Cum să aplicați machiajul pentru un aspect natural

Indiferent dacă începeți să purtați machiaj sau doriți să îmbrățișați un aspect mai subtil, machiajul natural poate fi frumos și măgulitor. Chiar dacă nu ați încercat niciodată acest lucru, acest aspect este ușor de realizat!

Pași

Partea 1 din 3:
Aplicarea machiajului în fața dvs
1. Curățați-vă fața de orice machiaj anterior. Puneți îndepărtarea machiajului sau a apei pe o minge de bumbac. Dab sau frecați bilele de bumbac în cercuri mici pentru a elimina machiajul vechi. Determinați tipul de piele și curățați, tonați și hidratați cu produse potrivite de două ori pe zi. Dacă aveți probleme cu pielea ca pete / negru, Exfoliați pielea.
  • 2
    Misturați-vă fața. Folosind un mic DAB dimensiunea unui mazăre, frecați ușor într-o loțiune fără ulei fără ulei. Lotiunile parfumate vă pot agrava pielea și pot provoca breakouts sau o reacție alergică, iar loțiuni uleioase vor încuraja acneea.
  • Pentru un aspect mai natural, în loc să utilizați Fundația, utilizați un hidratant colorat. Hotărârea de hidratare se amestecă în timpul tonului pielii și în mod obișnuit conțin SPF. Aceste fete norocoase cu piele mai clară vor arăta cel mai bine folosind hidratantul colorat.
  • 3. Aplicați concealer la orice pete și în jurul ochilor. Aplicarea concealerului dvs. înainte ca fundația să vă ajute să păstrați fundația la o sumă minimă. Asigurați-vă că aceasta este exact aceeași culoare ca și pielea dvs. Când aplicați Concealer, faceți acest lucru direct la fața locului și nu în jurul acestuia. Acest lucru este de a evita un efect halo și un accent pe loc. Setați opțional cu pulbere bej.
  • Aveți grijă să nu exagerați pe Concealer - aveți nevoie doar de suficientă pentru a acoperi locul.
  • 4. Aplicați o fundație de pulbere pe părțile uleioase ale feței. Înainte de a începe, este mai bine să determinați dacă utilizați sau nu culoarea corectă a fundației. Intrați într-o lumină naturală și testați fundația pentru a vă asigura că este culoarea potrivită pentru pielea dvs. DAB Câteva urme pe obraz și unghi-ți fața modalități diferite de a vedea dacă culoarea se potrivește.
  • Luați degetul sau un burete în fundație și dați-l pe față, amestecându-l până seamănă cu tonul pielii. Asigurați-vă că mergeți sub linia de maxilar - dacă vă opriți la marginea feței, va fi o linie clară în care se termină fundația, făcând-o să pară că purtați o mască.
  • Nu aveți nevoie să aplicați fundația pe întreaga față. Doar puneți-o pe zone care nu au o culoare consistentă și o amestecă.
  • Dacă aveți saci sau decolorare sub ochi, faceți 3 puncte pe linia cercurilor sub ochi. Amestecați ușor folosind degetul inelului.
  • 5. Aplicați bronzul. Unii oameni așteaptă până când au aplicat machiajul la ochii lor pentru a adăuga bronzul sau blush. Bronzerul este o modalitate excelentă de a vă oferi o strălucire naturală. Ușor periați bronzul peste toată fața dvs. (sau chiar de-a lungul paharului tău și T-Zone pentru un aspect natural al soarelui). Cu toate acestea, Bronzer poate arăta prost pe oameni cu piele palidă dacă este aplicată incorect. Practicați-vă acasă cu Bronzer pentru a vedea dacă arată bine înainte de a ieși cu el. Dacă nu vă place modul în care arată, săriți acest pas.
  • 6. Aplicați Blush. Dacă nu ați fost mulțumit de Bronzer, puteți aplica în schimb Blush. Crème Blush funcționează, în general, mai bine decât pulberea, deoarece vă oferă un aspect de dewy și durează mai mult. Folosind o blush de crème colorată de șampanie, frecați puțin pe degetul inelului și amestecați pe pomeții. Rețineți că nu trebuie să aplicați atât Blush, cât și Bronzer - Alegeți unul.
  • Partea 2 din 3:
    Aplicarea machiajului ochilor
    1. Linia dvs. Lashline superioară cu un creion Kohl maro, negru sau gri. Unele femei preferă să nu facă acest lucru, deoarece Eyeliner arată puțin mai puțin natural decât un ochi cu mascara. Alți specialiști de frumusețe spun să-ți alunge ochii cu o căptușeală de gel prăjit. Creionul arată mai puțin natural decât căptușeala lichidă sau gel și gelul este mai ușor de amestecat. Linia a două treimi din linia dvs. de top și o treime din linia de fund de jos. Smudge linia cu un bumbac de bumbac.
  • 2. Utilizați o eyeliner alb pentru a vă face ochii să pară mai mari. Liniați colțurile interioare ale ochilor tăi cu ochi albi sau cu ochi albi pentru a vă da ochii un aspect mai strălucitor.
  • Unii oameni îi place, de asemenea, să adauge un pic de ochi albi sau umbra sub osul frunții pentru a face ca ochii să pară mai strălucitoare și mai treji.
  • 3. Luați în considerare utilizarea de ochi. Utilizați două nuanțe de ochi pentru un aspect profesional. Culorile pe care le alegeți ar trebui să fie aur, maro sau arginți, în funcție de tonul pielii și de colorat. Aplicați o tonă ușoară, neutră peste capacul dvs. și chiar deasupra creșterului dvs. și utilizați ușor mai întunecat pentru a linia cu ușurință a capacului superior și a contur. Pentru un aspect natural, nu uitați să amestecați culorile.
  • 4
    Împingeți-vă genele și aplicați un strat de rimel. Curling-ți genele vă va oferi un aspect strălucitor și treaz. Dacă doriți să vă scoateți genele pe pielea dvs., puneți pe un strat de rimel preferat.
  • Dacă utilizați rimelul, evitați aglomerarea utilizând o perie de dezghețare sau o perie de sprâncene.
  • Partea 3 din 3:
    Aplicarea machiajului la buze
    1. Aplicați o culoare cu buzunar nud. Evitați să utilizați rujuri crescute sau glosses strălucitoare de buze. Pata de buze este, în general, cea mai bună pentru că arată naturală și durează toată ziua. Utilizați o culoare apropiată de culoarea buzei naturale.
  • 2. DAB O cantitate mică de blush strălucitor pe centrul buzelor. Testați acest pas la domiciliu înainte de a ieși cu el - unii oameni nu-i plac aspectul de blush în centrul buzelor tale. Fă ceea ce simte (și arată) cel mai bine pentru tine!
  • Imagine intitulată Aplicați machiajul pentru o privire naturală Pasul 13
    3. Bucurați-vă de aspectul tău proaspăt, radiantă.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Încercați să mergeți la o culoare similară cu blush și ruj. Va aduce caracteristicile dvs. naturale.
  • Asigurați-vă că aplicați machiaj într-un loc luminos, însorit, astfel încât să puteți vedea clar toate caracteristicile dvs.
  • Nu lăsați oamenii să vă aducă în jos cât de mult make-up purtați. Dacă tot ce doriți să utilizați este Concealer și Mascara, mergeți la el! Dacă vrei să-ți prăjiți machiajul, du-te pentru asta! Pentru a vă scoate aspectul cu machiaj, ceea ce este important este că sunteți confortabil cu dvs.
  • Obțineți un prieten de încredere să vă spună dacă ați trecut peste bord cu machiajul.
  • Nu purtați machiajul prea potrivit, purtați machiajul pentru sporirea pieselor mici ale feței.
  • Pentru ao arăta ca și cum aveți gene naturale cu rimel, încet și ușor de lucru în sus.
  • Nu exagerați machiajul! Amintiți-vă că machiajul este menit să vă sporească caracteristicile naturale, să nu le acoperiți.
  • Încercați să găsiți o culoare la fel de aproape cât puteți ajunge la tonul pielii.
  • Utilizarea machiajului natural este mai sănătoasă pentru pielea dvs. și poate reduce petele. De fapt, fundația minerală nu vă înfundă porii și este de fapt bun pentru pielea dvs., astfel încât să doriți să investiți într-o marcă bună, dar asigurați-vă că ați pus un pic de machiaj pe spatele mâinii timp de 48 de ore pentru a vă asigura că nu sunteți alergic.
  • Relaxa. Verificând în mod constant o oglindă, iar agitația față de fața ta poate ruina o zi. Zâmbet și au o mulțime de încredere.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar