Cum să mănânci când ești foame, dar nu te simți ca să mănânci

Toți am avut sentimentul înainte - sunteți cu siguranță foame, dar nu simți că mâncați de fapt. Cauzele pentru ceva de genul asta sunt multe - pentru unii, poate fi o boală. Pentru alții, ar putea fi probleme sau depresie circumstanțială. În orice caz, dacă v-ați găsit că vă simțiți așa, există o mulțime de lucruri, atât mentale, cât și fizice, puteți face pentru a vă aduce apetitul pentru a vă prinde cu restul.

Pași

Metoda 1 din 2:
Lucrați fizic
  1. Imaginea intitulată mănâncă când tu
1. Așteptați puțin timp. Fără apetitul, în timp ce foame tehnic este de obicei un lucru temporar. Indiferent de motivele pentru care s-ar putea să vă simțiți în acest fel, ar trebui să vină un timp în care apetitul tău ajunge în cele din urmă cu restul corpului tău. Dacă nu aveți nevoie să mâncați corect această clipă, sunteți mai bine să vă țineți pe el până când vă aflați într-un astfel de punct în care vă puteți bucura de masa în serios.
  • Imaginea intitulată mănâncă când tu
    2. Trage un pui de somn. Este foarte posibil ca corpul tău să fie prea obosit pentru a trimite semnale adecvate de foame pentru creierul tău. Dacă vă simțiți somnoros deloc, este o idee bună să obțineți un pui de somn rapid pentru a vă ajuta să vă completați energia. Chiar și un pui de putere la fel de scurt ca o jumătate de oră ar trebui să facă bine pentru a obține apetitul tău să meargă din nou.
  • Imaginea intitulată mănâncă când tu
    3. Faceți un exercițiu moderat. Nimic nu soarele apetitul ca o plimbare sau o jogging decentă. Mergând pentru un exercițiu moderat vă va ajuta să vă stimulați corpul și să vă reamintim ceea ce aveți nevoie de energia din alimente.
  • Acordat, dacă nu aveți apetite, se poate simți că nu vă simțiți bine în alte zone. Exercitarea este recomandată în multe cazuri, dar dacă vă simțiți rău, poate fi cel mai bine doar pentru a avea un pui de somn.
  • Imaginea intitulată mănâncă când tu
    4. Bea multa apa. Probabil cel mai bun lucru posibil pe care îl puteți face pentru a vă stimula foamea este să beți apă. Acest lucru vă va umple stomacul pentru o perioadă scurtă de timp și vă va stimula, sperăm să veniți mai mult.
  • Imaginea intitulată mănâncă când tu
    5. Optați pentru o masă ușoară. Dacă ați făcut ceea ce puteți și vă simțiți încă dubios pentru a mânca ceva, cel mai bun sfat posibil este să începeți mici și să mâncați lent. Chiar dacă doar servește o fracțiune din masa ta la un moment dat, porțiunile gestionabile se vor dovedi mult mai puțin descurajante decât o masă completă.
  • Asigurați-vă că sunteți la fel de relaxați cât mai relaxat - dacă vă simțiți tensionați și într-adevăr nu doriți să mâncați, reflexul dvs. gag ar putea să lucreze în timp ce încercați să mâncați.
  • Metoda 2 din 2:
    Depășirea obstacolelor psihologice
    1. Imaginea intitulată mănâncă când tu
    1. Aflați motivele pentru care nu doriți să mâncați. În timp ce are puțin de-a face cu actul de a mânca per se, va ajuta progresul dvs. de mâncare dacă recunoașteți și înțelegeți motivele specifice pentru care vă simțiți așa. Senzație de albastru poate fi cauzată de o încărcătură de lucruri. De asemenea, pot exista factori biologici la locul de muncă care se joacă în depresie. Simplul act de contextualizare a acestor sentimente și de a lucra activ prin ele va face ca actul de mâncare să pară mai ușor.
    • Este la fel de important ca un pas psihologic să-și amintească beneficiile practice (și necesare) pentru consumul de alimente. Dacă vedeți că mâncați ca o necesitate absolută, vă puteți simți mai înclinată spre a mânca.
  • Imaginea intitulată mănâncă când tu
    2. Încercați să mâncați în fața televizorului. Vizionarea TV în timp ce mâncarea este adesea văzută ca un lucru rău și o cauză pentru motivul pentru care oamenii se sustineau. De fapt, puteți găsi un beneficiu pentru a viziona televiziunea, deoarece veți putea mânca alimente fără să vă atragă atenția.
  • Imaginea intitulată mănâncă când tu
    3. Savurați fiecare bucată de mâncare pe care o aveți. Dacă aveți un timp greu să mâncați foarte mult, puteți începe întotdeauna foarte mici. În loc să-l vadă ca o corvoadă, încercați să vedeți mâncarea hranei ca o experiență senzorială. Găsiți mâncare pe care o iubiți să mâncați și să o abordați pur cu intenția de a judeca și de a aprecia gustul și senzația acestuia.
  • sfaturi

    Odată ce alimentele lovește stomacul, oamenii au tendința să se simtă foarte foame. Odată ce ați ajuns prin primele câteva linguri, este posibil să nu simțiți că este o luptă!
  • Auto-talk-ul ajută și. Gândirea la alimente ca combustibil. Spune-ți că vei mânca indiferent de ce. Fii ferm.
  • Avertizări

    Nu mănâncă în timp ce foame este un semn de depresie. Dacă credeți că acest lucru ar putea fi cazul pentru dvs., vă recomandăm să discutați cu un prieten de încredere sau un profesionist medical pentru a vă oferi ajutorul pe care îl meritați.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar