Cum să deveniți un jucător mai bun de baschet ofensiv

Fiind puternic în infracțiune, este o parte extrem de importantă de a fi un bun jucător de baschet în general. Dacă vă luptați în această zonă, există multe lucruri pe care le puteți face pentru a vă ascuți abilitățile. Pentru a deveni mai bine la infracțiune, lucrați la filmare, îmbunătățirea abilităților dvs. de manipulare a bilelor și devenind activi în instanță. Odată ce câștigați forța în aceste zone, veți face coșuri rămase și dreapta.

Pași

Metoda 1 din 3:
Îmbunătățirea fotografiilor
  1. Imaginea intitulată deveni un jucător de baschet ofensiv Pasul 1
1. Practicați o lovitură de bază staționară. Practica face perfect atunci când vine vorba de a obține o lovitură bună. Încercați să renunțați la o parte timp în fiecare zi pentru a lucra doar la fotografiere de bază. Începeți aproape de coș și înapoi mai departe, deoarece fotografiile încep să intre în mod consecvent. Unele sfaturi utile includ:
  • Concentrați-vă pe țintă (RIM).
  • Finalizați fotografia cu o încheietură relaxată.
  • Dezvoltați un arc puternic.
  • Faceți 50 de fotografii ușoare înainte de fiecare practică și joc.
  • Imaginea intitulată Deveniți un jucător de baschet ofensator mai bun Pasul 2
    2. Finalizați practica echipei cu aruncări libere. O aruncare liberă este o lovitură simplă, simplă, dar este ușor să pierdeți când toți ochii sunt pe tine. La sfârșitul practicii, rămâneți la mai multe minute și practică câteva aruncări libere.
  • Ești de obicei epuizat în timpul unui joc când trebuie să faci o aruncare liberă, deci este mai bine să lucrezi la ei la sfârșitul practicii când ești obosit.
  • Dezvoltați o rutină pe care o faceți de fiecare dată când veți trage o aruncare liberă. Fie că răsuciți mingea de două ori și rotiți-o în mâini sau faceți o respirație profundă, având o rutină vă va ajuta să vă concentrați și să aveți încredere.
  • Imaginea intitulată deveni un jucător de baschet mai bun Pasul 3
    3. Îmbunătățiți layup-urile. Layups sunt una dintre cele mai ușoare lovituri de făcut și probabil că le veți folosi foarte mult. Indiferent dacă jucați un mic joc de pickup cu niște prieteni sau doar împușcați cercuri de unul singur, luați frecvent fotografii layup pentru a vă îmbunătăți încrederea și coerența.
  • Când faceți layup-uri, concentrați-vă asupra vitezei, a forței de muncă și a controlului mingea. Forța în aceste zone vă va pune adesea în afară de adversar.
  • Pe măsură ce vă îmbunătățiți, practicați mai multe tipuri de fotografii ușor mai complicate, care sunt similare cu layup-urile, cum ar fi fotografiile cu cârlig.
  • Imaginea intitulată deveni un jucător de baschet mai bun Pasul 4
    4. Practicați fotografiere cu presiune defensivă. În timpul unui joc, veți avea rar șansa de a face o lovitură în timp ce stați într-un singur loc. Multe fotografii pe care le luați vor cere ca tu să pivotezi sau să tragi imediat după dribling pentru a ajunge în jurul adversarului tău. Jucați unu-la-unu cu un coechipier sau un prieten pentru a vă obișnui să fotografiați sub presiune.
  • Imaginea intitulată Deveniți un jucător de baschet ofensator mai bun Pasul 5
    5. Film de fotografiere. Este mai greu să identificați ceea ce vă poate ține înapoi când nu sunteți sigur exact ce arată fotografia dvs. Obțineți un prieten, coechipier sau antrenor pentru a filma fotografia mingea și apoi vizionați și analizați videoclipul. Acest lucru vă poate ajuta să vă recunoașteți erorile și să faceți modificările necesare.
  • Metoda 2 din 3:
    Îmbunătățirea abilităților dvs. de manipulare a bilelor
    1. Imaginea intitulată Deveniți un jucător de baschet ofensator mai bun Pasul 6
    1. Faceți niște exerciții de manipulare a bilei staționare. Lucrând la burghiele de manipulare a bilelor pentru doar 10 sau 15 minute pe zi, puteți obține confortul și încrederea că trebuie să obțineți mingea în jos, chiar și cu presiunea defensivă. Aceste burghie vă pot ajuta să dezvoltați mai bine controlul asupra mingii, ceea ce vă poate permite să vă deplasați rapid și eficient. Lucrați pe una sau mai multe dintre următoarele exerciții în fiecare zi:
    • Plăcile cu bile: Țineți mingea într-o singură mână și îl bateți cu cealaltă. Apoi comutați mâinile.
    • Cercuri corporale: Utilizați ambele mâini pentru a muta mingea într-un cerc de ceas în jurul capului, taliei și genunchiului. Apoi inversați comanda (genunchi, talie, cap) și comutați direcția în sens invers acelor de ceasornic.
    • Figura opts în jurul picioarelor: țese mingea în jurul și între picioare într-un model de opt-opt.
  • Imaginea intitulată Deveniți un jucător de baschet mai bun Pasul 7
    2. Lucrați la mișcarea de dribling "IN și OUT". Acționează ca și cum ai putea să-l daiți mingea, dar în loc să-l dați în dreapta piciorului drept, direcționați mingea între picioarele cu mâna dreaptă. Apoi, direcționați imediat mingea în partea stângă a corpului cu mâna dreaptă. Continuați să driblați spre stânga. Această mișcare acționează ca o falsă și poate să-ți păcălească adversarul.
  • Imaginea intitulată deveni un jucător de baschet ofensiv mai bun Pasul 8
    3. Încercați ezitarea transversală. Săriți mingea de la o mână la cealaltă în fața corpului vostru. Începeți să vă aduceți mâna de fotografiere ca și cum vă pregătiți să faceți o lovitură, apoi lăsați mingea să picătură în partea dvs. în ultima secundă. Acest lucru vă va confunda adversarul și vă va oferi suficient timp pentru a le arunca peste ei.
  • Imaginea intitulată deveni un jucător de baschet ofensiv mai bun Pasul 9
    4. Dezvoltați abilitățile de trecere. Fiind capabil să treacă cu exactitate cu exactitate și eficient o parte vitală a unui infractor bun. Concentrați-vă pe dezvoltarea unei treceri puternice, clare, a unei sări încât adversarii au un timp greu interceptat. Acest lucru va reduce la minimum cifra de afaceri și va duce la oportunități mai ofensive.
  • Îmbunătățiți-vă trecerea prin jocul 3 față de 3 fără nici un dribling permis. Acest lucru vă va forța să lucrați la fotografiere și la pivotarea în plus față de trecerea dvs.
  • Imaginea intitulată deveni un jucător de baschet ofensiv mai bun Pasul 10
    5. Aflați și adoptați poziția triplă a amenințărilor. Folosind această poziție, veți putea să fotografiați, să treceți și să dați mingea în timp ce un apărător este pe tine. Intrați în poziție prin prinderea mingii, îndoiți genunchii și ținând mingea în poziția de fotografiere cu coatele care indică spre exterior. Acest lucru vă va ajuta să protejați mingea de la apărătorii care vor încerca să o îndepărteze de la dvs.
  • Concentrați-vă pe utilizarea piciorului de pivot, rămâneți înclinată și păstrați-vă capul în sus.
  • Observați colegii și adversarii dvs. în instanță. Pe baza poziționării și a disponibilității lor, decideți dacă trecerea, fotografiere sau dribling este cea mai inteligentă alegere.
  • Metoda 3 din 3:
    Fiind activă în instanță
    1. Imaginea intitulată deveni un jucător de baschet mai bun Pasul 11
    1. Rămâi mobil pe teren. Practica nu este încă în instanță pentru mai mult timp de câteva secunde la un moment dat. Făcând în mod constant tăieturi și încercați să vă deschideți pentru treceri de la colegii de echipă. Când vă mișcați în mod constant, veți obține mai multe oportunități de a face mari pauze în instanță și, de asemenea, distrage atenția și anvelopul echipei opuse.
    • Nu vă concentrați doar pe scorul - căutați oportunități de a se arunca cu piciorul pe podea, să-și ridice faulturi și să joace și o largă apărare. Când vă concentrați pe cealaltă mecanică a jocului, uneori scorul va veni de fapt mai ușor.
  • Imaginea intitulată deveni un jucător de baschet mai bun Pasul 12
    2. Practica de conștientizare a instanței bune. Pentru a fi un bun jucător ofensiv, trebuie să acordați atenție la ceea ce se întâmplă în orice moment. Acest lucru vă va ajuta să vă pregătiți să primiți treceri și să profitați de piesele rupte. Urmăriți în primul rând în cazul în care este mingea și, de asemenea, să acorde o atenție la locul de coechipieri și jucători opuși.
  • Nu întoarceți niciodată spatele pe minge.
  • Imaginea intitulată deveni un jucător de baschet ofensator mai bun Pasul 13
    3. Scoateți mingea în jos în instanță. Când vă decideți să faceți o pauză spre cealaltă parte a instanței, vă angajați pe deplin la decizia dvs., vă mișcați cât de repede puteți rămâne în timp ce rămâneți în control. Cu cât sunteți mai rapid în instanță, cu atât mai mult va trebui să faceți o fotografie fără presiunea apărării.
  • Imaginea intitulată Deveniți un jucător mai bun de baschet ofensiv Pasul 14
    4. Du-te pentru recuperări ori de câte ori poți. Întotdeauna să fie gata să acționeze pe o lovitură ratată. Tu și colegii tăi vor fi dor de fotografii din când în când. Stăâmând lângă coșul ca împușcat, puteți fi gata să sari și cel puțin să încercați să o faceți înainte ca orice adversar să apuce mingea și să o ia în cealaltă parte a instanței. Unele modalități de îmbunătățire a rebound includ:
  • Începeți să vă mișcați ca un shooter în loc de așteptare până când mingea este deja în aer.
  • "Cutie" alți adversari prin intrarea între ele și coșul.
  • Imaginea intitulată deveni un jucător de baschet mai bun Pasul 15
    5. Creați propriile oportunități de rebound. Aruncați baschetul la bordul sau spatele jantei și apoi mergeți imediat după el și încercați să faceți o lovitură cât mai curând posibil. Acest lucru vă va ajuta să învățați cum să anticipăm recuperările și să le reacționați cât mai repede posibil.
  • Imaginea intitulată Deveniți un jucător de baschet mai bun Pasul 16
    6. Minimizați driblingul. Driblingul prea mult vă poate încetini și dați timpul de apărare pentru a se înființa. Asigurați-vă că încorporați cât mai multe treceri, tăiere și fotografiere după cum puteți. Când sunteți dribling, încercați să nu opriți și să rămâneți staționari. În schimb, dribble într-o direcție până când îți poți termina dribul cu o trecere imediată sau o lovitură.
  • sfaturi

    Căutați întotdeauna slăbiciuni în jocul dvs. Concentrați-vă cel mai mult pe timp de petrecere a timpului de îmbunătățire în zonele dvs. problematice.
  • Dați întotdeauna 100%. Dacă nu muncești din greu când practici, nu vei putea niciodată să înscrie într-un joc real.
  • Nu lucrați doar la abilitățile dvs. de baschet, încercați, de asemenea, să vă îmbunătățiți atleticismul și condiționarea fizică globală. O parte uriașă a jocului este "Hustle."Să devină suficient de atletic pentru a juca cu energie tot timpul când vă aflați în curte.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar