Cum să deveniți un jucător mai bun de baschet de tineret

Baschetul este un sport popular care este simplu de jucat, dar poate fi dificil să arate bine la curte, mai ales când ești adolescent. Acești pași ar trebui să vă ajute să vă îmbunătățiți la baschet, astfel încât să nu mai fie copilul să blocați greu și să lipsească fotografiile ușoare...

Pași

  1. Imaginea intitulată Deveniți un jucător mai bun de baschet de tineret Pasul 1
1. Nu încercați să fiți prea fantezist. Sigur, se pare foarte cool atunci când Kobe Bryant picătură un jumper nebun cu doi apărători pe el, dar nu ești Kobe Bryant și șansele sunt că veți eșua să încerci să faci una din aceste fotografii. Jocați doar baschet simplu, simplu și executați fundamentele. Veți arăta mult mai bine dacă puteți ajunge în mod constant cu două pointeri apropiați decât dacă vă scufundați acest lucru în spatele celei de-a 20-lea încercare.
  • Imaginea intitulată Deveniți un jucător mai bun de baschet de tineret Pasul 2
    2. Nu porniți mingea. Baschet este un sport de echipă și, dacă vrei să câștigi, trebuie să lucrezi cu restul colegilor tăi. Nu încercați întotdeauna să dribble pe parcursul apărătorilor și să scor, să treacă, de asemenea, mai ales dacă credeți că coechipierul dvs. are o șansă mai bună să facă împușcat decât pe tine. Tipul care trece adesea și împușcă când este încrezător, va avea mai multă dragoste de la colegii săi decât ticălosul care a pus la fotografiere în momentul în care atinge mingea.
  • Imaginea intitulată deveni un jucător mai bun de baschet de tineret Pasul 3
    3. Luați-o ușor cu trucurile. Sigur, este bine să faceți crossover-ul ciudat (și dacă sunteți calificat la trucuri, atunci puteți să-l integrați în jocul dvs.), dar încurcați-vă pe o mișcare de dribling și vizionați mingea derulați este una dintre cele mai jenante sentimente pe care o veți face ajunge la curte. Nu fi prea fantezist.
  • Imaginea intitulată deveni un jucător mai bun de baschet de tineret Pasul 4
    4. Nu face lucrurile mai greu decât sunt deja. Baschetul nu este în nici un caz un sport ușor, deci nu trebuie să încercați să vă antezi și mai mult. Dacă aveți împușcat la dispoziția deschisă, luați layup - nu încercați să vă întoarceți și să mergeți la un jumper de la distanță.
  • Imaginea intitulată deveni un jucător mai bun de baschet de tineret Pasul 5
    5. Stați în zonă. Fotografind un bulbal nu înseamnă că aveți un motiv să vă bucurați de voi și pe toți cei din jurul vostru. Într-un joc real, ar fi un fault tehnic, așa că țineți temperamentul în verificare. Dacă jucați un joc de preluare casual cu câțiva prieteni, atunci juratul ocazional este bine, dar nimeni nu vrea să se joace cu un sport rău. De asemenea, fiți un câștigător grațios - nu vă laudă, nu acționați superior.
  • Imaginea intitulată Deveniți un jucător mai bun de baschet de tineret Pasul 6
    6. Fa un efort. Dacă nu vă deranjează să sari suficient de mare pentru a lua această rebound, atunci nu veți lua această rebound și veți arăta ca leneș. Face întotdeauna anfefort, indiferent de ce- Veți arăta mai bine și veți juca mai bine.
  • Imaginea intitulată deveni un jucător mai bun de baschet de tineret Pasul 7
    7. Nu vă faceți griji despre asta. Când jucați baschet, la fel ca în orice alt sport, nu ar trebui să subliniezi. Dacă nu vedeți împușcătura, atunci veți avea o șansă mai bună la notare. Baschetul este ceva care ar trebui să vină în mod natural - nu încercați să vă răsturnați sau să vă faceți griji prea mult, jucați doar. Veți efectua mult mai bine pentru asta.
  • Image denumită devenind un jucător mai bun de baschet de tineret Pasul 8
    8. Practică, practică, practică. Acest lucru în legătură cu efort - trebuie să practici să jucați mai bine. Uneori, cea mai eficientă practică este doar de a juca un pickup de unul singur sau cu un prieten, dar este, de asemenea, bun pentru a practica fundamentele - luați aruncări libere sau practicați trei pointeri sau ceva de genul ăsta. De asemenea, nu vă faceți griji că ați încercat niște fotografii nebunești, este întotdeauna distractiv să-l văd pe cei care intră. Cu toate acestea, nu pierdeți la prea mult timp pe fotografii - șanse sunt că nu le veți folosi foarte des într-un joc real.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Nu vă răniți. Sigur, faceți un efort, dar sănătatea corpului este mai importantă decât performanța dvs. Că o singură lovitură nu merită lipsită în următoarele câteva luni, cu un mușchi rupt.
  • Uită-te la profesioniști, dar nu încercați să jucați ca ei. Sunt profesioniști care primesc milioane de dolari pentru a juca sportul pe care au petrecut anii practicând hardcore. Vor face lucruri pe care nu le veți putea face. Nu vă faceți griji despre asta.
  • Practică.
  • Știți că probabil că nu veți fi bine imediat. Îmbunătățirea poate dura o săptămână sau un an.
  • A se distra. Baschet este un joc, deci ar trebui să jucați să vă distrați. Dacă întotdeauna vă stresați și nu vă mai bucurați de experiența, poate că aveți nevoie de o pauză.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar