Cum să fii fericit și să te iubești chiar și când toată lumea te pune în jos

A fi pus jos este o experiență în mare parte negativă pe care puțini oameni le bucură. Bouncing înapoi de la o punere jos sau o serie de dificultăți implică o mulțime de putere și dragoste pentru tine. Din fericire, învățarea de a vă iubi vă va menține fericirea și vă va ajuta să fiți mai rezistenți atunci când viața și ceilalți vă vor scădea. Urmați acești pași pentru a vă trata cu compasiune, indiferent de circumstanțele în care vă aflați.

Pași

Partea 1 din 2:
Manipularea cadourilor emoționale de la puieți
  1. Imaginea intitulată fi fericită și iubiți-vă chiar și atunci când toată lumea vă pune în jos pasul 1
1. Răspundeți cu finețea. Învăţare Asertivitate și finețea de a arăta modelele dăunătoare, critice ale altora într-un mod iubitor și productiv, este într-un pas important spre a face față coborârii. Cultivați puterea prin în picioare pentru dvs. și modificarea mediului pentru a preveni reducerea viitoarelor.
  • A fi asertiv este diferit de a fi agresiv. Încercați să vorbiți clar și să vă mențineți contactul vizual în timp ce este un ascultător receptiv
  • Comunicarea aserțională poate ajuta la creșterea încrederii în sine, a obține respectarea celorlalți, a îmbunătăți abilitățile de luare a deciziilor și a permite soluționarea conflictelor.
  • Imaginea intitulată Fiți fericită și vă iubește chiar și atunci când toată lumea vă pune în jos Pasul 2
    2. Acceptați realitatea. Adesea, oamenii sunt prea diferiți pentru a putea vedea ochii la ochi. Veți întâlni mulți oameni care nu vă fac să vă simțiți foarte bine să fiți în jur, iar alții vor simți același lucru despre tine. Cheia este de a vedea că, chiar dacă nu toți oamenii trebuie să fie prieteni, acest lucru nu te face pe tine sau cealaltă persoană rău. Incompatibilitatea este doar o altă parte a vieții pe care o putem învăța să răspundem la har sau cu defensivitate și cruzime. Când cineva te pune în jos, e vorba de acea persoană și nu tu. Iată motivele mai importante pe care oamenii le-ar putea critica:
  • Ele sunt amenințate de competența dvs., atractivitatea etc. Deci, ei încearcă să-și niveloare câmpul de joc.
  • Ei au o preocupare cu privire la motivarea, nivelul de calificare, performanța sau contribuția.
  • Ei simt că nu faceți partea dvs. de lucru sau că sunteți un jucător de echipă.
  • Ei au o nevoie puternică nesatisfăcătoare care nu este satisfăcută.
  • Ei au o personalitate controlată și trebuie să fie responsabili.
  • Se simt îndreptățiți la un tratament sau statut special și nu simt că îl primesc.
  • Vor să te facă să arăți rău pentru a-ți promova propria poziție sau favoarea curry cu șefii etc.
  • Ele se simt nesigure și sunt supracompensante.
  • Ei cred că le faci să arate rău în fața altora.
  • Imaginea intitulată Fiți fericită și vă iubește chiar și atunci când toată lumea vă pune în jos Pasul 3
    3. Ia stocul de alegeri. Când ne simțim răniți sau lăsați jos, este ușor să luați poziția victimei și să presupunem că nu putem face nimic pentru a schimba aceste sentimente rele. Văzând că există întotdeauna alegeri pe care le puteți face pentru a vă îmbunătăți situația, încercați să vă gândiți la opțiunile dvs. pentru a răspunde și abordarea dvs. în avans.
  • De exemplu, dacă un coleg la școală vă pune în jos, amintiți-vă că aveți întotdeauna alegerea de a ignora această persoană în întregime. Dacă simțiți că acest lucru nu este cel mai bun mod de a face față problemei, gândiți-vă cine se poate implica pentru a vă ajuta să vă afirmați dorința pentru o anumită distanță.
  • Într-un forum public, cum ar fi o întâlnire, poate doriți să argumentați pentru valoarea deciziei dvs. sau de a lucra și să corectați orice percepție greșită.
  • Cu familia sau prietenii, este posibil să doriți să le informați că doriți cu adevărat să înțelegeți preocupările lor, dar că nu sunteți întotdeauna de acord. În funcție de situație, poate doriți să vă afirmați spunând, "Să fim de acord să nu fiți de acord."
  • Cu copii agresivi sau adolescenți, poate doriți să recunoașteți că sentimentul lor este legitim, dar că trebuie să lucreze la o livrare mai respectuoasă.
  • Imaginea intitulată Fiți fericită și vă iubește chiar și atunci când toată lumea vă pune în jos Pasul 4
    4. Aflați cum să vă retrageți situația actuală. Dacă tocmai ați fost pus jos, probabil că vă simțiți jenați, supărați sau umpluți cu un sentiment de nedreptate. În timp ce aceste sentimente nu ar trebui negate, vedeți că vă oferă și căi pe lângă faptul că se simte blocate în ele. Vizualizați punerea în jos ca o experiență de învățare care vă oferă practică pentru cum să fiți mai rezistenți în fața oricărei venituri.
  • La urma urmei, viața este plină de situații pe care nu le-am alege în mod necesar, și modul în care răspundem la aceste situații este diferența dintre rumânarea în tristețe și de a fi încântați de cât de mult rănit puteți învăța să renunți la
  • Înțelegeți ce sa întâmplat în termenii voștri. Întrebați-vă, în funcție de valorile voastre: ceea ce a mers bine? Ce nu a mers bine? Ce pot face mai bine data viitoare?
  • Încerca practicând mintea în momentul în care. Poate fi util să vă îndepărtați de emoțiile rănite și să luați o clipă pentru a vă întreba ce spuneți în jos despre cealaltă persoană.
  • Imaginea intitulată fi fericită și iubiți-vă chiar și atunci când toată lumea vă pune în jos Pasul 5
    5. Verificați-vă gândirea pentru capcanele de negativitate. Este mult mai ușor să privim în mod realist la ceea ce sa întâmplat cu noi și unde putem merge de la punerea în jos când aruncăm gânduri care ne încleștate gândurile în evaluări exagerate și negative ale situațiilor noastre. Următoarele sunt câteva exemple modalități de gândire care face dificilă vederea realității situației noastre:
  • Fortune spunând când presupunem că lucrurile se vor dovedi prost fără să aibă nicio bază reală pentru această predicție.
  • Gândirea alb-negru este atunci când ne uităm doar la lucrurile în ceea ce privește judecățile extreme. În gândirea alb-negru, totul este fie bun, fie rău (chiar dacă realitatea ne spune că lucrurile sunt prea complicate pentru acest tip de judecată).
  • Minte-lectură este atunci când credem că știm ce gândesc ceilalți (și de obicei este cel mai rău despre noi!) În realitate, nu putem să știm ce gândesc ceilalți.
  • Etichetarea este atunci când alegem o etichetă simplă ca "stupid" sau "urât" pentru a descrie un comportament, situație sau o persoană care este mult prea complexă pentru a fi rezumată într-un singur cuvânt. Etichetele sunt de obicei negative și ne fac să uităm celelalte aspecte în joc.
  • Imaginea intitulată Fiți fericită și vă iubește chiar și atunci când toată lumea vă pune în jos Pasul 6
    6. Căutați sensul de la punere în jos. Este ușor să vă întrebați, "De ce eu?" în situații dificile. Se blochează în "de ce eu" MindFrame poate face greu să vadă lecțiile care vin mereu cu greutăți. Căutați sensul prin schimbarea "De ce eu?" întrebări la întrebări cum ar fi "Ce văd acum de ce și cum unii oameni îl pun pe alții?" sau "Ce pot face pentru a juca un rol în oprirea cruzimii pe care am experimentat-o?"
  • Cei mai rezistenți oameni vin cu construcții despre suferința lor, modalități de a vedea mesajul pe care îl primesc despre viața lor prin suferința lor. Aceasta înseamnă că situația este semnificativă în ciuda faptului că nu este incomod.
  • Imaginea intitulată Fiți fericită și vă iubește chiar și atunci când toată lumea vă pune în jos Pasul 7
    7. Râde de pe jos. În multe situații, puiectul pe care îl auziți va avea foarte puțin de-a face cu cine sunteți și ce sa întâmplat în realitate. În aceste cazuri, punerea în jos poate să nu merite nici măcar satisfăcătoare cu o atenție deosebită despre incident sau despre ceea ce ați fi putut face diferit.
  • Gândiți-vă la absurditatea judecării pe baza unei singure instanțe. Nu are prea mult sens să creadă că o alunecare sau o opinie a unei persoane despre tine ar trebui să facă față simțului tău despre cine ești, o face?
  • Încercați să râdeți de faptul că sunteți mult mai complexă decât o captdorie ar putea capta.
  • Imaginea intitulată Fiți fericită și vă iubește chiar și atunci când toată lumea vă pune în jos Pasul 8
    8. Schimbați focalizarea la ceva ce puteți controla. Există atât de multe lucruri pe care nu le putem controla, inclusiv deciziile altora. Deci, bouncingul înapoi poate fi ușurat prin redescoperirea capacității dvs. de a avea un impact pozitiv. Lucrați pe ceva pe care îl puteți controla, la fel ca un proiect de artă sau o nouă sarcină nouă la locul de muncă sau la școală. Observați-vă că sunteți dedicați ceva (și rotiți-l!) să vă amintiți că sunteți capabil să contribuiți la o mulțime de bun la lumea din jurul dvs.
  • Imaginea intitulată Fiți fericită și vă iubește chiar și atunci când toată lumea vă pune în jos pasul 9
    9. Căutați sprijin social. Prietenii, familia și alte relații de susținere din viața voastră sunt foarte importante pentru capacitatea dvs. de a reveni de la Putdowns. Asigurați-vă că aveți oameni în viața voastră care vă vor asculta vorbiți în mod liber despre experiențele dureroase fără judecată.
  • Păstrați-vă sistemul de sprijin aproape, chiar și atunci când acești oameni nu sunt cu dvs. fizic. Când te simți lovit de lume, gândiți-vă la acești oameni. Ce vă arată despre binele personalității voastre? Cum se simte să fie în jurul lor? Apoi, puteți fi persoana cu care sunteți atunci când sunteți în jurul lor chiar și în absența lor.
  • Imaginea intitulată Fiți fericită și vă iubește chiar și atunci când toată lumea vă pune în jos Pasul 10
    10. Știu când să caute ajutor în afara. Dacă sunteți în afara timpului și a timpului din nou de aceeași persoană sau grup de oameni, este posibil să fiți o afacere cu agresiunea. Bătălia este o infracțiune gravă și este important să ajungeți la profesorii, părinții sau consilierii dvs. care pot ajuta la punerea în aplicare a problemei. Următoarele sunt semne că sunteți agresați și ar trebui să căutați ajutor:
  • Punerea implică acțiuni cum ar fi amenințările, răspândirea zvonurilor, lansarea atacurilor fizice sau verbale și excluderea intenționată.
  • Persoana de agrement vă are putere asupra dvs., cum ar fi puterea fizică, popularitatea sau accesul la informații care pot fi folosite pentru a vă face rău sau pentru a vă îmbraci.
  • Comportamentul se întâmplă mai mult decât o dată și are potențialul de a continua.
  • Partea 2 din 2:
    Învățați să vă iubiți mai mult
    1. Imaginea intitulată Fiți fericită și vă iubește chiar și atunci când toată lumea vă pune în jos Pasul 11
    1
    Vărsați rușinea. Dacă încercați să vă iubiți mai mult, rușinea este unul dintre cei mai răi dușmani ai voștri - vă spune că pur și simplu este ceva fundamental rău sau rău. Deoarece rușinea este îndreptată, de obicei, spre părțile din partea dvs., încercați să vă ascundeți, scrieți despre sentimentele dvs. mai profunde (chiar și pe cele care vă fac jenate sau dezgustate) vă pot ajuta să înțelegeți că nu este nimic în neregulă cu ceea ce este în interior. Când vă jurnal, scrieți despre dificultățile și durerile pe care le-ați întâlnit pe tot parcursul zilei, inclusiv lucrurile pe care le-ați judecat.
    • Pentru fiecare moment sau eveniment dureros, practicați re-încadrarea experienței printr-o lentilă de compasiune. Gândiți-vă la ceea ce ați învățat din ceea ce sa întâmplat și fiți generos pentru dvs. cu privire la modul în care ați acționat, știind că aveți o mulțime de oportunități de a răspunde diferit.
    • Încercați să scrieți într-un jurnal în fiecare zi pentru câteva săptămâni pentru a vă simți confortabil cu propria perspectivă. S-ar putea să fiți surprins când citiți înapoi peste intrările dvs. - uitați-vă la această persoană curioasă, sensibilă, care trebuie să scrie!
  • Imaginea intitulată Fiți fericită și iubiți-vă chiar și atunci când toată lumea vă pune în jos Pasul 12
    2. Lucrează la acceptarea de sine. Într-o lume axată astfel pe progres și îmbunătățire, putem uita cu ușurință importanța acceptării lucrurilor despre noi înșine că nu putem schimba. Aveți cadouri și neajunsuri unice care vă fac cine sunteți. Acceptarea dvs. și a sentimentelor tale, mai degrabă decât închiderea forțată, vă poate ajuta să lucrați cu ceea ce aveți. Acest lucru vă va ajuta să descoperiți cine sunteți și ce sunteți cu adevărat capabili (și nu doar ceea ce credeți că ar trebui să fii capabil de).
  • Acceptarea sa dovedit a contribui direct la iubirea de sine prin reducerea rușinii care ne spune că nu suntem suficient de buni sau că vom fi oameni mai de dorit dacă am putea simți și acționăm altfel.
  • Un lucru pe care toată lumea trebuie să îl accepte este că trecutul nu poate fi schimbat sau suprascris. Deoarece acest lucru este cazul, concentrați-vă asupra viitorului - ceea ce sunteți do au controlul de control este modul în care învățați și răspundeți la situațiile în care vă aflați în prezent.
  • Imaginea intitulată Fiți fericită și vă iubește chiar și atunci când toată lumea vă pune în jos Pasul 13
    3
    Dezvoltați-vă valorile. Valorile puternice sunt ajuta la umplerea vieții noastre cu sensul nostru personal pentru noi. Acest lucru se datorează faptului că cunoașterea valorilor dvs. vă oferă modalități de a înțelege ce se întâmplă în jurul vostru. Valorile dvs. vă vor gândi, de asemenea, la punerea în jos, care contează pentru dvs. în Marea Schemă și vă informează când aceste obstacole sunt doar nesemnificative de negativitate care pot fi ignorate.
  • De exemplu, spuneți-vă că valorile dvs. prioritizează celebrarea realizărilor și ieșiți la un restaurant cu prietenii pentru a sărbători o promoție. Dacă obțineți niște rulouri de la mesele vecine pentru purtarea pălării de partid și strălucire, care îi pasă? Acționați în funcție de valorile dvs. și nu de standardele altora pentru un comportament adecvat de sărbători.
  • Imaginea intitulată fi fericită și iubiți-vă chiar și atunci când toată lumea vă pune în jos Pasul 14
    4. Luați responsabilitatea pentru bunăstarea dvs. generală. Sunteți în partea de sus a obiceiurilor care contribuie la stilul dvs. de viață global? Acordați atenție lucrurilor foarte importante, dar cu ușurință prin crăpături, și aveți grijă de dvs. ca și cum ați îngriji un iubit (pentru că sunteți!).
  • Mănânci bine? Întrebați-vă dacă aveți sau nu mijloace consecvente pentru a vă oferi alimente bogate în nutrienți pe care corpul dvs. are nevoie.
  • Cât de mult dormi? Vă simțiți frecvent obosiți în timpul zilei din cauza lipsei obiceiurilor de dormit constant?
  • Cum rămâne cu exercițiul? Obținerea a 30 de minute de exercițiu cardiovascular Brisk în fiecare zi îmbunătățește starea de spirit, funcționarea generală și reduce riscul de boli cronice.
  • Imaginea intitulată Fiți fericită și vă iubește chiar și atunci când toată lumea vă pune în jos Pasul 15
    5. Concentrați-vă pe interesele dvs. Petreceți timp de dvs. învățând ceea ce vă place să faceți sau să încurajați hobby-urile și interesele pe care le aveți deja. Căutați pasiunile și talentele și dedicați o anumită perioadă de timp făcând ceea ce vă place în fiecare săptămână. Poate că lucrul tău scrie povestiri scurte sau gătește mesele pe care mama ta le-a făcut când erai tineri. Prin simpla reconectare cu activitățile dvs. preferate, vă faceți lumea mai puțin mai potrivită nevoilor dvs. mai profunde care sunt ușor de trecut cu vederea atunci când lucrează, școala și alte îndatoriri vă subliniază.
  • Imaginea intitulată Fiți fericită și vă iubește chiar și atunci când toată lumea vă pune în jos Pasul 16
    6. Învață să te relaxezi. În lumea noastră rapidă, relaxarea este greu de a veni - și cu atât mai importantă din cauza ocaziei sale rare. Când luați în mod intenționat măsuri pentru a vă relaxa, vă dați un cadou minunat și afirmând-vă că meritați această pauză în același timp. Următoarele sunt câteva instrumente pe care le puteți învăța pentru a pune împreună un regim eficient de relaxare pentru ori de câte ori ar trebui să aveți nevoie de ea:
  • Mentalitatea meditației
  • Yoga
  • Respirație adâncă
  • Relaxarea musculară progresivă
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar