Cum să explorați și să înțelegeți dorința

Pentru mai bine sau mai rău, dorințele conduce aproape fiecare aspect al vieții noastre și compunem aproape tot ceea ce ne definește ca indivizi unici.Cu toate acestea, ca și în cazul tuturor instrumentelor utile, există un mod corect și un mod greșit de a face față dorințelor noastre, ele pot fi sursa fericirii sau nefericirii virtuale nelimitate. Acest articol explorează dorința și oferă sugestii despre cum vă puteți îmbunătăți propria fericire și bunăstare.

Pași

  1. Imagine intitulată explora și înțelege dorința Pasul 1
1. În primul rând, găsiți un loc în care puteți observa și explora dorințele voastre. Acest lucru este important ca doar citirea despre subiect nu are ca efect ca fiind un efect ca să le urmărească pe măsură ce se desfășoară și își analizează efectele.
  • Imagine intitulată Explorează și înțelege dorința Pasul 2
    2. Puteți practica mintea sau meditația sau pur și simplu puneți picioarele în sus și relaxați-vă în timp ce vizionați mintea ca un explorator.
  • Stabiliți-vă linii directoare clare pentru ceea ce veți face. Este important să nu vă implicați în dorința sau visul. Urmăriți-le la distanță, ca și cum ați observa o pictură într-o galerie de artă. Puteți să le admirați și să întâlniți multe lucruri diferite, dar știți că sunteți încă în galerie și nu în pictura însăși.

  • Imaginea intitulată Explorează și înțelege dorința Pasul 3
    3. Explorați amploarea dorinței. În general, este mai bine să-l explorați în acest moment, dar și în legătură cu timpul. Această explorare este o călătorie fascinantă pe viață, deoarece va continua să dezvăluie noi fațete și variații pe măsură ce mergeți.
  • Scopul de a explora este în cele din urmă să câștige o înțelegere a acestuia. Amintiți-vă că puteți renunța la dorința - nu vă lăsați să vă controlați. Dorințele pot fi atât de puternice încât pot deveni auto-distructive, precum și în detrimentul altora din jurul vostru. Ei nu numai că conduc, ci conduc orice fațetă a vieții noastre.
  • Relația cu timpul este, de asemenea, importantă ca în cele din urmă dorințele care ne controlează cele mai multe dintre experiențele trecute. Dacă aveți o istorie a experiențelor stresante, este posibil să doriți să controlați situația actuală pentru a crea un rezultat pozitiv sau pentru a preveni un anumit rezultat negativ.
  • De multe ori ajungem la terțe părți pentru a ne ajuta să facem acest lucru, o mare parte din dorințele noastre mintale la simbolurile de putere și terțe părți nu există din pietate, dar din dorința de a crea schimbări sau de a preveni pierderea.
  • Imagine intitulată Explorează și înțelege dorința Pasul 4
    4. Explorați unele dintre impactul biologic al dorinței. În general, dorința creează o tensiune în creier și corp, care poate fi ușoară sau intensă, în raport cu interacțiunea noastră cu dorința. Acest lucru într-o nucă de port nu reflectă durerile de tensiune și stres, precum și greața și celelalte simptome pe care le experimentăm în mod obișnuit când ne simțim stresați, inclusiv nefericirea și acel sentiment comun descris ca "blocat," unde este dificil să se concentreze asupra altor lucruri. Dorințele excesive depășește creierul (așa cum păstrează gândirea și pofta) care duce la oboseala mentală
  • Acest lucru poate provoca nefericire, deoarece avem mai puțină energie și mai multe boli legate de stres. Multe dorințe sunt foarte subtile și adesea influențate de sentimentele de nemulțumire și nesiguranță. De exemplu, ați putea visa să câștigați loteria.
  • În alte cazuri, dorim să controlam pe alții sau situații ca o modalitate de a preveni re-apariția frustrării personale.
  • În cele din urmă, toate gândurile, fanteziile și chatterul mental sunt generate de dorințele noastre. Emoțiile noastre sunt, de asemenea, legate de dorință - ne înfuriem și frustrat și disperare, deoarece dorințele noastre nu au fost realizate.
  • Imaginea intitulată Fii un permis de avertizare Pasul 2
    5. Explorați motivația fiecărei dorințe. Dorințe în general apar din emoții pozitive, cum ar fi generozitatea, bunătatea, inteligența, compasiunea și așa mai departe, sau emoții negative, cum ar fi nesiguranța sau nevoia, frica, furia și frustrarea, invidia, bolnavii, lăcomia, ignoranța etc..
  • Mintea produce dorințe ca ficatul produce bilă. Este un exercițiu în inutilitate încercând să le oprească, pur și simplu pentru că este ea însăși o dorință. De multe ori ne temem de dorințe sau să încercăm să controlez expresia lor care cauzează doar mai multă stres minții și corpului. Este ușor să cadă într-o canelură în modul în care interacționăm cu dorințele noastre, dar acest lucru poate duce la depresie și alte probleme.
  • Imaginea intitulată Ajutați un prieten tulburat sau un pas relativ 8
    6. Luați în considerare motivele practice ale dorințelor. Fără dorință, am vedea nevoia de a mânca, somn, exercițiu, de a fi oameni buni, de a plăti pentru mese, acasă și hobby-uri, sau chiar, pe un nivel foarte subtil, respira? Chiar și abilitatea ta de a viziona televizor, relaxați-vă, citiți, ascultați muzică, cântați, etc. este un fruct de dorință. Întreaga noastră viață este practic expresia și reflexia dorințelor noastre.
  • Dorințele pot fi în cele din urmă împărțite în termen lung și pe termen scurt, astfel încât un stimulent al momentului dorința de a cumpăra ceva în timp ce cumpărăturile, precum și dorințele reacționare sunt în primul rând pe termen scurt, dar pot fi, de asemenea, conectate la dorințele pe termen lung. Dorințele pe termen lung sunt mai mult stil de viață orientate, cum ar fi obținerea unei educații universitare.
  • Ele pot fi, de asemenea, clasificate în funcționale sau intelectuale și benefice sau dăunătoare. Din moment ce mintea și corpul ar prefera foarte mult să se relaxeze și să nu facă nimic, supraviețuirea noastră biologică depinde de acțiuni. Multe dintre emoțiile noastre există pentru supraviețuire, cum ar fi frica existentă pentru a ne face conștienți de precipitări, animale sălbatice, lucruri otrăvitoare și alte pericole. Lăcomia pentru posesiuni, cum ar fi îmbrăcămintea suplimentară și adăpost de la vreme rece sau căldură extremă, sunt în mod inerent legate de supraviețuirea noastră.
  • Acest corp, în esență, este o investiție de multă energie și resurse, cea mai eficientă bucată de software din hardware-ul corpului, este conceptul de i. Dacă nu aveam nici un concept de importanță de sine, atunci nu am fi înclinați să protejăm și să hrănim corpul pe care depindem. De asemenea, într-o societate în care ideea de ego este dezactivată (acest lucru se aplică atât comunităților tribale primitive, cât și societăților moderne), relațiile dintre alte persoane sunt mai importante deoarece supraviețuirea și bunăstarea noastră sunt legate de cooperare.
  • Ori de câte ori se confruntă cu o alegere, este dorința care o rezolvă, folosind cunoștințe (fie corectă sau inexactă) ca ghid. Fără dorința de a face alegerea și de a face față consecințelor sale, ar rămâne un conflict nerezolvat. Pe de altă parte, de multe ori încercăm să evităm o alegere, deoarece rezultatul ar intra în conflict cu alegerile și dorințele noastre existente.
  • Corpul poate și adesea se sprijină dorințele noastre mentale. De exemplu, dacă vrem să petrecem toată noaptea, ne vom simți foarte obosiți și dacă nu ne oprim să mâncăm, ne vom simți din ce în ce mai foame și incomod.
  • Acest lucru prezintă un paradox clasic filosofiei și ideologiilor, deoarece, în unele cazuri, individul este lăudat și filosofiile vizează dezvoltarea individului pentru a-și realiza bunătatea și virtutea lor interioară. Vederea alternativă este că individul este egoist și este printr-o societate luminată sau, toate ființele fiind în egală măsură dependente unul de celălalt ca un mijloc de a schimba persoana să fie o ființă mai nobilă. Ambele, în esență sunt corecte și incorecte în același timp, deoarece ființele umane au atât lăcomie, cât și generozitate, iubire și ură, astfel încât toți oamenii au atât virtuți nobile și corupte.
  • Imagine intitulată Explorează și înțelege dorința Pasul 7
    7. Luați în considerare modul în care doriți dorintele pentru beneficii. În cele din urmă, lecția este întotdeauna inteligentă despre dorințele voastre. Putem să fim oameni buni și să facem lucruri mari, dar fără abilități în abordarea dorințelor noastre, am putea să ne atingem obiectivele. Cheia pentru construirea fericirii personale este învață să recunoască când dorințele tale au mers prea departe, precum și să știi cum să renunțe la ei.
  • Uneori, vechile metafore sunt cele mai bune. Filozofia veche ne spune să ne ridicăm deasupra necazurilor noastre, cum ar crește Lotusul deasupra noroiului pe care îl crește.
  • Pentru a face acest lucru, o persoană trebuie să dorească să acționeze pentru propria lor bunăstare mintală, dar poate fi dificil să se prioritizeze acest lucru asupra altor dorințe concurente. Este în mare măsură o chestiune de echilibru. O dorință este mai puternică decât cealaltă, astfel încât puterea noastră va fi 100%. Prin observarea și analiza repetată a dorințelor și a dependențelor noastre (un efect extrem al dorinței), putem obține un cadru mai sănătos și mai echilibrat al minții.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar