Cum să se ocupe de o prietenie de estompare

În timp ce vă puteți gândi că o prietenie va dura pentru totdeauna, nu este neobișnuit ca niște prieteni să se estompeze. Uneori, un dezacord sau căderea creează un decalaj între prieteni. Alteori, angajamentele cum ar fi munca, distanța sau familia rezultă într-o prietenie care se estompează încet fără animozitate. Oricum, poate fi greu de realizat pe cineva pe care l-ați apropiat odată, se estompează din viața voastră. Pentru a face față unei estimări de prietenie, ia timp să proceseze. Odată ce v-ați mutat prin emoțiile dvs., dezvoltați perspectivă pe măsură ce vă gândiți de ce prietenia se estompează. Pot exista, de asemenea, modalități de a salva prietenia dacă acceptați dinamica se schimbă și se stabilește pentru un contact mai puțin în viitor.

Pași

Partea 1 din 3:
Procesarea pierderii unui prieten
  1. Imagine intitulată de abordare femei oriunde pasul 15
1. Angajați în auto-îngrijire. Dacă vă răsturnați din pierderea unui prieten, trebuie să faceți ceva timp pentru a vă face prioritatea. Emoțiile dificile sunt destul de greu pentru a face față propriei lor, dar procesarea unei pierderi poate fi mai greu dacă nu vă îngrijiți de dvs.
  • Asigurați-vă că obțineți suficient somn. Faceți timp să mâncați bine și să obțineți un exercițiu în.
  • Faceți ceva frumos pentru dvs., chiar dacă este ceva mic. Luați-vă afară pentru a vedea un film. Citiți o carte în baie.
  • Imaginea intitulată atrage o fată Pasul 6
    2. Scrie o scrisoare de revedere. Dacă ați realizat că o prietenie se estompează, actul de scriere a unei scrisori la revedere poate fi terapeutică. Aceasta nu este o scrisoare pe care o vei trimite. Este doar o modalitate de a vă procesa propriile emoții și obțineți un sentiment de închidere. Pur și simplu obțineți gândurile dvs. pe pagină vă poate ajuta să faceți față.
  • Nu trebuie să faceți o scrisoare perfect lustruită, deoarece scrisoarea este instrumentul dvs. pentru a face față. Poți să-ți exprimi sentimentele. Cum vă simțiți despre estomparea prieteniei? De ce simți asta așa?
  • Distribuiți-vă amintirile preferate despre dvs. și prietenului dvs. Vorbește despre ceea ce veți pierde. Dacă ar fi fost o scădere de un fel, oferă o scuză.
  • Nu toate prieteniile estompate dispar pentru totdeauna. Uneori, prietenii sunt ocupați și contactul pot să se diminueze. Puteți scrie o scrisoare la revedere care plânge pierderea unei anumite apropiate. Puteți vorbi despre lipsă să puteți vorbi cu prietenul dvs. în fiecare zi, dar menționați modul în care așteptăm cu nerăbdare să mențineți relația în diferite moduri în viitor.
  • Imagine intitulată Abordare Femei oriunde Pasul 14
    3. Permiteți-vă să vă experimentați sentimentele. Prietenii sunt importanți pentru bunăstarea voastră emoțională, așa că un prieten bun care se estompează poate fi dificil. Este important să vă lăsați să simțiți ceea ce simțiți, chiar și sentimentele care sunt neplăcute. Nu vă împingeți emoțiile, dar luați-vă timp să vă lăsați să le procesați.
  • Ia ceva timp pentru a plânge, dacă aveți nevoie. Mulți se simt jenați de a fi supărat pe o prietenie estompată. Amintiți-vă că, dacă o relație se încheie, este important să simțiți pierderea.
  • Uneori, poate fi dificil să luați legătura cu emoțiile dvs., mai ales dacă vă concentrați asupra deplasării înainte. Grieverea este importantă. Dacă aveți probleme de procesare, faceți ceva pentru a stimula amintirile. Uită-te peste vechile postări sociale. Mergeți la un bar sau la cafenea în care cei doi obișnuiau să stea afară.
  • Imagine intitulată Barter Pasul 20
    4. Luați o pauză de la social media. Dacă nu sunteți la fel de mare parte a vieții prietenului dvs., social media poate crea sentimente de primejdie. Dacă tu și prietenul estompat sunt încă în contact online, văzând actualizări despre viața lui. Poate fi o idee bună să luați o vacanță socială în timp ce vă întristați. Deconectați-vă de Facebook și Twitter pentru câteva zile, oferindu-vă timp să procesați.
  • În viitor, ar putea fi o idee bună să blocați actualizările de la prietenul dvs. pe diferite puncte de informare socială până când v-ați ajustat la relația oarecum estompată.
  • Partea 2 din 3:
    Dezvoltarea perspectivelor asupra unei relații de estompare
    1. Imaginea intitulată Fii o prietena mai bună Pasul 15
    1. Evitați atribuirea de vină pentru relația de estompare. Dacă o prietenie pur și simplu a dispărut, de cele mai multe ori, nimeni nu este de vină. Chiar dacă cei doi ați avut o cădere, ruminația asupra vina face doar mai dificilă eliberarea. Vina poate deteriora, de asemenea, prietenii viitoare, deoarece nu reușește să rezolve conflictele și să creeze numai animozitate. Dacă vă lăsați vina acum, puteți intra într-un ciclu rău de vină în viitor.
    • Adesea, prieteniile se estompează doar pentru că oamenii se schimbă pe măsură ce îmbătrânesc. Dacă tu și prietenul tău cresc în direcții diferite și vrei lucruri diferite, este natural să se îndepărteze.
  • Imaginea intitulată Fii un gentleman Pasul 6
    2. Luați în considerare contribuția dvs., dacă este cazul, la sfârșitul prieteniei. S-ar putea să nu fi făcut nimic. O mulțime de timp, o prietenie decolorată se datorează constrângerilor externe cum ar fi timpul și distanța. Poți pur și simplu să fii la fel de aproape de această persoană ca și când ai fost odată. Cu toate acestea, un prieten poate să-și distanțeze pentru un motiv. Pierderea unei prietenii este o oportunitate de a lua în considerare tipul de prieten pe care îl aveți și tipul de prietenii pe care le formați.
  • Asta ți sa întâmplat înainte? Ați avut alți prieteni pur și simplu se estompează în timp? Dacă acest lucru se întâmplă frecvent, puteți face ceva pentru a conduce prietenii departe. De asemenea, este posibil să alegeți tovarășii care sunt greu de înțeles sau incompatibil cu dvs. ca persoană.
  • Dacă prietenul în cauză a avut multe prietenii au eșuat înainte, este posibil să nu fiți problema. S-ar putea să alegeți oameni emoțional indisponibili ca prieteni. Petrece ceva timp, având în vedere calitatea prieteniilor dvs. trecute și dacă prietenii dvs. v-au tratat întotdeauna într-un mod care vă face să vă simțiți în siguranță și confortabil.
  • Dacă prietenul în cauză are multe prietenii de lungă durată, în afară de dvs., puteți face parte din problemă. Luați în considerare interacțiunile cu această persoană. Te poți gândi la ceva ce ai făcut greșit? Încercați să discutați cu alți prieteni. Cereți-le feedback cinstit cu privire la faptul dacă sunteți un bun prieten. Apăsați-le pentru modalități pe care le-ați putea îmbunătăți.
  • Imaginea intitulată Fii singur și fericit Pasul 11
    3. Nu luați o estimare personală a prieteniei. O prietenie decolorată nu este de obicei personală. Constrângerile, cum ar fi distanța și alte obligații, pot face dificilă menținerea prietenilor. În timp ce oamenii au tendința de a internaliza evenimentele care apar în viața lor, prietenia estompată nu are nimic de-a face cu tine.
  • Luați în considerare locul în care prietenul dvs. este în viață. A făcut el sau ea doar un copil nou, să se căsătorească, să înceapă un loc de muncă? Acest prieten a plecat?
  • În timp ce anumite prietenii se pot simți ca și cum ar dura o viață, circumstanțele pot afecta relațiile. Un prieten poate pur și simplu să nu aibă timp să ajungă afară. În viitor, când prietenul tău devine mai puțin ocupat, poți reaprinde prietenia. Șansele sunt, dacă un factor extern a încheiat relația, prietenul tău nu deține animozitate față de tine.
  • Imaginea intitulată atrage fete fără a vorbi cu ei Pasul 11
    4. Vedeți cât de noi forme de comunicare au impact asupra relației. Relațiile se estompează din mai multe motive. Dacă v-ați îndepărtat de orașul colegiu, de exemplu, dvs. și cel mai bun prieten al dvs. au vorbit la telefon în fiecare zi pentru primele câteva săptămâni. După un an sau două, este posibil să nu vorbiți sau să vizitați cât de des. S-ar putea să crezi că prietenul tău nu mai are nevoie de tine sau că relația a încetat să conteze. Cu toate acestea, ar putea fi doar că sunteți amândoi ocupați. Găsirea unor noi modalități de a comunica vă poate ajuta să vedeți cum este încă relația.
  • Text prietenul tău. Să se angajeze cu el sau ea pe social media. Este posibil să puteți menține prietenia, într-o formă ușor diferită, prin comutarea modurilor de comunicare.
  • Prietenul tău poate avea un timp mai ușor să te întorci prin intermediul mass-media și texting-ul social, permițându-vă să vedeți că prietenia, în timp ce se estompează, încă mai contează pentru amândoi.
  • Imaginea intitulată Fii o prietena mai bună Pasul 13
    5. Discutați cu alții fără să vă angajați în bârfe. Vorbind sentimentele tale cu o altă persoană este o modalitate excelentă de a procesa orice fel de pierdere. O altă persoană poate oferi o perspectivă. Mulți oameni își pierd prietenii pe parcursul unei vieți și vă pot oferi înțelegerea lor unică.
  • Cu toate acestea, țineți cont de faptul că nu ar trebui să bârfa. Nu doriți să creați mai multă animozitate sau distanță. Chiar și în timp ce este posibil să aveți frustrări despre sfârșitul prieteniei, bârfele sau rămase, prietenul dvs. va face doar lucrurile mai rău.
  • Imagine intitulată Alegeți un model de rol Pasul 2
    6. Acceptați relația sa schimbat. O prietenie decolorată nu înseamnă că o prietenie se termină. Prietenii, în special prieteniile pe termen lung, se schimbă în timp. Mai degrabă decât abandonarea prieteniei, lucrați la privirea imaginii mari. Nu vă gândiți la prietenia că a dispărut atât de mult ca fiind evoluția.
  • Oamenii se schimbă cu timpul, iar schimbarea poate afecta prieteniile. Un nivel anterior de apropiere a prieteniei nu mai poate fi practic din o varietate de motive. Dacă sunteți în 30 de ani, de exemplu, este posibil să nu fiți intens aproape de grupul de prieteni de liceu. Dacă vă apropiați de cele 40 de ani, anumite prietenii colegiului ar fi putut să se estompeze.
  • Chiar și în timp ce o relație a dispărut ușor, asta nu face mai puțin importantă. Încercați să acceptați că o baie în intimitate este comună în timp. S-ar putea să nu discutați cu anumiți prieteni apropiați în fiecare zi după un anumit punct. Este în regulă. Nu este nevoie să renunți la prieteni decolorați. În schimb, acceptați că relația sa schimbat în timp ce continua să se gândească la prietenie cât mai importantă.
  • Partea 3 din 3:
    Mergând înainte după o prietenie estompată
    1. Imagine intitulată Alegeți un model de rol Pasul 1
    1. Lucrați la a fi un prieten mai bun. Dacă simțiți că ați făcut ceva pentru a face ca prietenia să se estompeze, lucrați mai bine înainte de a avansa. Poți fi un prieten mai bun prietenilor tăi existenți. De asemenea, puteți lucra la forjarea altor relații cu cei din jurul vostru.
    • S-ar putea să fi observat un model de comportament atunci când examinați pierderea prieteniei dvs. Dacă vă simțiți că sunteți atrași în mod obișnuit la relații rele sau că vă angajați în comportament care îl împinge pe alții, poate doriți să căutați ajutorul unui terapeut. Un terapeut solid vă poate ajuta să sortați prin emoțiile dvs. și să învățați să fiți un prieten mai iubitor și îngrijitor.
  • Imagine intitulată Alegeți un model de model Pasul 9
    2. Stați ocupat pentru a umple decalajul. Uneori, multe prietenii se estompează imediat, mai ales când îmbătrâniți. S-ar putea să vă realizați brusc că prietenii dvs. de colegiu nu sunteți la fel de aproape cum ați fi fost, ceea ce poate provoca sentimente de singurătate. În urma pierderii, ar trebui să vă străduiți să rămâneți ocupați. Pierderea unui prieten lasă un decalaj major în viața ta. Va trebui să găsiți ceva de făcut cu dvs. care ajută la înlocuirea prietenului absent.
  • Găsiți un nou hobby. Să ia ceva cum ar fi puzzle-uri de tricotat sau de cuvinte încrucișate. Alăturați-vă unei clase de gătit.
  • De asemenea, puteți căuta modalități de a face noi prieteni. Alăturați-vă unui site web cum ar fi întâlnirile unde puteți găsi diverse cluburi din zona dvs. plină cu oameni asemănători.
  • În loc să vă petreceți timpul să fiți trist despre un prieten pe care l-ați îndepărtat, fiți deschis la noi prietenii care se potrivesc intereselor dvs. actuale și unde vă aflați acum în viața voastră.
  • Imagine intitulată Alegeți un model de rol Pasul 11
    3. Ajungeți la prietenul dvs. în viitor. Amintiți-vă, prieteniile se estompează adesea din cauza unor circumstanțe externe. Când lucrurile se calmează atât pentru amândoi, cât și pentru prietenul dvs., luați în considerare atingerea. Chiar dacă aveți sentimente de frustrare cu privire la lipsa de comunicare, lăsați-i să plece. Este posibil să puteți reaprinde relația, într-o măsură, odată ce lucrurile se calmează.
  • Mulți oameni nu vor să ajungă la un prieten decolorat dacă au simțit că au fost jilate sau ignorate. S-ar putea simți că e prietenul tău "turn" pentru a face prima mișcare. Cu toate acestea, acest sentiment nu va ajuta situația. Veți ajunge să vă izolați de cineva în mod inutil.
  • Încercați să vă iertați prietenul pentru lipsa de contact. Uneori, un simplu apel telefonic sau un mesaj text poate reaprinde o prietenie uitată. Prieteniile trec prin schimbări, ca orice relație. Vor fi momente când tu și prietenul tău împărtășesc totul, și ori când ești îndepărtat. O prietenie decolorată poate să nu fie decolorată pentru totdeauna. Dacă această persoană este importantă pentru dvs., este posibil să meritați timp să ajungeți. Ai putea ajunge să aduci pe cineva special înapoi în viața ta.
  • sfaturi

    Tăiați-vă prietenul. Dacă simțiți că o prietenie se estompează, puteți experimenta sentimente de furie și frustrare. Țineți minte că oamenii sunt ocupați și că probabil ați dispărut și din viața unor oameni.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar