7 Mituri populare de spargere debunked: adevărul despre sexul rebound, distragerile și social media

Dacă treceți printr-o despărțire sau ați trecut printr-unul în trecut, știți cât de emoțional și greu poate fi. Nu ajută că există tot felul de sfaturi conflictuale acolo despre modul în care ar trebui să aveți de-a face cu sentimentele voastre. Dacă începeți să întâlniți din nou sau doar să vă concentrați asupra dvs? Este o idee bună să fiți prieteni cu ex sau aveți nevoie să le tăiați complet? Este un sex de rebound o idee teribilă sau o creștere a încrederii necesare? Nu vă faceți griji - am pus împreună o listă cu unele dintre cele mai frecvente mituri despre spargeri și le-am debutat pentru dvs.

Pași

Metoda 1 din 7:
Mit: Nu ar trebui să datezi pe nimeni după o despărțire.
  1. Imagine intitulată Miturile de spargere Debunked Pasul 1
1. Fapt: Socializarea și ieșirea cu oamenii pot ajuta cu adevărat. Este ușor să vă gândiți la descompunerea dvs. când sunteți blocați acasă. Luând pe cineva pentru o noapte din oraș, vă poate oferi o creștere a încrederii necesare și poate fi o modalitate frumoasă de a vă distrage atenția. Dacă vă simțiți confortabil, nu vă simțiți liber!
  • Dacă nu sunteți gata până acum, nu vă faceți griji despre asta. Știu doar că nu există reguli greu și rapide atunci când vine vorba de a reveni acolo. Dacă cineva vă spune "este prea curând", dar sunteți gata, ignorați-i.
Metoda 2 din 7:
Mit: Relația nu merita de când te-ai despărțit.
  1. Imagine intitulată Miturile de spargere Debunked Pasul 2
1. Fapt: Chiar dacă nu se simte așa, relațiile eșuate vă ajută să creșteți. Chiar dacă ruperea părții doare, nu înseamnă că toate vremurile bune nu meritau. Relațiile care nu funcționează sunt super-utile atunci când vine vorba de a vă învăța despre ceea ce doriți cu adevărat în relațiile viitoare. Există, de asemenea, dovezi că despărțirea vă ajută să învățați cum să vă gestionați emoțiile și să rezolvați conflictele în viitor.
  • Acest lucru nu înseamnă că descompunerile nu sunt dureroase, doar că pot exista beneficii pe termen lung, dacă puteți procesa și întâlniți-vă cu durerea pe care o faceți.
Metoda 3 din 7:
Mit: Sexul de rebound vă va ajuta să vă depășiți ex.
  1. Imagine intitulată Miturile de spargere Debunked Pasul 3
1. Fapt: Acesta poate ajuta temporar, dar nu va scăpa de sentimentele voastre. Nu există niciun motiv pentru a fi intimă cu o altă persoană cu o altă persoană poate să vă dau ego-ului și încrederea unui impuls, iar cârligele ocazionale pot fi distractive! Din păcate, sexul de rebound nu vă va face să uitați de ex-ul dvs. sau să vă opriți să vă simțiți supărat de spargerea dvs. Numai timpul și procesarea emoțiilor în moduri sănătoase pot face acest lucru.
  • Nu aveți sex de spargere cu ex, fie - asta va crea o legătură emoțională care va face mai greu să le depășească.
Metoda 4 din 7:
Mit: Nu trebuie să vă gândiți la ceea ce a mers prost.
  1. Imagine intitulată Miturile de spargere Debunked Pasul 4
1. Fapt: Este productiv să analizăm de ce te-ai despărțit odată ce ești gata. Nu sari imediat în această parte imediat după ce relația sa încheiat, dar odată ce ați stabilizat un pic, aceasta este o idee bună. Reflectând asupra locului în care lucrurile au făcut o întoarcere în relația dvs. poate face mai ușor să proceseze ceea ce ați experimentat. Există dovezi că înclinarea în aceste sentimente și monitorizarea acestora vă pot ajuta să creșteți ca o persoană, ceea ce vă poate face mai fericiți în relațiile viitoare.
  • Dacă nu vă puteți opri să vă gândiți la ceea ce a mers prost și sunteți într-adevăr rupte de asta, studiile sugerează că sunteți tipul de persoană care este cel mai probabil să crească din experiență și să fie mai fericită în relațiile viitoare, deci luați unele consolare în asta.
Metoda 5 din 7:
Mitul: nu este rănit să verifice media socială a ex.
  1. Imagine intitulată Miturile de spargere Debunked Pasul 5
1. Fapt: Nici un bun bun poate veni din acest lucru, așa că încercați să o evitați. Oamenii tind să picteze o imagine fericită pe social media, deci probabil că veți simți că vă lipsesc pe ceva, verificând mesajele și fotografiile ex. De asemenea, o va face mult mai greu să-i depășești și să mergi mai departe și se poate transforma într-un obicei de înfrângere, dacă verificați întotdeauna pe cineva.
  • Opțiunea cea mai bună aici este să rămâi în afara social media pentru o vreme. Fie ștergeți temporar aplicațiile, fie dezactivați-vă conturile pentru un pic.
  • Dacă lucrurile s-au încheiat prost, nu vă datorați ex-nimic. Doar desfaceți-le sau blocați-le dacă credeți că veți obține nevoia de a le verifica.
  • Dacă nu ați terminat lucrurile în termeni răi, nu este nimic în neregulă cu trimiterea ex-ului tău ca: "Nu ați făcut nimic greșit, dar voi dispărea de la media socială pentru o vreme. Am nevoie doar de un spațiu pentru a procesa lucrurile, dar vom vorbi în viitor. Sper că totul este bine."
Metoda 6 din 7:
Mitul: Este ceva în neregulă cu dvs. dacă nu vă simțiți trist.
  1. Imagine intitulată Miturile de spargere Debunked Pasul 6
1. Fapt: Este complet bine dacă vă simțiți complet bine. Nu se simte foarte supărat de spargerea ta nu înseamnă că ești o persoană rea. Poate că nu te simți foarte aproape de ex la sfârșitul relației tale. Sau, poate că ești foarte bun să îți reglementezi emoțiile și să faci lucruri în perspectivă. Oricare ar fi motivul, este complet bine să nu pad trist despre ex.
Metoda 7 din 7:
Mit: Ar trebui să continuați să vorbiți cu ex după ce ați rupt.
  1. Imagine intitulată Miturile de spargere Debunked Pasul 7
1. Fapt: Dacă nu aveți un copil împreună, este mai bine să faceți o pauză. Există câteva dovezi solide că veți avea un timp mai greu în mișcare emoțional dacă rămâneți în contact cu ex Imediat după rupere. Dacă doriți să discutați cu un ex în viitor, așteptați câteva luni și păstrați chat-urile pe partea mai scurtă. Ești mai puțin probabil să ai dureri dacă aștepți o vreme și să păstrezi lucrurile Curt. Acest lucru se poate schimba întotdeauna în viitor.
  • În unele cazuri de colț, dacă descompunerea a fost reciprocă și tu și ex-ul tău sunt bine ajustate, probabil că nu este nimic în neregulă cu a continua să vorbești cu ex.
  • Dacă aveți un copil împreună, iată câteva știri bune. Oamenii care co-părinte un copil împreună și spargerea de fapt experiență Mai puțin durere emoțională dacă rămân în contact și rămân civile.
Partajați pe rețeaua socială:
Similar