Cum să faci un pas de chat

Un pas de chat este una dintre mișcările mai ușoare pe care le faceți în centrul de balet. Este adesea folosit în combinații de salturi mici și mijloace "pasul pisicii" in franceza. Poate fi o provocare de maestru la început, dar acest articol vă va ajuta să vă pregătiți și să faceți un pas de chat corect.

Pași

Partea 1 din 2:
Pregătirea pentru un pas de chat
  1. Imagine intitulată face un pas de chat pas 1
1. Întindeți-vă pentru chat-ul PAS de a utiliza fluturele stretch și Centrul de împrăștiere. Aceste întinderi îmbunătățesc flexibilitatea în coapsele dvs. interioare, ceea ce este necesar pentru PAS de chat.
  • Pentru a face fluture, stați pe podea și îndoiți genunchii astfel încât tălpile dvs. să atingă. Trageți-vă picioarele spre corpul tău cât mai aproape de tine. Dacă întinderea se simte prea ușoară, trageți-vă picioarele mai aproape sau vă înclinați corpul înainte.
  • Pentru a face Centrul de împrăștiere, începeți într-o poziție în picioare cu picioarele în afară. Acum glisați-le lateral în măsura în care puteți. Țineți întinderea timp de 2-3 minute sau până când începeți să simțiți durere.
  • Imaginea intitulată face un pas de chat pas 2
    2. Îmbunătățiți participarea la șolduri. Acest lucru este de a vă ajuta să realizați un bun, binevenit de la PAS de chat. Puteți îmbunătăți acest lucru făcând întinderea de mai sus, precum și aceasta:
  • Se întinde pe spate împreună cu picioarele împreună. Ridicați un picior (fie dreapta, fie stânga este bine) și traversați-l ca într-un pas. Acest lucru ar trebui să formeze ceva de genul numărului patru. Acum ridicați celălalt picior și îndoiți-l (îndoirea este opțională). Utilizați-vă mâinile pentru ao trage spre corpul dvs. cât de departe puteți. Aceasta va întinde participarea la primul picior.
  • Imagine intitulată face un pas de chat pas 3
    3. Practicarea trecerii la bar și în centru. Acest lucru se datorează faptului că veți formula două treceri în aer în timpul PAS de chat. Pentru a face un pas, începeți în poziția a cincea. Puteți alege de fapt oricare dintre cele cinci, dar Pas De Chat este cel mai frecvent făcut în a cincea. Acum glisați un picior pe partea din față a celorlalți, până când formați același număr pe care l-ați culcat în ultimul pas. Țineți poziția și glisați piciorul înapoi în poziția de pornire. Repetați cu ambele picioare.
  • Partea 2 din 2:
    A face pasul de chat
    1. Imaginea intitulată face un pas de chat pas 4
    1. Pasul de chat fără brațe mai întâi. Începeți în poziția a cincea. Cum ar fi menționat mai înainte, puteți începe de fapt cu orice poziție, dar este cel mai frecvent făcut în a cincea. Când începeți să faceți pasul în combinațiile dvs., începeți în poziția pe care instructorul spune să înceapă.
  • Imagine intitulată face un pas de chat pas 5
    2. Face a Demi-plie. Pentru a face acest lucru, îndoiți genunchii până când formați o formă asemănătoare cu diamante cu picioarele.
  • Imaginea intitulată face un pas de chat pas 6
    3. Săriți în aer în timp ce faceți un pas. Asigurați-vă că sari cu două picioare. Din moment ce vă aflați în a cincea poziție, ridicați piciorul din față într-un pas, nu înapoi. Această mișcare poate fi, de asemenea, numită SAUTE PASSIAL.
  • Imaginea intitulată face un pas de chat pas 7
    4. Treceți la un pas făcut de celălalt picior mid-aer. Aceasta înseamnă că va exista un punct în pasul în care aproape formează poziția pe care ați făcut-o în întinderea fluturelor în aer.
  • Imagine intitulată face un pas de chat pas 8
    5. Teren cu piciorul care a fost în față la început. Apoi aterizați al doilea picior. Acum, aici există două metode:
  • O modalitate este de a pune piciorul care terenuri după primul în față. Aceasta înseamnă că vă veți termina cu un picior diferit de la care ați început.
  • O altă modalitate este să puneți al doilea picior în spate. Aceasta înseamnă că veți ateriza în exact aceeași poziție pe care ați început-o.
  • Imaginea intitulată face un pas de chat pas 9
    6. Adăugați în brațe. Cum le faceți pot diferi uneori, dar aici va fi învățat cel mai frecvent mod. Practic, țineți brațele a treia poziție pe tot parcursul întregului pas. Pentru a face brațele de poziție a treia, începeți cu brațele în lateral, astfel încât să faceți o formă T cu corpul. Acum traversați un braț spre centru. Asigurați-vă că vă rotunjiți astfel încât să arătați elegant.
  • În acest pas, ar trebui să utilizați "același braț, același picior." Aceasta înseamnă să traversați brațul care corespunde piciorului frontal la începutul pasului. De exemplu, dacă aveți piciorul drept în față la început, traversați brațul drept.
  • sfaturi

    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar