Cum să-ți exprimi fericirea

Deci, ceva minunat sa întâmplat în viața ta. Ești cu adevărat încântați, emoționată - chiar și - dar nu ai idee cum să-ți exprimi aceste sentimente pozitive pentru tine sau pentru cei din jurul tău. Nu esti singur! O mulțime de oameni se luptă să-și exprime fericirea și există multe modalități în care se poate face.

Pași

Metoda 1 din 3:
Exprimând fericirea pentru tine
  1. Imaginea intitulată Fii fericit cu cine sunteți pasul 7
1. Gândiți-vă gândurile bune. Este normal ca oamenii să se concentreze asupra aspectelor negative ale noastre. Comportamentul auto-critic este o trăsătură evolutivă care ne ține pe drumul spre progresie. Dezavantajul este că acest comportament cântărește asupra capacității noastre de a rămâne pozitiv. Pentru a vă exprima fericirea altora, trebuie să fiți capabili să vă mențineți acea fericire fără a se plânge în gânduri negative și trebuie să vă puteți exprima fericirea.
  • Dacă vă simțiți fericiți, lăsați-vă să vă simțiți bine și faceți tot ce este mai bun pentru a direcționa ideile negative. Fii mândru de realizările tale și nu lăsa gândurile ca, "aș fi putut face asta mai bine" sau "nu merit acest lucru" intră în calea ta. Felicitați, nu flameli.
  • Imaginea intitulată are o mare imaginație Pasul 14
    2. Creați art. În ciuda tropei comune a "artistului torturat", studiile au arătat că crearea de artă poate spori fericirea și prelungește sentimentele de plăcere. În timpul terapiei de artă, oamenii raportează că aroma este o sursă de bucurie, chiar și atunci când creează artă care poate comunica un gând dureros sau o memorie dureroasă. Dacă sunteți deja fericit, exprimându-vă că fericirea prin artă poate chiar să vă îmbunătățească sentimentele deja pozitive.
  • Vopsea, trageți, sculpta sau creați ceva cu mâinile. Oamenii din terapia de artă raportează adesea că crearea unui lucru fizic este o experiență plină de bucurie, deoarece găsesc plăcerea în explorare și inovare. Unii oameni se dezvoltă pe un produs tangibil în fața lor.
  • Creați un jurnal de recunoștință. Dacă nu sunteți prea mult pentru arta vizuală, scrierea sentimentelor dvs. poate fi o modalitate excelentă de a vă concentra pe gânduri fericite. De asemenea, puteți scrie o poveste fictivă sau o poezie și să exprimați aceste sentimente într-un mod abstract, mai degrabă decât să faceți doar o listă cu ceea ce sunteți recunoscător.
  • Fă muzică. Studiile imagistice ale creierului arată că muzica veselă activează centrele de recompensă în creierul nostru și eliberează dopamina - acest lucru ne dă o lovitură de fericire, la fel ca drogurile sau sexul. Redarea unui instrument muzical și crearea unei melodii pozitive vă poate amplifica fericirea în timp ce îl exprimați prin muzică.
  • Imagine intitulată răsfățați-vă în timpul sarcinii Pasul 2
    3. Tratați-vă bine. Oamenii fericiți tind să aibă vieți echilibrate - ceea ce înseamnă că știu când să lucreze și când să joace. Pur și simplu luați timp pentru a vă ocupa de dvs. în orice mod de care aveți nevoie este o modalitate excelentă de a vă exprima fericirea și iubirea pentru mintea și corpul vostru. A face lucruri frumoase pentru tine este echivalentul acționabil de a vă spune afirmațiile pozitive în capul vostru.
  • Dacă ați dorit o baie cu bule, dar ați renunțat pentru că ați fost atât de ocupat - programați-l mai târziu în această zi, astfel încât să puteți obține o relaxare foarte necesară.
  • Dacă sunteți tipul de persoană care va sări peste prânz în timpul muncii pentru a termina o foaie de calcul, pentru a-l schimba și a lua o oră de mers pe jos pentru a face o plimbare și pentru a obține un sandwich.
  • Metoda 2 din 3:
    Exprimând fericirea altora
    1. Imaginea intitulată Fii cel mai bun din tine pasul 5
    1. Exprimă în mod direct fericirea prin limbă. Spunând cuiva că sunteți într-o stare bună, este o modalitate ușoară de a comunica sentimentul pozitiv. Încercați să nu vă lăudați despre faptul că sunteți fericit, totuși - ca ceea ce poate apărea la fel de încrezător sau chiar enervant.
    • De asemenea, încercați să evitați să spuneți: "Mă faci să mă simt fericit" în loc de "mă simt fericit."Chiar dacă este posibil ca oamenii să vorbească ar fi bucuroși că vă aduc bucurie, este posibil ca ei să se simtă presați să răspundă sau să se simtă responsabili pentru a vă continua fericirea.
  • Imaginea intitulată Evaluați-vă șansele în timpul unui interviu de angajare Pasul 6
    2. Încurajați-i pe alții să fie cei mai buni că pot fi. Acest lucru poate părea că nu este o expresie directă a fericirii dvs. pentru că nu spuneți persoana de ce aveți o dispoziție bună. Dar aceasta este o concepție greșită comună. Expresiile fericirii pot fi abstracte. Din punct de vedere tehnic, exprimați fericirea ori de câte ori comportamentul dvs. este influențat de acea emoție. Așa că pur și simplu, fiind o forță pozitivă în viața altcuiva, fericirea ta strălucește. Exemple de încurajare includ:
  • Spune-i prietenului tău cât de mândră ești de recentele lor realizări.
  • Dați-vă alte complimente suplimentare semnificative asupra vocii lor cântând atunci când vor să iasă la melodiile lor preferate din mașină.
  • Îndemna pe fratele tău mai tânăr să meargă pentru bursa aceea, chiar și atunci când sunt descurajați.
  • Imaginea intitulată Fii a alfa feminin pas cu pas 16
    3. Lua parte la acte de bunătate. Expresiile verbale ale fericirii sunt comune, dar uneori acțiunile vorbesc mai tare decât cuvintele. Dacă sunteți într-o stare bună, de ce să nu faceți ceva bun pentru altcineva să împărtășiți bogăția sentimentului pozitiv?
  • Ai putea să-ți faci mama o carte pentru al lăsa să știe cât de mult o iubești.
  • Ai putea apărea la casa prietenului tău bolnav cu supă și un DVD.
  • Ai putea să donezi niște bani într-o cauză bună de alegere.
  • Ați putea să vă îmbrățișați mai mult decât de obicei.
  • Imaginea intitulată Fii o persoană fericită fără religie Pasul 9
    4. Crește peste situațiile negative și acționează ca o forță pozitivă în viața altcuiva. Când cineva pe care-l cunoști este într-o stare proastă, poate fi ușor să se rătăcească în negativitatea lor. Dacă sunteți într-o stare bună, sunteți într-un loc de putere pentru a transfera acea energie pozitivă celeilalte persoane și schimbarea situației.
  • Evitați bârfa. Dacă cineva pe care-l cunoașteți spune că lucrurile însemne despre o altă persoană, încercați să conduceți conversația departe de subiecte dureroase și discutați despre cineva pe care îl iubiți sau apreciați.
  • Lăsați medii negative. Dacă sunteți cu cineva care este branky pentru că sunt prea cald, obosiți sau incomod, sugerează că amândoi vă deplasați într-o locație diferită pentru a-și schimba starea de spirit.
  • Fi acolo pentru cineva care are nevoie. Dacă un prieten trece printr-un timp dur, face tot posibilul să-și asculți gândurile și sentimentele și să nu fiți judecători. Nu încercați să le forțați să fie într-o stare bună cu dvs., dar folosiți-vă fericirea pentru a încerca să o faceți în a fi o ureche simpatică. Oferirea timpului dvs. celor care au nevoie este o modalitate abstractă de a vă exprima fericirea și de a împrumuta energia pozitivă celor din jurul vostru.
  • Metoda 3 din 3:
    Evaluarea de ce vă luptați să exprimați fericirea
    1. Imaginea intitulată decide să ia testosteron pasul 1
    1. Întrebați-vă dacă sunteți cu adevărat fericiți. Unii ar susține că această întrebare este imposibilă să răspundă, deoarece fericirea este un termen atât de subiectiv. Dar majoritatea psihologilor cred că indivizii pot să-și schimbe cu exactitate stările lor emoționale - dacă cineva se simte fericit, atunci probabil ei sunt.
    • Cu toate acestea, este posibil ca cineva să se poată preface că este fericit să vă mulțumesc altora sau să treceți printr-o situație dificilă în viață.
    • Întrebați-vă dacă sunteți cu adevărat fericiți sau dacă vă temeți doar de fericire pentru un motiv sau altul.
    • Dacă constatați că nu sunteți la fel de fericită cum doriți să fiți, atunci acesta poate fi motivul pentru care vă luptați să comunicați fericirea altora.
  • Imaginea intitulată Începeți după o leziune cerebrală Pasul 11
    2. Aflați ce se întâmplă în calea expresiei voastre. Fiecare individ are motive proprii unice pentru a se lupta cu expresia fericirii. Nu există nici o soluție de sfârșit de sfârșit, pentru a trece printr-un blocaj emoțional. Dar nu lăsați acest lucru să vă descurajeze! Putem adesea să răspundem la aceste întrebări pentru noi, luând timpul să ne gândim la relația noastră cu fericirea și cum acest lucru poate afecta comportamentele noastre.
  • Gândiți-vă la situații din viața voastră, unde ați reușit să exprimați fericirea. Faceți momente în minte? Ce ați făcut în acea situație care a fost notabilă? Ce părți din acel moment ați putea reanacta?
  • Gândiți-vă la cazurile în care nu v-ați putea exprima. Ce ați făcut pentru a vă schimba? Ce gânduri ați avut la vremea aceea că este dificil să vă împărtășiți sentimentele?
  • Există cazuri în trecutul tău unde fericirea ta a fost înăbușită? Vă amintiți orice momente în care v-ați dorit să exprimați fericirea când nu ați fost fericiți deloc?
  • Imaginea intitulată Fiți mândru de aspectul dvs. Pasul 12
    3. Aflați ce metode de exprimare se simt potrivite pentru dvs. Expresiile fericirii nu arată întotdeauna la fel pentru toată lumea. Doar pentru că personajul tău preferat de televiziune exprimă fericirea zâmbind foarte mult și cumpără prânzul de prieteni, asta nu înseamnă că trebuie să. Fiecare om este unic și așa sunt metodele lor de exprimare.
  • Testați câteva metode de exprimare pentru a vedea cum se simt. Cumpărați pe cineva flori, tratați-vă la o cină scumpă sau pur și simplu zâmbiți la un passerby.
  • Dacă anumite expresii de fericire se simt mai naturale decât altele, atunci du-te cu ceea ce simte bine. Fă ceea ce vă simțiți confortabil și apoi în viitor ați putea să împingeți limitele și să încercați metode de exprimare pe care nu le-ați în mod normal. Nu vă fie rușine să luați pași pentru copii.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar