Cum să faci salturi de majorete

Majorete fac salturi pentru a crea emoție, a obține atenția mulțimii și a-și arăta abilitățile atletice. Orice salt de succes are 3 părți: abordarea, execuția și aterizarea. În timp ce există multe tipuri diferite de salturi de majorete, unele dintre cele mai frecvente includ saltul creionului, saltul de tuck, răspândirea vulturului, herkie sau lunge laterală și toe touch.

Pași

Partea 1 din 3:
Apropiindu-se de saltul
  1. Imagine intitulată face majorete salturi pas 1.jpeg
1. Stați ferm pe teren cu picioarele împreună. Stați în poziție verticală cu bărbia în sus, brațele lungi de părțile dvs. și umerii înapoi într-o poziție relaxată și trasă-spate. Picioarele și picioarele dvs. ar trebui să fie împreună într-o linie lungă. Faceți mulțimea și nu uitați să zâmbiți!
  • Asigurați-vă că vă răspândiți greutatea în mod egal prin ambele picioare. Când săriți, veți împinge bilele picioarelor tale, astfel încât înclinarea prea departe înapoi în tocuri în timpul abordării va face mai dificil de lansat.
  • Imagine intitulată face majorete salturi pasul 2.Jpeg
    2. Extindeți brațele în sus într-o poziție înaltă V. Îndreptați brațele și leagăn-le în sus pentru a crea o formă V deasupra capului. Faceți pumnii de lumină cu mâinile pentru un aspect clasic de majorete. Evitați să vă strângeți umerii până la urechi.
  • Continuați să ridicați pieptul când vă extindeți brațele. Acest lucru vă va ajuta să vă împingeți brațele ușor înapoi în poziția corectă și să vă asigurați că aveți o formă plăcută și ascuțită.
  • Imagine intitulată face majorete salturi pas 3.jpeg
    3. Traversați încheieturile deasupra capului și aduceți-i în jos în fața corpului vostru. Sfârșiți cu pumnii deasupra coapsei. Asigurați-vă că vă păstrați pieptul, umerii și capul cu fața în față.
  • Acest leagăn de braț ajută la construirea unui impuls care vă va ajuta să sari mai sus de la sol.
  • Imagine intitulată face majorete salturi pasul 4.jpeg
    4. Îndoiți genunchii în timp ce aduceți brațele în jos. Această îndoire vă va ajuta să vă dați mai multă putere atunci când săriți. Îndoiți genunchii doar ușor într-o lovitură ușoară, mai degrabă decât un unghi de 90 de grade. Păstrați pieptul ridicat și orientat spre înainte în timpul mișcării.
  • Pentru a vă proteja spatele, păstrați-l cât de drept posibil. Încercați să vă îmbrăcați ușor șoldurile pentru a evita aruncarea în spate.
  • Partea 2 din 3:
    Executarea diferitelor salturi
    1. Imagine intitulată face majorete salturi pasul 5.Jpeg
    1. Îndreptați picioarele pe măsură ce împingeți în aer pentru un salt de creion de bază. Extindeți-vă picioarele și lansați-vă de pe pământ pentru a sări. Țineți picioarele lipite împreună și genunchii drept, îndreptându-vă degetele de la picioare în aer. Leagăn brațele drepte într-o poziție t în timp ce săriți.
    • Un salt de creion este considerat a fi cel mai de bază salt de majorete. Oferă o bază pentru mișcări mai complicate. Începătorii ar trebui să se asigure că sunt confortabili cu această mișcare înainte de a încerca alte salturi.
  • Imagine intitulată face majorete salturi pasul 6.Jpeg
    2. Trageți genunchii spre piept pentru saltul de tuck. Pe măsură ce vă împingeți de la sol, conduceți genunchii spre piept și aduceți-vă brațele înapoi la o poziție înaltă V. Păstrați degetele de la picioare, iar pieptul vă îndreptat direct mai degrabă decât să vă îndrumați spre genunchi.
  • Poate fi util să practici acest salariu stând pe un picior și să aduceți celălalt genunchi spre piept într-o poziție tuck. Apoi comutați și încercați cealaltă parte. Odată ce corpul este folosit pentru mișcare, încercați saltul.
  • Nu vă extindeți picioarele în spatele dvs., ceea ce vă poate face să cădeți înainte.
  • Imagine intitulată face MajoreAding Salts Pasul 7.Jpeg
    3. A lovit un vultur răspândit prin crearea unei poziții X cu membrele dvs. Pe măsură ce vă lansați în aer, extindeți-vă brațele și picioarele largi în direcții opuse pentru a crea o formă x cu corpul. Păstrați degetele de la picioare și toate membrele dvs. cât mai curând posibil. Genunchii și degetele de la picioare ar trebui să facă față înainte.
  • Din nou, poate fi util să exersați această poză pe pământ înainte de ao aduce la un salt. Stați cu picioarele mai departe decât distanța de lățime de șold, degetele de la picioare și genunchi orientate înainte, și aduceți-vă brațele într-o poziție înaltă V. Odată ce vă simțiți puternici și stabili pe teren, încercați saltul complet.
  • Imagine denumită Majorează sărituri pas 8.Jpeg
    4. Face un herkie prin extinderea unui picior direct spre partea și îndoirea celuilalt în spatele tău. Încercați să aduceți piciorul drept paralel cu solul, în conformitate cu șoldul. În același timp, îndoiți celălalt genunchi pentru a vă aduce picioarele spre partea de jos, ca și cum ați încerca să vă loviți fundul. Încercați să vă aduceți întregul picior în paralel cu solul, astfel încât coapsa interioară să se confrunte, mai degrabă decât spre interior spre corpul vostru. Genunchiul dvs. ar trebui să indice înainte.
  • Această mișcare este cunoscută și ca o lateral hurdler.
  • Puteți fie să extindeți ambele brațe într-o poziție t, fie să puneți unul direct spre cer și plasați celălalt pe șold pentru un aspect mai tradițional. Dacă alegeți această variație, asigurați-vă că extindeți brațul și piciorul din aceeași parte a corpului.
  • Încercați să imită poziția mijlocie de pe sol înainte de a încerca ca un salt. Stai pe podea cu un picior drept drept și îndoiți celălalt la genunchi, ca și cum ați încerca să vă loviți de fund. Încercați să schimbați piciorul îndoit de sub tine, astfel încât coapsa interioară și genunchiul să se odihnească pe pământ.
  • Imagine intitulată face salutări de majorete pasul 9.jpeg
    5. Extindeți-vă picioarele în fiecare parte a corpului pentru un salt de atingere a piciorului. Toe atingerea este considerată una dintre cele mai faimoase, dar provocatoare salturi majorete. Pentru a da o lovitură, îndreptați-vă picioarele pe măsură ce picioarele vă părăsesc pământul și le aduceți direct într-o împărțire a aerului mijlociu. Rotiți șoldurile în afară, astfel încât genunchii să se ridice în sus. Pe măsură ce sari, extindeți-vă brațele direct din umeri la o poziție t.
  • Nu fiți descurajați dacă nu vă puteți ajunge la degetele de la picioare când săriți. În ciuda numelui, multe majorete nu-și atingă niciodată degetele de la picioare în această mișcare.
  • Având flexibilitate prin hamstrings, partea inferioară a spatelui și șoldurile sunt utile pentru o atingere de succes a piciorului, astfel încât întindeți în mod regulat aceste zone pentru a vă îmbunătăți formularul.
  • Partea 3 din 3:
    Aterizarea în condiții de siguranță și grațioasă
    1. Imagine intitulată face majorete salturi pas 10.jpeg
    1. Fixați-vă picioarele înapoi dacă acestea au fost separate în salt. În timpul pozițiilor ca vulturul răspândit, herkie sau atingerea toe, picioarele sunt separate în aer. Pe măsură ce vă aterizați, faceți picioarele înapoi la atingere, astfel încât ați lovit solul cu picioarele și genunchii aliniați.
    • Dacă învățați doar un salt, este posibil să faceți o anumită practică înainte de a vă prinde complet picioarele înapoi în timp pentru aterizare. Este bine să aterizați cu picioarele separate pe măsură ce învățați, dar încercați să le păstrați la distanță cu lățimea soldurilor sau mai puțin pentru o aterizare mai sigură și mai solidă.
  • Imagine intitulată face majorete salturi Pasul 11.jpeg
    2. Apăsați terenul cu genunchi moi, îndoiți. Picioarele și picioarele dvs. ar trebui să fie împreună într-o singură linie, cu brațele întinse lungi de părțile voastre. Faceți pieptul direct înainte, mai degrabă decât să-l lăsați să se scufunde spre pământ. Ar trebui să puteți arăta direct la mulțime.
  • Land toe-to-Heel pentru a vă proteja genunchii și spatele.
  • Imagine intitulată face majorete salturi pasul 12.jpeg
    3. Țineți apărarea de aterizare pentru 2 bătăi pentru a-și recâștiga echilibrul. Multe mișcări de majorete sunt expuse la o bătaie de numărare care ajută la menținerea întregii echipe de majorete în sincronizare. Pentru a vă asigura că toată lumea este echilibrată și pe același calendar după un salt, majoritatea antrenorilor vă vor ține de aterizare pentru 2 conturi. Pur și simplu păstrați același picior pe care l-ați blocat în aterizare, cu picioarele împreună, genunchii îndoiți, iar brațele s-au întins lung de părțile voastre.
  • Imagine intitulată face majorete salturi pas 13.jpeg
    4. Îndreptați-vă picioarele pentru a vă întoarce la picioare. Extindeți genunchii și stați în fața mulțimii pentru a termina mișcarea în același mod în care ați început-o. Brațele dvs. pot fi fie extinse lungi lângă părțile dvs., fie plasate pe șolduri.
  • Poza de bază în picioare folosit pentru a termina un salt este uneori numită "curată."De exemplu, pe măsură ce antrenorul tău cheamă diferitele părți ale unui salt, pot termina spunând" Land, Hold 1, 2 și Curățați."
  • sfaturi

    Odată ce aveți mișcările de bază în jos, există o mulțime de modalități de a Îmbunătățiți salturile de majorete. Încercați să vă întindeți înainte de fiecare sesiune, practicați frecvent și utilizați greutăți pentru a vă îmbunătăți puterea în scopul jocului dvs.
  • Dacă vă luptați cu sărituri, încercați să vă îmbunătățiți celălalt Abilități de majorete de bază. Deși salturi sunt o piesă importantă de majorete, puteți faceți echipa, chiar dacă nu sunteți minunat la sărituri.
  • Pe echipa de majorete, probabil că vă veți face salturi la un număr de 8 numărători. Deși echipele diferite pot conta ușor diferit, în general, stați în siguranță pe numărătoarea 1 și 2, învârtiți brațele în jos și îndoiți genunchii pe numărul 3, săriți pe numărul 4, țineți aterizarea pentru 5 și 6 și stand pentru numărul 7 și 8.
  • Avertizări

    Când ați terminat un salt, asigurați-vă că ați uscat toe-to-călcâi cu genunchii îndoiți pentru a vă proteja articulațiile și spatele.
  • Întindeți înainte și după practicarea salturilor pentru a evita crampele sau mușchii tensionați.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar