Cum să faceți unele mișcări de dans de spargere

Breakdancing este un tip de dans provocator, atletic. Multe dintre mișcările experimentare cu experiență necesită un echilibru semnificativ și o forță musculară. Totuși, acești artiști au început cu mișcări de bază pe care le puteți învăța, fără a avea multă experiență. Chiar când deveniți o dansatoare mai puternică, puteți impresiona pe alții făcând mișcările de breakitate care implică roci de vârf, picioarele și îngheață.

Pași

Partea 1 din 4:
Efectuarea unui șase pas
  1. Imaginea intitulată face unele dansuri de dansuri Pasul 8
1. Genuflexiune. Tehnici de lucru pentru picioare, cum ar fi cele șase etape adauga varietate la Toprocks. Six pas pare intimidant, dar nu este la fel de greu cum pare. Începeți să vă coborâți la sol. Dacă acest lucru este dureros, practicați ghemuirea la fel de scăzută ca și puteți construi mai multă putere în vițeii voștri.
  • Odată ce puteți ghemui puțin, puteți practica și schimbarea greutății. Înclinați înapoi spre dreapta și prindeți-vă prin plantarea mâinii drepte pe pământ. Ridicați și repetați cu partea stângă.
  • Imaginea intitulată Faceți unele mișcări de dans de pauză Pasul 9
    2. Înfășurați piciorul drept peste stânga. Mătură piciorul drept spre exterior. Aduceți-o tot drumul în jurul și sub genunchiul stâng. Înfășurați-l cât mai curând posibil și folosiți mâna dreaptă pentru a vă lăuda împotriva solului.
  • Imaginea intitulată Faceți unele mișcări de dans de pauză Pasul 10
    3. Mutați piciorul stâng înapoi. Va trebui să crească puțin pentru a face acest lucru. Aduceți ambele mâini înainte și le plantați pe pământ pe măsură ce vă mutați piciorul stâng înapoi și departe de dvs. Piciorul stâng ar trebui să meargă în diagonală în stânga, mai degrabă decât înapoi.
  • Imaginea intitulată Faceți unele mișcări de dans de pauză Pasul 11
    4. Mutați piciorul drept înapoi. Adu-ți piciorul drept înapoi și departe de tine. De asemenea, ar trebui să se miște în diagonală, cu excepția dreptului. Veți fi într-o poziție plată ca și cum ar trebui să faceți un pushup. Păstrați-vă spatele coborât, totuși și capul și trunchiul ridicat. Încercați să vă luați picioarele peste lățimea umerilor.
  • Imaginea intitulată Faceți unele mișcări de dans de pauză Pasul 12
    5. Aduceți piciorul stâng la mâna dreaptă. Îndoiți genunchii puțin înainte de a face acest lucru pentru a evita punerea presiunii asupra lor. Păstrați-vă piciorul aproape de pământ, aduceți piciorul stâng direct la mâna dreaptă. Pentru ao obține peste corpul tău, va trebui să ridici puțin. Păstrați mâna stângă plantată. Adu-ți mâna dreaptă la șoldul tău drept.
  • Imaginea intitulată Faceți unele dansuri de dans Pasul 13
    6. Adu-ți piciorul drept în spatele genunchiului stâng. În timp ce vă susțineți împotriva pământului cu mâna dreaptă, mutați piciorul drept înainte. Păstrați-o îndreptată direct, departe de corpul vostru. Acum piciorul stâng va fi înfășurat sub genunchiul tău drept.
  • Imaginea intitulată Faceți unele mișcări de dans de pauză Pasul 14
    7. Desfaceți picioarele. Aduceți piciorul drept înapoi la o poziție de pornire neutră. Plantați-l pe pământ și vă veți găsi din nou în poziția Squat, completând șase pasi. Practicați-l pentru a obține mai repede. De asemenea, încercați cele șase etape în timp ce porniți pe piciorul opus.
  • Partea 2 din 4:
    Făcând o tirbușon
    1. Imaginea intitulată Faceți unele mișcări de dans de pauză Pasul 15
    1. Genuflexiune. Torkscrew Up este un mod elegant de a coborî de pe podea. Ca orice mișcare de rupere, poate fi legată de alte mișcări. Începeți să practici prin ghemuire.
  • Imaginea intitulată Faceți unele mișcări de dans de pauză Pasul 16
    2. Traversați un picior peste celălalt. Înfășurați un picior în jurul celeilalte moduri în același mod într-un șase pas. De exemplu, piciorul drept merge sub genunchiul stâng. Plantați mâna dreaptă pe terenul din spatele dvs. pentru a vă sprijini.
  • Mișcările de rupere pot fi efectuate în ambele direcții. Puteți face această mișcare pornind de la piciorul stâng, de asemenea.
  • Imaginea intitulată Faceți unele mișcări de dans de pauză Pasul 17
    3. Întoarceți-vă spre mâna de susținere. Chiar înainte de a începe să vă ridicați, răsuciți-vă puțin spre mână care este pe pământ. Utilizați o mișcare ușoară. Tot ce aveți nevoie este să generați un mic impuls când vă ridicați.
  • Imaginea intitulată Faceți unele mișcări de dans de pauză Pasul 18
    4. Împingeți-vă cu mâna și picioarele. Dați o împingere blândă cu membrele dvs. pentru a vă ajuta să vă dați forța să crească. Veți avea nevoie de impulsul pentru a vă descurca și întoarceți-vă la o poziție neutră în picioare.
  • Imaginea intitulată Faceți unele dansuri de dans Pasul 19
    5. A învârti. Pe măsură ce vă ridicați, întoarceți-vă de mâna care este pe pământ. Rotiți-vă până când vă aflați în apropierea direcției pe care doriți să o confruntați. Pentru a opri, puteți ridica piciorul care a fost curbat mai devreme și îl stomp în jos cu fler.
  • Această mișcare se poate face și în sens invers pentru a se apropia de pământ.
  • Partea 3 din 4:
    Efectuarea unei înghețuri a mâinilor
    1. Imaginea intitulată Faceți unele mișcări de dans de pauză Pasul 20
    1. Puneți mâinile pe pământ. Freeziile sunt pauze la capetele mișcărilor și un depozit este unul dintre cele mai simple îngheață. Plantați-vă mâinile pe pământ înainte de tine, lățimea umărului în afară. Ține-ți spatele îndoit.
  • Imaginea intitulată Faceți unele mișcări de dans de pauză Pasul 21
    2. Loviți-vă picioarele. Începeți prin lovirea unui picior în sus pentru a obține un sentiment de cât de multă forță veți avea nevoie. Odată ce sunteți gata, încercați să vă loviți piciorul cu forță, permițându-vă celălalt picior să urmeze. Pentru un moment suplimentar, stați drept și loviți imediat după plantarea mâinilor.
  • Pentru a depăși frica și a învăța echilibrul, puteți să echilibrați mai întâi pe perete.
  • Imaginea intitulată Faceți unele mișcări de dans de pauză Pasul 22
    3. Îndoiți picioarele. Cele mai multe spargere învață să-și îndoaie picioarele înapoi în timp ce fac un depozit. Acest lucru le oferă o stabilitate suplimentară, astfel încât să poată îngheța în loc de câteva secunde. La început, se concentrează pe obținerea în poziție verticală și monitorizarea soldului. Pe măsură ce mergeți, ajustați picioarele.
  • Imaginea intitulată Faceți unele mișcări de dans de pauză Pasul 23
    4. Teren pe picioarele tale. Aterizarea necesită, de asemenea, echilibru de învățare. Schimbați greutatea într-una din brațele voastre. Înclinați piciorul opus spre direcția pe care doriți să o aterizați. Odată ce începeți să vă sprijiniți, gravitatea vă va trage în jos, dar veți avea control. Plantați picioarele pe pământ și stați.
  • Partea 4 din 4:
    Făcând un Toprock Indian Step
    1. Imaginea intitulată Faceți unele dansuri de dans Pasul 1
    1. Se lăsa pe spate. Un toprock este un canal de bază, dar esențial din întreaga lume. Începeți prin picioare în poziție. Înclinați înapoi puțin, rulându-vă umerii înapoi înapoi. Apoi, înclinați înainte la poziția inițială. Practicați până când veți obține un ritm, apoi opriți.
    • Pe măsură ce stăpâniți acest lucru, veți sări puțin pe măsură ce vă mișcați. Mișcările dvs. vor deveni mai scurte și mai rapide.
  • Imaginea intitulată Faceți unele mișcări de dans de pauză Pasul 2
    2. Traversați piciorul drept peste stânga voastră. Stați drept cu picioarele de lângă altul. Mișcați piciorul drept înainte ca și cum veți face un pas, cu excepția faptului că faceți acest pas în diagonală în stânga. Piciorul drept ar trebui să fie departe înainte de piciorul stâng, fără să-l atingă. Lăsați călcâiul stâng să vă ridice pentru a vă sprijini.
  • Imaginea intitulată Faceți unele mișcări de dans de pauză Pasul 3
    3. Intoarce-te. Adu-ți piciorul drept înapoi, astfel încât să stați într-o poziție neutră. Picioarele voastre ar trebui să fie acum una lângă alta.
  • Imaginea intitulată Faceți unele dansuri de dans Pasul 4
    4. Traversați piciorul stâng asupra dreptului dvs. Repetați pasul încrucișat pe care l-ați făcut înainte, numai cu piciorul stâng. Aduceți-o înainte și peste piciorul drept. Lăsați călcâiul drept să se ridice să vă sprijine înainte de a vă întoarce. Practicați acest lucru, apoi încercați să adăugați un hop când vă aduceți picioarele înapoi în poziția neutră.
  • Imaginea intitulată Faceți unele mișcări de dans de pauză Pasul 5
    5. Ridicați brațele direct spre partea laterală. Acum este timpul să vă încorporați brațele. Când ieșiți, aduceți brațele de partea voastră. Lăsați palmele să se confrunte cu înainte, departe de tine. Practicați-vă brațele pe măsură ce vă îndreptați și aduceți-le înapoi în timp ce vă întoarceți.
  • Imaginea intitulată Faceți unele mișcări de dans de pauză Pasul 6
    6. Incruciseaza-ti mainile. Acum repetați mișcările pasului, ridicându-vă brațele. Când vă întoarceți, aduceți-vă brațele în piept. Traversează-le pentru a forma un x.
  • Imaginea intitulată Faceți unele mișcări de dans de pauză Pasul 7
    7. Practicați intrarea într-o canelură. Intrați în obiceiul acestei mișcări de dans. Poate doriți să selectați o piesă de muzică și încercați să dansați la bate. Când vă întoarceți, îndoiți puțin genunchii. Adăugați, de asemenea, un hop mic când vă întoarceți dacă nu ați făcut-o deja.
  • Practicați acest lucru în mod regulat. Pe măsură ce vă simțiți mai confortabil, mișcările dvs. vor deveni mai fluide și veți obține un sens mai bun al ritmului.
  • Odată ce puteți face acest lucru, îl puteți personaliza cu mișcările dvs. sau trecerea la diferite toproches.
  • sfaturi

    Aflați mișcările de bază înainte de a încerca mișcările de putere, cum ar fi capul.
  • Practicați adesea și întăriți mușchii cu exerciții pentru a deveni un dansator mai bun.
  • Efectuați exerciții de încălzire și întinde înainte de a începe să practici.
  • Amintiți-vă că Breakdancing este și despre propriul stil. Toate mișcările pot fi personalizate și combinate cu alte mișcări pentru a face o rutină unică.
  • Avertizări

    Breakdancing este un dans atletic. Nu numai că puterea se mișcă ca și capul riscant, dar mișcarea necorespunzătoare în timpul unei mișcări este greu pe articulații.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar