Cum să se răcească după un argument

După un argument, este natural să ai mânie rămas, să-și pună frustrare sau alte sentimente negative. Dacă aceste sentimente vizează persoana cu care ați argumentat, situația în care sa întâmplat argumentul sau modul în care sa încheiat, Este important să luați ceva timp să vă răciți și să procesați modul în care vă simțiți. Concentrați-vă pe calmarea dvs., angajați cu un nou spațiu fizic și Prelucrarea emoțiilor.

Pași

Metoda 1 din 3:
Construirea unui mediu calm
  1. Imaginea intitulată se răcește după un argument Pasul 1
1. Lua respiratie adanca. Adesea, argumentele provoacă instinctul de luptă sau de zbor, provocând o creștere sporită și pulsul rapid. Luând o clipă pentru a respira vă poate ajuta să vă reduceți tensiunea arterială și să vă concentrați mintea în mișcare și răcire în jos.
  • Respirați prin nas și ieșiți prin gură.
  • Încercați să numărați la zece încet, pe măsură ce respirați.
  • Prelungiți-vă respirația, concentrându-vă pe expirarea aerului din plămâni.
  • Concentrați-vă asupra tensiunii din corpul dvs. pe măsură ce respirați încet - pe fiecare expirație, eliberați acea tensiune.
  • Acoperiți o nară și respirați și în partea neacoperită. Repetați de 4 ori, apoi comutați laturile.
  • Imaginea intitulată se răcește după un argument Pasul 2
    2. Închideți ochii și imaginați-vă un loc care vă face să vă simțiți pașnici. Concentrați-vă pe recrearea casei dvs. din copilărie, locul preferat sau alții formați din grădină de pace și seninătate. Nu numai că vă va lua mintea în afara argumentului dvs., dar vă va ajuta, de asemenea, să vă liniștiți și să vă simțiți mai siguri și mai relaxați.
  • Imaginea intitulată se răcește după un argument Pasul 3
    3. Ascultați muzică liniștitoare. Redați muzică moale, liniștitoare, cum ar fi muzica clasică sau sunete naturale pentru a vă ajuta să vă reintroduceți gândurile și să vă recâștigăm calmul. Redați-l cu voce tare sau conectați-vă în căști pentru o experiență mai intimă.
  • Imaginea intitulată se răcește după un argument Pasul 4
    4
    Medita. Stați într-un loc răcoros, liniștit, confortabil și concentrați-vă asupra dvs., lăsându-vă împrejurimile, îngrijorările și mânia voastră să cadă departe. Concentrați-vă asupra respirației dvs. și nu faceți un efort activ să uitați sau să vă ignorați furia. In schimb, lăsați-o să cadă Pe măsură ce vă concentrați asupra altor aspecte ale mediului și corpului vostru.
  • Aplicațiile de meditație ghidate pot fi un mare ajutor pentru meditație, mai ales dacă sunteți nou. Unele opțiuni pe care le puteți descărca gratuit includ Timer Insight, Aura, Omvana, Calm, STOP, Breathe & Gândi.
  • Imaginea intitulată se răcește după un argument Pasul 5
    5. Beți o ceașcă de ceai. Stați undeva confortabil și încet sorți ceai, concentrându-se asupra modului în care mânia fierbinte se simte în mâinile voastre și lichidul cald se simte în timp ce înghițiți. Respirați în mirosurile aromatice și lăsați căldura și confortul ceaiului să vă relaxeze mintea.
  • 6. Eliberați tensiunea în corpul dumneavoastră Strutare sau Exercitarea. Tensiunea se poate acumula în mușchii, în special gâtul și umerii. Când simțiți anxietate sau furie, aceste mușchi se strâng. Pentru a elibera acea tensiune, întindeți-vă mușchii sau vă angajați în exercițiu, cum ar fi o rutină cardio, rularea sau dansul.
  • Poate doriți să treceți prin corpul dumneavoastră în mod conștient și eliberați-vă mușchii, ceea ce ajută la eliberarea oricărei tensiuni pe care ați putea avea-o.
  • Metoda 2 din 3:
    Îndepărtați-vă fizic
    1. Imaginea intitulată se răcește după un argument Pasul 6
    1. Mergi la plimbare. Mutarea într-o locație diferită vă poate ajuta să regândiți și să reintroduceți. Lăsați-vă picioarele să rătăcească sau să luați o cale specifică pe care vă place. Concentrați-vă pe împrejurimile dvs. în timp ce mergeți și faceți timp pentru a vă lăsa clar gândurile.
    • Luați plecarea de la persoana cu care ați susținut doar. Dacă merg pe jos cu tine, ar putea fi greu să te calmezi.
  • Imaginea intitulată se răcește după un argument Pasul 7
    2
    A face exerciții fizice sau dans la muzică plină de viață. O modalitate de a-ți rezolva agresivitatea este să o faci fizic. Construirea unei sudoare vă poate ajuta să vă concentrați asupra altor lucruri, iar calmul care vine după un dans sau antrenament deosebit de viguros vă poate ajuta să vă reorientați și să vă redactați. Dacă alegeți să lucrați, asigurați-vă că vă concentrați asupra a ceea ce faceți și nu vă răniți. Este bine să te împingi, dar fii atent să te împingi cu greu.
  • Imaginea intitulată se răcește după un argument Pasul 8
    3
    Face baie. Luați în considerare luarea unei băi pentru a vă îndepărta de la toate distragerile. Redați muzică în fundal, aduceți o carte sau pur și simplu lăsați-vă corpul să se relaxeze în apa caldă. Concentrează-te pe îndepărtarea tensiunii de la mușchii și înapoi, și încercați să nu vă gândiți la argument, dacă este posibil.
  • Metoda 3 din 3:
    Prelucrarea emoțiilor
    1. Imaginea intitulată se răcește după un argument Pasul 9
    1. Strigăt. Nu vă fie frică lasa totul afara. Uneori trebuie să vă eliberați emoțiile înainte de a putea procesa modul în care vă simțiți. Un strigăt bun vă poate face chiar să vă simțiți curățați cathartic după aceea.
  • Imaginea intitulată se răcește după un argument Pasul 10
    2. Faceți o listă cu ceea ce nu ați spus. Dacă vă simțiți încă frustrați pentru că argumentul, faceți o listă a lucrurilor pe care doriți să le spuneți. Apoi, încercați să o copiați în jos pe o nouă foaie de hârtie și să o rescrieți. A doua oară, lucrați la îndepărtarea furiei și emoției de la cuvintele dvs. și doar scrierea faptelor. Adresându-vă faptelor și nu doar lăsându-vă emoțiile să preia controlul, puteți găsi cauza furiei voastre.
  • Imaginea intitulată se răcește după un argument Pasul 11
    3. Discutați cu un prieten sau outsider despre argument. Uneori vă ajută să vorbiți despre sentimentele dvs. și experiențele dvs. față de altcineva. Dacă faceți acest lucru și mai ales dacă acea persoană știe persoana cu care ați luptat, încercați să prezentați o opinie imparțială. Refuzarea emoțiilor dvs. poate fi adesea ventilă flăcările furiei dvs. în loc să vă ajute să vă răciți.
  • Dacă aveți un animal de companie, luați în considerare vorbirea cu animalul dvs. despre argument. Ei nu pot răspunde, dar asta nu înseamnă că nu sunt ascultători buni.
  • Imaginea intitulată se răcește după un argument Pasul 12
    4
    Asume responsabilitatea pentru lupta. Amintiți-vă că întotdeauna ia doi oameni pentru a lupta. La fel de supărat pe cât s-ar putea să vă simțiți față de cealaltă persoană, amintiți-vă că aveți nevoie și de a modela auto-controlul. Lucrați la recunoașterea că ați avut o mână în luptă și brainstormind căi de a evita un argument următor.
  • Puteți utiliza o mulțime de aceleași strategii pentru răcirea după un argument în timpul argumentului în sine! Dacă vă simțiți încălzită, încercați să respirați adânc, plecând și reveniți la argument mai târziu sau schimbați spațiul fizic.
  • Imaginea intitulată se răcește după un argument Pasul 13
    5. Gândiți-vă la argumentul din perspectiva celeilalte persoane. Dacă nu înțelegeți de ce sa întâmplat argumentul sau de ce cealaltă persoană crede așa cum fac, încercați să vă puneți în pantofii lor. S-ar putea să nu funcționeze, dar cel puțin poate fi util să încerci să se gândească la cealaltă persoană empatic și să fie deschis la minte la experiențele lor de viață.
  • Imaginea intitulată se răcește după un argument Pasul 14
    6. Adresa tensiunii. Data viitoare când vedeți persoana cu care ați luptat-o, abordează faptul că ați luptat. Nici unul dintre voi nu putea fi gata să scuza Totuși, și asta e în regulă, dar ignorarea luptei va deteriora mai departe relația dvs. și va crea un elefant în cameră.
  • Data viitoare când vedeți persoana, recunoașteți că ați argumentat și le reamintiți cât de importante sunt pentru dvs.
  • Dacă vă simțiți rău să vă supărați, vă cereți scuze că vă veți supăra și spuneți-le că ați răcit.
  • Dacă vă simțiți răniți de argument, luați în considerare să le spuneți despre sentimentele voastre. Faceți-vă despre dvs. și despre modul în care vă simțiți, în loc să vă concentrați asupra tot ceea ce au greșit.
  • sfaturi

    Dacă acest argument sa întâmplat online, ieșiți departe de computer.
  • Dați o altă persoană timp să se răcească. Amintiți-vă că, chiar dacă sunteți gata să vorbiți, s-ar putea să nu fie.
  • Rămâneți cât mai calm posibil și respirați.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar