aminti că, deși sunteți în haldele din cauza inimii, nu aveți nici o dorință de a rămâne acolo. Amintiți-vă că lucrați la a fi fericiți și trecerea peste inima ta face parte din asta.
  • Imagine intitulată Deal cu Heartbreak Pasul 10
    5. Caută ajutor. Uneori nu puteți obține ceva pe cont propriu și trebuie să căutați asistență profesională. Nu este nimic în neregulă cu asta sau cu tine și nu ar trebui să vă simțiți rușine de asta. Heartbreak este dureroasă și sporește un alt cazar de sentimente și emoții care pot fi greu de rezolvat.
  • Aflați să vedeți diferența dintre tristețea obișnuită față de o ruptură și o adevărată depresie. Dacă au trecut săptămâni și nu poți ieși din pat, sau ai grijă de tine, sau pur și simplu nu-ți pasă de nimic, cu siguranță trebuie să vezi un profesionist.
  • sfaturi

    Deși este brânză, spunând "mă iubesc pe mine" pe o bază zilnică vă poate ajuta să recuperați o parte din stima de sine și încrederea dvs. Vă amintește că sunteți stăpânul propriilor sentimente și că valoarea dvs. de sine nu este determinată de sentimentele unei alte persoane despre dvs.
  • Păstrați unele dintre lucrurile pe care le-ați primit în timpul relației. Nu există nici un motiv să renunțați la ceva ce vă place doar pentru că vă reamintește de ex. Ar putea fi o idee bună să o puneți puțin timp până când vă simțiți mai recuperați.
  • Mâncați ciocolata preferată și plângeți într-o pernă pufoasă, lăsați-o afară.
  • Tentant, deși ar putea fi, nu recurge la abilități negative de coping. Ele duc la probleme mai rele pe drum. Alegeți abilitățile de coping pozitive, cum ar fi exercițiul, ascultând / jucând muzică sau scrierea sentimentelor.
  • Avertizări

    De asemenea, nu trebuie să luați vina completă pentru sfârșitul relației exclusiv pe dvs. Doi oameni au făcut parte din acea relație și doi oameni l-au încheiat (chiar dacă cineva sa despărțit de celălalt).
  • Încercați să evitați să vă spuneți prietenilor și familiei o mulțime de detalii murdare și rele - vor detesta această persoană pentru totdeauna. Dacă într-o zi vă decideți să vă întoarceți împreună cu ex - va fi o mare problemă.
  • Nu începeți să vă înflorești pe toată lumea. Nu trebuie să păstrați liniștea despre lucrurile care nu au funcționat și lucrurile care au făcut dificilă relația, dar amintiți-vă, probabil că nu a fost doar fostul tău care a înșelat lucrurile în sus.
  • Dacă aflați că anterior dvs. are o afacere nouă, acționează ca o persoană bine comportată - nu vă deranjează noua zdrobire a ex.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar