Cum să fii frumos

Fiind frumos este adesea mai ușor de spus decât făcut.Trecerea prin zi poate fi destul de greu, fără a fi nevoie să ieșiți din calea voastră de a zâmbi la străini și să spună "Vă rog" și "mulțumesc." De ce o facem? Deci, pentru că a fi frumos face ca oamenii să se simtă bine și deschide calea pentru relații bune! Dacă acest lucru nu este suficient, considerați că vă ajută să obțineți ceea ce doriți. Oamenii vor fi mai înclinați să vă ajute dacă sunteți frumos cu ei. Citiți mai departe pentru a afla cum să începeți să fiți frumos.

Pași

Partea 1 din 3:
Fiind frumos în căile de zi cu zi
  1. Imaginea intitulată Fii frumos și vesel pas 1
1. Zâmbiți și fiți pozitivi. Având în vedere că o perspectivă pozitivă vă va ajuta să rămâneți fericiți, chiar dacă aveți o zi proastă. Un zâmbet îți îmbunătățește perspectiva și face ca oamenii să se gândească la tine ca o persoană încrezătoare și mulțumită. Zâmbind la oameni îi ajută, de asemenea, să se simtă bine despre ei înșiși! În plus, nimănui nu-i place o persoană care îi gătește cu propriile probleme.
  • Imagine intitulată Fii frumos Pasul 2
    2. Recunoașteți alte persoane. Când vă plimbați pe cineva, chiar un străin, recunoașteți prezența lor cu un simplu "Buna ziua!","Salut!" sau "Ce mai faci?". Chiar și un simplu val sau un semn în direcția lor vă va arăta că le recunoașteți. Lăsând oamenii să știe că le vezi este frumos - face ca oamenii să se simtă puțin mai special.
  • Dacă vă plimbați printr-un oraș aglomerat, poate fi greu să recunoașteți pe toți cei pe care îi treceți. Încercați cel puțin să fiți drăguți cu oamenii pe care îi sfârșești, așezați lângă un autobuz sau avion sau cei care se luptă accidental în tine.
  • Spune "Buna dimineata" la colegii de clasă și profesorii sau colegii de dimineață când intri în școală sau la locul de muncă. În curând veți câștiga o reputație ca persoană drăguță.
  • Imagine intitulată Fii frumos Pasul 3
    3
    Fii un bun ascultator. Ascultați când alte persoane vorbesc cu tine. Nu este frumos să ignori opiniile și poveștile altor persoane. Dați-le timp să vorbească, așa cum ați dori să vă dați timp să vorbiți dacă pozițiile dvs. au fost inversate.
  • Dacă găsiți că cineva devine nepoliticos sau pushy, nu vă puneți niciodată mâinile în gură sau faceți o față nepoliticoasă. Politicly așteptați ca ei să termine și să schimbe subiectul, după ce au discutat ale lor.
  • Fiind frumos nu înseamnă să te las să te împingă în jur. Dacă vorbești cu un străin care începe să te facă inconfortabil, este bine să te scuzați și să pleci.
  • Imagine intitulată Fii frumos Pasul 4
    4. Fiți amabili, politicoși și utili. Utilizați întotdeauna manierele, spuneți-vă și vă mulțumesc. Fiți răbdători, îngrijiri, observatori și considerați. Tratați oamenii cu respect, chiar și cei pe care nu doriți să o cunoașteți în mod special. Oferiți ajutor și asistență atunci când cineva are nevoie de ea.
  • Nu uitați să spuneți întotdeauna "Scuzați-mă" in loc de "MIȘCARE!" Când cineva este în calea ta. Oamenii nu sunt ca motivul pe care îl poți scuipa. Sunt ființe vii ca tine. Dacă sunteți respectuos față de acea persoană, acea persoană va acționa, de obicei, același mod.
  • Dacă sunteți pe transportul public și persoanele în vârstă, persoanele cu handicap sau însărcinate se află la bord, vă oferă loc. Este lucrul frumos de făcut. (Și în unele zone, este legea!)
  • Dacă vedeți pe cineva care are nevoie de un mic ajutor, poate că a luat ceva ce a căzut sau a ajuns la ceva de la un raft ridicat, ajutați.
  • Imagine intitulată Fii frumos pas 1
    5
    Zâmbet. Zâmbind la oameni le permite să știe că sunteți plăcut. Uită-te la persoana în ochi și dându-le un zâmbet mic sau un zâmbet larg - nu contează care.Aceasta stabilește starea de întâlnire și, de obicei, încurajează cealaltă persoană să zâmbească înapoi. Acest lucru ajută, de asemenea, că persoana se simte confortabilă în jurul tău.Dacă nu vă zâmbesc înapoi, atunci poate că au o zi proastă. Asta e bine - a fi frumos nu garantează un răspuns pozitiv, dar de obicei ajută.
  • Zâmbiți când treceți oamenii pe stradă, când cumpărați ceva de la un funcționar al magazinului, când vă plimbați în școală dimineața sau oricând vă contactați ochii cu altcineva.
  • Zâmbiți chiar și atunci când vă simțiți jos. Încă poți fi frumos când ești într-o stare proastă. De ce vă răspândiți energia negativă altor persoane?
  • Dacă vă aflați într-o stare proastă și nu doriți să ascultați oameni, încercați să ascultați muzică, desenului sau altceva vă place. Acest lucru vă poate împiedica să acționați aspru față de oameni sau să fiți nepoliticos (chiar dacă nu vrei să fii).
  • Imagine intitulată Fii frumos Pasul 5
    6. Practicați empatia. Aceasta este abilitatea de a vă pune în pantofii altora. Empatia nu este ceva cu care te-ai nascut, este ceva ce trebuie sa lucrezi. Pur și simplu puneți, încercați să vă lăsați capul și întrebați-vă, "Cum le face să se simtă?" Scopul de aici nu este de a găsi a "raspuns corect." Mai degrabă, este actul de a pune pe alții înaintea ta, care vă va ajuta să deveniți o persoană mai atentă, îngrijitoare și bună.
  • Nu discriminează. Fiți la fel de drăguți cu toată lumea. Chiar dacă sunteți drăguț cu prietenii și profesorii dvs., dar nu sunteți drăguț cu oamenii care nu sunt răcoritori sau populari, poate că nu pary de fapt la fel de frumos cum ești de fapt. Nu judecați pe alții prin rasă, vârstă, sex, sexualitate, abilitate sau religie.
  • Imagine intitulată Fii frumos Pasul 6
    7. Nu vorbiți niciodată bolnavi deloc atunci când nu sunt în jur. Desigur, nu ar trebui să criticați, în general, oamenii, dar există momente când spuneți cuiva că a făcut cineva greșit este perfect bine. Cu toate acestea, acel moment nu este niciodată atunci când persoana nu este în jur. Vorbind prost despre oameni atunci când nu se află în jurul valorii de toți ceilalți că nu le respectați și tratați oamenii diferit atunci când sunt în jur. Oamenii drăguți știu că vorbind în spatele cuiva de la cineva nu este niciodată apreciat și vă poate face să apară ca o bârfă.
  • Dacă aveți o problemă sau o întrebare despre cineva, întrebați doar. Aduceți aceste conflicte în aer liber pentru a le face mult mai ușor de gestionat într-un mod ușor, ușor.
  • Imagine intitulată Fii frumos Pasul 7
    8. Uită-te la toată lumea, nu doar cei mai apropiați de tine. Ținând ușa pentru un prieten este bună, dar fiind o persoană drăguță este de a fi de ajutor și de bunăvoință față de toată lumea. Dați o mână unei persoane care se luptă pe trotuar și oferă să ajute un coleg de clasă sau un coleg când își vărsează hârtiile în hol. Puteți fi persoana care ajută la organizarea zilei de naștere a cuiva sau aduce gogoși vineri doar pentru că. Fi frumos doar pentru a fi frumos.
  • Cereți oamenilor cum fac ei. Să ia timp pentru a întreba pe cineva cum se întâmplă lucrurile în viața lor, fără a fi nosy sau intruzive. Dacă par să fie rezistente la vorbire, nu le împingeți să spună mai mult decât simt că spun.
  • Partea 2 din 3:
    Fiind frumos cu oamenii pe care îi cunoști
    1. Imagine intitulată Fii frumos Pasul 8
    1
    Fii pozitiv. Când prietenii dvs. vă privesc pentru sfaturi sau doar pentru a stabili starea de spirit a unei conversații, nu fi negativi sau critici. Continuați să căutați pozitiv în orice situație dată. Le înveselește. Există două părți la fiecare situație: partea pozitivă și partea negativă. Oamenii drăguți îi ajută pe alții să vadă partea strălucitoare a lucrurilor.
    • Laudă realizările prietenilor tăi. Dacă prietenul tău face o treabă bună pe un test sau câștigă un premiu, îl felicit pe el sau ei!
    • Complimentați-vă prietenii. Dacă aveți un prieten care nu-i place părul ei, spune-i că este bine, sau o complimentează pe zâmbetul ei destul. Deși este posibil să nu fiți complet adevărat, sunteți frumos.
    • Dacă este un prieten apropiat, puteți spune ceva "Arată bine, dar dacă. . ." și să facă o mică sugestie pe care credeți că o poate îmbunătăți aspectul.
  • Uneori oamenii trebuie să lase aburul negativ. Puteți fi pozitiv și înțeleg când vorbesc. Nu este necesar să fii prea vesel - asigurați-vă că tonul feedback-ului dvs. nu este în afara legăturii cu ceea ce prietenul tău încearcă să-ți spună.
  • Imaginea intitulată Fii frumos Pasul 9
    2
    Fii umil. Tind să privești în jos nasul la persoanele care sunt diferite sau "ciudat"? Nu este frumos să crezi că ești mai bun decât alți oameni. Ești un individ, dar toată lumea are luptele lor și fiind frumos unul cu altul face viața mai bună pentru toată lumea. Toată lumea este egală și când vorbești despre cât de mare ești, îi faci pe alții să se simtă mai puțin valoroși.
  • Nu vă laudă sau nu aveți un ego umflat. Dacă ați realizat ceva grozav, cu siguranță este ceva de mândru de - doar asigurați-vă că recunoașteți oamenii care v-au ajutat de-a lungul drumului.
  • Nu judecați oamenii până nu le cunoașteți cu adevărat. Nu face presupuneri despre oameni pe baza modului în care arată sau vorbesc. Realizați că primele impresii nu dezvăluie întotdeauna adevărul. După cum se spune, nu judeca o carte prin coperta ei.
  • Imagine intitulată Fii frumos Pasul 10
    3
    Fi sincer. Dacă sunteți frumos să obțineți tratament preferențial, este exact opusul de a fi frumos. Ceea ce faci este înșelător, superficial și crud. Fii frumos pentru că vrei să te uiți înapoi în viața ta și să știi că ești o persoană drăguță, indiferent de ce. Fii frumos pentru că te simți ca și cum ai vrea să vrei.
  • Nu fi cu două fețe. Nu vă lăudați prea mult. Nu vorbiți despre oameni și nu fiți un backstabber. Fiind frumos cu fețele oamenilor vă ajută să câștigați încrederea lor. Tu trădezi că încrederea dacă vorbești despre ei în spatele lor. Nu luați niciodată parte la bârfe despre alte persoane sau pe cele pe care nu le place. Este Karma rea, și te face să arăți superficial, nu frumos.
  • Imagine intitulată Fii frumos Pasul 11
    4. Umpleți-vă zilele cu mici acte de bunătate. Acele lucruri mici, de zi cu zi, cum ar fi ținut ușa pentru un profesor pe care nu-l cunoști, sau zâmbind la cineva care nu este întotdeauna drăguț cu tine. S-ar putea să nu par să conteze mult, dar pe termen lung, făcând aceste acte de bunătate vă va face să pari ca o persoană mult mai frumoasă.
  • Imagine intitulată Fii frumos Pasul 12
    5. Aflați cum să împărtășiți. Partajarea poate însemna împărțirea desertului în jumătate pentru a da unii fratelui dvs. mai mic. De asemenea, poate însemna renunțarea la ceva mai mare, cum ar fi timpul, spațiul sau cuvintele înțelepciunii. Poate implica acte caritabile sau doar gesturi mici, de zi cu zi. Fiind generos face parte din ceea ce înseamnă să fii frumos. Încercați să nu luați mai mult decât dați și când sunteți în stare, dați mai mult decât luați.
  • Partea 3 din 3:
    Fiind frumos cu oamenii pe care îi iubești
    1. Imaginea intitulată Fii frumos pas 13
    1
    Oferta de a ajuta. Dacă vă vedeți mama sau tata să se lupte pentru a jongla toate treburile care trebuie făcute, oferiți-vă să vă ajutați. Puneți pe alții înaintea dvs., când aveți energie și timp pentru a vă cruța. Faptele tale frumoase vor fi cu siguranță recompensate pe termen lung.
    • Nu așteptați să vi se solicite să ajutați. Aflați cum să spună orele când alte persoane au nevoie.
    • Găsiți modalități creative de a vă ajuta! Ajutați-vă frații cu temele, ascultați ideea soțului dvs. pentru un nou proiect sau o idee, faceți micul dejun pentru familia dvs., mergeți pe câine, conduceți-vă sora la școală. Acestea pot părea ca sarcini mici, dar eforturile dvs. vor fi apreciate.
  • Imaginea intitulată Fii frumos Pasul 14
    2. Fi fiabil și demn de încredere. O parte din a fi frumos cu membrii familiei și alții pe care îi iubești este acolo pentru ei în momente de nevoie. Răspundeți la e-mailuri, răspundeți la telefon când oamenii sunați, nu fulgi pe planuri și petreceți timp vorbind când cealaltă persoană vă cere să ascultați.
  • Dacă cineva vă lasă un mesaj, apelați-i înapoi cu promptitudine. Nu este frumos să le lăsăm agățat de zile la sfârșit.
  • Dacă spui că vei fi undeva, fii acolo. Dacă spui că vei face ceva, fă-o. Fiind flaking doare încrederea oamenilor în tine și nu este o modalitate frumoasă de a acționa. Să vă angajeze prietenia dvs.
  • Imagine intitulată Fii frumos pas 15
    3. Faceți-vă la dispoziția oamenilor care trec prin vremuri grele. Într-o criză sau perioadă emoțională, prietenul tău îndurerat vrea să facă altceva decât să gătească și să mănânce singur! Adu-i o caserolă și niște cookie-uri și petrec seara cu ei. Dacă un Bestie a trecut printr-o despărțire dură, oferiți-i să-i ajute să-și curățe lucrurile semnificative ale celorlalți, așa că nu trebuie să treacă singuri. Cei mai buni prieteni și cei mai buni oameni sunt cei care nu sunt timizi atunci când mersul devine greu - ei stau în picioare și în picioare.
  • Imagine intitulată Fii frumos Pasul 16
    4. Luați drumul înalt. Uneori nu este ușor să fii frumos. Veți întâlni situații care vă vor testa capacitatea de a fi o persoană drăguță. Chiar și oamenii pe care îi iubești pot uneori să fie fulgi, judecători, egoistă, egoist, sau în mod absolut. Trebuie să evitați scufundarea la nivelul lor. Nu vă întoarceți de la frumos la crud doar pentru că răbdarea dvs. este testată.
  • Când vă înfuriați și simțiți că veți acționa într-un mod care nu este frumos, scoateți-l într-un mod diferit, în loc să fiți crud. Mergeți la o alergare, bateți-vă perna sau calmați-vă cu un joc video. Aveți control asupra acțiunilor și comportamentului dvs.
  • Amintiți-vă să tratați întotdeauna oamenii așa cum doriți să fiți tratați. Când respectați pe deplin demnitatea altora, atunci mai mulți oameni vă vor vedea ca un prieten frumos, îngrijitor, de încredere și îngrijit și considerat. La sfârșitul zilei, doriți să fiți respectați pentru opiniile, ideile și pasiunile dvs., chiar dacă cealaltă persoană nu le împărtășește. Ar trebui să oferiți aceeași curtoazie pentru alții, de asemenea.
  • Imaginea intitulată Fii frumos Pasul 17
    5. Oferiți-vă iertare liber. Nu țineți grupe și nu continuați să pedepsiți sau să vă supărați pe oameni după ce au cerut iertare. Amintiți-vă, iertarea este despre lăsarea momentului în loc să lăsați furia sau gelozia continuă să vă domine gândurile. Nu înseamnă că trebuie să le ai încredere în ei din nou cu secretele tale. Înseamnă doar că nu mai îmbrățiți că va fi bolnav dacă au cerut iertare cinstită. În afară de aceasta este o parte importantă a ființei bune. Oamenii vă vor respecta dacă sunteți natură și iertați.
  • Chiar dacă nu vă cer iertarea, încercați să mergeți mai departe. Cineva care te doare și nu-ți va cere scuze că în general nu merită o mulțime de îngrijorare și furie.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Nu vă face o persoană rea dacă vă pierdeți temperamentul în fiecare moment și apoi, mai ales dacă cineva se comportă în mod crud față de dvs. Iartă-te și amintiți-vă că ești doar om. Acestea fiind spuse, nu vă luați mânia pe alte persoane fără nici un motiv.
  • Fii drăguț cu animalele! Iubiți și respectați animalele de companie, precum și animalele în natură.
  • Dacă prietenii sunt necuviți, nu vă faceți griji. Stați jos și întrebați-le ce este în neregulă.
  • Includeți bunătatea în cine sunteți. Nu fi doar o zi și nu pe cealaltă, altfel, oamenii vor începe să creadă că puneți un act.
  • Nu râde de greșelile altor oameni și nu-i evidențiați greșelile prea aspru. Este bine să glumești, desigur, dar să-ți folosești bunul simț și să recunoască diferența dintre râsul cu cineva și râzând la ei.
  • Dacă cineva vă spune un secret și vă promiteți să nu spuneți nimănui, păstrați-vă cuvântul și păstrați secretul.
  • Dacă bănuiți că aveți probleme de furie, luați în considerare vorbirea cu un terapeut.
  • Nu tratați niciodată oamenii diferit din cauza religiei sau a etniei lor. Indiferent cine este persoana, ar trebui să le tratați mereu frumos.
  • Fiind frumos înseamnă, de asemenea, spunând adevărul - dar dacă adevărul ar putea fi rău, spuneți-l într-o manieră tactică.
  • Avertizări

    Fii atent zâmbind sau spunând Bună cuiva cu care aveți un fundal rău cu. Se poate întoarce și pot crede că sunteți Sly și pot răspunde cu un comentariu nu foarte frumos.
  • În timp ce sunteți frumos, nu fiți un impuls total.Compromisul este bun, dar se așteaptă să fie tratat corect.Nu vă fie frică să vă ridicați pentru ceea ce este bine și să nu ezitați să apărați pe cineva. Dacă descoperiți că sunteți atenți la timpul cuiva, dar nu sunt atenți la al tău, aruncați-vă la fel de respectuos ca și cum puteți și vă faceți rău.
  • Nu lăsați pe alții să profite de acțiunile tale frumoase și de mod prietenos, supus. Vă poate răni și provoca regrete pentru alte persoane. Politicându-vă în picioare pentru tine, vă puteți salva și multe altele o mulțime de probleme.
  • S-ar putea să fi auzit asta "Nu contează ce arată cineva, este ceea ce este în interiorul care contează".Acest lucru este parțial adevărat, dar aveți doar o singură șansă de a întâlni pe cineva.Dacă sunteți barbar pentru prima dată, ar putea fi modul în care veți fi cunoscut.Dacă sunteți prietenos prima impresie, oamenii vă vor cunoaște la fel de frumos și sincer.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar