Cum să fii fericit cu tine și cu viața în general

Ești nefericit pentru că alții etichetează-te, te lasă afară sau te-ai pus jos? Chin Up - Nu trebuie să fii mizerabil din cauza a ceea ce spun sau nu. Cu perseverență, puteți dezvolta abilități de fericire care vă vor ajuta să rămâneți fericit Indiferent de orice dificultate, viața vă aruncă drumul.

Pași

  1. Imaginea intitulată Fii fericit cu tine însuți și de viață în general pasul 1
1. Realizați că mulți dintre cei care aleg pe tine sunt gelosi sau vă simțiți inferiori. Ce fel de persoană ar merge în jurul încercării de a alege pe fiecare defect mic, doar pentru a vă face să vă simțiți rău? Nu lăsa să te ducă jos. Nu vă răzbunați. Doar zâmbet, ia o respirație calmantă și pleacă.
  • Imaginea intitulată Fii fericit cu tine însuți și de viața în general pasul 2
    2. Gândiți-vă la ideea de karma. Ce oferi aia primești. Cineva ar putea fi rău pentru tine, dar sentimentul rău va găsi că este calea înapoi la ei. Păstrați-vă propria karmă în formă bună, fiind bună cu alții!
  • Imagine intitulată Opriți Mâncarea emoțională Pasul 3
    3. Scrie. Apoi scrieți mai mult. Scrieți orice îngrijorare sau sentimente negative pe o alunecare de hârtie, apoi scoateți-o și aruncați-o departe. Te vei simți ușurat și, ca și cum ați fi aruncat cu adevărat îngrijorările în coșul de bin.
  • Imaginea intitulată Fiți fericită cu dvs. și cu viața în general Pasul 4
    Imaginea intitulată Fiți fericită cu dvs. și cu viața în general Pasul 4
    4. Etichetele sunt pentru pierderi. Atârnă cu toată lumea. Încercați să nu dați nimănui sau nici o etichetă de grup. Destul de curând veți realiza că etichetele dau doar o noțiune preconcepută despre cineva...să nu vă spun nimic despre cine sunt cu adevărat.
  • Imagine intitulată depășește dependența de cofeină Pasul 5
    5. Ai grijă de tine. Mâncați și beți ceea ce este mai bun pentru corpul vostru. Beți multă apă și stați departe de Soda. Mâncați cel puțin 5 porții de fructe și legume pe zi și obțineți un somn bun. Spălați în mod regulat și luați mândria în voi înșivă.
  • 6. Relațiile dvs. sunt una dintre cheile la fericire.
  • Luați în considerare care dintre relațiile dvs. sunt sănătoase și contribuie la fericire.
  • Întrebați-vă dacă există ceva ce puteți face pentru a vă întări relațiile.
  • Determinați dacă vreuna dintre relațiile dvs. nu vă este benefică pentru dvs. și ce măsuri ar trebui să luați pentru a aborda acest lucru.Imaginea intitulată Fiți fericită cu dvs. și de viața în general Pasul 6
  • sfaturi

    Bucurați-vă de compania dvs. Faceți lucruri în timpul liber care vă fac fericit. Dacă vă place să fiți cu voi înșivă, șansele sunt și altele.
  • Fii atent la cum vorbești cu tine însuți. Amintiți-vă că sunteți o persoană uimitoare.
  • Avertizări

    Îngrijorarea nu poate face problema mai bună. Scrieți-vă griji, apoi lăsați-i să plece.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar