Cum să vă exercitați respirația yoga

De multe ori luăm respirații superficiale sau respirați prin gură și diafragma noastră este folosită rar.Adesea folosim doar o fracțiune din plămânii noștri și trupurile noastre nu primesc suficient oxigen.Cu respirația de yoga, exercităm o respirație adecvată.

Pași

  1. Imagine intitulată Exercițiu Yoga Respirație Pasul 1
1. Stai jos cu spatele drept sau stai jos pe podea.Relaxați-vă corpul, goliți mintea și rămâneți conștienți de respirația dvs.
  • Imagine intitulată Exercițiu Yoga Respirație Pasul 2
    2. Inhala. Cu respirația de yoga, luăm oxigenul în plexul solar. Suntem conștienți de respirația noastră și luăm respirații profunde, prin nas.Acest tip de respirație consolidează corpul și mărește alimentarea cu oxigen la creier.Respirația - în împingerea aerului în stomac, simțindu-vă că stomacul se extinde.Oxigenul intră în cea mai mică parte a plămânilor, apoi mijlocul și apoi partea de sus.Pieptul și abdomenul se vor extinde.Respirația încet și profund aduce oxigenul la cea mai mică parte a plămânilor și își exercită diafragma.În timpul unei inhalare, diafragma dvs. se va deplasa în jos.
  • Imagine intitulată Exercițiu Yoga Respirație Pasul 3
    3. Expirați.Urmați respirația din corpul vostru, goliți mai întâi stomacul, plămânii inferiori, urmată de plămâni superioare.Permiteți umerii să se relaxeze complet. În timpul unei expirări, diafragma se mișcă, comprimând plămânii și împingând aerul afară.
  • Imagine intitulată Exercițiu Yoga Respirație Pasul 4
    4. Ia o respirație de yoga. Acest lucru se face cu următorul ritm: 7 (secunde sau bătăi de inimă) inhalare -1 retenție - 7 Exhaling - 1 retenție
  • Imagine intitulată Exercițiu Yoga Respirație Pasul 5
    5. Repetați acest exercițiu de respirație ori de câte ori doriți.Respirația yogică ne învață să respiri prin nas, să ne prelungească expirarea noastră, mărind sănătatea noastră fizică și psihică.Practică și aceasta va deveni respirația dvs. normală, necesitând nici un efort special.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Plasați o mână pe piept și cealaltă pe abdomen.În timp ce respirați, veți simți un val de aer care călătorește prin corpul tău ridicându-ți pieptul și abdomenul tău.
  • Dacă stați cu picioarele încrucișate, păstrați-vă umerii relaxați.Dacă sunteți un începător, stați pe o pernă, vă va ridica șoldurile și vă va face mai ușor să păstrați spatele erect.
  • În timp ce stați, faceți un efort să vă aliniați capul, gâtul și coloana vertebrală, astfel încât coloana vertebrală să fie perfect dreaptă.Capul este ușor înclinat înainte, iar șoldurile vor fi împinse ușor înainte.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar