Cum să se răcească când ești supărat pe părinții tăi

Din când în când, mulți copii se înfurie la părinții lor din diferite motive. În căldura momentului, poate fi greu să gândești drept și mai ușor să gândești răzbunări față de părinții tăi. Cu toate acestea, este mai bine să căutați un mod mai calmat de a face față problemei și de a vă aminti că părinții dvs. încearcă doar să vă ajute. Iată câteva sugestii pentru a vă ajuta să găsiți modalități constructive de a vă răci și de a deveni calm din nou după un argument sau un impas.

Pași

  1. Imaginea intitulată se răcește când tu
1. Bea apă. Acest lucru vă poate ajuta să vă liniștească. Urmați acest lucru cu respirație profundă pentru a calma orice sentimente de curse și respirație rapidă. Stați undeva liniștiți și liniștiți, pentru a vă recupera gândurile.
  • Imaginea intitulată se răcește când tu
    2. Reduceți-vă mintea. Încercați să vă gândiți la lucrurile pe care le aveți grijă sau care vin în curând. Există lucruri interesante care se întâmplă? Planificați o călătorie rece în curând? Încercând să vă concentrați asupra lucrurilor care sunt bune în viața voastră, acesta poate contribui la plasarea argumentului în perspectivă.
  • Imaginea intitulată se răcește când tu
    3. Amintiți-vă că toată lumea are neînțelegeri și diferențe. Conflictul este o parte normală a ființei umane și este important să înveți cum să se ocupe de conflicte matur și în mod considerabil pe măsură ce creșteți. Luați în considerare învățarea modului de a răspunde la critici și cum să folosiți convingerea pentru a transforma un nu într-un da și cum să obțineți compromisuri. Acestea sunt modalități mult mai constructive de a vă rezolva problemele decât luptele.
  • Imaginea intitulată se răcește când tu
    4. Gândiți-vă la pantofii părinților voștri. De ce credeți că au făcut ceea ce au făcut? De exemplu, este probabil un motiv pentru care nu puteți merge la acel film târziu. Dacă încercați să vă percepeți motivele pentru că vă opriți să faceți ceva sau pentru a insista că faceți ceva, nu doriți, aceasta vă poate ajuta să lucrați prin consecințele pe termen lung și să vedeți că experiența lor este de fapt obișnuită Ajutor, nu te împiedică.
  • Imaginea intitulată se răcește când tu
    5. Lăsați părinții tăi să se răcească, de asemenea. Vei primi mai multe probleme dacă încerci să-ți explici opinia când sunt încă nebuni. Când toată lumea se află într-o stare sporită de tensiune și mânie, toată lumea ar trebui să facă spațiul să se calmeze și apoi să se întoarcă și să rezolve problema mai târziu.
  • Imaginea intitulată se răcește când tu
    6. Vorbiți problema în mod matur și responsabil. Folosește "simt" afirmație. De exemplu: "simt... cand... deoarece...". Spuneți acest lucru fără nici o esență de furie. Vă permite să vă exprimați preocupările fără a vă da vina sau refuzul de a accepta necesitatea dvs. de a fi responsabili în rezoluție.
  • Vă puteți gândi la un compromis adecvat pe care ar putea fi dispuși să fie de acord? De exemplu, du-te la filmul de seară devreme, mai degrabă decât cel târziu seara? Ieșiți cu un grup în loc de un prieten? Si asa mai departe...
  • Imaginea intitulată se răcește când tu
    7. Rezolvați problema fără a plânge. Deși plânsul uneori ajută, plângând în fața părinților dvs. îi va conduce în direcția greșită. După un timp, plânsul este pur și simplu nefolositor, deoarece nu reușește să rezolve lucrurile și nu este menit să fie un instrument manipulativ - este pentru a obține peste cel mai rău mod cum vă simțiți, apoi lăsați-vă să începeți, din nou.
  • Imaginea intitulată se răcește când tu
    8. Da-i odihna pentru o vreme. Dacă descoperiți că părinții dvs. încă nu vă înțeleg, părăsiți subiectul. Probabil că se înrăutățește doar vom continua în timp ce furia și tensiunea este încă proaspătă. Poate da-i o lună sau două înainte de ao ridica din nou și face acest lucru într-un mod foarte diferit care arată că ați învățat lecția dvs. și ați venit cu soluții alternative care ar putea să se întâlnească cu acordul lor în schimb.
  • sfaturi

    Nu țipa sau nu plânge când utilizați "simt" afirmație. Acest lucru va submina doar valoarea de a vă exprima clar.
  • Nu face asta "greşeală" din nou. Se va amesteca mai multă furie și distanța între tine și părinții tăi.
  • Fii politicos, folosește manierele tale bune în orice moment când vorbești cu părinții tăi.
  • Du-te înapoi în camera ta și respirați adânc.
  • Scrieți-le o scrisoare care explică sentimentele dvs. Ventilarea vă poate ajuta cu adevărat să vă eliberați furia.
  • Avertizări

    Dacă știți că părinții dvs. sunt încăpățânați, fiți și mai încăpățânați.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar