Cum să fii un bun jucător de baschet

Redarea de baschet necesită abilități naturale, dar puteți deveni un bun jucător de baschet dacă vă condiționați în mod corespunzător corpul, practicați cu burghiele potrivite și stăpâniți aspectele mintale ale jocului. Bun jucători de baschet au pus efortul și formarea pe care este nevoie pentru a obține mai bine în instanță și au trăsăturile de personalitate pe care antrenorii îl apreciază.

Pași

Metoda 1 din 3:
Îmbunătățirea jocului ofensiv
  1. Imaginea intitulată Fi un bun jucător de baschet Pasul 1
1. Îmbunătățiți-vă abilitățile de manipulare a bilelor. Unii experți consideră că capacitatea de a gestiona mingea este cea mai importantă abilitate din joc. Nu ar trebui să vă gândiți prea mult dribbling mingea Dacă practicați foarte mult.O modalitate bună de a îmbunătăți această abilitate este prin burghie de dribling.
  • Practicați cu cercul dribbles. În acest burghiu, folosiți o mână pentru a difla mingea în cercuri din jurul piciorului drept. Apoi treceți la cealaltă mână și picior.Practicați dribling între conuri sau scaune.
  • Încercați să faceți figura 8 dribbles, în care driblați mingea în picioare și ieșiți din picioare, folosind o mișcare din figura 8. Săriți mingea de la o mână la cealaltă. Practicați driptarea cu ambele mâini, astfel încât să puteți schimba mai ușor direcțiile de pe podea.
  • Drible Suicide Burghie condiționează în același timp îmbunătățirea capacității de foraj.Începeți la momentul inițial. Dribble într-un sprint la cea mai apropiată linie de aruncare liberă și înapoi. Apoi dribble la linia midcourt și înapoi. Apoi dribble la cea mai îndepărtată linie de aruncare liberă și înapoi. În cele din urmă, dribble până la cealaltă parte a curții și apoi înapoi.
  • Începe la un capăt al curții. Dribble întreaga lungime a curții și face un layup sau o lovitură de salt. Obțineți-vă propria rebound și faceți același lucru, mutați la celălalt capăt al instanței. Faceți acest lucru de trei ori cât de repede puteți.
  • Imaginea intitulată Fii un bun jucător de baschet Pasul 2
    2. Îmbunătățiți-vă trecere Abilitate.Trecerea este o abilitate că jucătorii de baschet trebuie să stăpânească.Există două modalități de bază de a trece. Una este o trecere în piept în care aruncați mingea la coechipierul dvs. fără să-i facă rău.Al doilea este o trecere de bounce, în care săriți mingea o dată când îl aruncați la coechipierul dvs. Acesta este cel mai greu trecere pentru un apărător de a intercepta.
  • Jucătorii care lucrează la abilități de trecere ar putea dori să joace un joc de preluare care nu utilizează deloc dribling, astfel încât să se poată concentra mai mult pe trecere. Practicați trecerea cu două mâini. Acest lucru vă va oferi mai mult control asupra mingii.
  • Puneți greutatea în trecere prin intrarea în ea. Acest lucru va îmbunătăți viteza și controlul bilei. Scopul mâinilor coechipierii dvs. atunci când le treceți la ele.Treceți la un anumit membru al echipei, mai degrabă decât aruncarea mingii în direcția vocii lor.
  • Degetele dvs. ar trebui să se îndrepte la sfârșitul unei treceri și ar trebui să urmați. În caz contrar, mingea va fi mai greu de capturat deoarece nu va avea rotirea din dreapta sus.
  • Nu trebuie să treci o minge cu mare viteză. Nu uitați trecerea ușoară. Dacă ajungeți prea complicat, ați putea provoca mai multe cifre de afaceri.
  • Nu sari când treceți. Dacă faci asta, nu poți ateriza cu mingea, așa că e mai greu. Treceți spre minge când este trecut. Care face mai greu ca un apărător să-l intercepteze. Încercați să o prindeți cu două mâini.
  • Odată ce învățați trecerile de bază, încercați să aflați mai multe pasaje avansate, cum ar fi trecerea deasupra capului și trecerea de ieșire.
  • Imaginea intitulată Fii un bun jucător de baschet Pasul 3
    3. Îmbunătățiți-vă filmare. Shooterii primesc o mulțime de glorie și sunt evident critice pentru joc. Dar nu vrei să fii într-o situație în care oamenii îți blochează fotografiile sau ți-e dor de multe dintre ele. Care te va ateriza pe bancă.
  • Utilizați vârfurile degetelor. Acest lucru vă ajută să mențineți controlul adecvat al mingea când fotografiați.
  • Îndoiți-vă picioarele și rămâneți mici când începeți fotografia. Apoi, primăvară și sfârșește înalt, cu corpul tău îndreptat și mâinile în aer. Când jucătorii încep să tragă în timp ce stau drept, pot să-și reducă procentajul de fotografiere. Picioarele sunt critice în filmare. De fapt, ar trebui să jucați întregul joc cu genunchii în cea mai mare parte îndoită.
  • Du-te pentru fotografii procentuale mai mari. Nu încercați întotdeauna să fotografiați fotografiile complicate. Aflați ce fotografii sunt dificil pentru dvs. și concentrați-vă pe fotografiile mai ușoare. Acest lucru vă va face să parcă un shooter mai bun peste noapte.
  • Îndreptați cotul spre mijlocul jantei și păstrați-l, precum și degetul mijlociu când urmați. Finalizați-vă lovitura ca și cum vă scufundați mâna în jantă. Urmați-vă, de asemenea, înseamnă că degetele dvs. ar trebui să stea în jos, să nu fie împreună sau să indice.
  • Extindeți-vă complet brațul la capătul împușcăturii dvs., cu cotul de închidere înapoi. Și țineți cotul la nivelul de deasupra ochilor când eliberați mingea.
  • Imaginea intitulată Fii un bun jucător de baschet Pasul 4
    4. Condiționați corpul. Athleticismul face diferența între un set de calificare bun și un dependent de competențe de neoprit. Viteza, rapiditatea, verticala, puterea și rezistența poate transforma orice abilitate mortală doar prin simpla vă oferindu-vă avantajul față de un adversar fizic. Trebuie să efectuați exerciții fizice care condiționează corpul într-un mod care este proiectat pentru jocul ofensiv de baschet, nu doar exerciții ca și cum ați putea face pentru distracție.Antrenorii caută jucători care doresc să muncească din greu pentru a obține o condiționare bună, cum ar fi cine are un prim pas exploziv sau cine poate sări 2 picioare (0.61 m) în aer.
  • Folosește o antrenament pre-planificat. Există multe planuri de climatizare de baschet care vă vor ajuta să vă faceți în formă și să vă îmbunătățiți rezistența. Chiar și 45 de minute de trei ori pe săptămână poate face o mare diferență.
  • Unele antrenamente de condiționare sugerează exerciții cum ar fi sărituri de frânghie, Sprinting de la linia de aruncare liberă la plasă și lovind plasa cu mâinile, fotografiere timp de un minut de pete diferite pe teren și efectuarea mișcărilor de alunecare defensivă.
  • Metoda 2 din 3:
    Îmbunătățirea jocului defensiv
    1. Păstrați picioarele în mișcare. Un fundaș bun trebuie să fie rapid pe picioare și în mod constant în mișcare. Dacă stați încă prea mult timp în instanță, nu veți fi buni în această poziție.
    • Imaginați-vă mental că ați pășit în vopsea. Întrebați-vă, câți dintre urmele dvs. veți vedea în instanță? Vrei să "pictezi podeaua" prin mutarea mult și a fi peste tot. Creșteți-vă activitatea asupra apărării și veți fi mai eficientă.
    • Încercați pentru fiecare minge.
    • Nu țineți ochii pe minge - țineți-vă ochii pe celălalt jucător. Altfel ai putea fi înșelat de falsuri. Mențineți contactul vizual cu playerul pe care îl păstrați. Păstrați jucătorul departe de linia de bază și forțați-l în fața jantei.
  • 2. Nu te remarca. Apărătorii buni își îndoaie genunchii. Ei petrec cea mai mare parte a jocului în mișcare și înclinate scăzute. De asemenea, ei ar trebui să-și păstreze capul mai mic decât capul persoanei pe care le păzește.
  • Păstrați picioarele în afară și picioarele îndoite atunci când vă aflați la apărare. Mișcă constant picioarele.Va fi mai ușor pentru un jucător ofensiv să se ia în trecut dacă picioarele tale sunt împreună sau picioarele tale încrucișate.
  • Păstrați-vă nasul mai mic decât nasul persoanei pe care o păstrați.În acest fel, puteți reacționa rapid la mișcarea făcută de adversarul dvs.
  • În picioare în poziție verticală poate face un apărător să piardă echilibrul. Picioarele voastre ar trebui să fie lungimea umărului, cu genunchii îndoiți ușor.
  • 3. Pune-ți mâna pe minge. Dacă sunteți atent, puteți utiliza această tehnică pentru a fi un apărător mai bun, fără a plânge jucătorul pe care îl păstrați.
  • Dacă adversarul ține mingea în poziția de fotografiere, pune mâna pe minge.Acest lucru va face mai greu pentru ei să tragă mingea.
  • Dacă adversarul tău are mingea sub mijlocul lor, pune mâna pe partea de sus a mingea. Acest lucru va face mai greu pentru ei să tragă.
  • 4. Deveni un mai bine restur. Amintiți-vă indiferent cât de bine sunteți, sunteți doar un jucător din cinci. Rebounding mingea poate determina rezultatul jocurilor. Echipa dvs. nu poate înscrie dacă nu are posesie.
  • Deplasați-vă în poziția interioară, deci aveți o șansă mai bună la minge.
  • Nu stați drept. Dacă v-ați așezat, veți avea mai multă putere în saltul dvs. și o șansă mai bună la minge. Când săriți pentru minge, păstrați ambele mâini cât mai întinse după cum puteți.
  • 5. Îmbunătățiți condiționarea defensivă. Apărătorii trebuie să facă o mulțime de alergare și trebuie să rămână scăzută pentru a proteja în mod corespunzător un alt jucător. Instruirea de anduranță defensivă va îmbunătăți jocul.
  • A face a Wall Sit este o modalitate bună de a vă îmbunătăți condiționarea defensivă. Tot ce trebuie să faceți este să găsiți un zid și să vă așezați, ca și cum ați fi așezat într-un scaun (dar fără unul). Stați cu spatele la perete.Glisați pe perete până când genunchii sunt într-un unghi de 90 de grade cu podeaua. Țineți poziția timp de aproximativ 60 de secunde când începeți.
  • Încerca Jumping frânghie cu două picioare și du-te cât de repede poți. Timp și numărați salturile, astfel încât să puteți urmări progresul.Sună simplu, dar coarda de sărituri este o modalitate excelentă de a vă îmbunătăți condiționarea pentru baschet. Asta pentru că îmbunătățește rezistența, dar și agilitatea.
  • Încerca Agiling Burghiu. Începeți pe linia de bază, partea dreaptă. Sprint în colțul din dreapta sus al liniei de aruncare liberă, amestecați în colțul din stânga, înapoi la linia de bază și amestecați unde ați început. Apoi, mutați în colțul din dreapta și faceți același lucru. Băieții ar trebui să poată face acest lucru în 10-14 secunde și fete în 11-15 secunde.
  • 6. Încerca Formarea forței corpului inferior.Ridicarea greutăților va îmbunătăți puterea generală a corpului, care este bună la apărare atunci când trebuie să obțineți recuperări sau blocați fotografii. Doriți să vă exprimați exercițiile, deși.
  • Squats. Luați o gantere, păstrați picioarele pe pământ și mergeți la fel de jos încât puteți, păstrați coapsele paralele cu solul.
  • Încerca Lunges și pass-uri. Folosind un barbell sau un dumbbell, păstrați piciorul de lider pe pământ și trunchiul tău erect. Urcați într-o cutie și apoi în jos din nou sau faceți față înainte cu fiecare picior.
  • 7. Încercați exercițiile de rezistență superioară a corpului. Aceste exerciții sunt împărțite în împingere și trage. Puteți folosi benzi pentru a vă ajuta să puneți un picior sau genunchi într-o bandă atunci când faceți lucruri precum chin-up-uri sau trageți dacă sunt greu pentru tine la început.
  • Utilizați un barbel sau un dumbbell pentru a face Prese de bancă sau prese de umăr. La banca de presare, stai pe o bancă de greutate cu picioarele pe podea. Deblocați bara și ridicați-o cu brațele drepte. Coborâți-l la pieptul mijlociu, apoi apăsați-l în sus, blocând coatele. Nu mișcați fundul de pe bancă. Încercați să faceți acest lucru în seturi de cinci repetări.
  • Utilizați un barbell sau un dumbbell pentru a efectua bicep bucles. Când faci o curl bicep, vrei să stai drept cu o dumbbell în fiecare mână. Păstrați coatele în apropierea corpului.Asigurați-vă că palmele tale se confruntă înainte. Apoi strângeți dumbbellul până când bicepsul este complet contract și ganterele se opresc la umăr. Acum, coborâți ganterele în poziția de plecare și repetați. .
  • Metoda 3 din 3:
    Îmbunătățirea plăcii dvs. de baschet
    1. Imaginea intitulată Fii un bun jucător de baschet Pasul 12
    1. Stăpânește regulile. Uneori jucătorii mai tineri de baschet uită regulile jocului. Dacă nu cunoașteți regulile prin inimă, veți face probleme pentru echipa dvs. O modalitate bună de a stăpâni regulile este prin aderarea la o echipă de club atunci când sunteți tineri sau în vara între anotimpuri.
    • Dacă echipa de la infracțiune are mingea în spatele liniei de judecată, are 5 secunde pentru a muta mingea peste linia mediană sau pierde mingea. Știind o regulă ca aceasta vă ajută să preveniți cifrele de afaceri.
    • Echipa ofensivă nu poate aduce mingea înapoi la jumătatea liniei de judecată odată ce primește mingea peste linia de judecată mijlocie sau pierde mingea. Acestea sunt tipurile de reguli pe care le cunosc jucătorii de baschet inteligent.
  • Imaginea intitulată Fii un bun jucător de baschet Pasul 13
    2. Studiați jocul. Trebuie să înțelegeți tot ce puteți despre poziția dvs. și despre strategia instanței. Veți obține mai mult timp de joc dacă sunteți un jucător strategic în plus față de unul cu abilități tehnice puternice.
  • Puteți găsi mai multe videoclipuri de antrenament pe YouTube.
  • Studiați jocurile dvs. anterioare și cele ale concursului. Ce a lucrat? Ce a mers prost? După un joc, stai jos cu antrenorul tău. Împreună, încercați să veniți cu o zonă pe care trebuie să o îmbunătățiți. Apoi, lucrați în această zonă în practică.
  • Găsiți un mentor. Puteți să întrebați un antrenor de baschet sau să găsiți un bun jucător de baschet care ar fi dispus să vă învețe.
  • Diferitele antrenori au diferite filosofii și sisteme. Aflați-vă a ta, ca să vă puteți adapta la ea. Poate că nu vor să obțină paznici să obțină mai mult de trei cifre de afaceri într-un joc. Oricare ar fi propriile lor reguli personale, este de ajutor dacă le învățați.
  • Vizionați jocuri profesionale și alte jocuri la nivel înalt pentru a vedea cum jucați cel mai bun jocul. Utilizați ceea ce învățați în propriul dvs. joc.
  • Imaginea intitulată Fii un bun jucător de baschet Pasul 14
    3. Înțelegeți-vă rolul. Nu vă concentrați exclusiv pe scoruri. O greșeală pe care jucătorii tineri îl fac este că au pus toate accentul pe notare.Concentrați-vă pe modul în care puteți adăuga valoare echipei dvs. Poate că ești un mare trecător, de exemplu.
  • Dacă nu sunteți bine să fiți un shooter de trei puncte, nu încercați prea mult. Ar trebui să renunți la minge la coechipierul care este mai bun la acel rol.
  • Poate că ești un mare jucător de captură și trage. Apoi concentrați-vă asupra asta. Dacă sunteți un centru, doriți să vă petreceți timpul de practicare a vânzătorilor și postați exerciții, nu dribling. Deci, imaginând rolul dvs. vă ajută, de asemenea, să alegeți exercițiile de formare corectă.
  • Imaginea intitulată Fii un bun jucător de baschet Pasul 15
    4. Fii dur psihic. Baschetul este un joc mental, nu doar unul fizic. Unii experți spun că aspectele mentale ale jocului sunt de 70% din ea. Antrenorii caută jucători cu duritate mentală.
  • Furnizați un efort de 100%. Baschetul este un joc de dedicare și persistență.Nu vă fie frică să fiți criticați, fie. Așa vei învăța.
  • Antrenorii doresc jucători care sunt pasionați, hotărâți, care doresc să se îmbunătățească și care vor lucra din greu pentru a face acest lucru, și care au voința de a se pregăti să câștige, nu doar voința de a câștiga.
  • Fi agresiv. Antrenorii caută jucători care sunt agresivi și concentrați asupra curții și pe ea. Ei doresc cineva care se va arunca pe podea, dacă există o minge liberă și aplică în mod constant presiuni altor jucători atunci când acționează ca apărător.
  • Imaginea intitulată Fii un bun jucător de baschet Pasul 16
    5. Fi un jucător de echipă. Sportivitatea buna este unul dintre cele mai importante aspecte ale baschetului. Puteți ajunge până acum doar într-un sport pe cont propriu. Va trebui să fiți umili și gata să ascultați antrenorul și colegii de echipă dacă doriți să vă îmbunătățiți. Fiind un jucător de echipă, de asemenea, înseamnă câștigarea cu harul, pierzând cu respect, și punerea în efortul necesar pentru a fi cel mai puternic jucător pe care îl puteți fi.
  • Marele jucători ridică jocul de coechipieri atunci când se află în curte.
  • Pentru a fi un bun jucător de echipă, treceți mai des, alerga pentru un spațiu deschis pentru a ajuta la coechipierul să fie înconjurat de echipa opusă, să ajute blocul, să ajute la recuperări etc. Oamenii vă vor plăcea și vă vor întoarce favoarea!
  • sfaturi

    Adăugați valoare prin faptul că puteți configura coechipierii dvs. pentru coșuri, reveniri și apărare de apărare. Aceste trei lucruri vă vor face un jucător cu adevărat de baschet de elită. Cu toate acestea, trebuie să fiți calificați la scoruri înainte de a vă uita chiar la aceste lucruri.
  • Jocurile de victorie a infracțiunilor - apărarea câștigă campionate.
  • Munca grea este cheia pentru a deveni un bun jucător de baschet. Având mentalitatea corectă și pozitiv pe instanță, va ajuta și.
  • Să ia oportunități și să fie agresiv pe instanță. Căutați întotdeauna modalități de a obține mingea, dribble, etc. atât în ​​apărare, cât și la infracțiune. Fiind încrezător în tine și ceilalți colegi de echipă vor fi, de asemenea, o cheie benefică pentru a juca bine.
  • Fi social - nu strigă la colegii tăi. Aroganța nu este niciodată atractivă. Nu merge peste margine.
  • Fi igienic! Nu este nimic mai rău decât să joci cu un alt jucător al cărui axiune miroase ca o depozită, a cărei cămăși se mișcă ca și cum ar fi fost umedă și fusese blocată în noroi etc.
  • Aflați cum să interacționați cu alți jucători de baschet, semnalele lor etc.
  • Mâncați bine, mâncați mai mult. Caloriile sunt arse rapid atunci când jucați baschet - fiți sănătoși prin înlocuirea acestor calorii sau puteți ajunge să vă simțiți rău și ați epuizat a doua zi.
  • Când vă condiționați corpul pentru baschet, amintiți-vă că este alcătuită dintr-o mulțime de sprinturi. Așadar, aderarea la echipa de țară și lucrul la o rezistență la distanță nu vă va ajuta în mod necesar și chiar ar fi putut face rău.
  • Fii prietenos cu toți jucătorii - chiar și atunci când sunt din echipa opusă! Arată demnitatea. Oamenii vor observa că mai devreme sau mai târziu, puteți fi siguri de asta. Dacă sunteți nepoliticos și jură, șefii oameni în jurul valorii de tot timpul - oamenii nu se vor bucura de joc cu tine.
  • Au pantofi buni. Dar le face la prețuri accesibile. Cumpărați pantofi pe care vă simțiți confortabil în mișcare, nu cei fermi care vă împiedică să vă mișcați picioarele în jur. În magazinele de încălțăminte, încercați pe pantofi - mergeți în jurul lor. Săriți în sus și în jos. Virați la stânga și apoi întoarceți-vă spre dreapta. Dacă simțiți că pantofii erau prea mici, dar ți-a plăcut stilul, nu-l cumperi. Cereți o dimensiune mai mare și dacă magazinul nu are una, găsiți o altă pereche. Nu vrei pantofi care te țin înapoi când joci.
  • Când trageți, încercați să transformați sfaturile degetelor de la picioare cu 60 până la 78 de grade, acest lucru vă va îmbunătăți înălțimea de salt verticală și va avea o mai bună precizie.
  • Este util să se încheie cu mâna dvs. îndoită și degetul de fotografiere mai mic decât restul degetelor. Acest lucru vă îmbunătățește acuratețea
  • Au cantitatea potrivită de somn corpul dumneavoastră. Pentru majoritatea oamenilor, este de obicei 8 1/2 ore de odihnă o noapte. Îți îmbunătățește cu adevărat funcțiile corpului. Dacă nu știți câte ore de somn o noapte de care aveți nevoie, navigați la Acest articol.
  • Avertizări

    Nu vă concentrați pe dunking. Concentrați-vă pe obținerea verticală mai mare pentru situațiile de joc. Aici este cu adevărat nevoie. Dacă faceți asta, dunking va veni pe cont propriu.
  • Asigurați-vă că utilizați un spotter atunci când faceți exerciții de antrenament de forță, cum ar fi squats sau barbell lunges.Squatter vă va ajuta dacă începeți să vă pierdeți echilibrul sau să aveți un timp greu efectuând exercițiul.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar