Cum să fii ladyyike sex și orașul

Situația romantică Sexul de comedie și orașul oferă inspirație pentru orice femeie care vrea să fie doamnă într-un mod contemporan. Cele patru personaje principale, Carrie, Charlotte, Miranda și Sam (Samantha) sunt toate doamnelor și, în timp ce nu sunt întotdeauna convențional ladyle, comportamentul lor poate ilustra ceea ce ar trebui, sau nu ar trebui să facă, să fie perceput ca o doamnă. Alegeți unul pentru a vă inspira, a-și emula comportamentul, stilul și idiosincrasele sau alegeți elementele pe care le doriți mai mult decât unul dintre ele pentru a fi Ladylike sex și orașul.

Pași

Metoda 1 din 5:
Carrie
  1. Imagine intitulată Urmați inima Pasul 8
1. Urmeaza-ti inima. Carrie este romantic și condus de emoțiile ei. Să-ți urmezi inima într-un mod de doamnă, trebuie să fii plin de bucurie în înfrângere, curajos într-o luptă și fii pregătit să râzi singur. În episod, adevăratul Me, (sezonul 4, episodul 2), călătoriile Carrie pe pistă, în timp ce modelarea într-un spectacol de modă. Deși mortificată, se ridică și se termină și se termină lucrurile la o mare aplauze, ca o adevărată doamnă. Gestionați-vă în mod similar în situațiile umilitoare pentru a fi Ladylike.
  • Imaginea intitulată are un apel sexual Pasul 10
    2. Au un decor. Carrie nu intenționează, în mod obișnuit, Bermch, să spargă vântul, flash, luna, aruncarea tantrumurilor, vorbiți la oameni, insultă personalul magazinului sau personalul de așteptare sau "Flash The Cash". Evitați aceste comportamente și similare. Carrie a fost cunoscută să bea la exces și să se îndepărteze. Evitați acest lucru pentru a fi doamnă. Carrie este, de asemenea, o pornire / fumător - fumatul este dovedit a fi în detrimentul sănătății, dar este o chestiune de opinie dacă este doamnă sau nu.
  • Imaginea intitulată Îmbunătățiți stilul și garderoba dvs. Pasul 9
    3. Fi un iubit al clasicilor. Carrie îi iubește pe Vogue, Christian Louboutin Pantofi (printre multe altele), Chanel, Telefoane de Vintage și filme romantice cum ar fi, "Felul in care eram". Este conceput de ladyle pentru a prefera acești lucruri, spre deosebire de OK!, Ugg cizme, couture suculente, iPhone-uri și jocurile de foame.
  • Metoda 2 din 5:
    Charlotte
    1. Imagine intitulată Scrieți o simpatie Vă mulțumim Pasul 7
    1. Respectați tradiția. Charlotte, fără îndoială cea mai mare de toate cele patru personaje, este tradițional, conservator, charte și demura, în cea mai mare parte... Charlotte știe despre etichetă și are maniere impecabile. Aflați ce furculiță să vă mâncați salata, scrieți mulțumiri note și lăsați masa când simțiți că tonul conversației a atins un nivel inacceptabil de scăzut. (Sezonul 3, Episodul 9).
  • Imagine intitulată plimbare cu grație Pasul 2
    2. Conduceți-vă în mod corespunzător în public, întotdeauna. Stai cu gleznele traversate, vorbesc bine și nu jură. Se comportă, de obicei. Charlotte a fost o regină de bal, o majoretă de varsity și un model de adolescent știți astfel despre deportare și postură.
  • Imagine intitulată Aranjați flori de mătase Pasul 12
    3. Utilizați Guile feminine pentru a obține ceea ce doriți. Charlotte nu se tem să exploateze cavaleria bărbaților pentru a obține ceea ce simte că are dreptul la și ceea ce vrea ea. Așteaptă ca oamenii să-ți tragă scaunul pentru tine, stai când intri în cameră și să-ți dai mâinile murdare pentru tine. Charlotte nu face DIY, ea poate aranja flori, alege arta de a afișa, pune o masă și selectați o schemă de culori pentru o sală de mese, dar este fericit să-și fixeze cablul TV.
  • Metoda 3 din 5:
    Miranda
    1. Imagine intitulată Câștigați Pasul 11
    1. Nu lăsați inima să-ți conducă capul. Afișarea publică de afecțiune, fiind prea emoțională și pierderea dvs. sunt lucruri de evitat pentru a fi o doamnă ca Miranda. Ea este un avocat și își ia cariera foarte serios. Asigurați-vă că acționați într-un mod care va câștiga respectul colegilor, bărbaților și femeilor și nu vă așteaptă un tratament special de la alții, deoarece sunteți o femeie.
  • Imaginea intitulată Fiți fermecătoare Pasul 2
    2. Să fie amuzant de auto-depreciere. Miranda difuzează adesea situații tensionate cu umor. Ea nu spune glume, folosește umorul fizic sau să se comporte ca un clovn, își folosește inteligența pentru a fi spirituală, ceea ce este foarte doamnă. Un citat clasic al lui Miranda ilustrează acest lucru frumos: "Sexy este lucrul pe care îl încerc să-l văd ca după ce le câștig cu personalitatea mea".
  • Imaginea intitulată Luați afacerea dvs. la nivelul următor Pasul 4
    3. Fi profesionist. Să fie organizată, nu împrăștiați - nu fiți punctuali, nu tardici și știți faptele dvs. Nu vă ascundeți inteligența, foarte puțini bărbați preferă (prost) blonde și cei care fac, nu se gândesc la ei ca doamnelor.
  • Metoda 4 din 5:
    Samantha
    1. Imaginea intitulată au un apel sexual Pasul 1
    1. Du-te cu instinctele tale. Samantha vede ceea ce vrea o merge pentru asta. Fi pasionat nu emoțional. Rage despre lucruri, pofta după lucruri, nu visează zi despre ce ar putea fi și așteptați ca viața să vă dea ceea ce aveți ce, să luați-o!
  • Imaginea intitulată Spuneți unui băiat pe care nu-l aveți
    2. Fi direct. Samantha ajunge la punct atunci când vorbește și nu crede în abandonarea indicii pentru a obține ceea ce vrea. Nu este nevoie să fii agresiv, dar nu simți sau nu să încerci să te duci să te duci dacă vrei să fii Ladyle în calea lui Samantha.
  • Imagine intitulată Planul pentru un viitor de succes Pasul 5
    3. Au asigurare de sine. Samantha este tipul de doamnă care nu se îndoiește de ea însăși. Nu fiți o floare de perete la întâlniri sociale, pas în camere cu capul ținut înalt. Faceți o intrare, nu mergeți doar în jos, încercați să evitați atragerea atenției asupra dvs.
  • Metoda 5 din 5:
    Puncte generale
    1. Imagine intitulată Live Stilul de viață Manhattan (pentru fete tehnic) Pasul 1
    1. comporta-te conform varstei tale. Toate cele patru personaje sunt doamne, nu fete. Toți au vârsta de-a lungul anotimpurilor spectacolului, simțând ocazional minciuni despre vârstele lor exacte, dar aproape tot timpul, fiind mature.
  • Imagine intitulată face față unei prietene sau iubite de prietenie Pasul 14
    2. Fii loial. Pentru a fi Lady ca sexul și orașul orașului, absolut trebuie să fii loial. Nu vă ridicați prietenii pentru un tip. Nu lăsați prietenii să coboare când au nevoie de tine și să nu profite niciodată de nenorocirile lor.
  • Imagine intitulată găzduiește o săptămână de catalizator
    3. Respectă-i pe alții. Nu fi un bigot. Fii prieteni cu oameni homosexuali, oameni în vârstă, oameni mai tineri, oameni cu probleme de sănătate mintală, bogați, săraci, toți cei care vă respectă merită respectul dvs.
  • Imagine intitulată Dress Up Pasul 10
    4. Fi bine îmbrăcat și bine îngrijit când contează. Purtați ceea ce vă simțiți confortabil. Peste rochie, sub rochie, atâta timp cât vă simțiți fabulos, purtați-l. Când sunteți cu prietenii, puteți fi la fel de casual după cum doriți, dar când sunteți în public, îmbrăcați întotdeauna în mod corespunzător și fiți bine îngrijiți.
  • sfaturi

    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar