Cum să mănânci mai multe alimente

Unii oameni mănâncă să trăiască, iar unii oameni trăiesc să mănânce. Indiferent dacă doriți să mâncați mai mult pentru bucurie, competiție sau pentru a construi mușchi, trebuie să învățați să o faceți în siguranță pentru a menține sănătatea bună. Construirea capacității stomacului dvs. este ca și cum ați lucra la orice mușchi și necesită o anumită planificare și inteligență pentru a face acest lucru.

Pași

Metoda 1 din 3:
Mănâncă mai mult într-o singură ședință
  1. Imagine intitulată mănâncă mai mult FOOD PASUL 1
1. Mâncați întotdeauna micul dejun. Este o concepție greșită comună pe care trebuie să o păstrați stomacul gol dacă doriți să mâncați mai mult și, de fapt, acest lucru nu poate fi mai departe de adevăr. Pornirea zilei cu fructe, boabe întregi sau proteine ​​slabe este o modalitate excelentă de a-ți lovi metabolismul în viteză, adică să fiți foame mai târziu în acea zi, adică veți fi gata să mâncați mai târziu în timpul zilei.
  • Un studiu recent a constatat că obezul morbid este mai probabil să renunțe la mese la începutul zilei. Nu te mai înfometa.
  • Imagine intitulată mănâncă mai multă mâncare 2
    2. Mănâncă în picioare în sus. Consuritorii competitivi mănâncă în picioare pentru un motiv. Când mâncați așezat, presiunea este pusă pe stomac de alte organe și nu se va extinde la fel de mult ca atunci când stați. De asemenea, este incomod. Stomacul poate ține un pic de mâncare atunci când vă întindeți trunchiul la cel mai lung, ceea ce se întâmplă în poziția în picioare.
  • Imagine intitulată mănâncă mai mult Food Pasul 3
    3. Purtați haine confortabile, potrivite. Acei brelocari pe care ieșiți în vacanță? Mișcare inteligentă. Purtarea hainelor confortabile este o parte esențială a mâncării mai mult și a rămas confortabilă în timp ce o faceți. Stomacul dvs. se extinde, de fapt, să se extindă pe măsură ce mâncați și cămăși și pantaloni strânși își restricționează capacitatea de a face unele confortabil. Dacă doriți să mâncați mai mult, purtați hainele care le vor permite.
  • Imagine intitulată mănâncă mai mult Food Pasul 4
    4. Mănâncă alimente care conțin glutamatul monosodic (MSG). Glutamatul monosodic este un compus natural care se adaugă artificial la multe alimente pentru a le da aromă. Un efect secundar al MSG este acela că stimulează răspunsul la insulină, scăderea efectivă a nivelului de zahăr din sânge și făcând ca corpul să creadă că trebuie să mănânce mai mult pentru a aduce aceste niveluri înapoi.
  • MSG se găsește în o mulțime de alimente ambalate și pregătite, cum ar fi fidea ramen, chipsuri de cartofi și tortilla, legume conservate și supe și carne prelucrată.
  • MSG este un ingredient controversat, adesea deranjat pentru conexiunea la obezitate și legată de unii oameni la efectele asupra sănătății ca diverse ca dureri în piept și amorțeală facială. În timp ce studiile raportează că nu există o legătură reală între aditiv și aceste simptome, este încă o substanță controversată.
  • Imagine intitulată mănâncă mai mult Food Pasul 5
    5. Beți o cantitate moderată de alcool sau sodă cu mese. În afară de faptul că sucurile de sodiu și băuturile alcoolice completează mesele destul de bine, zaharurile din suc și băuturi de tot felul provoacă spikes de insulină care vă înșelați corpul în gândirea că doriți să mâncați mai multe alimente.
  • Sodii comerciale conțin o mulțime de zahăr rafinat, iar organismul trebuie să producă mai multă insulină pentru a procesa zaharuri albe rafinate, rezultând un răspuns similar cu insulină la cea a MSG. Corpul tău va crede că trebuie să mănânci mai multe alimente. Dieta Soda, care conține aspartam, are ca rezultat un efect similar.
  • În afară de efectele de scădere a inhibiției alcoolului, care vă poate determina să mâncați alimente bogate în calorii, puteți evita în mod normal, zaharurile din alcool pot avea un efect similar, scăderea nivelului serotoninei și creșterea răspunsului la insulină, provocând foamea dvs.
  • Băuturile carbogazoase se umple, ceea ce înseamnă că, dacă beți o mulțime de bere sau sifon cu o masă, veți obține mai mult mai repede, lăsând mai puțin loc pentru alimente. Scopul pentru aproximativ o jumătate de sodă, pentru a obține același vârf de insulină, fără efectul de umplere.
  • Imagine intitulată mănâncă mai mult Pasul de alimente 6
    6. Evitați muștarul. Dacă încercați să mâncați o mulțime de alimente, este important să evitați consumarea anumitor condimente, a căror conținut poate irita stomacul și esofagul, ceea ce face mai dificil de mâncat o cantitate mai mare de alimente. Mustarul este fabricat din semințe de muștar la sol, un membru puternic al familiei Brassica și oțet, ambele care vă vor încetini foamea și metabolismul.
  • Este, de asemenea, bun pentru a evita orice altă condimente pe bază de oțet, pictate, cum ar fi sosul de grătar, sos fierbinte, sriracha și alte scufundări piperice sau toppings.
  • Metoda 2 din 3:
    Mănâncă să se înmulțească
    1. Imagine intitulată mănâncă mai mult Pasul 7
    1. Calculați mai întâi indicele de masă corporală (IMC). Dacă încercați să vă înmulțiți pentru că sunteți prea slabi, sau încercați să obțineți mușchi, este important să vă asigurați că corpul dvs. este pregătit pentru obținerea de greutate în cel mai sănătos posibil. Doar pentru că tu "arata slab" Nu înseamnă că aveți un IMC care este optim pentru creșterea în greutate și ați putea să vă faceți o dezamăgire nesănătoasă, încercând să câștigați înainte de a intra în formă. În timp ce este mai bine să vizitați mai întâi un nutriționist, puteți măsura pe IMM-ul dvs. cu următorul calcul ::
    • Greutatea dvs. în kg (sau greutatea în kilograme împărțită cu aproximativ 2.2), împărțită de
    • Înălțimea dvs. în metri pătrați
    • Dacă IMC dvs. este între 18 ani.5 și 24.9, sunteți la o greutate corporală scăzută, ceea ce înseamnă că puteți câștiga în siguranță în greutate, cu nutriția și îndrumarea corespunzătoare.
  • Imaginea intitulată mănâncă mai mult Pasul alimentar 8
    2. Calculați aportul caloric necesar pentru construirea mușchiului. Mușchiul poate fi construit numai atunci când creați un excedent de calorii, apoi lucrați în moduri direcționate pentru a promova creșterea musculară a corpului dumneavoastră. Diferența dintre obținerea mușchilor și câștigarea grăsimilor necesită să calculați câte calorii trebuie să mâncați pentru a câștiga mușchiul eficient și asigurați-vă că mâncați tipurile potrivite de alimente. Pentru a calcula cantitatea de calorii de care aveți nevoie:
  • Înmulțiți-vă greutatea corporală în kilograme cu 20. Aceasta este cantitatea de calorii pe care trebuie să le mâncați în zilele în care lucrați, pentru a câștiga mușchi.
  • Imagine intitulată mănâncă mai mult Pasul alimentar 9
    3. Calculați nevoile dvs. de proteine. Dacă doriți să construiți mușchi și câștigați greutate, este absolut esențial să luați suficientă proteină pentru a promova creșterea musculară. Fără cantitatea corespunzătoare de proteine, vă puteți deteriora mușchii prin supra-exercitarea lor. Pentru a afla cât de multă proteină slabă de care aveți nevoie, înmulțiți-vă greutatea corporală în kilograme cu aproximativ 1.5 Pentru a afla numărul de grame de proteine, va trebui să consumați într-o zi.
  • Faceți prieteni cu untul de pui și de arahide. Lean în grăsimi, dar bogate în proteine, acestea sunt ușor de mancat și modalități disponibile pe scară largă de a vă asigura că obțineți suficientă proteină în dieta dvs.
  • Imagine intitulată mănâncă mai mult Pasul 10
    4
    Beți proteine ​​din zerul dintre mese. O modalitate extrem de comună de umplutură și de a câștiga masa musculară după antrenamente este de a utiliza un supliment proteic pentru a stimula creșterea musculară. Pulberile de proteine ​​din zer sunt disponibile pe scară largă, care vă permit să amestecați smoothies pentru a obține substanțe nutritive, vitamine și proteine ​​adăugate într-o singură combinație ușor de băut.
  • Shake-urile de proteine ​​sunt notoriu nu sunt foarte gustoase, deci este util să se încorporeze pulberea de zer în smooturi, inclusiv iaurt, banane, căpșuni, și alte fructe gustoase, deci nu doar să înlăturați ce sume la pastă de tapet proteine. Dacă are un gust mai bun, va fi mult mai probabil să o utilizați.
  • Imagine intitulată mănâncă mai mult Pasul alimentar 11
    5. Mâncați carbohidrați cu digerații low-glicemici. Ar trebui să mănânci de două ori greutatea (lbs.) în carbohidrați (grame) în zilele în care lucrați și acei carbohidrați ar trebui să fie formați în principal din carbohidrați cu glicemie redusă. Asta înseamnă boabe întregi, cum ar fi ovăzul laminat și fructele proaspete și cartofi dulci. Evitați făina rafinată de grâu.
  • Imagine intitulată mănâncă mai mult Food Pasul 12
    6. Stimulează producția de testosteron consumând grăsime. Sportivii care construiesc mușchiul mănâncă în mod obișnuit grăsimi mai monosaturate și saturate, ceea ce sporesc nivelurile de testosteron, la rândul lor, ajutând creșterea musculară. De obicei, trebuie să mănânci aproximativ jumătate din greutatea corporală (kilograme) în grăsimi bune în timpul zilei de lucru.
  • Una dintre cele mai bune modalități de a face acest lucru este de băut lapte. Este ușor să luați în jos, chiar dacă nu vă simțiți foame și o modalitate excelentă de a obține mai multă grăsime în dieta dvs. Beți un pahar de lapte de trei ori pe zi când lucrați.
  • Imagine intitulată mănâncă mai mult Food Pasul 13
    7
    Dezvoltați-vă regimul de ridicare sau de instruire. Tot acest aport de calorii se vor traduce doar în grăsimi, dacă nu vă ridicați și antrenament viguros împreună cu excedentul dvs. de calorii. Asigurați-vă că dezvoltați o rutină sănătoasă de lucru adaptată intereselor și obiectivelor pentru câștigul muscular.
  • În mod obișnuit, în zilele în care veți lucra, veți adăuga o masă hefty pre și post-antrenament la regimul obișnuit cu trei mese pe zi. Pentru a mânca numărul corespunzător de calorii în zilele noastre, pur și simplu săriți aceste mese.
  • Imaginea intitulată mănâncă mai mult Pasul 14
    8. Ia un supliment de fibre. Dacă veți crește cantitatea de proteine ​​slabe și carbohidrați pe care le mâncați într-o zi, este, de asemenea, foarte important să luați un supliment de fibră pentru a vă menține în mod regulat tractul gastro-intestinal. Obținerea greutății eficiente poate fi oarecum incomodă fără unul.
  • Metoda 3 din 3:
    Mâncarea competitiv
    1. Imagine intitulată mănâncă mai mult Food Pasul 15
    1. Construiți încet capacitatea stomacului. Oricine a fost vreodată inspirat la coborâre cât mai multor franci posibil de către concurența de câine cald a lui Nathan a venit împotriva unei realități rapide și dure: nu puteți mânca pe mulți câini fierbinți fără pregătire. Stomacul este un mușchi ca oricare altul. Are nevoie de instruire și de recuperare, altfel riscă rănirea. Dacă doriți să vă măriți capacitatea stomacului, luați-o încet.
    • Conform unor studii, stomacul mediu uman deține aproximativ 1.5 litri înainte de a deveni greață, dar poate deține între 3-5 litri dacă sunt instruiți corespunzător.
    • Este posibil să vă rupeți stomacul dacă mâncați prea repede, dar este extrem de neobișnuit și rar. Veți vărsa, de obicei, înainte de a risca o lacrimă de stomac sau alte probleme fizice.
  • Imagine intitulată mănâncă mai mult Pasul 16
    2. Tren cu apă. Cel mai sănătos mod de formare și extindere a capacității stomacului nu este cu alimente, ci cu apă. Consuritorii competitivi sunt capabili să bea la fel de mult ca un galon de apă la un moment dat, în mai puțin de 20 de minute. Acest lucru mărește capacitatea stomacului și are un impact relativ puțin asupra sănătății, în comparație cu consumul de o mulțime de alimente simultan.
  • Începeți încet, creșterea numărului de pahare de apă pe care o beți într-o zi incremental, apoi măriți viteza la care consumați apa pe care o beți. De obicei, este recomandat să beți cât mai mult de opt pahare de apă într-o zi pentru a începe, deci începeți acolo și pentru a vă construi treptat capacitatea.
  • Imagine intitulată mănâncă mai mult Food Pasul 17
    3. Umezi alimentele tale. Apa servește un scop în timpul competițiilor de alimentație, precum și în timpul antrenamentului. În timp ce dunking un câine fierbinte bun în apă ar putea părea că apetisarea, ea ajută la descompunerea mâncării înainte de ao pune în gură, făcându-l mult mai ușor să înghițiți și să începeți să digerați. Cu cât rețineți mai repede, cu atât mai mult veți putea mânca, iar apa ajută la acest proces.
  • Nu beți prea multă apă în timp ce mâncați. În timp ce este în regulă să folosiți o apă pentru a ajuta la lubrifierea alimentelor, nu-l scoateți pentru a vă stinge setea, sau veți obține o proprietate imobiliară valoroasă în stomac.
  • Imagine intitulată mănâncă mai mult Food Pasul 18
    4. Tren cu legume crucifere. Două sau trei ori pe săptămână, Eater Configurat Yasir Salem Steamuri de numai opt kilograme de broccoli și conopidă pentru o masă de antrenament. Aceste legume sunt bland, bogate în vitamine și se vor deplasa prin tractul dvs. digestiv rapid, făcându-i ideale pentru a vă întinde ușor stomacul, combinate cu o cantitate mare de apă.
  • Pentru un bonus adăugat, adăugați o cantitate mare de Sauerkraut. Varza fermentată are proprietăți probiotice care vă vor ajuta să vă mențineți flora intestinală, făcându-l un aliment ideal pentru consumabilitatea competitivă.
  • Imaginea intitulată mănâncă mai multă alimente Pasul 19
    5. Mestecați guma pentru a vă întări mușchii maxilarului. Eaters competitivii vor mesteca în mod regulat până la șase bucăți de gumă, pentru a întări mușchii maxilarului și pentru a se asigura că instrumentul lor de alimentație este în stare bună de funcționare. La fel de important ca stomacul tău este la abilitatea ta de a mânca mai multe alimente, nu va face nici un bun dacă nu poți mesteca acel mâncare rapid și eficient.
  • Verifică Acest articol Pentru exercițiile de întărire a gâtului și maxilarului puteți încorpora în rutina dvs.
  • Imagine intitulată Mananca mai multă alimentație Pasul 20
    6. Faceți o mulțime de exerciții cardiovasculare. Observați vreodată cât de competitivi sunt în general slabi și meniți? Asta pentru că sunt în formă. Contrar celor așteptați, abilitatea de a mânca mult vine de la mult mai mult decât un apetit mare. Formarea dificilă și cardio bun sunt o parte esențială a capacității de a mânca rapid și competitiv.
  • Citit Acest articol Pentru sfaturi bune despre sănătatea cardiovasculară.
  • Bine respirația este necesară și pentru consumabilitatea competitivă, de asemenea. Exercițiile de respirație pentru a vă asigura că puteți respira eficient în timp ce vă înghesuiți mâncarea.
  • Imagine intitulată mănâncă mai mult Food Pasul 21
    7. Specializare. Nu toți consumtorii competitivi sunt deopotrivă. Campionii de câine cald trebuie să se antreneze în moduri complet diferite, pentru cantități complet diferite, decât un campion de bacon, un campion de mâncare chili sau un campion de mâncare. Cunoașterea specificului alimentelor dvs. de alegere vă va permite să vă pregătiți mai precis.
  • Majoritatea mănâncă este organizarea națională americană care guvernează consumul competitiv. Check out site-ul lor pentru a afla mai multe despre aderarea și concurența.
  • Este foarte important să se întâlnească cu un specialist în domeniul sănătății, dietetician sau biofeedback pentru a veni cu un regim de sănătate și formare pentru mâncarea pe care sperați să o consumați pentru a vă menține corpul să lucreze pentru dvs., în loc de voi împotriva dvs.
  • Ajutați la creșterea consumului de alimente

    Sfaturi pentru a face față apetitului sărac

    Suport WikiHow și Deblocați toate probele.

    Trucuri mentale să mănânce mai multe alimente

    Suport WikiHow și Deblocați toate probele.

    Alimente bogate în nutrienți

    Suport WikiHow și Deblocați toate probele.

    sfaturi

    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar