Cum de a sparge o presă de curte completă

Presa de curte completă este o tactică comună folosită de echipa defensivă în baschet. Această strategie pune o mare presiune asupra echipei ofensive, uneori chiar și a pune doi jucători care păzind mingea. În timp ce presa poate fi stresantă, un atac ofensiv îl poate învinge. O infracțiune de presă de presă va avea roluri desemnate pentru fiecare jucător, alocând cine va trece mingea, care o va primi și unde vor sta toți ceilalți. De asemenea, puteți învăța să păstrați mingea cu treceri rapide, utilizați în mod eficient linia de bază, urmăriți-vă jucătorii deschisi și faceți apărător.

Pași

Partea 1 din 4:
Proiectarea unei infracțiuni de presă
  1. Imagine intitulată Pauză O instanță completă Apăsați pasul 1
1. Atribuiți unui jucător care va intra mereu la minge. Când desemnați un jucător special pentru a inboundezi mingea, el sau ea poate perfecționa această tehnică. Ei vor ști unde să se uite și cum să ruleze în mod eficient linia de bază.
  • Având același jucător să ia mingea de fiecare dată când va ajuta echipa dvs. să se miște mai repede pentru că nu vor trebui să-și dea seama cine este rândul său, este să ia mingea afară.
  • Imagine intitulată Pauză O instanță completă Apăsați pasul 2
    2. Atribuiți alte roluri. Viteza este cel mai important lucru dintr-o infracțiune de presă, pentru că puteți fi scăzut în timpul jocului și doriți să prindeți apărarea. Spuneți fiecărui jucător la ce loc pentru a ajunge când începe jocul.
  • Dacă jucătorii știu înainte de timp în care să meargă, pot ajunge mai repede decât dacă toți trebuie să-și dea seama de fiecare dată când executați pauza de presă.
  • Ați putea avea un jucător să rămână aproape de persoana care va primi mai întâi mingea pentru a fi de rezervă în cazul în care jucătorul trebuie să-l transmită înainte de a putea ajunge la jumătate tribunal.
  • Ultimii doi jucători pot stiva unul în fața celuilalt la linia de aruncare liberă atunci când jocul începe și se desparte spre fiecare minge odată ce mingea este la jumătate tribunal.
  • Imagine intitulată Pauză O instanță completă Apăsați pasul 3
    3. Păstrați un jucător în mijlocul instanței. Una, obiectivele apărării cu o presă este de a prinde mingea de-a lungul marginilor sau în colțuri, asigurându-vă că un jucător rămâne în mijlocul curții în orice moment.
  • Acest lucru vă asigură că jucătorii dvs. au întotdeauna o opțiune dacă mingea se blochează pe margine.
  • Puteți păstra același jucător în mijloc tot timpul sau puteți avea jucători să se rotească în poziția de mijloc. Poate fi bine să decideți asupra unui anumit ordin rotativ, astfel încât toată lumea să știe când este rândul lor să ia locul de mijloc.
  • Imagine intitulată Pauză O instanță completă Apăsați pasul 4
    4. Trimiteți jucătorii. Într-o presă de instanță completă, mai mulți apărători pot acoperi persoana cu mingea pentru a pune mai multă presiune asupra lor. Acest lucru lasă un jucător ofensiv deschis cine poate merge adânc în curte și poate căuta o trecere.
  • Poate fi riscant, dar dacă aveți un jucător larg deschis la sfârșitul instanței, aceasta poate fi o bună oportunitate pentru un permis de lob până la curte. Poate doriți să practicați acest tip de trecere înainte de timp.
  • Partea 2 din 4:
    Obținerea mingelor în limitele
    1. Imagine intitulată Pauză O instanță completă Apăsați Pasul 5
    1. Păstrați calm când vedeți apărarea Introduceți presa completă. Scopul unei prese de presă completă este de a vă face să vă înflorești, astfel încât să întoarceți mingea. Când știți că apare presa, păstrați calm și cunoașteți planul de atac. Nu lăsați greșelile să vă distragă atenția. Păstrați capul în joc și păstrați mingea în mișcare.
    • Un plan bine conceput pentru atacarea presei va avea un impact semnificativ asupra menținerii calmului. Treceți deasupra presei infracțiunilor de multe ori, astfel încât să nu uitați niciodată cum funcționează.
    • Au un jucător apel "Press Paus!"Când o văd venind astfel încât toți jucătorii să poată ajunge la pozițiile lor.
  • Imagine intitulată Pauză O instanță completă Apăsați pasul 6
    2. Obțineți rapid mingea în limitele. Cu cât țineți mai mult mingea din limite, cu atât mai mult de apărarea trebuie să-și înființeze presa. Dacă puteți să vă conectați rapid mingea, atunci puneți o parte din presiunea înapoi pe ele.
  • Dacă sunteți desemnați de inbounder, amintiți-vă întotdeauna să luați mingea rapid după ce ceilalți scoruri de echipă și intrați în poziție, gata să treacă.
  • Dacă sunteți de obicei primul jucător în limite pentru a obține mingea, începeți să vă mișcați și să urmăriți trecerea.
  • Imagine intitulată Pauză O instanță completă Apăsați Pasul 7
    3. Rulați linia de bază dacă adversarul dvs. a marcat. În cazul în care aruncați mingea în limitele este importantă, ori de câte ori este posibil, alegeți un loc între coș și colț. Nu vrei să fii prins în nici unul. Aflați să vă mutați înainte și înapoi pentru a vă scutura apărătorul.
  • Dacă sunteți inbounding, deoarece mingea a ieșit din limite (mai degrabă decât după un scor), arbitrul vă va transmite și nu aveți opțiunea de a vă mișca. Nu comite o cifră de afaceri prin mutarea când nu vi se permite.
  • Aflați cum să vă deplasați de-a lungul liniei de bază într-un mod pe care îl puteți transmite cu ușurință mingea în jurul apărătorului care vă păzește.
  • Nu alergi doar înainte și înapoi, dar mișcați în mod intenționat căutând deschiderea dvs.
  • Imagine intitulată Pauză O instanță completă Apăsați Pasul 8
    4. Inbound mingea la cel mai bun trecător. Dacă puteți să vă configurați infracțiunea de presă, astfel încât cel mai bun trecător al echipei este întotdeauna primul care primește mingea, veți putea să mutați jocul înainte. Luați mingea în mâinile celor mai bune trecători și apoi lăsați-i să o treacă repede.
  • Unul jucător primește mingea, ar trebui să treacă repede jumătate de tribunal, deoarece aveți doar 10 secunde pentru a face acest lucru. Odată ce au trecut jumătate tribunal, ar trebui să caute următorul pas.
  • Partea 3 din 4:
    Ruperea presei
    1. Imagine intitulată Pauză O instanță completă Apăsați Pasul 9
    1. Faceți-vă apărătorul. Când vă confruntați cu o presă de curte completă, nu doriți niciodată să vă întoarceți înapoi la apărător care vă păzește. Acest lucru le permite imediat să închidă distanța dintre dvs. și ei. De asemenea, vă îndepărtează capacitatea de a vă vedea colegii de echipă și de a urmări o deschidere.
    • Rămâneți într-o poziție redusă mică, care vă permite să driblați când este necesar și ușor de pivotă odată ce vă opriți în mișcare.
    • Păstrați-vă mâna liberă pentru a menține apărătorul de a ajunge prea aproape de minge.
    • Dacă puteți comuta în siguranță mingea de la mână la îndemână, veți avea mai multe opțiuni atunci când vedeți un coechipier deschis.
  • Imagine intitulată Pauză O instanță completă Apăsați pasul 10
    2. Scanați curtea pentru jucători deschisi. Deoarece trecerea este crucială pentru a rupe presa, știind unde sunt coechipierii dvs. și cine este deschis este important. Nu urmăriți niciodată mingea pe măsură ce vă driblați. Păstrați apărătorul în vedere, dar nu vă concentrați asupra lor.
  • Trebuie să găsiți o canelură de scanare suficient de repede încât să vedeți pe toată lumea, dar suficient de încet pe care o observați când cineva este deschis.
  • Nu jucați favorite despre cine vreți să-l transmiteți. Ia mingea jucătorului care este în cea mai bună poziție pentru a face piesa.
  • Imagine intitulată Pauză O instanță completă Apăsați Pasul 11
    3. Faceți treceri rapide, inteligente. Nu veți bate de obicei presa prin dribling, deci concentrați-vă pe deplasarea mingii de la player la player cât mai repede posibil. Când trebuie să dribble, faceți-o pentru o perioadă scurtă de timp în timp ce căutați următoarea deschidere.
  • Trecerile rapide înseamnă a scăpa de minge de îndată ce vedeți un jucător deschis. Trecerile inteligente înseamnă a vedea potențiali apărători care ar putea fura trecerea și evitarea acestora.
  • Partea 4 din 4:
    Îmbunătățirea pauzei de presă
    1. Imagine intitulată Pauză O instanță completă Apăsați Pasul 12
    1. Ia mingea la cercul. Obiectivul principal este încă de a marca puncte, astfel încât o dată presiunea imediată, dacă este oprită, focalizați înapoi în punctul principal. Odată ce mingea este peste linia de tribunal, treceți-l la cel mai bun shooter și fie că le-ați să conduceți la coș, fie să faceți o lovitură de unde sunt.
    • Trecând mingea de la jucător la jucător este bun pentru a găsi oportunitatea potrivită, dar dacă apărarea conduce o curte completă, atunci probabil că sunteți limitat la timp.
    • Încercați să o păstrați la 2-4 treceri totale pentru joc. O trecere pentru a ajunge la inbounds. Unul pentru a ajunge în jumătate de tribunal sau după jumătate de tribunal. Și 1-2 trece pentru a ajunge la un jucător care poate înscrie.
  • Imagine intitulată Pauză O instanță completă Apăsați pasul 13
    2. Bate presa după o lovitură ratată. Uneori veți face o ofensă după ce adversarul ratează o lovitură, așa că nu veți arunca mingea de inbounds. Jucătorul care se răsturizează ar trebui să înceapă să dască instanța, în timp ce toți ceilalți se spargă înaintea lor.
  • Rebelatorul ar trebui să caute să facă o trecere bună cât mai curând posibil.
  • Diferența aici este că ceasul nu se va opri pentru ca tu să o scoți din limite. În plus, jucătorul va trece de undeva în backcourt sau dribling în jos în curte.
  • Este posibil să nu puteți controla ce jucător trage în jos rebound-ul, dar puteți să vă planificați să aveți cel mai bun handler de bilă atârnă înapoi, astfel încât rebelatorul o poate transmite.
  • Imagine intitulată Pauză O instanță completă Apăsați pasul 14
    3. Scout echipa adversă înainte de timp. Unul dintre cele mai bune atacuri pentru o presă este știind când vine. Multe echipe vor executa în mod constant același format de presa de instanță completă, astfel încât știind că acest lucru înainte de timp vă va ajuta să vă pregătiți pentru că este timpul de joc.
  • Dacă sunteți în stare să vizionați filmul de joc, puteți încerca să izolați vremurile din joc atunci când echipa este cel mai probabil să intre în presa completă. Puteți găsi că o fac frecvent. Dacă da, puteți să vă dați echipa pentru a ataca presa cu succes.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar