Cum să farmec o doamnă

Fermecătorul unei doamne este primul pas spre a începe o relație sau a obține o dată. Dacă vrei să farmec o doamnă, atunci trebuie să o faci să se simtă special, să nu te duci prea serios și să te relaxezi în timp ce o câștigi. Este vorba despre căutarea fără efort, găsind o modalitate de a le impresiona cu adevărat. Dacă vrei să știi cum să farmec o doamnă mai repede decât ea poate spune, "Îmi amintești de George Clooney," Apoi urmați acești pași.

Pași

Partea 1 din 2:
Făcându-i să vă observe
  1. Imagine intitulată Charm O Lady Pasul 1
1. Nu încercați atât de mult. Dacă doriți să farmecă o doamnă, atunci trebuie să vă faceți farmecul să arate fără efort. Dacă vă îndoiți înapoi pentru a le impresiona, făcând flips sau mersul pe mâini sau încercând fiecare glumă în arsenalul tău, ea va fi pe trucurile tale. În schimb, respirați adânc, relaxați-vă și pregătiți-vă să lucrați magia. Vorbiți destul de încet pentru ca ea să vă audă, nu arătați ca și cum vă agățați pe fiecare silabă pe care o spune, și nu comentați faptul că gluma voastră a căzut plat dacă o face. Doar fii tu și restul va urma.
  • Amintiți-vă că dacă doriți cu adevărat să farmec șireușesc cu o doamnă, atunci trebuie să-i arătați că sunteți confortabil cu faptul că sunteți cine sunteți. Dacă rânjiți de la ureche la ureche în timp ce transpirați și fiți, ea nu va fi fermecată.
  • Păstrați corpul corpului calm și relaxat. Păstrați-vă mâinile la părțile dvs. sau utilizați-le în gest, păstrați-vă postura dreaptă și uitați-vă la doamnă în loc de la podea.
  • Imagine intitulată Charm O Lady Pasul 2
    2. Râde de tine. Femeile iubesc oamenii care au un bun simț al umorului și care sunt, de asemenea, capabili să râdă de la sine. Dacă vrei să farmec doamna, atunci trebuie să arăți că nu te iei prea serios, și că ești destul de confortabil cu cine trebuie să te distrezi la tine. Dacă știți că purtați o cămașă roz ridicolă, că aveți un decalaj drăguț în partea din față a dinților dvs. sau că sunteți știut că sunteți stângaci, nu încercați să ascundeți aceste calități adorabile de la fată - în schimb, arată că vă simțiți confortabil cu cine sunteți, defecte și toate.
  • Acest lucru nu înseamnă că ar trebui să fii atât de auto-depreciere că arăți ca și cum ai încredere. Doar o glumă ușoară pe propria cheltuială sau abilitatea de a râde de tine dacă doamna face glumă va face bine.
  • Amintiți-vă că o doamnă nu vrea să audă umorul cu adevărat. Gluma pe propria cheltuială poate fi complet pg.
  • Imagine intitulată Charm O Lady Pasul 3
    3. Fi un goofball. Acesta este un alt mod de a încorpora o doamnă. Nu trebuie să fii complet serios tot timpul. Vorbiți despre porecla dvs. jenantă pentru cățelușul dvs. - Arătați-vă abilitatea de a jongla. Trageți un sfert din ureche (bine, deci poate nu). Nu vă fie frică să fiți puțin prostie, iar doamna va fi fermorată de abordarea voastră copilărească a lumii. Acest lucru nu înseamnă că trebuie să arăți imatur pentru a fi un pic Goofy.
  • Dacă sunteți într-un loc în care se aprinde un cântec prostie, cum ar fi "Macarena", nu vă fie frică să vă arătați mișcările.
  • Dacă sunteți prea obsedat de căutarea rece, ea nu va dori să vă deschidă. Nu trebuie să-l puneți pe toate acolo, dar dacă ați pus prea multe ziduri, nu se va simți ca și cum te cunoaște.
  • Imagine intitulată Charm O Lady Pasul 4
    4. Acordați atenție aspectului dvs. O adevărată doamnă acordă atenție aspectului ei, așa că ar trebui să faceți același lucru. Nu trebuie să arătați ca George Clooney, dar ar trebui să vă asigurați că hainele dvs. sunt potrivite pentru ocazie, fără riduri, mirosind proaspete și, în general, măgulitoare. Dacă credeți că miriștea te face să arăți mai misterios, atunci bine, dar în general, asigurați-vă că fața și părul tău sunt bine îngrijite și că te duci înainte de a ieși afară pentru o noapte de întâlnire doamnelor.
  • Nu trebuie să obsezi peste aspectul tău să câștigi o femeie cu grija pe care ai pus-o în aspectul tău.
  • Puteți purta un pic de Köln, dar nu atât de mult încât să copleșiți femeia.
  • Imagine intitulată Charm O Lady Pasul 5
    5. Zâmbet. Nu subestimați efectul că un zâmbet mare, fermecător poate avea asupra unei femei. În timp ce nu trebuie să fii rânjit de la ureche la ureche, ar trebui să zâmbești la femeie când te întâlnești mai întâi și ori de câte ori este potrivit să zâmbești când vorbești. Atâta timp cât nu te face să arăți nervos, ea va aprecia că ești destul de confortabil să zâmbești când se simte bine și nu se simte prea cool pentru a-i arăta o mică energie pozitivă.
  • Nu zâmbiți doar la doamnă. Dacă vă vede zâmbind la alții, va vedea ce un tip primitor și pozitiv.
  • Imagine intitulată Charm O Lady Pasul 6
    6. Farmec oamenii din jurul tău. Dacă vrei să farmec o doamnă, atunci nu poți să-ți pui toată atenția și să ignori oamenii din jurul tău. Ar trebui să vadă că ești tipul de tip care poate farmec aproape oricine în orbită, și asta este cu adevărat impresionant. Ar trebui să farmec al persoanelor vârstnice, tineri, copii plictisitori sau chiar cea mai timidă persoană de la petrecere. Găsiți ceva pe care orice persoană o poate vorbi și face ca persoana respectivă să se simtă specială, fără griji și confortabilă de până la tine.
  • Deși nu ar trebui să ignorați doamna să facă acest lucru, dacă vă poate vedea că lucrați magia pe oricine din cameră, va fi chiar mai fermecată de dvs.
  • Asigurați-vă că nu sunteți văzut fermecător prea multe doamne, totuși. Doamna ar trebui să se simtă mai specială în orice moment, chiar dacă vă angajați cu alți oameni.
  • O altă modalitate de a farmsa oamenii din jurul tău este să le introducă unul altuia într-un mod fără probleme. Spune ceva de genul "Mary, l-ai întâlnit pe Joe? Tocmai a primit un nou taur Pit și trebuie să ai niște sfaturi pentru cum să faci să se comporte ... "
  • Imagine intitulată Charm O Lady Pasul 7
    7. Vorbește o limbă străină. Știți un pic de franceză? ONU POCO Español? Dacă știți un pic de limbaj străin, arătați-l fără a fi prea enervant. Nu începeți să aruncați fiecare limbă străină pe care o cunoașteți la femeie, dar dacă ea află că petreceți ceva timp în Franța, sau că tatăl tău este de la Madrid, apoi bustă o sentință sau două și să-i urmărești la leneșul ei. Sigur, acesta este un truc ieftin, dar dacă o folosiți la momentul potrivit, doamna va fi complet fermecată de dvs.
  • Încercați doar acest lucru dacă vă simțiți încrezător în abilitățile dvs. Nu gafăcă printr-o frază sau două dacă într-adevăr nu știți mult mai spaniolă decât cum se pronunță tequila.
  • Imagine intitulată Adresați-vă unei femei mai vechi Pasul 2
    8. Fii sexy, dar de neatins.Nu trebuie să fii Hugh Grant sau chiar Brad Pitt să fie sexy.Sexy este încrederea și o aură pe care o trimiteți.Vine cu dragoste de sine (nu narcissism, totuși).Fiind sexy este pur și simplu la îndemâna și confortabil în corpul tău.Un zâmbet frumos este întotdeauna bun, așa cum are un miros frumos. Oamenii răspund celor 5 simțuri - simțuri importante pentru dvs. veți fi mirosi și atingeți.
  • Dacă doriți să arătați inaccesibil, atunci nu fi prea nevoiași. Doamna ar trebui să vadă că vă place compania ei, dar că nu veți fi încrețiți fără ea.
  • Partea 2 din 2:
    Făcându-i să se simtă special
    1. Imagine intitulată Charm O doamnă Pasul 9
    1. Pune-i întrebările despre ea însăși. Dacă chiar vrei să farmec doamna, atunci trebuie să o faci să se simtă special. Luați lumina reflectoarelor și focalizați-o pe ea, arătând că vă interesează cine este și ce are de spus. Nu trebuie să-i faci să simtă că este subiectul unui spectacol de detectiv. Doar întrebați-i câteva întrebări de softball despre locul în care ea a crescut, ceea ce sunt prietenii sau frații ei sau ceea ce îi place să facă pentru distracție.
    • Dacă vă spune că are un animal de companie, cere să vadă niște poze.
    • Evitați să întrebați ceva prea personal, cum ar fi întrebări despre relațiile ei anterioare.
    • Ia-o vorbind. Dacă simți că vorbește prea mult despre ea și se simte inconfortabil, găsiți o modalitate de a se referi la ceea ce spune ea.
  • Imagine intitulată Charm O Lady Pasul 10
    2. Dați-i un adevărat compliment. Cheia este sinceritate. Nu spuneți ceva vapid ca: "Îmi place părul tău", dacă nu are un păr cu adevărat unic, care are bucle incredibile sau o culoare pe care nu ați mai văzut-o înainte. În schimb, săpați mai adânc și spuneți-i ceva ce nu a auzit niciodată înainte, sau ceva care o face cu adevărat să se simtă ca și cum ați acorda atenție, nu doar să încercați să o lingupeți, așa că vă place și mai mult.
  • Dacă are ochi incredibili sau un râs minunat, spune-i asta.
  • Sapă mai adânc. Complimente aspecte ale personalității ei, cum ar fi simțul umorului sau abilitățile sale observaționale, dacă puteți.
  • Dacă poartă un colier uimitor sau o pereche de cercei, îi complimentează și poate veți obține povestea unde le-a luat.
  • Imagine intitulată Charm O Lady Pasul 11
    3. Cereți-i opinia. Arătați doamnei că vă pasă de ceea ce crede, nu doar despre cine este ea. Ea va vedea că o respectați ca o ființă inteligentă cu opinii valide. Întreabă-i ce crede ea despre costumul tău, trupa ta preferată sau emisiunea TV preferată. Nu trebuie să întrebați despre subiecții touchy, cum ar fi politica sau religia până când vă cunoașteți mai bine. Păstrați-o ușor, dar arătați-i că vă pasă.
  • Puteți chiar să începeți mici și să o întrebați ce crede că vinul pe care îl bei dacă sunteți la o petrecere. Dacă se aprinde o melodie, întrebați ce crede despre trupă.
  • Când vă oferă un răspuns, nu mergeți mai departe, dar luați timp pentru a lua în considerare serios ceea ce crede.
  • Imagine intitulată Charm O Lady Pasul 12
    4. Fii un bun ascultator. Un lucru care transformă imediat doamnelor este atunci când un om vorbește cu ea și cu capul viguros, dar arată că nu ascultă cu adevărat. Dacă doriți să o arătați că ascultați, trebuie să faceți mai mult decât să faceți din cap și să spuneți "Da", în momentele drepte. Trebuie să urmați la ceea ce spune ea întrebând mai multe întrebări sau chiar să se refere la ceva pe care la spus mai devreme în conversația pentru punctele Brownie.
  • De exemplu, dacă spune că iubește cei 49 de ani, puteți spune: "Este că pentru că ați crescut în California? Dacă aș fi trăit acolo când eram copil, probabil că aș fi un fan al mortului ... "
  • Imagine intitulată Charm O doamnă Pasul 13
    5. Nu flirtează cu toată lumea din jurul tău. Există o diferență între alte persoane fermecătoare și flirtează cu fiecare fată din linia ta de vedere. Dacă vrei să farmec doamna, atunci trebuie să o faci să vezi că ea este singura fată pe care o ai cu adevărat. Puteți fi fermecător cu alte fete, dar clarificați că ea este cea pe care o acorzi într-adevăr atenție. Dacă sunteți la fel de flirtat și fermecător în jurul fiecărei fete pe care o vedeți, atunci va începe să se simtă ca și cum nu credeți că este specială deloc.
  • Asigurați-vă că întotdeauna vă țineți ochii pe ea, chiar dacă vorbiți cu altcineva.
  • Imagine intitulată Charm O Lady Pasul 14
    6. Da-i un mic cadou. Evident, nu poți da fata un cadou chiar atunci și acolo - dacă nu ești calificat în origami și o poți face o floare frumoasă dintr-un șervețel. Dar dacă o să o vedeți din nou, puteți să o dotați cu un mic cadou, cum ar fi bara de bomboane preferate, un mic buchet de flori preluate manual, sau chiar o copie a unei cărți sau a unui CD pe care o spui despre ea. Nu este nevoie să mergi peste bord sau o să se simtă ca și cum vii prea puternic, dar dând darul mic și grijuliu, o va lega chiar mai mult.
  • Oferindu-i ceva cu o atingere personală, o va face să se simtă și mai specială și cu adevărat fermecată de tine.
  • Imagine intitulată Charm O Lady Pasul 15
    7. Dans cu ea. Doamnelor iubesc oamenii care știu cum să danseze. Dacă ați făcut o clasă în dansul de bal, Foxtrot, Salsa sau într-adevăr orice fel de dans, este timpul să vă arătați mișcările dvs. și să ieșiți pe ringul de dans - dacă există unul în vecinătatea voastră, adică. Dar, chiar dacă nu sunteți un maestru de dans, ieșirea pe ringul de dans și dansând ca un goofball complet este mai bun decât să acționați ca și cum sunteți prea răcoros sau prea frică să dansați.
  • Dacă vă este frică, luați niște lecții de dans. Acest lucru nu numai că va îmbunătăți nivelul farmecului, dar este o modalitate excelentă de a întâlni și mai multe doamnelor.
  • Imagine intitulată Charm O doamnă Pasul 16
    8. Utilizați numele ei. Aceasta este o modalitate excelentă de a fi farmeca o doamnă. Nu trebuie să-i folosiți numele la fiecare cinci secunde sau veți începe să sunați ca un vânzător de mașini uzat, dar ar trebui să încercați să îl utilizați de câteva ori pe tot parcursul conversației, astfel încât să se simtă că vă pasă de ea. Încercați acest truc pentru a farmec doamna sau pentru a farmec aproape orice persoană din orbită, într-adevăr.
  • Doar un simplu, "vedeți, amy ..." va ajuta la face ca Fata să se simtă specială.
  • Imagine intitulată Charm O doamnă Pasul 17
    9. Da-i o atingere ușoară. O doamnă va fi fermecată dacă știi unde să o atingă pentru ao face să se simtă specială fără a veni prea puternică. Dacă o loviți cu adevărat, atingeți-o ușor pe cot, umărul sau genunchiul (dacă stă în jos.) Fac doar asta odată ce a arătat o anumită afecțiune față de tine sau când știi că e confortabilă cu tine. Ea va fi fermecată de gestul tău delicat și neted.
  • Chiar și ușor, atingând mâna dacă vă spune o poveste sensibilă, va face truc.
  • Evident, nu o atingeți oriunde inadecvat.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Imbraca-te potrivit. Luați în considerare purtarea unui costum de fiecare dată când știți că o veți vedea. Stilul poate face toată diferența și toate fetele iubește costume. Rochii de îmbrăcăminte (cămăși cu gulere formale) sunt bine dacă nu doriți să purtați un costum.
  • Încrederea și ambiția, fără aroganță, pot merge de-a lungul drumului în a vă ajuta să farmec o doamnă.
  • Drogurile nu sunt pur și simplu o opțiune în menținerea încrederii pentru a fi încântați.Nu depind de droguri pentru încredere.
  • Doar fii complet cinstit și spune-i cât de mult înseamnă pentru tine.
  • Miros bun - utilizați un spray de corp, colonie sau deodorant, dar nu prea mult (un squirt ar trebui să fie bine).
  • Avertizări

    Nu încercați să obțineți cu prietenii ei - aceasta este o mare greșeală.
  • Nu-ți place o altă fată în același timp, deoarece fetele pot găsi lucruri foarte ușor.
  • Fiind de neatins este bun atâta timp cât vă împiedică să fiți aglomerări sau să căutați disperat, dar nu jucați cu sentimentele nimănui. Dacă ea este interesată de tine și cu adevărat ca ea, nu juca jocuri minte. Fii sincer, nu te preface. Aceasta este o regulă generală pentru toată lumea. Se zdrobește să-i placă cu adevărat pe cineva și să fie suflat doar pentru că persoana respectivă nu vrea să arate emoții.
  • Iubeste-te. Limita cât de mult tu "iubeste-te" Cu toate acestea, s-ar putea să ieșiți ca fiind egoist dacă vă iubiți prea mult.
  • Dacă nu este interesată, ea nu este interesată.Ruminația nu este necesară.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar