Cum să dribble ca cristiano ronaldo

Cristiano Ronaldo este considerat unul dintre cei mai buni jucători de fotbal / fotbal din generația noastră și a câștigat mai multe titluri majore, inclusiv cinci ligi de campioni UEFA și un campionat european UEFA. El este un mare dribbler, și cu o anumită practică și tehnică, de asemenea, puteți fi pe drumul spre dribling ca profesioniștii.

Pași

Partea 1 din 4:
Îmbunătățirea vitezei dvs
  1. Imagine intitulată dribble ca Cristiano Ronaldo Pasul 1
1. Creșteți viteza. Pentru a drible ca Cristiano Ronaldo, trebuie să fii foarte rapid. Pentru a vă îmbunătăți viteza, faceți niște sprinturi în fiecare zi. Mai important, se întinde înainte de un joc sau o alergare. Ai nevoie de Stamina, deci du-te pentru o jogging în jurul unui câmp.
  • Imagine intitulată Dribble ca Cristiano Ronaldo Pasul 2
    2. Treceți prin scările și conurile de viteză, împreună cu sprinturile pentru a dezvolta viteza și agilitatea.
  • Imagine intitulată Dribble ca Cristiano Ronaldo Pasul 3
    3. Aflați cum să dribble. Înainte de a intra în Flicks Filks and Pasce, tren până când poți să-ți drifbați foarte repede între conuri, păstrând mingea sub controlul strâns și aproape de tine tot timpul.Perfecționați elementele de bază înainte de a încerca să jucați ca Ronaldo.
  • Partea 2 din 4:
    Învățarea mișcărilor speciale
    1. Imagine intitulată Dribble ca Cristiano Ronaldo Pasul 4
    1. Aflați cum să faceți pasul / foarfecele. Acest lucru se face prin mișcarea piciorului în jurul valorii de minge și făcând un corp de corp în același timp pentru a trimite apărătorii în mod greșit.
  • Imagine intitulată Dribble ca Cristiano Ronaldo Pasul 5
    2. Aflați cum să faceți Ronaldo Chop. Acest lucru se face prin sărituri cu un picior și, în același timp, folosind interiorul celuilalt picior pentru a merge în altă direcție. Jumping cu piciorul stâng și folosind interiorul piciorului drept pentru a merge în altă direcție este preferată.
  • Imagine intitulată Dribble ca Cristiano Ronaldo Pasul 6
    3. Să poată traversa mingea în cutie. Utilizați viteza și trucurile pentru a bate înapoi și biciuiți mingea în cutie!
  • Partea 3 din 4:
    Creșterea controlului dumneavoastră
    1. Imagine intitulată Dribble ca Cristiano Ronaldo Pasul 7
    1. Dezvoltați controlul bun apropiat. Când dribiți, nu atingeți mingea la 5 metri de dvs., deoarece veți fi abordat, iar coechipierii ar putea chiar să crească că este o trecere. Păstrați mingea aproape de tine, ca și cum ar fi fost lipită în picioare! Dribling în jurul casei va ajuta mișcările să devină a doua natură.
    Partea 4 din 4:
    Bate un apărător
    1. Imagine intitulată dribble ca Cristiano Ronaldo Pasul 8
    1. Nu te apropia prea mult de apărător. Dacă sunteți prea aproape, apărătorul poate glisa cu ușurință mingea departe de dvs.Încercați să obțineți mingea între picioarele apărătorului.
  • Imagine intitulată Dribble ca Cristiano Ronaldo Pasul 9
    2. Nu faceți o mișcare prea departe de un apărător. Dacă sunteți prea departe, apărătorul nu va scădea și vă poate aborda în continuare.
  • Imagine intitulată dribble ca Cristiano Ronaldo Pasul 10
    3. Efectuați mișcări, cum ar fi "Ronaldo Chop" sau "Step-Over" la viteză. Faceți-le la aproximativ 3 metri distanță de un apărător.
  • sfaturi

    Asigurați-vă că știți ce face adversarul dvs. și aveți un echilibru bun.
  • Asigurați-vă că aveți un echilibru bun și că știți exact ce face adversarul tău. Practicați-vă cotletele, pasul cu pas și viteza cu mingea la antrenament în fiecare zi.
  • Efectuați Ronaldo se mișcă cu încredere!
  • Lucrurile de care veți avea nevoie

    • O minge
    • Un scop
    • Un prieten pentru a practica cu
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar