Cum să fii o doamnă clară

Fiind "o doamna" este despre a arăta că aveți clasă, maniere și o bună reproducere. Fiind o doamnă clasică nu înseamnă că ar trebui să fii snobby sau să fii blocat, dar că ar trebui să ai demnitate, atenție și moderare în acțiunile dvs. zilnice. Dacă vrei să știi cum să fii o doamnă clară, urmați doar acești pași.

Pași

Partea 1 din 3:
Privind clasic
  1. Imaginea intitulată Fii o doamnă clasică Pasul 1
1
Îmbunătățiți-vă poziția. Având o poziție bună este o parte importantă de a fi clasic. Asigurați-vă că vă păstrați spatele drept, indiferent dacă stați jos sau în picioare, și pentru a evita slăbirea la toate costurile. Slauching este un semn de lenea și maniere proaste, așa că asigurați-vă că vă păstrați coloana vertebrală dreaptă și capul în sus la fel de mult cât puteți. Când stați, nu traversați un picior pe celălalt. În schimb, traversați-le la picioare și nu în spatele scaunului.
  • Încercați să faceți acest lucru când sunteți singur, așa că vă obișnuiți să o faceți în fața altora.
  • Imagine intitulată Fii o doamnă clasică Pasul 2
    2
    Mențineți o bună igienă. Aceasta înseamnă dușuri în fiecare zi și purtând întotdeauna haine curate, fără pete. Dacă faci ceva în care vei fi murdar, schimbați imediat după. Dacă sunteți într-o situație în care veți primi transpirație (e.G. un dans), aduceți o cămașă suplimentară doar în caz.
  • Imaginea intitulată Fii o doamnă clasică Pasul 3
    3. Fi bine îngrijorat. Periați-vă părul de câteva ori pe zi, dacă aveți nevoie, și fiți pregătiți să vă puneți părul din nou dacă biții se încadrează. Nu vă periați părul în mod public, totuși, deoarece ar putea fi văzută ca nedemn de așteptați până când sunteți singuri în baie pentru a face acest lucru.
  • Imagine intitulată Fii o doamnă clasică Pasul 4
    4. Purtați machiajul clasic (opțional). Dacă machiajul este chestia ta, atunci ar trebui să o aplicați în mod corespunzător. Pentru uz de o zi, machiaj natural e cel mai bine. Micul sau nici un machiaj este mai bun decât machiajul smovat.Amintiți-vă că machiajul prea puternic sau slab aplicat are tendința de a arăta ieftin.
  • Imaginea intitulată Fii o doamnă clasică Pasul 5
    5
    Rochie elegant și modest. Cuvântul cheie aici este să se îmbrace cu demnitate. Acest lucru nu trebuie să costă foarte mult. Păstrați hainele în reparații bune. Orice a fost rupt sau dezvăluirea ar putea fi văzută ca fiind nepotrivită, deși acest lucru depinde de eveniment sau de aspectul pe care îl faceți. Este mai important ca hainele să vă potrivească bine, sunt fără riduri, potrivite pentru ocazie și acoperă toate biții esențiali.
  • Acest lucru înseamnă că nu purtați nimic prea scurt (fuste scurte sau pantaloni scurți), prea translucid sau orice altceva care vă expune burta.
  • Dacă într-adevăr doriți să purtați ceva puțin dezvăluit (gât adânc, umeri goi sau o tăietură înaltă pe fuste), dezvăluie doar un singur lucru.De exemplu, o seară de vârf cu un gât scăzut ar trebui să fie însoțită de o fustă lungă / pantaloni și au mâneci adecvate care acoperă umerii.
  • Amintiți-vă că, atunci când aveți îndoieli, este mai bine să fiți puțin suprasolicitați decât un pic mai neîncetat. Dacă aveți îndoieli cu privire la ce să purtați cu o ocazie, este mai bine să arătați un pic mai frumos decât ceilalți oaspeți decât să arătați ca și cum nu ați pus cât mai mult timp în aspectul dvs. ca ceilalți.
  • Partea 2 din 3:
    Acționând clasic
    1. Imagine intitulată Fii o doamnă clasică Pasul 6
    1. Utilizați întotdeauna limbajul rafinat. Nu jurați sau utilizați expresii brute. Profanitatea este una dintre trăsăturile cel mai puțin de damă.
    • Dacă simțiți că conversația dvs. devine foarte plictisitoare fără utilizarea profanității, amintiți-vă că acest lucru este doar temporar. Pe măsură ce înlocuiți în expresii non-profane (din care există o ofertă virtuală nelimitată), veți găsi limbajul dvs. devenind mai specific, mai expresiv și mai interesant.
  • Imaginea intitulată Fii o doamnă clasică Pasul 7
    2. Fi un difuzor articulat. Dacă vrei să sune clasic, atunci trebuie să Vorbeste clar, Evitați mormatul sau vorbirea prea tare și să fiți corect din punct de vedere gramatic. O doamnă clasică vorbește cu încredere și discută destul de clar pentru alții să o înțeleagă. Evitați să spuneți "Um," sau "ca" la fiecare două secunde, pentru că asta vă va face să arătați nerefinit.
  • De exemplu, spuneți "Bună Jade, ți-ai terminat temele pentru știință?" în loc să spui "Sup Fro, ai terminat temele Cuz că nu am făcut-o!", acesta din urmă fiind incorect din punct de vedere gramatic.
  • Citiți în mod regulat pentru a vă îmbunătăți vocabularul și a expresiei.
  • Imaginea intitulată Fii o doamnă clasică Pasul 8
    3. Fi considerabil de alții. Aceasta este cheia de a fi clasic și fără acest lucru, veți fi cu ușurință greșit pentru un snob. Să fie deosebit de atenți la nevoile vârstnicilor și să vă amintiți că nimeni nu este sub notificarea dvs. Mereu fi politicos. Doamnelor clasice nu spun nimic rău sau ofensator pentru alte persoane.
  • Dacă trebuie să vă confruntați cu cineva sau să le puneți în locul lor, vorbiți adevărul așa cum îl vedeți, dar în limbă moderată și fără să recurgeți la strigăte. Este important să găsiți momentul potrivit și locul pentru astfel de confruntări.
  • Dacă doriți să fiți o doamnă clară, atunci ar trebui să tratați chelneri, străini, prieteni ai prietenilor sau vecinii cu același nivel de respect pe care l-ați oferi prietenilor tăi apropiați.
  • Imaginea intitulată Fii o doamnă clasică Pasul 9
    4. Face oamenii confortabili. Doamnelor clasice sunt sociale și în largul altora. Cheia pentru a face acest lucru constă în a face oamenii pe care îi întâlniți simt la ușurință și acceptați. Dacă acest lucru nu este ușor pentru dvs., lucrați la Îmbunătățirea abilităților sociale, și pe Fiind carismatic.
  • Îmbunătățirea dvs de conversaţie abilitățile este o modalitate excelentă de a pune oamenii la ușurință și de a face o impresie ca o doamnă bine-crescătoare și bine informată.
  • Imaginea intitulată Fii o doamnă clasică Pasul 10
    5. Perfect eticheta ta. Un început bun este întotdeauna fi politicos și să vă mulțumesc o dată prea des decât prea puțin. O înțelegere fermă pe etichetă este de asemenea utilă dacă te simți nervos în situații sociale, pentru că vei ști întotdeauna cum ar trebui să acționezi.
  • Aflați eticheta cină, eticheta de partid, eticheta la locul de muncă și eticheta de dating pentru a deveni mai doamnă.
  • Amintiți-vă că este o etichetă foarte slabă pentru a comenta sau a face o agitație despre lipsa de etichetă sau de maniere a altor persoane.Cu excepția cazului în care situația nu o justifică cu adevărat (comportamentul lor poate provoca răni pentru ei sau alții sau este pe drumul cel mult față de comportamentul moral și acceptabil), cu vederea în mod grațios a gafelor și deficiențelor lor.
  • Imaginea intitulată Fii o doamnă clasică Pasul 11
    6. Evitați bârfele despre ceilalți. Bârfele rău intenționate sau vorbind prost de oameni din spatele lor nu este foarte asemănător cu damă. Deși s-ar putea să vă supărați pe cineva sau să vă simțiți nedreptățiți, bârfele despre aceasta către o terță parte nu vă va rezolva problemele. Dacă doriți să fiți o doamnă clară, atunci trebuie să vă opriți și să evitați să spuneți ceva negativ despre alți oameni decât dacă doriți să faceți probleme pentru dvs.
  • Păstrați și postările dvs. Facebook, de asemenea. Lipiți-vă la pozitiv în loc de rang "unii oameni" care te-au făcut greșit.
  • Imaginea intitulată Fii o doamnă clasică Pasul 12
    7. Se ridică pentru tine cu demnitate. Fiind clasic și politicos nu înseamnă în nici un fel să fie un pasaj sau o părere care nu sunt proprii. Dacă considerați că opiniile dvs. pot fi prea forțate sau pot fi dureroase pentru cei prezenți, nu minți, ci schimbați subiectul la altceva.Dacă cineva cere o întrebare impertinenta, nu se simt obligat să răspundă - să facă o glumă sau să se străduiască să transforme întrebarea în jur.
  • Când vă ridicați pentru voi înșivă, spuneți cazul dvs. fără a recurge la numelire sau de a fi prea emoțională.
  • Partea 3 din 3:
    Mergând în plus
    1. Imagine intitulată Fii o doamnă clasică Pasul 13
    1
    Fi bine citit. Citiți romane pentru a găsi modele de rol pentru etichetă și maniere bune. Jane Austen este excepțională în portretizarea ei inteligentă a manierelor și a moralelor bune și rele și o necesitate pentru oricine dorește să fie o doamnă clară. Citirea romanelor clasice are, de asemenea, beneficiul sau de a vă face o doamnă bine informată și nu există nimic asemănător cu ignoranța.
    • Fiind bine citește, de asemenea, vă va face să faceți o conversație mai sofisticată.
  • Imaginea intitulată Fii o doamnă clasică Pasul 14
    2. Găsiți prietenii clasici. Dacă sunteți cu adevărat hotărâți să fiți clasici, atunci trebuie să căutați o companie clasică. Dacă prietenii dvs. vă aduc nivelul de clasificare sau nu vă sprijiniți noua dvs. mentalitate, atunci puteți dori să căutați alți oameni care vă ajută să deveniți adevărata voastră doamnă. Acești oameni ar trebui să fie încrezători, asigurați-vă de sine și poate puțin mai în vârstă și mai matur, astfel încât să puteți învăța de la ei.
  • Prietenii tăi ar trebui să te ridice, să nu te aducă în jos, așa că ar trebui să stai cu oameni care te fac să vrei să fii mai bine decât de fapt.
  • Imaginea intitulată Fii o doamnă clasică Pasul 15
    3. Fi un cetățean conștiincios. O parte din a fi clasic înseamnă a fi un cetățean bun și conștiincios. Ce naiba înseamnă asta? O serie de lucruri. Nu lăsați coșul de cumpărături să stea în parcare după ce ați pus alimentele în trunchiul dvs. - returnați-l în coșul de cărucioare. Permiteți pietonilor să o cruce în fața dvs. când conduceți. Țineți ușa pentru vârstnici, chiar dacă sunteți într-o grămadă.
  • Dacă ați scăpat ceva în supermarket, curățați-l sau spuneți unui angajat ce sa întâmplat. Nu mergeți departe de mizeria voastră.
  • Imaginea intitulată Fii o doamnă clasică Pasul 16
    4. Aruncați obiceiurile unei doamne unclassy. Dacă sunteți cu adevărat angajați să fiți clasici, atunci trebuie să scăpați de câteva lucruri care vă pot face să arătați mai puțin clasic decât sunteți într-adevăr. Iată câteva lucruri bune pentru a evita:
  • Cu voce tare gingia ta
  • Cu voce tare mâncarea ta
  • Burping în public
  • Să fie prea beat în public
  • Oferind oamenilor degetul
  • Blestem
  • Rularea ochilor tăi
  • Farting în public
  • A te scobi în nas
  • Sărută în public
  • Imaginea intitulată Fii o doamnă clasică Pasul 17
    5
    Acceptați responsabilitatea pentru propriile acțiuni. Fiind capabil să dețină ceea ce ați făcut în viața voastră este înălțimea clasei. Nu este clasic să joace victima, vina toate problemele tale pe altcineva sau să spui, "Aș fi putut face ceva x dacă nu ar fi avut decât asta..." Opriți plâns sau făcând scuze și înțelegeți că viața este ceea ce faceți din ea și că aveți puterea de a fi la fel de clasică cum doriți și să aveți o viață la fel de bună ca și cum doriți să fie.
  • Nu este clasic să se plângă de toate lucrurile pe care nu le aveți. Este clasic să admită că aveți o mulțime de lucruri de făcut pentru a deveni persoana pe care doriți să o faceți.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Este despre fiind potrivit. Educația și bunătatea reprezintă o parte importantă a elegiei.
  • Citirea și / sau vizionarea perioadei romane și drame pot fi o mare inspirație.Cu toate acestea, amintiți-vă că lucrurile de astăzi nu mai sunt atât de rigice și formale, așa cum au fost odată.
  • Dacă sunteți în școală, obține note bune.
  • Păstrați-vă fața clară și părul tău strălucitor.
  • Avertizări

    Nu fiți un snob sau să acționați ca și cei mai tineri, sau oameni din industria serviciilor, sunt inferioare. Ar trebui să fii întotdeauna Grozav și prietenos cu toată lumea.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar