Cum să mănânci repede

Mâncarea rapidă a fost găsită a fi extrem de rea pentru sănătatea ta. Cu toate acestea, este posibil să doriți să învățați să mâncați rapid pentru a vă ajuta să vă antrenați pentru un concurs de mâncare sau doar să puteți termina rapid o masă pentru a merge. În timp ce oricine poate învăța tehnici pentru a le ajuta să mănânce rapid, este important să ne amintim că numai atunci când este absolut necesar.

Pași

Metoda 1 din 2:
Bucurați-vă de mese eficiente
  1. Imagine intitulată mănâncă pasul rapid 1
1. Faceți-vă propria masă. Dacă sunteți departe de casă, mâncarea la un restaurant fast-food pare adesea ca o modalitate rapidă și ușoară de a avea o masă când sunteți ocupat. Cu toate acestea, este nevoie de mult timp pentru a decide asupra unui restaurant, așteptați în linie la comandă, apoi așteptați ca alimentele dvs. să fie gătite. Dacă v-ați pregătit o masă înainte de timp, vă puteți salva mult timp.
  • Imaginea intitulată mănâncă rapid pasul 2
    2. Fă-ți pregătirea în prealabil. Dacă veți mânca o portocală, coaja și separați felii în avans și aduceți-le într-un container. Când ajungeți acasă de la magazin, spălați-vă și tăiați niște legume cum ar fi morcovi sau țelină, astfel încât să le pregătiți să meargă. Pregătiți-vă alimentele înainte de timp vă poate salva minute valoroase atunci când nu aveți prea mult timp să mâncați.
  • Dacă găsiți că sunteți întotdeauna scurt la timp în dimineața, pregătiți-vă micul dejun cu o noapte înainte. De asemenea, ați putea beneficia de a vă pregăti mâncarea la domiciliu dacă vă luptați să găsiți suficient timp pentru a mânca la locul de muncă.
  • Imaginea intitulată mănâncă pasul rapid 3
    3. Au o gustare mică înainte de masă. Este nevoie de aproximativ 20 de minute pentru ca nervul vostru să nu mai spună creierul dvs. Nu mai este foame. Dacă mâncați mâncarea prea repede, creierul dvs. va crede că este înfometat. Mananca ceva mic 30 de minute sau cam asa ceva inainte ca masa ta poate ajuta la oprirea acestor semnale. În acest fel, puteți mânca o masă mai mică, care vă va duce mai puțin timp și vă veți simți încă fericit și plin când ați terminat.
  • Imagine intitulată mănâncă pasul rapid 4
    4. Mâncați porțiuni sănătoase de alimente. Mâncarea rapidă duce adesea la mâncarea prea mult. Puteți evita acest lucru prin aducerea sau comandarea unei cantități rezonabile de alimente. Dacă nu există prea mult în fața dvs., atunci puteți avea în continuare un prânz relativ sănătos, chiar dacă mâncați prea repede.
  • Căutați porțiuni pre-ambalate, single-servire de alimente cum ar fi iaurtul grecesc, biscuiții și brânza șirului. Aceste elemente sunt ușor transportate și vă pot ajuta să vă moderați porțiunile.
  • Imaginea intitulată mănâncă pasul rapid 5
    5. Mânca alimente nutritive. Stai departe de sifon, mâncare junk și dulciuri și mâncați o masă plină de alimente sănătoase, care vă vor da corpului nutrienții că trebuie să treacă prin zi.
  • Ouăle fierte greu pot fi consumate într-un minut sau două și sunt într-adevăr umpluturi și nutritive.
  • Nuci sunt, de asemenea, o gustare rapidă, care vă va păstra sentimentul de burtă mai mult decât o pungă de jetoane.
  • Brânzeturile se umple, de asemenea, sănătoase și pot fi consumate rapid.
  • Fructele precum merele și bananele pot oferi o mică lovitură de zahăr natural și ar putea să vă satisfacă dintele dulci.
  • Imagine intitulată mănâncă rapid pasul 6
    6. Mănâncă niște resturi. Când faceți mâncare, gătiți în cantități mari. În acest fel veți avea niște resturi care pot face o masă rapidă și ușoară atunci când sunteți apăsat pentru timp.
  • Imagine intitulată mănâncă rapid pasul 7
    7. Luați în considerare consumul de proteine ​​se agită ca o înlocuire a mesei. Shake-urile de proteine ​​sunt rapide și ușor de făcut. Ei pot tăia cu adevărat în momentul în care vă duce să mâncați o masă. Este, de asemenea, cea mai ușoară cale de a mânca în mișcare dacă fugiți timpul.
  • Selectați o băutură de proteină care este bogată în proteine, carbohidrați și grăsimi, cu suficiente calorii pentru a vă satisface nevoile.
  • Este posibil să doriți să utilizați un shake pentru a înlocui o parte a unei mese. Suplimentați shake-ul cu o gustare de fructe sau legume pentru a vă asigura că obțineți substanțele nutritive necesare.
  • Imaginea intitulată mănâncă pasul rapid 8
    8. Profitați la maximum de timpul dvs. Nu vă concentrați pe obținerea rapidă a alimentelor. În schimb, obțineți obiceiul de a vă planifica masa înainte, astfel încât să nu pierdeți ce puțin timp trebuie să mâncați. Dacă vă pregătiți mâncarea înainte de timp și faceți alegeri bune de masă, puteți mânca rapid și mâncați bine.
  • Metoda 2 din 2:
    Mâncarea competitiv
    1. Imagine intitulată mănâncă rapid pasul 9
    1. Tren cu apă. Apa este cel mai important instrument de instruire care vă ajută să mâncați mai repede. Încercați să beți o mulțime de apă simultan pentru a crește cantitatea pe care o puteți înghiți imediat. Este mai sigur să începeți să încercați să înghițiți cantități mai mari cu apă, deoarece nu există riscul de a sufoca.
  • Imagine intitulată mănâncă rapid pasul 10
    2. Exercitați maxilarul. Mestecați o mulțime de gumă simultan. În loc să mestecați o bucată de gumă la un moment dat, încercați să mestecați întregul pachet. Acest exercițiu va ajuta la construirea mușchilor de care aveți nevoie pentru a vă mesteca rapid mâncarea. Pentru a mânca repede, va trebui să mestec rapid.
  • Imagine intitulată mănâncă pasul rapid 11
    3. Practicați respirația. Figurați tehnicile de respirație care vor funcționa pentru dvs. Este posibil să aveți nevoie să faceți o respirație la fiecare două mușcături sau trei sau patru. Fiecare e diferit. Cel mai bun mod de a da seama este de a-ți da seama ritmul alimentar. Odată ce știți ce este un ritm bun de respirație pentru dvs., păstrați-vă accentul. Nu lăsați entuziasmul mesei să vă ajungă la dvs. și să vă aruncați de pe ritmul vostru. Atunci va trebui să vă opriți și să vă prindeți respirația.
  • Imagine intitulată mănâncă pasul rapid 12
    4. Studiați un film. Videotape vă mâncați și evaluați performanța dvs. Încercați să vă dați seama unde puteți rade câteva secunde din timpul dvs. De asemenea, puteți verifica anumite concursuri de alimentație profesională pentru a încerca să ridicați mai multe sfaturi de la profesioniștii.
  • Imagine intitulată mănâncă pasul rapid 13
    5. Repede noaptea înainte. Evitați să mâncați solide cât mai mult posibil pentru o zi sau cam așa ceva înainte de masă. Foamea vă poate oferi o mică motivație suplimentară pentru a vă face masa mai repede.
  • S-ar putea să vrei încă ceva mic, ca o bucată de fructe, cu câteva ore înainte de masă. Acest lucru vă va ajuta să vă țineți peste, dar nu vă va completa prematur.
  • Imagine intitulată mănâncă pasul rapid 14
    6. Asigurați-vă că aveți un pahar de apă la îndemână. Apa poate ajuta la curățarea palatului și vă poate ajuta să vă digerați mâncarea. O mică SIP va împiedica, de asemenea, că gâtul tău să devină prea uscat. Cu toate acestea, evitați să beți toată apa, deoarece vă poate umple și deșeu timp prețios. Gândiți-vă doar la el ca un lubrifiant alimentar.
  • Imaginea intitulată mănâncă pasul rapid 15
    7. Mestecați cât mai puțin posibil. Puneți cantități mari de alimente în gură simultan, dar rupeți numai alimentele la fel de mult necesare pentru ao înghiți. Nu vrei să sufli, dar nu vrei să pierzi timpul să mestece alimente în mod inutil. De îndată ce știi că nu se va bloca, înghiți-l în jos, astfel încât să puteți trece la următoarea gură.
  • Dacă mâncați ceva mai mare decât vă puteți potrivi în gură imediat, cum ar fi câinii calzi, hamburgerii sau pizza, aflați cel mai bun mod de a sparge mâncarea cu mâinile pentru a face mai repede să mănânce. De exemplu, puteți să vă rupeți câinii și chiflele fierbinți în jumătate și să le baieți în apă pentru a vă ajuta să desființați pâinea și să vă puteți potrivi cu ambele jumătăți în gură.
  • Imagine intitulată mănâncă rapid pasul 16
    8. Evitați să vorbiți în timp ce mâncați. Acest lucru vă va încetini doar în jos și vă va risipi oxigenul. Concentrați-vă pe respirație între mușcături. Bloca totul altceva.
  • Imaginea intitulată mănâncă pasul rapid 17
    9. Săriți în sus și în jos în timp ce înghițiți. Utilizați forța gravitației pentru a ajuta alimentele să treacă rapid în jos esofagul. Înclinați-vă capul înapoi, astfel încât alimentele să poată călători cu ușurință în gât.
  • Esofagul este de numai 2-3 inci în medie. După o pregătire suficient de lungă pentru a mânca repede, veți putea să vă extindeți ușor esofagul și să mâncați mai mult.
  • Imagine intitulată mănâncă rapid pasul 18
    10. Utilizați ustensile în avantajul dvs. Dacă mâncați ceva cu o lingură, utilizați o lingură mare și umpleți-o complet înainte de ao aduce la gură. Dacă mâncați paste cu o furculiță, răsuciți o cantitate mare pe furcă.
  • Încercați să scoateți mâncarea în. Acest lucru este cel mai ușor cu un castron și puteți folosi literalmente ustensilele dvs. de mâncare pentru a lopata cantități mari de alimente în gura noastră.
  • Imaginea intitulată mănâncă rapid pasul 19
    11. Lucrați fața ta. Dacă sunteți în afara timpului și există încă mâncăruri în fața dvs., strângeți-o pe tot în gură. Puteți mereu mereu la terminarea acestuia după finalizarea evenimentului. Lucrul important este doar pentru a obține cât mai mult posibil, cât mai repede posibil.
  • sfaturi

    Avertizări

    Acest lucru poate cauza stomacul dvs. să rănească dacă nu sunteți obișnuit să mâncați repede.
  • Atenție. Mâncarea prea repede vă poate face să vă suflați.
  • Mâncarea rapidă nu este o tehnică bună de utilizat dacă doriți să pierdeți în greutate. Mâncarea încet va permite corpului dvs. să digerați mai ușor și veți putea evita supraalimentarea pentru că veți putea spune când sunteți plin.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar