Cum să fii carismatic

Știm cu toții pe cineva care atrage atenția la ei de îndată ce intră într-o cameră. Acești oameni posedă adesea Charisma, ceea ce le face captivante altora. Din fericire, puteți învăța să fiți mai carismatici! Începeți Construirea încrederii în sine și învățând cum să-i facă pe alții să se simtă special. Apoi, lucrați la îmbunătățirea comunicării verbale și nonverbale.

Pași

Metoda 1 din 4:
Folosind limba corpului pozitiv
  1. Imaginea intitulată BE Etapa carismatică 17
1. Face contact vizual cu oamenii. Contactul cu ochii ambele atrage oamenii și le arată că sunteți interesat de ei. Arata oamenii din ochi de îndată ce intri într-o cameră și mențineți contactul cu ochii în timp ce vorbești cu ei.

Dacă aveți probleme cu contactarea ochilor, Practicați cu cineva pe care îl iubiți și vă simțiți confortabil. Apoi, extindeți încet cât timp faceți contact vizual cu persoanele pe care nu le cunoașteți bine.

  • Imaginea intitulată Be Charismatic Pasul 18
    2. Înclinați spre oameni când aveți o conversație. Acest lucru arată că oamenii sunteți interesați de ceea ce au de spus. Vă puneți atenția deplină asupra lor și arată că sunteți angajați cu momentul prezent.
  • Să vă reamintească conștient să vă sprijiniți, indiferent dacă sunteți în picioare sau în picioare.
  • Nu vă sprijiniți în scaunul dvs. Acest lucru vă face să parcă eliberați.
  • Imagine denumită Be Charismatic Pasul 19
    3. Păstrați-vă brațele neînsemnate pentru a vă menține limbajul corpului. Trecerea cu brațele vă închide la oameni, dar păstrarea brațelor la părțile voastre arată că oamenii sunteți deschisi. De asemenea, puteți utiliza gesturi deschise.

    Oamenii carismatici sunt deschisi, deci Închiderea dvs. va întoarce oamenii de la dvs.

  • Imaginea intitulată BE Etapa carismatică 20
    4
    Zâmbet foarte mult când interacționați cu ceilalți. Zâmbind atrage oamenii la tine. Vă luminează fața și vă face să apară mai pozitiv. Practicați zâmbind astfel încât să o puteți face în mod natural în conversații.
  • Nu zâmbiți când vorbești despre un subiect întunecat sau trist, cum ar fi boala sau moartea. Oamenii vor vedea acest lucru ca fiind nepotrivit.
  • Imagine intitulată Be Charismatic Pasul 21
    5. Utilizați o mulțime de gesturi pentru a obține atenția oamenilor și pentru a vă face punctul. Acest lucru te face să apară mai animat, ceea ce atrage oameni pentru tine. Vorbiți cu mâinile pentru a vă extinde ceea ce spuneți.
  • Urmăriți-vă în oglindă sau filmați-vă pentru a vă ajuta să vă practicați gesturarea.
  • Imaginea intitulată BE BERISMATIC PASUL 22
    6
    Mențineți o poziție bună. Stați înalt cu umerii înapoi. Sfârșiți bărbia în sus, păstrând privirea înainte. În plus, evitați să vă loviți umerii atunci când mergeți sau stați.
  • Utilizați o oglindă pentru a vă verifica poziția. Puteți, de asemenea, să vă filmați să vă plimbați în jurul unei încăperi pentru a verifica cât de bine vă mențineți o poziție bună.
  • Imaginea intitulată BE Etapa carismatică 23
    7. Revendicați spațiul personal. Meritați să luați spațiu, la fel ca oricine altcineva. Micșorați-vă că vă va face mai puțin vizibili pentru oameni, ceea ce face mai greu să fie carismatic. Răspândiți-vă și luați spațiul de care aveți nevoie.
  • Ajută la luarea hobby-urilor care vă încurajează să vă dețineți spațiul dvs. De exemplu, angajarea în artele marțiale vă poate ajuta să revendicați spațiul personal.
  • Metoda 2 din 4:
    Construirea încrederii dvs
    1. Imaginea intitulată BE Etapa carismatică 1
    1. Concentrați-vă pe ceea ce vă place despre dvs. Este mai ușor ca oamenii să te placă dacă te văd ca tine. Poate fi greu să sărbători cine ești, dar știind punctele forte, talentele și ce te face să te ajuți. Prin aducerea trăsăturilor pozitive înainte, vă puteți împinge la îndoială.
    • Faceți o listă a calităților dvs. pozitive, a talentelor și a realizărilor dvs. S-ar putea să întrebați, de asemenea, pe cei pe care îi place să vă spun ce iubesc despre tine.
    • Jucați caracteristicile pe care le iubiți despre dvs. De exemplu, ați putea crea un ochi frumos pentru a atrage atenția asupra ochilor tăi minunați sau pentru a vă arăta picioarele tonifiate.
  • Imaginea intitulată BE BERISMATIC PASUL 2
    2. Adoptați A mentalitate pozitivă. Pozitivitatea atrage oamenii la tine și îi face să vrea să fie în jurul tău. Arată pozitivitatea prin împărtășirea unui optimist Outlook, căutând cele mai bune într-o situație și oferind încurajări. Prezintă provocări sau obstacole ca oportunități, mai degrabă decât blocuri de poticnire. Iată câteva sfaturi pentru a fi mai pozitive:
  • Contra gândurile negative cu auto-discuții pozitive. Când prindeți ceva negativ cum ar fi: "S-ar putea să nu reușesc, să-l contravin cu o declarație pozitivă. S-ar putea să vă spuneți: "Aceasta este o oportunitate de a învăța și de a crește."
  • Înconjurați-vă cu oameni pozitivi pentru a vă ajuta să vă mențineți perspectivele bune.
  • Îmbunătățiți-vă starea de spirit cu râsul. Urmăriți un film amuzant, spuneți glume sau împărtășiți o poveste amuzantă. Râzând în fiecare zi vă va ajuta să vă simțiți mai pozitivi.
  • Păstrați o listă de recunoștință pentru a vă aminti ce sunteți recunoscători.
  • Lucrați în părțile vieții voastre pe care nu le iubiți. Când începeți să vă simțiți în jos, amintiți-vă de progresul pe care îl faceți!
  • Imaginea intitulată BE Etapa carismatică 3
    3. Rochie pentru a impresiona. Hainele tale îi spun altora cum te simți despre tine și ce ar trebui să se gândească la tine. Îmbrăcămintea poate determina, de asemenea, modul în care vă simțiți în acest moment. Alegeți hainele care vă fac să vă simțiți cel mai bine și să transmiteți mesajul despre dvs. pe care doriți ca alții să îl vadă.
  • Purtați haine care vă potrivesc bine, și alegeți culori sau modele pe care le considerați frumos.
  • Nu alegeți un costum doar pentru că credeți că alții vor crede că este la modă. Dacă nu-ți place de fapt, te vei simți inconfortabil, care va arăta.
  • Imaginea intitulată Be Carismatic Pasul 4
    4. Gândiți-vă la o realizare pentru o creștere temporară a încrederii. Când vă gândiți la realizările dvs., creierul dvs. eliberează o substanță chimică numită oxitocină care te face să te simți bine despre tine. Dacă nu vă simțiți încrezători, un impuls de oxitocină vă poate ajuta să vă simțiți mai încrezători pentru o perioadă scurtă de timp. Înainte de a intra într-o situație socială, gândiți-vă la realizările dvs. din trecut.

    De exemplu, ați putea Păstrați fotografii ale primelor 3 realizări într-un album de pe telefon. Flip prin ele când ajungeți la o petrecere sau chiar înainte de a intra într-o întâlnire mare.

  • Imagine intitulată Be Charismatic Pasul 5
    5. Luați o clasă improvizată pentru a vă îmbunătăți încrederea. IMPOV vă ajută să vă simțiți confortabil în fața altora, plus că vă face să vă gândiți la picioarele voastre. Luând o clasă sau un adem la un grup IMPROV local vă poate ajuta să ieșiți din cochilie într-un mediu de susținere. În plus, este foarte distractiv!
  • Puteți găsi clase de îmbunătățire prin căutarea online. S-ar putea să găsiți, de asemenea, un grup IMPROV utilizând un site ca întâlniri.grupuri com sau Facebook.
  • Metoda 3 din 4:
    Făcând alții să se simtă speciali
    1. Imaginea intitulată BE Etapa carismatică 6
    1. Rămâneți de pe dispozitivele dvs. electronice atunci când interacționați cu ceilalți. Folosind dispozitivele dvs. în timp ce oamenii vorbesc cu dvs. le face să se simtă mai puțin importante. Puneți telefonul mobil pe tăcere și păstrați-l în buzunar sau în geantă. În plus, evitați să jucați cu SmartWatch sau alte dispozitive. Puneți toată atenția asupra oamenilor din jurul vostru.

    Desemnați timpul pentru a verifica telefonul. De exemplu, ați putea să vă scuzați ocazional în toaletă, unde puteți verifica telefonul.

  • Imaginea intitulată BE Etapa carismatică 7
    2
    Asculta altora vorbesc despre ei înșiși. Concentrați-vă pe ceea ce spune cealaltă persoană, nu ceea ce veți spune ca răspuns. NOD, așa cum vorbesc și oferă declarații afirmative cum ar fi: "Uh huh," "este interesant" sau "wow" pentru a arăta că asculți.
  • Cereți oamenilor întrebări deschise pentru a menține conversația. Ascultați răspunsul lor cu un interes real.
  • Parafrazați ceea ce vă spun să le arătați că ascultați.
  • Imagine intitulată BE BERISMATIC PASUL 8
    3. Dați oamenilor autentici complimente. Spunând oamenilor ceea ce vă place sau apreciați despre ei îi va face să se simtă bine. Fiți specifice cu privire la ceea ce vă complimentați pentru a vă face complimentul mai semnificativ. De exemplu, spuneți: "Ai fost foarte bine vorbită în prezentarea dvs. astăzi", mai degrabă decât "o prezentare bună."
  • Complimentarea aspectului cuiva poate face ca oamenii să se simtă bine despre ei înșiși și îi pot face ca și cum ai fi mai bine. Cu toate acestea, nu este corect pentru fiecare situație, mai ales la locul de muncă.
  • Complimentarea muncii, realizărilor și talentelor oamenilor pot fi încurajatoare și motivând altora.
  • Imaginea intitulată BE BERISMATIC PASUL 9
    4. Amintiți-vă numele oamenilor. Când întâlniți oameni, repetați numele lor înapoi pentru a vă ajuta să vă amintiți. Apoi, folosiți numele lor ori de câte ori vorbiți cu ei. Arătându-le că vă amintiți că îi veți face să se simtă speciali și să demonstreze că aveți un interes în cunoașterea cine sunt.

    Repetând numele unei persoane de mai multe ori în timp ce vorbiți pentru ei este cel mai bun mod de ao ciment în mintea ta.

  • Imaginea intitulată BE CHARISMATIC PASUL 10
    5. Fi Empaticii spre alții. Gândiți-vă de unde ar putea veni alte persoane. Încercați să vedeți lucruri din perspectiva lor. Puneți-vă în pantofii lor, astfel încât să puteți înțelege cum s-ar putea simți. Arătați persoanelor care vă pasă de modul în care se simt prin recunoașterea verbală a sentimentelor lor și ascultând ceea ce trec.
  • Cereți oamenilor cum se simt, apoi ascultați cu adevărat.
  • Nu judecați pe oameni pentru a reacționa diferit față de o situație decât cum ați fi. Toată lumea are experiențe diferite care le formează în cine sunt.
  • Spuneți oamenilor despre vremurile pe care le-ați simțit același mod.
  • Imaginea intitulată Be Charismatic Pasul 11
    6. Împărtășește-ți propriile lupte și cum le-ai suprasolicitat. Utilizați povestiri despre viața dvs. pentru a inspira pe alții. Acest lucru te face să pari realizat și impresionant, dar arată, de asemenea, că ai muncit din greu pentru a ajunge unde ești.
  • Aveți grijă să nu vă plângeți de problemele dvs. sau să explicați toate problemele din viața voastră. Limitați-vă partajarea în povestiri despre cum ați triumfat asupra adversității.
  • Metoda 4 din 4:
    Comunicând bine
    1. Imaginea intitulată Be Charismatic Pasul 12
    1. Practicați discuții mici. Este normal să ai un timp greu cu discuții mici, dar oamenii carismatici știu cum să vorbească cu oricine. Dezvoltați câteva puncte de discuție pe care le puteți trage pentru discuții mici. Utilizați o oglindă sau o cameră video pentru a vă urmări livrarea acestor puncte de discuție, astfel încât să vă puteți îmbunătăți livrarea.

    De exemplu, S-ar putea să dezvolți puncte de vorbire despre vremea, orașul dvs., echipele sportive locale, muzica preferată, vacanțele sau anotimpurile.

  • Imaginea intitulată BE BERISMATIC PASUL 13
    2. Utilizați umorul pentru a relaționa cu alții. Puteți spune glume amuzante, relaționați o poveste amuzantă sau alegeți-vă. Acest lucru îi ajută pe oameni să se simtă confortabil în jurul tău și să se bucure de a fi cu tine.
  • Nu mergeți peste bord atunci când utilizați umorul. În schimb, umorul de piper în întreaga conversație sau discurs.
  • De exemplu, ați putea deschide o prezentare cu o glumă sau puteți spune o poveste amuzantă la o petrecere.
  • Imaginea intitulată Be Charismatic Pasul 14
    3. Fii un povestitor. Spunerea poveștilor atrage oamenii și vă face să apară mai mult angajați. Când vorbești despre tine, fă-te prin povești. Împărtășește-ți istoria personală. Utilizați un ton excitat, gesturi animate și angajați expresii faciale pentru a distra pe alții.
  • Luarea unei clase de actorie vă poate ajuta să vă îmbunătățiți abilitățile de povestiri. Actorii și oamenii carismatici folosesc aceleași tehnici pentru a-și captura publicul și pentru a evoca emoția. Puteți învăța cum să utilizați expresii de inflexiune vocală, ton, gest și fețe pentru a vă îmbunătăți poveștile.
  • Imaginea denumită Be Charismatic Pasul 15
    4. Stai în spatele ideilor tale, mai degrabă decât să se rătăcească. Oamenii sunt opriți de incertitudine, așa că trebuie să luați o poziție. Cred în alegerile tale și ce trebuie să spui. Spuneți altora că aveți răspunsul, chiar dacă nu vă simțiți pe deplin încrezători. Puteți întotdeauna să reevaluați și să luați o altă cale dacă vă dați seama că ați greșit.
  • Chiar dacă sunteți incert, oamenii vă vor vedea mai mult carismatic dacă vă hotărâți de alegerile dvs. Faceți cele mai bune decizii utilizând informațiile pe care le aveți în acest moment. Dacă mai târziu decideți că ați greșit, puteți face întotdeauna altceva.
  • De exemplu, ați spune: "Eu cred în acest plan", mai degrabă decât "acest plan ar putea funcționa."Prima declarație arată că sunteți încrezători în idee. Cu toate acestea, a doua afirmație sugerează că nu sunteți complet sigur dacă planul va funcționa.
  • Imaginea intitulată Be Charismatic Pasul 16
    5. Arată pasiunea pentru ceea ce vorbești. Oamenii sunt atrași de oamenii care par pasionați. Nu vorbiți fără minte - doar împărtășiți idei în care credeți cu adevărat. Fiți încântați de ceea ce spuneți și faceți și invitați pe alții să vă împărtășească entuziasmul.
  • Construiți-vă viața în jurul pasiunilor voastre. Acest lucru vă va ajuta să apară mai mult angajați altora. Dacă ceva nu te încânta, pune-l pe backburner.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Evitați să fiți o floare de perete în situații sociale. Începeți sau conectați o conversație, în schimb.
  • Alăturați-vă unui club de la Toastmasters pentru a dezvolta abilități de comunicare și conducere cu alții care au interese similare.
  • Faceți obiceiul de a fi cinstit, dar amabil. Oamenii nu vă vor fi atrași dacă vă este frică să vă împărtășiți gândurile și sentimentele adevărate.
  • Nu trebuie să fii încrezător să apară încrezător. Utilizați motto-ul "fals" până când îl faceți "pentru a vă ajuta să creați încredere în dvs!
  • Avertizări

    Nu încercați să forțați carisma. Este nevoie de practică pentru a învăța cum să fie carismatic. Dacă încercați să mergeți prea repede, comportamentul dvs. poate părea bizar și fără încredere.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar