Cum să vă întâlniți aceeași persoană după ce ați împărtășit un avort

Avortul înseamnă lucruri diferite pentru diferite persoane. În timp ce unii se simt pur și simplu ușurați după aceea, pentru alții, poate fi dur. Iată cum să vă păstrați relația puternică în fața unui avort.

Pași

Metoda 1 din 2:
Reflectând asupra avortului

Acest proces poate fi simplu sau poate fi lung și complicat, în funcție de sentimentele partenerului dvs. și de avort.

  1. Imagine intitulată Data aceleiași persoane după ce împărtășiți un pas de avort 1.Jpeg
1. Asigurați-vă că partenerul care a avut avortul este îngrijit în mod adecvat. Ordinele medicului trebuie urmate, iar persoana trebuie să se odihnească și să o ia ușor pentru o vreme. Dacă partenerul dvs. este cel care a suferit procedura, încercați să fiți disponibili pentru confruntarea, ajutând la crampe sau managementul durerii, și dragostea și sprijinul.
  • Persoana care a avut un avort poate avea nevoie de 1-2 zile pentru a se recupera.
  • "Tranzacții de avort" nu este susținută de date, iar majoritatea oamenilor care primesc avorturi se simt pozitivi despre el pe termen lung.
  • Imagine intitulată Data aceleiași persoane după ce împărtășiți un pas de avort 2.Jpeg
    2. Evitați dezinformarea. "Centrele de sarcină de criză" și alte grupuri anti-avort pot exagera daunele avortului sau vă pot hrăni informații false, pentru a manipula persoanele departe de avorturi. Căutați site-uri de pro-alegere care încearcă să informeze (să nu sperie) și să se concentreze pe informații factuale despre îngrijirea dvs. și / sau despre partenerul dvs.
  • Găsiți resurse bazate pe fapte, cum ar fi părul planificat și scarleteen.
  • Imagine intitulată Data aceleiași persoane după ce împărtășiți un pas de avort 3.Jpeg
    3. Luați timp pentru a vă procesa propriile sentimente. Unii oameni se luptă să se ocupe de avort, în timp ce alții sunt în regulă cu ea. S-ar putea să vă simțiți ușurat, trist, dezamăgit, ciudat sau nimic în special. Dacă aveți de-a face cu emoții dificile, faceți timp să lucrați prin ele.
  • Luați în considerare apelarea liniei de asistență exhale dacă aveți nevoie de cineva cu care să vorbească.
  • Imagine intitulată Data aceleiași persoane după ce împărtășiți un pas de avort 4.Jpeg
    4. Ajutați-vă partenerul cu propriile lor sentimente, dacă se luptă. Unii oameni văd avortul ca o procedură medicală simplă, alții consideră că o pierdere a unei vieți importante și există tot felul de posibilități între ele. Luați timp pentru a asculta și a onora sentimentele partenerului dvs., oricare ar fi.
  • Cere "Cum te simți în legătură cu asta?"
  • Validați sentimentele lor și arată că vă pasă.
  • Dacă nu vă simțiți capabil să vă sprijiniți în mod emoțional partenerul dvs. chiar acum, încurajați-i să ajungă la membrii familiei sau la alți iubiți apropiați să vorbească.
  • Imagine intitulată Data aceleiași persoane după ce împărtășiți un pas de avort 5.Jpeg
    5. Să ia măsuri pentru a ajuta la prevenirea avorturilor viitoare. Discutați cu partenerul dvs. despre contraceptive. Avortul este o procedură dificilă care poate fi costisitoare, deci este mai bine să evitați să concepeți un făt nedorit în primul rând. Cercetarea și discutați opțiunile dvs. și găsiți ce este mai bine pentru voi doi.
  • Există multe opțiuni pentru a preveni o sarcină nedorită.
  • Poate fi utilă utilizarea mai multor metode simultan (e.G. Ambele pilule de control al nașterii și prezervative) în cazul în care unul dintre ei nu reușește.
  • Metoda 2 din 2:
    Menținerea unei relații puternice
    1. Image intitulată Data aceleiași persoane după ce împărtășiți un pas de avort 6.Jpeg
    1. Adresați-vă partenerului dacă ar dori să vorbească despre ceea ce sa întâmplat. Partenerul dvs. poate dori o ureche de ascultare sau poate fi incomod, sau nu are sentimente puternice despre situația deloc. Lăsați-i să știe că sunteți acolo pentru tot ce au nevoie.
    • Încercați să spuneți "Sunt aici să ascult dacă vrei să vorbești despre vreun sentiment despre ceea ce sa întâmplat."
  • Imagine intitulată Data aceleiași persoane după ce împărtășiți un pas de avort 7.JPEG
    2. Vorbiți despre orice probleme din relația dvs. Dacă a existat o tulpină în relația dvs., atunci o problemă (ca o sarcină neașteptată) poate să o evidențieze numai. Dacă doriți să rămâneți împreună, atunci amândoi trebuie să o vorbiți în timpul unui timp calm.
  • Întrebați dacă este un moment bun, în cazul în care partenerul dvs. este prea stresat pentru el chiar acum. De exemplu, ai putea spune "Simt că avem probleme cu comunicarea. Îmi pasă de tine și vreau să rezolv acest lucru împreună. Este acum un moment bun pentru a vorbi despre asta?"
  • Imagine intitulată Data aceleiași persoane după ce împărtășiți un pas de avort 8.Jpeg
    3. Fii blând partenerul tău și singur. Ambii dintre voi ați fost stresați de sarcina nedorită. Nici unul dintre voi nu trebuie să vă simțiți mai bine imediat, nici nu ar trebui să fiți prea greu pe voi înșivă sau unul pe altul. Practicați blândețea și înțelegerea.
  • Dacă te superi, spune "Sunt supărat și voi face o pauză." Acest lucru vă va ajuta să evitați să faceți ceva ce ați putea regreta.
  • sfaturi

    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar