Cum să explorați relațiile și interacțiunile

În cele din urmă, totul în viață este despre relații. Este relația noastră cu viața și tot ceea ce conține că poate crea bucuri mari, creativitate, energii și satisfacții. Dar ca toate lucrurile atunci când sunt tratate în mod greșit, ne poate face nefericiți, deprimați, bolnavi și frustrați.

Relațiile sunt esențiale importante în filosofie și sănătate mintală, deoarece cine suntem este suma relațiilor noastre. Acest articol explorează cum să câștige o relație mai profundă de informații, dar și să le exploreze de la pământ și sugerează modalități de a le face la fel de bune cum pot fi.

Pași

  1. Imagine intitulată Explorează relațiile și interacțiunile Pasul 1
1. Începeți prin definirea a ceea ce este o relație. Relațiile nu sunt doar între doi parteneri sau iubiți, dar este legătura dintre tot. Deci, este important să începeți și să reflectăm că relațiile noastre pot fi foarte subtile, este parteneriatul nostru sau interacțiunea cu toate lucrurile din univers. Relația noastră este, în esență, culminarea interacțiunilor noastre, astfel încât să putem măsura și rezuma opiniile și pozițiile. Mintea este o reflecție că toate sentimentele, gândurile, amintirile și opiniile noastre se bazează pe relațiile noastre.
  • Imagine intitulată Explorează relațiile și interacțiunile Pasul 2
    2. Explorați modul în care ne bazăm pe relațiile noastre. Domeniul de aplicare aici este foarte mare, dar important pentru a explora deoarece relațiile noastre nu sunt niciodată două dimensiuni. Interacționăm cu totul la fel de mare ca și cercul nostru de prieteni, de familie, de muncă sau de școală și așa mai departe - tot ceea ce am acumulat și numit "pe mine" sau identitatea. Ne bazăm, de asemenea, pe relațiile noastre pentru a face lucrurile, astfel încât ne-am baza pe prieteni, familie, vecini etc pentru a ne urmări casa noastră în timp ce suntem departe pentru o perioadă prelungită, dar dacă nu aveam nicio relație, încredere sau ce ar putea fi numit a sentimentul de obligație cu ei, atunci pur și simplu nu le-am fi întrebat - niciodată nu cerem un străin complet să ne ocupăm de casa noastră. Relațiile se pot întâmpla pe o perioadă lungă de dezvoltare sau în câteva secunde, când sunt înconjurați de oameni în autobuz, astfel încât să putem găzdui și să-i toleram reciproc.
  • Imagine intitulată Explorează relațiile și interacțiunile Pasul 3
    3. Luați în considerare modul în care relațiile ne dau sens. Toate relațiile noastre cu noi înșine, alți oameni, proiectele și obiectivele noastre acordă viața noastră. Din relația noastră este din relația noastră cu ei, cu care trăim această semnificație, care poate fi demonstrată cu privire la cantitatea de nefericire și frustrare pe care ne-ar putea determina atunci când relația se schimbă pe măsură ce creștem de el, frustrat de ea sau schimbarea circumstanțelor ne face să ne schimbăm vizualizarea lor.
  • Imagine intitulată Explorează relațiile și interacțiunile Pasul 4
    4. De asemenea, explorați flip-parte a relațiilor. Când relația noastră cu o persoană se întoarce acru sau ne schimbăm opiniile și sentimentele față de ceva, devenim nefericiți. De asemenea, ne simțim amenințată când obiectul pe care îl avem o relație este amenințat.Relațiile au potențialul de a ne oferi multă bucurie și fericire, precum și ne pot controla și ne putem face fericiți ori de câte ori depind de ei pentru propria noastră bunăstare.
  • Imagine intitulată Explorează relațiile și interacțiunile Pasul 5
    5. Explorați mecanica relației. Adesea, relațiile noastre sunt până la mai multe grupuri, cum ar fi:
  • Obligația reciprocă, care include familia imediată, precum și vecinii și cei pe care îi împărtășim spațiu cu.
  • Relații de dorit, cum ar fi prietenii noștri, pe care ne bucurăm să petrecem timp cu, precum și relații de dorit cu cei care ne ajută într-un fel, să fie ajutoare cu un proiect, avansare în carieră sau alte realizări. ## Relații, care este relația noastră cu oamenii pe care nu o cunoaștem (cum ar fi persoanele care trăiesc pe cealaltă parte a orașului sau a lumii) sau oameni cu care nu ne conectăm.
  • Relații presupuse. Acestea sunt relații care sunt probabil cele mai frecvente atunci când nu suntem pe deplin conștienți. Ne presupunem că avem o poziție sau o relație cu oamenii pe care nu știm, sau oameni ne imaginăm, cum ar fi personajele dintr-un film și alte fantezii.
  • Oamenii se pot potrivi adesea în mai multe grupuri de relații. De exemplu, familia este de obicei în partea obligației reciproce, dar poate fi, de asemenea, în cele de dorit atunci când vrem să ne ajute, sau când ne gândim la modul în care ne-au ajutat și am simțit că sunt oameni buni. De asemenea, familia poate fi într-o relație non-relație atunci când suntem într-o stare foarte proastă cu ei sau nemulțumiți de alte lucruri din viață - sau putem presupune că avem o relație mare cu ei, dar abia le vedem sau vorbesc cu ei.
  • Relațiile de dorit pot fi ambele căi, astfel încât oamenii și lucrurile pe care le le place, precum și pe cele pe care nu le place să cad în același domeniu atunci când este un obiect al bolnavului nostru. De exemplu, tu și prietenii tăi pot să-ți placă reciproc o trupă, un film sau un partid politic, punct de vedere religios sau alte subiecte, dar când nu vă place reciproc un alt grup ca o modalitate de a avea lucruri în comun. Se extinde în continuare pentru cazurile precum membrii devotați ai "Abc" și, prin urmare, vedeți "Xyz" tabără ca inamic, atunci grupul ăsta este încă în grupul de dorință atunci când vrei să le placi.
  • Imagine intitulată Explorează relațiile și interacțiunile Pasul 6
    6. Luați în considerare starea actuală a relațiilor dvs. Unele dintre cele de bază care au început sunt:
  • Relația cu tine însuți. Cum te referi la tine? Este surprinzător să ne dăm seama că rareori avem o relație fantastică cu noi înșine, avem tendința de a fi supărați de noi înșine, simțim deprimați la neajunsurile noastre sau rușine de acțiunile noastre. În viața majorității popoarelor, există puțină compasiune și respect pentru ei înșiși, dar compasiunea ar trebui să fie legată întotdeauna cu înțelepciune, astfel încât să ne punem limite și obiective și să le vedem prin. De multe ori ne tratăm mințile și corpurile ca simple vehicule pentru a ne exprima dorințele, iar acest lucru ne face inevitabil nefericit.
  • Luați în considerare relația dvs. cu experiențele dvs. Aceasta este o zonă centrală de explorat, deoarece nu este doar relația noastră cu oamenii, ci experiența vieții. De exemplu, putem avea o luptă cu cineva pe care îl cunoaștem, dar s-ar putea să nu fim supărați de ei ca oameni, dar supărați de experiența de a se supăra sau de a rezolva probleme. Aceasta este cu siguranță cea mai subtilă și complexă.
  • Relația cu alte persoane. Începeți cu familia sau prietenii dvs. imediați, cei pe care îi cunoașteți cel mai mult sau petrec cel mai mult timp în jur. Luați în considerare sentimentele dvs. actuale despre starea relației dvs. cu ei. Au existat cuvinte sau sentimente dure? Explorați de ce luând în considerare dacă acestea au făcut sau nu au făcut ceva ce ați dorit, care este o reflectare a modului în care este dorința puternică în relație. De exemplu, putem depinde de ei pentru că avem nesiguranță personală și, de asemenea, depind de ceilalți să ne păstrăm fericiți sau depind de cineva care să ia niște alimente în drum spre casă, dar se simt nefericiți atunci când au pus o dorință înaintea unei dorințe nevoie sensibilă.
  • Luați în considerare relațiile dvs. cu cunoștințele dvs. Acesta poate fi un prieten pe care nu îl considerați ca prieten personal, cum ar fi comercianții dvs. locali, vecinii, medicul dumneavoastră sau specialiștii de sănătate și fitness, profesorii dvs. până la toată lumea din viața voastră pe care ați întâlnit-o vreodată.Acesta este cu siguranță cel mai mare câmp, dar ia ceva timp pentru a lua în considerare statutul relației dvs. cu ei și contribuția pe care o fac pentru viața ta.
  • Luați în considerare relația dvs. cu alte lucruri vii. De exemplu, pot exista țânțari sau păianjeni care vă deranjează sau sunetele unui lucru care vă pătrunde în spațiul sau animalele pe care le iubiți, cum ar fi animalul de familie sau un animal simbolic pe care îl admirați, cum ar fi animalele de fermă, sau animale sălbatice, cum ar fi tigrii și elefanții și așa mai departe.
  • Luați în considerare relația dvs. cu lucruri nelegiuite. Aceasta este o zonă mare, deoarece puteți avea o dispreț personală pentru covorul din casa dvs. sau o ușă care se lipeste sau altceva, puteți iubi și aspecte precum un parc frumos sau apusul soarelui etc.
  • Luați în considerare în cele din urmă relația dvs. cu restul lumii și a mediului. Adesea am putea ignoram părți ale lumii care nu ne afectează în mod direct, sau putem fi tulburați de distrugerea ceva care ne afectează emoțional (cum ar fi distrugerea pădurilor tropicale sau a oamenilor care se încadrează în sărăcie etc.).
  • Imagine intitulată Explorează relațiile și interacțiunile Pasul 7
    7. Luați în considerare modalitățile de a face fiecare relație bună. Ceea ce este important este că relațiile noastre au nevoie de respect și limite. Când interacțiunile noastre cu ceva de la prietenul nostru cel mai dragut la tacâmuri de bucătărie devin ceva pe care nu-i place, este adesea așa cum am luat în considerare relația devenind mai orientată spre sine, așa că am încetat să privim interacțiunea și mediul ca lucrurile pe care le sunt și așa apar problemele noastre.
  • Este important să reflectăm asupra modului în care doriți să jucați un rol în relația, deoarece acest lucru este adesea ceea ce cauzează că vor cădea relații în dezordine. De exemplu, putem dori ca viața să fie ușoară și, prin urmare, nu ne place pe noi înșine și pe alții pentru deficiențele noastre sau să putem împinge în afară și să ne așteptăm ca alții să ne urmeze încă nemulțumiți când nu o fac. Apoi, putem găsi oameni pe care pur și simplu suntem inconfortabili și dorim să înceteze pur și simplu să existe.
  • Scopul final este să fii fericit cu ceea ce ai, așa cum viața are o viață mult mai mare, precum și o calitate mai bună.
  • sfaturi

    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar