Cum să fii feminin

Doriți să vă îmbunătățiți partea feminină? Dacă chiar vrei să-ți îmbrățișezi doamna interioară, atunci trebuie să adopți mentalitatea unei femei mai tradiționale și cultivați harul, politețea și capacitatea. Dacă doriți să proiectați o imagine feminină, urmați doar acești pași.

Pași

Metoda 1 din 3:
Privind feminin
  1. Imagine intitulată rochie dacă tu
1. Purtați hainele corecte pentru forma corpului și dimensiunea - cele care sunt frumoase și modeste dacă vă fac confortabil. Încercați să purtați fuste în loc de pantaloni sau blugi - fustele sunt confortabile și feminine. O fustă arată drăguț asociată cu o bluză, curea și apartamente. Purtați fuste cât mai scurte sau mult timp vă place, dar asigurați-vă că arată frumos. Mulți cred că roz și purpuriu sunt mai multe culori feminine. Nimic nu bate într-adevăr o fustă clasică a creionului, în timp ce o fustă plină poate fi atât drăguță cât și confortabilă. Dacă ați purtat blugi de ani de zile, purtând o fustă va fi o revelație - vă va face să vă simțiți clasic și feminin, mai ales când vă aflați cu prietenii care poartă blugi sau dacă sunteți singura fată la locul de muncă purtând o fustă.
  • Rochii (rochii de fit & flare cu o centură) sunt prea dulci.
  • Purtați întotdeauna ciorapi mai degrabă decât picioarele goale. Du-te pentru aspectul clasic și evitarea. Bronz sau aproape negru sunt, de asemenea, culori mari de a alege. Fusta dvs. vă va ajuta să vă bucurați de sentimentul de a avea picioarele pe afișaj în timp ce vă păstrați confortabil.
  • Purtați pantofi plat dacă nu vă plac tocurile. Cheia este de a alege ceva simplu și clasic.
  • Dacă puteți scoate "doar lansat din pat" Uite, folosește-l. Dacă nu puteți, nu faceți asta! Nu purtați nimic care vă ascunde forma. Indiferent ce purtați, oamenii ar trebui să poată spune că ați pus ceva timp și efort pentru a vă pune aspectul împreună.
Sfat de experți
Tannya Bernadette

Tannya Bernadette

Profesional Stylisttannya Bernadette este fondatorul de editare a dulapului, un serviciu de styling personal din Seattle. Ea a fost în industria de modă de peste 10 ani și a fost recunoscută ca ambasadorul Brandului de la Ann Taylor și Settle Southside Stylist Rockstar. Tannya a primit-o BA în marketingul de modă și în afaceri de la institutele de artă.
Tannya Bernadette
Tannya Bernadette
Stilist profesionist

Echilibrați dulapul cu bucăți feminine. Master Stylist Tannya Bernadette spune: "Pentru mine, moda feminină este clasificată prin culoare și potrivire. Pot purta un vârf care se potrivește mai mult, dar atunci voi dori un călcâi sau un pop de culoare sau o mulțime de bijuterii pentru ao echilibra și a face mai feminin. Feminin poate însemna, de asemenea, florale și amprente sau pantofi platoși. Este cu adevărat despre modul în care împerecheați elementele împreună."

  • Imagine denumită FEMININE PASUL 2
    2. Purtați un machiaj mic. Acest pas nu este necesar, dar vă va ajuta să vă gândiți puțin mai feminin. Rupstickul roșu și roz și ochii neutri vor ajuta la crearea unui aspect feminin. Dar amintiți-vă, nu aveți nevoie de machiaj. Purtați-o numai dacă doriți. Dacă nu sunteți confortabil cu machiajul, atunci fiți așa.
  • Dacă vă opuneți cu adevărat machiajului, asigurați-vă că buzele dvs. sunt umede, purtând balsam de buze ori de câte ori puteți.
  • Imagine intitulată Be Feminine Pasul 3
    3. Acceseaza-te. În plus față de hainele și machiajul dvs., ar trebui să petreceți ceva timp găsind accesoriile perfecte pentru a merge cu dulapul tău. Nu aveți nevoie de o cutie plină de accesorii - doar câteva elemente cheie vă pot ajuta să vă alăturați împreună și vă pot face să arătați mai feminin. Iată câteva elemente care trebuie luate în considerare în timp ce lucrați la aspectul dvs. mai feminin, în timp ce vă aduceți personalitatea:
  • O eșarfă frumoasă de mătase
  • Cercei perle sau alte știfturi
  • O bandă drăguță
  • Un barret de păr de panglică
  • Unele brățări
  • Inele care sunt drăguțe, dar nu prea ciudate sau flashy
  • Un colier simplu și drăguț
  • Un zâmbet! Zâmbind vă poate face să arătați minunat, precum și să vă faceți încrezători.
  • Imagine intitulată Be Feminine Pasul 4
    4. Iubiți fiecare centimetru al corpului vostru. Acesta este primul pas spre încredere. Corpul tău este ceea ce te face frumoasă și feminină fără a purta un lucru! Corpul unei femei are în mod natural un procent superior de grăsime corporală decât cel al unui bărbat, așa că nu respingeți sau ascunde curbele - nu este nimic de rușine de. O parte din iubirea corpului tău se ocupă de ea, astfel încât să mențină o dietă sănătoasă, să obțină suficient somn și exerciții pentru a rămâne în formă. Emulând hainele și modelul unui model vă poate face să arătați feminin.
  • Iubirea fiecărui centimetru al corpului tău nu trebuie să însemne să-ți spui corpul sau să-l arăți de orice șansă pe care o primești. Înseamnă doar iubirea modului în care arăți și a fi confortabil în pielea ta.
  • Nu credeți că nu puteți lucra pentru că nu este Ladylike. Luând o clasă de yoga, o clasă de dans sau o alergare sau înot sau chiar merge la sala de sport pentru câteva minute vă va aduce mai multe legături cu partea feminină și vă va face să vă iubiți și mai mult corpul.
  • Imagine intitulată Be Feminine Pasul 5
    5. Înregistrați-vă timp pentru îngrijire. Deși nu trebuie să faceți un duș de două ore în fiecare zi în fiecare zi sau să petreceți o oră făcându-vă părul, ar trebui să vă asigurați că priviți întotdeauna, simțiți-vă și mirosi curățați și că ați dedicat suficient timp pentru a menține un aspect ladylike. Arătând undeva după ce a lucrat fără ca dușul nu este foarte feminin - asigurați-vă că excitați curățenia și poin și arătați relativ puse împreună oriunde te duci.
  • Nu arătați niciodată că vă grăbiți să vă atrageți împreună în timp sau să vă puneți machiajul sau să vă pieptănați părul în fața prietenilor dvs. pentru că nu ați avut timp să faceți acest lucru înainte.
  • Imagine intitulată Be Feminine Pasul 6
    6. Purtați parfumul sau loțiunea parfumată. Dacă vrei să arăți ca o doamnă, atunci trebuie să miroși ca o doamnă. Luați în considerare punerea unui tip de parfum pe gât sau frecați o loțiune parfumată pe gât sau brațe. Amintiți-vă să utilizați doar o atingere ușoară, nu doriți să copleșiți pe nimeni cu parfum care este învins.
  • Metoda 2 din 3:
    Acționând ca o doamnă
    1. Imagine intitulată Be Feminine Pasul 7
    1
    Fii grațios. Multe femei apar mai feminine atunci când fac mișcări netede. Te vei simți frumos și in-control. Desigur, ia în considerare contextul. S-ar putea să doriți să fiți acerbă pe terenul de volei sau pe gama de fotografiere și să fiți la un bar sau în dormitor. Nu există nici o regulă spunând că trebuie să fii grațios (sau feminin) tot timpul.
    • Pentru a fi grațios, purtați pantofi care se potrivesc cu aspectul dvs. și care vă sunt confortabil să vă plimbați, așa că nu călătoriți sau nu mergeți într-un mod care arată nefiresc sau ciudat. Dacă vrei să stăpânești mersul pe jos, dar nu știu cum, practică acasă sau în fața unei oglinzi înainte de a-ți lua noul aspect în lume.
  • Imagine intitulată Be Feminine Pasul 8
    2
    Învață să dansezi. Dansul este o extensie a corpului dvs. și prin dans puteți găsi modalități de a vă accentua feminitatea. Dansul de burtă, de exemplu, accentuează curbele naturale ale formei unei femei. Un dans partener, cum ar fi Salsa sau Waltz, vă poate ajuta, de asemenea, să vă simțiți mai feminin, deoarece astfel de dansuri sunt construite pe diferențele tradiționale dintre bărbați și femei - ghizii omului, în timp ce femeia urmează și face mai mult fluid, mișcări extravagante.
  • Imagine intitulată Be Feminine Pasul 9
    3
    Fii jucăuș. Să scoatem întreaga idee că este feminin înseamnă a fi perfect și eteric. Pentru acele vremuri când harul lipsește și cădeți plat pe fața voastră în mijlocul unei camere, adevăratul test al feminității voastre este capacitatea dvs. de a râzi! Gândiți-vă: luând viața prea serios nu este foarte feminină în estimarea majorității oamenilor, nici nu este foarte sănătoasă. Deci, zâmbiți foarte mult, flirt, tachinează și juca. A se distra! În cele din urmă, fiind feminin este despre senzație de ușurință cu tine și nu vă puteți simți la ușurință dacă sunteți prea rigid, sumbru și serios, deci fie opusul: luminoasă și jucăușă.
  • Flirtul este o parte din a fi o femeie. Nu credeți că nu aveți voie să flirtați doar pentru că încercați să fiți feminini.
  • Imagine denumită FEMININE PASUL 10
    4. Fiți încrezător - un alt pas important pentru a proiecta feminitatea. Având încredere că nu numai că vă va face să arătați și să vă simțiți mai feminin, vă va ajuta să fiți mai independenți și mai remarcabili. Nu renunți niciodată la tine, vreodată.
  • O parte din a fi încrezător înseamnă stăpânirea limbii corpului unei persoane încrezătoare. Plimbați-vă cu capul ridicat, zâmbiți și arătați drept înainte de tine, nu la podea.
  • Fiind încrezător nu înseamnă a fi arogant. Nu trebuie să vă bucurați de realizările dvs. pentru a face pe oameni să vadă cât de încrezător sunteți.
  • Imagine intitulată Be Feminine Pasul 11
    5. Plimbare într-un mod mai feminin. Dacă doriți să aveți o plimbare mai feminină, atunci ar trebui să lucrați la mersul pe jos cu șoldurile decât umerii dvs., luând pași mai ușori în loc de stomping și luați-vă timpul să vă deplasați de la un loc la altul. Pentru a fi cu adevărat feminin, ar trebui să vă plimbați grațios pe drum și să nu arătați ca și cum vă grăbiți la următoarea locație. Dacă trebuie să vă grăbiți, încercați să arătați compus deoarece luați pași scurți mai rapizi pentru a ajunge la destinație.
  • Imagine intitulată Be Feminine Pasul 12
    6. Fi un bun îngrijitor. Dacă vrei să fii feminin, atunci trebuie să știi cum să ai grijă de cineva, indiferent dacă partenerul tău sa îmbolnăvit, câinele tău a rănit sau cel mai bun prieten al tău are nevoie doar de un umăr să plângă. Fi pregătit să servească supa de pui, să ia o temperatură a unei persoane sau să spună unei persoane să se culce și să-l facă să se simtă mai confortabil și îngrijit. O femeie feminină ajută, atunci când vede cine are nevoie în mod clar de ajutorul ei. Ea ar trebui să apară în acțiune atunci când cineva trebuie să fie cultivat.
  • Acest lucru nu înseamnă că ar trebui să vă concentrați energiile pentru a avea grijă de alte persoane. Înseamnă doar că atunci când vine timpul să fie un îngrijitor, ar trebui să fii pregătit.
  • Imagine intitulată Be Feminine Pasul 13
    7. Au maniere admirabile. Dacă vrei să fii feminin, atunci trebuie să ai maniere bune la masă și în toate celelalte aspecte ale vieții tale. Manierele nu înseamnă că nu mănâncă cu coatele dvs. pe masă, salutând o persoană cu amabilitate, chiar dacă aveți o zi proastă, fără a slăbi sau strănuta în mâini în loc de un țesut și, în general, acționând într-un mod care poate servi ca model pentru alții. Iată câteva alte lucruri de luat în considerare când vă perfecționați manierele:
  • Dacă mâncați cina într-un cadru de grup, asigurați-vă că spuneți, "Trimiteți puiul," în loc să ajungă și să invadă spațiul personal al unei alte persoane.
  • Găsiți o modalitate plăcută de a oferi feedback negativ. În loc să spui, "Veți închide deja?" Spune, "Vrei să-ți scape vocea?"
  • Evitați să vă ardeți în public. Odată ce ajungeți la o anumită vârstă, arderea în public nu mai este amuzantă. Dacă se întâmplă accidental, spuneți doar "Scuzați-mă," sau "Iartă-mă."
  • Evitați să vă rulați ochii sau, în general, fiind nepoliticos când cineva spune ceva ce nu vrei să auziți cu adevărat.
  • Metoda 3 din 3:
    Folosind cuvintele potrivite
    1. Imaginea denumită FEMININE PASUL 14
    1. Vorbește ca o doamnă. Feminitatea și blestemul nu merg împreună. O adevărată doamnă nu jură. Vorbește politicos, clar și în mod considerabil. O doamnă spune, "Este un pic cam rece astăzi," Decat "Îmi înghețat fundul!"
    • Începeți să schimbați modul în care vă gândiți. Este subiectul pe care doriți să îl discutați potrivit pentru compania mixtă? Nu? Strângeți-vă și gândiți-vă la altceva. Este brută sau crash sau inadecvat? da? Nu spune nimic. Începeți să vă antrenați mintea pentru a regândi lucrurile care nu sunt ladylike.
  • Imaginea intitulată BE Feminine Pasul 15
    2. Dați complimente sincere. Acordarea complimentelor false este Catty, nu feminin. O doamnă ar trebui să poată găsi ceva tip sau gratuit de spus sau de a face o persoană să se simtă deosebită și importantă, arătând ceva pe care el sau ea se descurcă bine. Puteți spune ceva la fel de simplu ca, "Iubesc rochia ta. Se potrivește perfect cu ochii tăi." sau "Ești atât de mare la pian. De cât timp te joci?" Să ia un interes sincer față de o persoană și să găsească o modalitate mică de a arăta că acordați atenție.
  • Nu trebuie să plecați peste bord. Dați doar un compliment ori de câte ori starea de spirit vă lovește.
  • Imagine intitulată Be Feminine Pasul 16
    3. Evitați braggingul. Dacă doriți să fiți feminin, atunci evitați să vă loviți de realizările dvs., vorbind despre cât de uimitor vă arătați sau vă arătați în general. O persoană cu adevărat feminină este suficient de încrezătoare în aspectul ei și abilitățile de a lăsa altor oameni să-și dea seama cât de uimitoare este ea. Nu trebuie să fii atât de umil încât nu poți să faci un compliment sau să nu vorbești niciodată despre realizările tale, dar evita să faci ceva care ar putea să se desprindă ca să te îndrăznești sau să te simți puțin plin de tine.
  • O persoană cu adevărat feminină nu trebuie să se arate pentru a veni complimentele.
  • Imagine denumită FEMININE PASUL 17
    4. Fi politicos. O persoană feminină nu este nepoliticoasă, oprită sau, în general, să însemne pentru oricine din jurul ei. Chiar dacă vă atârnați în jurul unei persoane care nu vă place foarte mult, ar trebui să evitați să fiți în mod deschis combativ sau ostil. În schimb, zâmbiți, fiți politicos și limitați contactul cu persoana cât mai mult posibil. O femeie feminină spune, de asemenea "Vă rog," și "Mulțumesc" Ori de câte ori este necesar.
  • Fiind politicos nu înseamnă că ești restricționat de la a vorbi despre anumite subiecte. Doar Ton`t vorbește despre nimic prea vulgar, blestem prea mult sau aduceți subiecte inadecvate în compania greșită.
  • Imaginea intitulată Be Feminine Pasul 18
    5. Fii plin de compasiune. O persoană feminină se simte compasiune pentru alte persoane, știe cum să simpatizeze cu oamenii și spune ce trebuie să ajute pe cineva. Știți cum să spunem lucruri cum ar fi, "Îmi pare rău că te simți așa," "Nu-mi pot imagina cât de greu este pentru tine," sau "Vă rog să-mi spuneți dacă pot face ceva." O femeie feminină știe cum să recunoască când cineva se simte supărat, fie că este un prieten drag sau un copil mic și știe cum să facă acea persoană să se simtă mai bine.
  • În timp ce spuneți cuvinte reconfortante, ar trebui să vă comportați și într-o manieră reconfortantă. Nu vă fie frică să vă puneți brațul în jurul persoanei sau să vă folosiți limbajul corpului pentru a arăta cât de simpatice sunteți dacă este potrivit.
  • sfaturi

    Feminitatea este puternică și întotdeauna a fost.Arătați lumii cât de puternică puteți fi în timp ce fiți feminin!
  • Toată lumea are o parte masculină și feminină. Puteți fi feminin într-un fel, cum ar fi vă place să faceți unghiile dvs. sau să faceți machiaj, dar masculin în alta pentru că vă place să jucați sau să vă uitați la sport. Dar majoritatea oamenilor sunt mai mult decât celălalt.
  • Purtați întotdeauna părul în jos sau fixat.
  • Este bine să fii girly, să-l îmbrățișezi!
  • Nu exagerați machiajul. Majoritatea oamenilor cred că fetele arată mai bine naturale.
  • Încercați să comutați în jurul coafurilor. De exemplu, într-o zi ați putea să vă purtați părul într-o panglică, a doua zi, o lovitură fixată, a doua zi curl-o, etc.
  • Fiind feminin nu înseamnă să acționeze ca o prințesă. Înseamnă doar să te duci într-un mod bun și să nu fii atât de delicat.
  • Arătați oameni în ochi și nu fiți timizi cu contactul vizual, mai ales când aveți o conversație. Nu priviți sau blocați ochii prea mult timp. Contactul natural, relaxat poate crea sentimente mai intense de atracție în iubitori și sentimente mai intense de intimitate și securitate și companie în prietenii și familia ta.Dar nu arătați că sunteți disperată.
  • Când ești nervos, respirați și începeți din nou dacă ați fi prins cuvintele voastre. Pentru unii oameni, este greu să vorbești cu alții fără să-ți jumbezi cuvintele.Dacă ascultați pe altcineva și ei devin nervoși, spuneți-i să respire, și că nu le judecați.
  • Avertizări

    Ceea ce este considerat feminin și masculin variază de la un loc la altul. Unele culturi chiar au "al treilea" gen.
  • Aceste sfaturi sunt pentru culturile occidentale. Există și alte culturi din întreaga lume care recunosc mai mult de două genuri.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar