Cum să fii deschis

Dacă te-ai săturat să te uiți la lumea în același mod vechi, ar putea fi timpul să vă extindeți orizonturile. A deveni mai deschisă vă poate ajuta să trăiți o viață interesantă și curioasă în care nu vă opriți niciodată învățarea sau creșterea. Făcând doar câteva schimbări în rutina zilnică, vă puteți deschide mintea și vă puteți aduce la revedere la vechile moduri apropiate.

Pași

Metoda 1 din 12:
Îmbrățișează necunoscutul.
  1. Imaginea denumită să fie deschisă pasul 1
1. Nu poți fi responsabil de tot în viața ta. Sigur, acest lucru poate suna un pic larg, dar necunoscutul poate însemna ceva la fel de simplu ca luarea unui alt traseu pentru a lucra, în cele din urmă acceptând această dată de cafea cu vecinul dvs. sau văzând un film de către un regizor pe care nu l-ați auzit niciodată. Dacă doriți să fiți mai deschisi, atunci primul lucru pe care trebuie să-l faceți este să îmbrățișați ceva care este complet străin.
  • Nu ați verificat niciodată noul restaurant din oraș, deoarece nu știți cum este acolo? Acum este timpul să-l verificați.
  • Ați evitat să vă înscrieți pentru acea clasă engleză care vă interesează pentru că nu știți nimic despre poezia romantică? Du-te.
  • Ați evitat clasele de baruri la studioul dvs. Yoga, deoarece vă este frică că nu veți ști ce faceți? Luați o clasă începătorului pentru a vă înmuia picioarele.
Metoda 2 din 12:
Nu bate nimic înainte să încercați.
  1. Imaginea intitulată este deschisă pasul 2
1. Păstrați o minte deschisă despre lucrurile pe care nu le-ați făcut niciodată înainte. Oamenii apropiați sunt renumiți pentru formarea unor opinii negative despre lucruri pe care nu le-au încercat niciodată. Ei pot ura pe celălalt loc de pizza în oraș fără a se așeza la ușă, sau cred că mișcarea vegană este complet proastă, fără a încerca vreodată ei înșiși. Deci, data viitoare când te vei prinde de o opinie negativă despre ceva, întrebați-vă ce dovezi trebuie să vă sprijiniți ideile.
  • Încercați să cercetați un subiect pentru a afla mai multe despre el. Dacă, de exemplu, nu sunteți sigur de ce oamenii sunt vegani, încercați să căutați online sau să verificați o carte despre asta.
  • Dacă găsiți că nu există absolut nicio dovadă care să vă dovedească cazul, atunci ar trebui să încercați acest lucru înainte de a spune altceva.
Metoda 3 din 12:
Acceptați mai multe invitații.
  1. Imaginea denumită să fie deschisă pasul 24
1. Du-te la o petrecere sau la prânz cu un nou prieten. Deși nu trebuie să spui da fiecărei invitații, puteți obișnui să spuneți da cu 50% mai mult și să mergeți la petreceri sau locuri unde nu ați crezut niciodată că ați terminat. Ar putea fi un Potluck la casa vecinului tău, grătarul anual al mătușii pe care le-ai răsturnat mereu, sau chiar o poezie care citește prietenul tău a încercat să te duci de luni de zile. Expunerea dvs. la o mare varietate de evenimente vă va face mai deschisă.
  • Încercați să acceptați invitații la diferite tipuri de evenimente. Doar spunând că da la invitații de partid ar putea să nu vă lărgi neapărat orizonturile dvs. dacă spui nu la orice altceva.
  • Data viitoare când spui nu la ceva, întrebați-vă ce se află în spatele acestui impuls: este această teamă a necunoscutului? O lipsă de a ieși din zona dvs. de confort? Dorința de a fi agățată în pat în pijamale în loc să întâlnească oameni noi? Faceți-vă sentimentul și găsiți o modalitate de a lupta.
Metoda 4 din 12:
Vedeți lucrurile din mai multe perspective.
  1. Imaginea denumită să fie deschisă pasul 4
1. Recunoașteți că și ceilalți au și opinii. Ai putea face acest lucru cu aproape orice în viața ta: politică, religie, educație, credințe personale etc. Nu trebuie să vă schimbați mintea sau să vă îndoiți nici una dintre moralele voastre, dar încercați să vedeți lucruri de cealaltă parte. Veți deveni mai deschisi și veți învăța cum să vă puneți în pantofii altcuiva.
  • Să presupunem că sunteți un creștin foarte devotat. Puteți încerca să citiți alte religii sau înțelegeți motivele pentru care cineva ar putea să nu crească în Dumnezeu deloc? Faceți o listă a acestor motive și vedeți dacă vă face mai ușor să înțelegeți perspectivele diferite. Acest lucru nu înseamnă că trebuie să vă schimbați mintea, dar vă va ajuta să aveți o perspectivă mai deschisă.
Metoda 5 din 12:
Concentrați-vă pe pozitive.
  1. Imaginea denumită să fie deschisă pasul 5
1. Mulți oameni apropiați văd lucrurile într-o lumină negativă. Data viitoare când vă prindeți un gând negativ care traversează creierul - sau chiar data viitoare scapă de buzele dvs., cu un gând pozitiv. S-ar putea să vă ajute să vă gândiți la 3 lucruri pozitive pentru fiecare 1 gândit negativ pe care îl aveți.
  • Să presupunem că vă prindeți spunând: "Este îngheț astăzi. Această vreme e de rahat."Poți să te gândești la ceva bun despre ziua rece? Încercați: "Dar nu este nimic ca și cum ai băut un condiment de dovleac în cafenea dvs. preferată când este rece afară."Sau:" Poate că va zăpada mai târziu. iubesc zapada."
  • Puteți găsi binele în aproape orice situație. Poate că vă urați naveta de 2 ore, dar vă place singura dată când veți asculta audiobook-ul preferat.
Metoda 6 din 12:
Amestecați rutina.
  1. Imaginea intitulată să fie deschisă pasul 7
1. Încercați ceva nou și rupeți vechile obiceiuri. Nu trebuie să fie nimic imens: poate că aveți o brânză de bumbac și cremă pentru micul dejun în loc de ouă și prăjitură. Poate că vă plimbați cu bicicleta pentru a lucra în loc să luați metroul. Ieșirea dintr-o rutină poate ajuta cu adevărat să vă deschidă mintea și să vă ajute să începeți noi obiceiuri.
  • Rutinele sunt o modalitate bună de a aduce ordinea și stabilitatea vieții voastre și nu este nimic în neregulă cu ei. Dar dacă doriți să fiți mai deschisi, amestecându-l din când în când, vă va arăta că există mai mult decât o modalitate de a vă trăi viața.
  • Să presupunem că ați plănuit să rămâneți în weekend și să urmăriți că "legea și ordinul" Marathon pe care l-ați dorit. Prietenul tău vă invită la casa ei de pe plajă în ultimul minut - dacă doriți să începeți să vă schimbați viața spre bine și să fiți mai deschisi la experiențele noi, atunci ați putea dori să spuneți da.
Metoda 7 din 12:
Citeste mai mult.
  1. Imaginea intitulată este deschisă pasul 9
1. Alegeți o varietate de lucruri pe care să le citiți și să vă scufundați. Ar trebui să citiți pe scară largă: non-ficțiune, ficțiune literară, reviste, ziare, bloguri sau ceva între ele. Citiți o carte despre o țară pe care nu ați fost niciodată la o carte despre o mișcare politică pe care nu o cunoașteți prea mult. Cu cât știți mai mult, cu atât mai multă putere va trebui să luați decizii educați și să fiți mai deschisi.
  • Porniți un cont de bunăvotări și încercați să abordați cel puțin 3 cărți pe lună. Vedeți ce citesc și inspirați alți oameni.
  • Petrece ore la un librărie sau la biblioteca care percepe rafturile până când găsiți o carte care vă vorbește. Apoi, faceți un scop de ao termina până la weekend.
  • Alăturați-vă unui club de carte prin căutarea unui on-line sau în zona dvs. Acest lucru vă va face și mai deschis la o mare varietate de literatură și vă va expune la o serie de opinii noi.
Metoda 8 din 12:
Călătoriți cât de mult puteți.
  1. Imaginea intitulată Fiți deschis pasul 10
1. Deschideți-vă mintea spre noi experiențe și culturi. Deși mulți oameni au un buget limitat, ar trebui să obișnuiți să călătoriți când găsiți banii. Dacă aveți doar un pic de bani pentru a vă cruța, călătoriți într-o destinație distractivă la câteva ore de la orașul dvs. natal și încercați să învățați ceva nou. Dacă aveți mai mulți bani pentru a lucra, du-te uita la ruinele maya din Mexic, verificați pletitudinea muzeelor ​​din Paris sau petreceți un weekend în Montreal.
  • Dacă nu vă puteți permite să călătoriți, urmăriți rețeaua de călătorie. Deși nu va fi la fel de interesant ca și adevăratul lucru, vă va oferi mai multă perspectivă în modul în care locuiesc oamenii în alte țări.
Metoda 9 din 12:
Ieșiți din zona dvs. de confort.
  1. Imaginea denumită să fie deschisă pasul 12
1. Alegeți ceva ce vă este frică și încercați-l. Poate că ți-e frică de înălțimi. Du-te stand pe acoperișul unei clădiri (dacă este permis). Ura merg la restaurante zgomotoase? Faceți o dată de cină și vedeți cum merge. Frica de a întâlni oameni noi? Du-te la un mixer single sau o întâlnire-și-salut în orașul tău sau lasă-ți prietenul tău să te ducă la o petrecere. Faceți obiceiul de a face acest lucru cât de des puteți și vă veți simți încet mintea.
  • Scrieți 5 lucruri care vă fac foarte confortabil. Găsiți o modalitate de a face cât mai multe posibil. Acest lucru va avea nevoie de timp și curaj, dar vă veți simți mai bine pentru asta!
Metoda 10 din 12:
Nu judecați o persoană până când nu le cunoașteți.
  1. Imaginea intitulată Fiți deschisă pasul 20
1. Pre-judecarea cuiva poate închide o relație înainte de a începe. Încercați să vă păstrați opinia neutru până când discutați cu cineva și cunoașteți-le mai mult. Chiar dacă ați auzit despre ei de la un prieten, nu știți de fapt prea multe despre ele până nu vorbiți cu ei.
  • Data viitoare când întâlniți o persoană nouă, încercați să înțelegeți cu adevărat de unde provin înainte de a forma vreun fel de opinie. Dacă vorbesc cu voce tare, poate că sunt obișnuiți să fie ignorați sau priviți. Dacă par sta ascunse, ar putea fi doar anxioși sau timizi.
  • Când întâlnești un prieten al unui prieten, încercați să o vedeți așa: dacă prietenul dvs. îi place această persoană, atunci trebuie să existe ceva bun despre ei. Încercați să o căutați.
Metoda 11 din 12:
Cereți oamenilor o mulțime de întrebări.
  1. Imaginea intitulată să fie deschisă pasul 21
1. Aflați ceva nou de la toată lumea pe care o întâlniți. Puteți face acest lucru cu un vechi prieten sau cu cineva pe care nu l-ați cunoscut niciodată înainte. Întreabă-i ce au făcut, dacă au citit ceva bun în ultima vreme sau cum a fost ultima lor vacanță. Cu cât sunteți mai interesați că sunteți în viața altor oameni, cu atât veți învăța de la ei.
  • Dacă știți că persoana bine, întrebați-le despre ce a fost copilăria lor. Puteți auzi câteva detalii interesante și veți învăța ceva nou.
  • De exemplu, ați putea întreba: "Cum fac părinții tăi?"" Cum te tratează viața orașului?" "Ce faci ca sa te distrezi?"" Ți-a plăcut să crească aici?"
Metoda 12 din 12:
Faceți prieteni cu oameni din diferite plimbări de viață.
  1. Imaginea intitulată a fi deschisă pasul 22
1. Extindeți-vă orizonturile de prietenie pentru a obține perspective diferite. Este bine să vă păstrați prietenii apropiați că ați știut timp de 10 ani, dar ar trebui, de asemenea, să încercați să ramificați puțin. Fă-ți prieteni de la serviciu, clasa de ceramică, barul tău preferat de cartier sau din diferite clase în școală.
  • Deși nu ar trebui să vă alegeți prietenii pe baza diversității lor, încercați să vă petreceți cu oameni care au o varietate de locuri de muncă, interese și fundaluri.

sfaturi

Încercați să învățați alte persoane despre ideile dvs. în loc să se certe despre ei.
Partajați pe rețeaua socială:
Similar