Cum să fii un jucător de baschet încrezător

Uneori vă place foarte mult să jucați baschet, dar vă este frică să faceți o greșeală și toată lumea țipă la tine? Înghețați-vă într-un joc și nu știți ce să faceți? Care sa întâmplat cu toată lumea, chiar și pentru toți cei mai mari jucători care au jucat vreodată.

Pași

  1. Imaginea intitulată Fii un jucător de baschet încrezător Pasul 1
1. Du-te la parc foarte mult și practică driblingul, fotografiere și trecere . Acestea vă vor ajuta cu toții odată ce ați controlat în totalitate aceste părți importante ale baschetului.
  • Îmbunătățirea abilităților de bază vă va ajuta să obțineți mai multă încredere în joc.
  • Imaginea intitulată Fii un jucător de baschet încrezător Pasul 2
    2. Începeți-vă îmbunătățirea în practică. Încercați să obțineți mingea și să trageți. Fie cu o lovitură sau o lovitură exterioară. Deși, amintiți-vă să nu fiți un porc de bile și forțați un film, treceți și mingea în jurul valorii!
  • Acordați atenție la ceea ce se întâmplă cu echipa dvs., cum este deschis și unde ar trebui să fiți în instanță.
  • Imaginea intitulată Fii un jucător de baschet încrezător Pasul 3
    3. Nu vă faceți griji cu privire la ceea ce vă spune toată lumea. La început, ei vor observa doar dornele dvs., dar pe măsură ce vă îmbunătățiți, vor observa doar ceea ce se întâmplă! Și asta vrei tu, nu ești?
  • Imaginea intitulată Fii un jucător de baschet încrezător Pasul 4
    4. Jucați cum nu contează, ca și cum ați juca un joc video și sunteți liber să faceți ceea ce doriți. Puteți fotografia și face orice altceva când vă simțiți necesar. Cel mai rău care se poate întâmpla este că veți fi scos din joc sau să fiți strigați la.
  • Imaginea intitulată Fii un jucător de baschet încrezător Pasul 5
    5. Fi încrezător in tine! Aceasta este cea mai importantă parte a tuturor! Nu lăsați oamenii să treacă peste tot încrederea, pentru că, din păcate, trăim în acel fel de lume. Blocați-vă colegii de coechipieri și schimbați-le cu cuvinte bune.
  • De asemenea, amintiți-vă că este normal să obțineți nervos în timpul unui joc - înseamnă că vă pasă cu adevărat de rezultatul.
  • Imaginea intitulată Fii un jucător de baschet încrezător Pasul 6
    6. Știți că dacă vă gândiți-vă ca trei (unul este cel mai mic) încercați să ajungeți la cinci și apoi zece! În cele din urmă veți ajunge acolo. Luați ceea ce a spus Brian Scalabrine după ce Celtics a dat lovitura laker: "În cinci ani nu vă veți aminti de rațiunile mele, în zece ani voi fi un MVP al ligii, în 15 ani, voi conduce echipa la un campionat NBA și în 60 de ani o voi spune copiii mei toate realizările mele." Am scris aceste cuvinte pe peretele meu și le-am citit în fiecare dimineață. Aceste cuvinte sunt foarte semnificative și ar trebui să vă gândiți cu adevărat la ele.
  • Imaginea intitulată Fii un jucător de baschet încrezător Pasul 7
    7. Încearcă să stai cu "mai bine" Copiii din echipa dvs. sau în clasa ta. Fiind cu ei și de a juca cu ei vă va influența cu adevărat.
  • Imaginea intitulată Fii un jucător de baschet încrezător Pasul 8
    8. Fiți dispuși să luați critici constructive, amintiți-vă că numai că vă va face mai bine.
  • Avertizări

    Nu deveniți cu tine însuți! Da, trebuie să fii încrezător în tine, dar dacă deveniți cocoși, oamenii nu vă vor plăcea și vă veți aștepta prea mult din voi înșivă.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar