Cum să fii corect

Mulți tind să se asocieze fiind adecvați cu comportamentul plictisitor sau urgent, dar adevărul este exact opusul. O persoană adecvată se poate distra și se poate lăsa la fel de mult ca cea următoare, în timp ce încă mai arată respectul pentru ei înșiși și alții din jurul lor. Trucul este de a lovi un echilibru.

Pași

Metoda 1 din 5:
Evaluarea situației
  1. Imaginea intitulată BE Pasul potrivit 1
1. Fii clar pe tipul de eveniment. Înainte de a accepta o invitație sau de acord să eticheteze de-a lungul undeva, puneți o mulțime de întrebări. Aflați unde va avea loc evenimentul, ce tip de eveniment este (formal sau informal) și cine va fi acolo. Obținerea unei tone de informații UPFront vă va permite să evaluați situația înainte de a ajunge acolo și să luați deciziile potrivite pentru a vă putea potrivi.
  • Dacă evenimentul este formal, de exemplu, o mare întrebare de urmărire ar fi în ceea ce privește codul de îmbrăcăminte. Întrebați dacă este de așteptat o cravată sau dacă purtați un sacou de costum va fi suficient.
  • Prin aflarea tipului de oameni care se așteaptă să facă o apariție, puteți face, de asemenea, judecăți despre ceea ce se așteaptă. De exemplu, atunci când mergeți la un grătar cu colegii mama dvs., ar fi nepotrivit să se îmbrace ca și cum ai merge la club cu prietenii.
  • Imaginea intitulată BE Pasul 2
    2. Clarificați diferențele culturale. Ceea ce poate fi acceptabil pentru un grup, poate fi foarte necorespunzător pentru altul. Cercetați aceste variabile pentru a evita ofensarea cuiva.
  • Luați în considerare, de exemplu, Slurping este norma și un semn de bucurie culinară în Japonia, dar ar fi privită ca fiind necorespunzătoare la un dans de debutante în Georgia, u.S.A.
  • Un alt exemplu al acestui lucru ar înțelege observațiile religioase ale anumitor populații. Ar fi necorespunzător, de exemplu, să vă folosiți mâna stângă în timp ce mănâncă între anumite grupuri.
  • Imaginea intitulată BE Pasul 3
    3. Fi observator. Urmăriți întotdeauna să vedeți cum se comportă alții în jurul vostru. Acest lucru va oferi indicii cu privire la ceea ce este corect sau nu. Dacă toată lumea se salută cu un sarut dublu pe obraz, urmați-vă plumbul.
  • În unele culturi, așteptând cel mai mare să stea mai întâi este protocolul adecvat, în timp ce alții nu au așteptări stabilite.
  • Metoda 2 din 5:
    Care prezintă o etichetă adecvată
    1. Imaginea intitulată BE Pasul 4
    1. Au maniere de masă. Chiar dacă sunteți la articulația locală a burgerului, puneți un șervețel în poală, mestecați cu gura închisă, păstrați-vă picioarele de pe masă, ștergeți-vă gura și nu vă înghesuiți cu voce tare. Eticheta potrivită a tabelului este o cheie pentru a fi plăcută și invitată mai des.
    • Dacă există un personal de așteptare, nu uitați vă rog și vă mulțumesc.
    • Nu mergeți peste bord cu ea. Încă mai puteți fi relaxat și aveți un moment bun.
  • Imaginea intitulată este Pasul 5
    2. Face ca toată lumea să se simtă confortabilă. Când vă invitați câțiva oameni în casa dvs., asigurați-vă că fiecare dintre ele va avea ceva de mâncare și / sau băutură. Aflați înainte dacă acestea sunt vegetariene, sunt alergice la nuci sau nu-i pasă de sucursale.
  • Ei nu numai că vor observa, dar apreciază considerația.
  • Imaginea intitulată este Pasul 7
    3. Opriți slăbirea. Realizarea unei posturi corecte vorbește volume despre cine vă faceți. Stați în sus cu umerii înapoi și capul în sus. Nu este nevoie să continuați să vă uitați la sol. Nu merge nicăieri.
  • Când se aplică, se aplică aceleași reguli.
  • Imaginea intitulată este Pasul 7
    4. Deschide usa. Dacă sunteți afară și despre și observați că cineva are mâinile pline, apucați cu siguranță ușă pentru ei. Așteptați ca aceștia să intre / ieși din unitate și să urmeze în urmă. Ați putea chiar să spuneți ceva de-a lungul liniilor, "Poftim. Dupa tine..."
  • Acest lucru se aplică și pentru cineva care intră în casa dvs. Salută vizitatorul și deschideți ușa, lăsându-i o mulțime de spațiu pentru a intra în. Deși poate fi evident că doriți să intre, este mai bine să spuneți ceva de genul, "Te rog, haideți!"
  • Imaginea intitulată este Pasul 8
    5. A stabili un contact vizual. Scoateți părul din față și zâmbiți pentru bunătate! Când salut cineva pentru prima dată, asigurați-vă că trimiteți impresia inițială corespunzătoare. Vrei să transmiteți că sunteți încrezători și maturi.
  • Metoda 3 din 5:
    Acționând cu respect
    1. Imaginea intitulată BE Pasul 9
    1. Pune telefonul jos. Este complet necorespunzător să privești la un ecran în timp ce vorbește cu cineva sau la cinematograful. Nu numai că este nepoliticos pentru cei din jurul tău, este o distragere a atenției de a fi complet în acest moment.
    • Acest lucru se aplică și tuturor dispozitivelor electronice. De exemplu, dacă cineva încearcă să aibă o conversație cu dvs., trageți căștile dezactivate sau opriți clic pe iPad pentru câteva minute. Va fi acolo când ați terminat.
  • Imaginea intitulată Fii pasul potrivit
    2. Fi politicos. Lucrul corect de a face atunci când întrerup pe cineva ar fi să spună ceva, "Scuzați-mă" sau "Îmi pare rău pentru întreruperea, dar ..." Încercați să nu faceți doar barja în conversații. Gândiți-vă cum ați dori o altă persoană să vă trateze.
  • Imaginea intitulată BE Pasul 11
    3. Nu faceți gesturi / comentarii lewd. S-ar putea să fi văzut ceva în comedia dvs. preferată pe care doriți să o imitați pentru prietenii dvs., dar fiți conștienți de împrejurimile dvs. Este acceptabil dacă sunteți într-un cadru privat, în loc de magazin alimentar. De asemenea, glume sunt doar amuzante dacă toată lumea râde. Nu încercați să râdeți de cheltuielile altcuiva.
  • Observați comportamentul altora din jurul dvs., deoarece acest lucru vă va oferi o idee despre ceea ce este corect sau nu.
  • Imaginea intitulată Fii corect pasul 12
    4. Urmăriți posturile dvs. online. Nu uitați că ceva pe care îl postați online este oficial public. Gândiți-vă de două ori și poate de trei ori înainte de ridiculizare sau de batjocorire a unei alte persoane.
  • Nu postați lucrurile când sunteți supărat. Dacă emoțional, pleci și adună gândurile tale. Acest lucru vă va asigura că vă oferiți un răspuns / comentariu adecvat la orice situație dată.
  • Metoda 4 din 5:
    Vorbind corect
    1. Imaginea intitulată BE Pasul 13
    1. Urmăriți blestemul. Nu există prea multe lucruri mai necorespunzătoare decât aruncați o grămadă de cuvinte blestemate în mijlocul unui restaurant sau joc de baseball. Acest lucru vă va face să arătați imatur și ignorant. Păstrați cuvintele și frazele de alegere pentru o setare mai privată.
    • Mai bine, scăpați complet de acest obicei. Cu cât folosiți mai frecvent această limbă, cu atât mai greu va fi să vă opriți când îmbătrâniți. Acest lucru ar putea duce la consecințe grave, cum ar fi mustrați la școală sau ar fi concediat dintr-un loc de muncă.
    • Cuvintele pe care le alegeți reflectă cine sunteți ca persoană. Vrei ca toată lumea să creadă că ești un brat sau un adult tânăr adecvat?
  • Imaginea intitulată este Pasul 14 potrivit
    2. Utilizați gramatica adecvată. Bineînțeles că este rece să folosiți cele mai recente lingo-uri printre cei mai apropiați ai prietenilor tăi sau săriți structura corectă a propoziției atunci când trimiteți textul, dar pur și simplu creați obiceiuri proaste pentru dvs. Urmăriți cum face acest lucru se va strecura în vorbirea dvs. de zi cu zi.
  • Gândește-te la viitorul tău. Ai angaja pe cineva care a sunat ca și cum nu știau despre ce vorbesc?
  • Imaginea intitulată BE Pasul 15
    3. Vorbeste mai incet. Toată lumea nu are nevoie să audă conversația dvs. personală. Fie pe telefon sau la discuții față în față cu o altă persoană, fiți atenți la vocea voastră ridicată. Verificați dacă oamenii se întorc să se uite ca indicator.
  • Ar putea atrage atenția nedorită și poate să vă jenează, mai ales dacă subiectul este sensibil.
  • Metoda 5 din 5:
    Dressing adecvat
    1. Imaginea intitulată BE Pasul 16
    1. Urmați codul de îmbrăcăminte. Dacă școala dvs. are un cod de îmbrăcăminte specific, este mai bine să adere la ea cât mai mult posibil. Este de înțeles că doriți să vă flexați mușchii individualității, dar școala poate să nu fie cel mai bun loc dacă există reguli stabilite în mod clar. Dacă școala dvs. necesită purtați o uniformă, este posibil să nu aveți multă cameră de wiggle, dar dacă au doar câteva restricții, urmați-le, dar adăugați încă o atingere personală.
    • Determinați ce sunt și dați seama de o modalitate de a lucra în cadrul acestor orientări. Dacă există ceva ce ați murit doar să purtați la școală, luați în considerare solicitarea unui adult ca părinții dvs. sau a unui membru al facultății să verifice dublu.
    • Puteți să vă aflați în continuare în timp ce urmați codul de îmbrăcăminte, purtând accesorii unice, cum ar fi împodobirea părului, ceasurile sau încălțămintea rece.
  • Imaginea intitulată Fii corect pasul 17
    2. Știți unde mergeți. Ce ar putea fi bine să purtați cu prietenii dvs. la parcul de skate, poate să nu fie cea mai bună alegere pentru biserică sau pentru a întâlni un recrutor de colegiu. Luați în considerare toate opțiunile dvs. atunci când alegeți un costum pentru a vă asigura că trimiteți imaginea corectă.
  • Sări peste costum și cravată dacă nu e treaba ta. Asigurați-vă că este clasic.
  • Imaginea intitulată Fii corect pasul 18
    3. Nu dezvălui prea multă piele. Acest lucru este valabil mai ales pentru tinerele doamnelor. Nu este nevoie să aruncați pe un top de burtă și o fustă scurtă, chiar dacă este scos fierbinte. Probabil este cel mai confortabil lucru pe care îl dețineți, dar lăsați puțin la imaginație. O regulă bună de degetul mare este dacă arătați pielea pe partea de sus, acoperiți picioarele sau invers.
  • Ar trebui să vă prezentați cu siguranță sentimentul de stil și personalitate, dar întrebați-vă ce tip de mesaj veți trimite.
  • Amintiți-vă, doriți să fiți percepuți ca o femeie potrivită și nimic altceva.
  • Imaginea intitulată este corectă Pasul 19
    4. Săriți cămășile cu lipici. Ești hilar și toată lumea știe, dar un tip tânăr adecvat nu va dori să poarte un tricou ofensiv, dacă încearcă să trimită mesajul potrivit. Gândiți-vă la toți ochii care vă vor fi pe voi cât mai curând posibil. Ei nu pot obține gluma și credeți că sunteți doar un ticălos în schimb.
  • sfaturi

    Fă-ți întotdeauna altora așa cum le-ai face să te facă.

    Avertizări

    Utilizați aceste sfaturi, dar continuați să fiți singuri, astfel încât oamenii să nu creadă că sunteți fals.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar