Cum să vă simțiți mai puțin foame

Tocmai ai mâncat micul dejun, prânzul sau cina, dar încă mai simți foame? Stați în clasă sau la locul de muncă, încercând să evitați să vă gândiți la foamea dvs? Există modalități de a face corpul să se simtă mai puțin foame, astfel încât să vă puteți concentra pe sarcinile și sarcinile la îndemână.

Pași

Metoda 1 din 3:
Suprimarea apetitului
  1. Imaginea intitulată se simt mai puțin foame pasul 1
1. Au câteva pahare de apă. Apa poate trece printr-un sistem digestiv foarte repede, dar poate ajuta în continuare scăderea apetitului. Sipura apa si stai hidratat pe tot parcursul zilei pentru a pastra stomacul sa se simt goi si nivelurile de foame.
  • De asemenea, puteți încerca să beți apă caldă cu piper de lămâie și cayenne. Pepperul Cayenne vă poate ajuta să vă suprimați apetitul și să vă ajutați stomacul să se stabilească și să se simtă plină.
  • Ca o alternativă la apă, aveți niște ceai de ghimbir fierbinte. Ginger este un instrument digestiv dovedit și vă poate ajuta să vă așezați stomacul dacă suferiți de dureri de foame. SIP SIP WOW Ginger Ceai sau mestecați pe ghimbir cristalizat.
  • Imaginea intitulată se simt mai puțin foame Pasul 2
    2. Mănâncă o bucată mică de ciocolată neagră. O ciocolată mică întunecată vă poate ajuta să vă reduceți poftele de mâncare, deoarece gustul amar al ciocolatei semnalează corpul dvs. pentru a vă reduce apetitul. Savurați una la două bucăți de ciocolată neagră cu cel puțin 70% cacao.
  • Imaginea intitulată se simt mai puțin foame pasul 3
    3. Încercați o gustare mică, cum ar fi migdalele sau un avocado. Mananca o mână de migdale crude va alimenta corpul cu antioxidanți, vitamina E și magneziu. Migdalele au demonstrat, de asemenea, că sporesc sentimentele de plinătate și de ajutor în ceea ce privește gestionarea greutății.
  • Avocado-urile sunt pline de grăsimi sănătoase mononesaturate, care durează mult timp pentru ca corpul dvs. să digerați și vă pot ajuta să vă suprimați apetitul. Ele sunt, de asemenea, o sursă excelentă de fibre solubile, care formează un gel gros, în timp ce călătorește prin intestinul tău, încetinind digestia ta. Slice un avocado și stropiți niște miere pe el, dacă le placi dulci, sau presărați sare și piper, precum și o strângere de var pentru o gustare savuroasă.
  • Metoda 2 din 3:
    Ajustarea rutinei zilnice
    1. Imaginea intitulată se simt mai puțin foame Pasul 4
    1. Au un mic dejun înalt în fibre și proteine. Consumul mai multor fibre, mai ales dimineata, va adauga vrac dieta si va face sa te simti plin pentru mai mult timp. Fibrele rămân în stomac mai mult decât alte alimente, deci veți avea un sentiment de a fi plin și mai puțin foame în timpul zilei. Proteina vă poate ajuta, de asemenea, să vă simțiți mulțumiți și suprimă hormonul Ghrelin, care semnalează creierul dvs. Este timpul să mâncați. Încercați fulgi de ovăz cu unt de arahide sau prăjituri de grâu și un ou.
    • Poti de asemenea Adăugați in de in la cerealele dvs. de mic dejun, iaurtul dvs. sau Smoothia de dimineață. Seedurile de foc sunt ridicate în fibre și acizi grași omega-3 și pot fi măcinate într-un șlefuitor de cafea sau un procesor de alimente, apoi adăugați la alimente.
    • Acizii grași Omega-3 pot, de asemenea, să vă suprimă apetitul prin declanșarea producției de leptină, ceea ce poate duce la sentimente de sațietate.
    • Încercați să mâncați micul dejun în termen de 1-2 ore de la trezirea.
  • Imaginea intitulată se simt mai puțin foame Pasul 5
    2
    Ia opt ore de somn pe noapte. A fi lipsit de somn poate duce la snacking anxios și supraalimentat. Un somn bun de noapte poate reduce nivelul de cortizol, hormonul care se ridică atunci când sunteți anxios sau stresat. Evitați calitatea de a mânca prin comiterea la opt ore de somn pe noapte.
  • Imaginea intitulată se simt mai puțin foame Pasul 6
    3. Reduceți consumul de alcool. Majoritatea alcoolului vă poate face foame și duceți la supraalimentare. Dacă sunteți de vârstă, bucurați-vă de un pahar de vin sau bere la sfârșitul mesei dvs., în loc de înainte sau în timpul mesei. În acest fel veți bea într-un stomac complet și veți fi mai puțin probabil să vă fie foame mai târziu sau să vă apropiați de a gusta noaptea târziu.
  • Imaginea intitulată deveni un operator de sex de telefon Pasul 5
    4. Programați mesele. Uită-te la activitățile dvs. zilnice și încercați să vă programați mesele în același timp în fiecare zi, cu aproximativ trei până la patru ore între ele. Mâncarea în același timp în fiecare zi poate ajuta la prevenirea leagănilor în hormoni care controlează apetitul.
  • Încercați să păstrați gustări sănătoase, porționate în pungă sau rucsac în cazul în care masa dvs. este întârziată și aveți nevoie de o gustare.
  • Metoda 3 din 3:
    Activități
    1. Imaginea intitulată se simt mai puțin foame Pasul 7
    1. Concentrați-vă pe un hobby. Un studiu a constatat că o activitate staționară, cum ar fi tricotarea sau croșetarea, vă poate ajuta să opriți obseda de mâncare. Concentrați-vă pe un simplu hobby vă place să faceți, cum ar fi grădinărit, coasere sau chiar pictura. Folosind un hobby ca o distragere poate duce la îmbunătățirea abilităților sau abilităților dvs. și la o schimbare de focalizare.
    • Acest lucru poate fi deosebit de util dacă aveți tendința de a mânca când vă simțiți stresați sau tristă.
  • Imaginea intitulată se simt mai puțin foame Pasul 8
    2. Socializați cu prietenii. Nu vă păstrați durerile de foame pentru tine. În schimb, apelați un prieten și mergeți la o plimbare împreună sau mergeți la un film. Concentrați-vă pe petrecerea timpului cu prietenii sau familia, în loc de foamea dvs.
  • Programați o rutină întâlnită cu un prieten în timpul unei diete, astfel încât să aveți o distragere garantată pentru o anumită zi și timp. Acest lucru vă poate ajuta să vă motivați să treceți prin ziua fără a vă ajuta să vă foame și să vă dați ceva care să se concentreze în loc de stomacul vostru.
  • Imaginea intitulată se simt mai puțin foame Pasul 9
    3. Exercițiul de lumină. Faceți o plimbare în jurul zonei dvs. sau mergeți pentru a alerga sau jogging pentru a vă ajuta să vă relaxați și să vă concentrați. Potrivit cercetătorilor de la Centrul Medical Deaconess Beth Israel, exercițiul vă întărește puterile funcției executive, inclusiv capacitatea dvs. de a gândi înainte și de a vă controla inhibițiile. Acest lucru va face apoi mai ușor să nu mai gândești la durerile tale de foame.
  • Încercați să luați o clasă de yoga. Yoga vă poate ajuta să vă ocupați de ispitări și să fiți mai atenți.
  • Imaginea intitulată se simt mai puțin foame Pasul 10
    4. Scrieți în jurnalul dvs. Concentrați-vă gândurile pe evenimentele din zi sau pe o listă de obiective continue pe care le păstrați în jurnalul dvs. Ați putea dori, de asemenea, să înregistrați obiceiurile alimentare și timpul de zi când vă simțiți foame, precum și cum vă simțiți emoțional în timpul acestor vremuri. Scrierea obiceiurilor alimentare vă va ajuta să distingeți când vă simțiți foame fizic și când vă simțiți foame emoțional.
  • Foamea fizică are, de obicei, simptome ca un stomac sau ușor de luminat. Foamea emoțională este atunci când doriți să mâncați, dar nu vă simțiți foame fizic. Scrierea emoțiilor către alimente vă va ajuta să vă identificați declanșatoarele și să le împiedicați să se întâmple.
  • De exemplu, vă puteți găsi că vă îmbătrâniți în după-amiaza, când începeți să vă plictisiți de munca dvs. și căutați o gustare. Este posibil să doriți să vă schimbați rutina, cum ar fi exercitarea sau mergeți la o plimbare după-amiaza, pentru a preveni consumul emoțional.
  • Imaginea intitulată se simt mai puțin foame Pasul 11
    5. Rezolvați o problemă sau completați o corvoadă. Fiți proactivi cu timpul dvs. și completați un element pe lista dvs. de a face. Sau priviți peste orice treburi pe care le puteți face acasă și le faceți. Mai degrabă decât să ajungă la mâncare, ajungeți la mătură, duster sau burete și faceți feluri de mâncare sau curățați-vă baie.
  • sfaturi

    Mâncarea meselor sănătoase, echilibrate vă vor ajuta să vă mențineți nivelurile de zahăr din sânge echilibrate, astfel încât să fiți mai puțin probabil să doriți zahăr.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar