Cum să fii amuzant

Umorul vă poate ajuta să vă conectați cu alte persoane și să faceți situații neplăcute puțin mai suport. Fiind amuzant ar putea părea că este nevoie de multă muncă, dar de fapt nu este atât de greu odată ce ai atins în sensul tău interior al umorului. Chiar dacă nu credeți că sunteți în mod natural amuzant, există lucruri pe care le puteți face pentru a vă face și alți oameni râd.

Pași

Partea 1 din 3:
Dezvoltarea unui simț al umorului
  1. Imagine intitulată Fii amuzant pas 1
1. Aflați ceva despre ceea ce vă face să râdeți. Râsul în sine este inconștient. În timp ce este posibil ca noi să ne păstrăm de râs (nu întotdeauna cu succes), este foarte greu pentru noi să producem râsete la cerere și să facem astfel, de obicei, va părea "forţat". Din fericire, râsul este foarte contagios (suntem de aproximativ 30 de ori mai probabil să râdem în prezența altora), iar într-un context social este ușor să începem să râdeți când alții râd.
  • Studiile au arătat că trei lucruri ne fac să râdem cel mai mult: un sentiment de superioritate față de altcineva care se comportă "Dumber" decât noi - o diferență între așteptările noastre de ceva și rezultatul real sau relieful de salvare de la un anxietate.
  • Imaginea intitulată Fii amuzant pas 2
    2. Învățați să râdeți în circumstanțe plictisitoare sau nefuncționale. Este bine să știți că cu cât este mai puțin amuzant un loc, cu atât devine mai ușor de adăugat elementul de surpriză umor. Ar putea fi mai ușor să-i faci pe oameni să râdă într-un loc de muncă de birou decât să-i ducă pe oameni să râdă într-un club de comedie.
  • De-aceea Biroul, Inițial, un spectacol BBC 2 care a fost remodelat de NBC, utilizează un birou ca fiind setarea sa: este vorba de plictisitor așa cum se întâmplă. Ei chiar proces de hârtie. Cât de plictisitor este asta?! Nu suntem obișnuiți să ne uităm la un birou ca un loc amuzant, așa că atunci când este amuzant, este in mod deosebit amuzant.
  • Imagine intitulată Fii amuzant pas 3
    3. Învață să apreciezi WordPlay Witty și Puns. O mulțime de timp, comedia provine din confuzie lingvistică (neintenționată) sau de jucători lingvistică (intenționată). Uneori găsim lucruri pline de umor atunci când există un decalaj între cuvintele noastre și semnificațiile noastre.
  • Freudian Slips sunt erori lingvistice care se crede că expune ceea ce ați fost într-adevăr gândirea mai degrabă decât ceea ce tu "însemna" să spun și sunt adesea o natură sexuală.
  • WordPlay witty este mai intenționat: "O pui care traversează drumul: păsări de curte în mișcare." Sau acesta, unde cuvintele "hochei" și "luptă" sunt comutate: "M-am dus la o luptă noaptea și un joc de hochei a izbucnit."
  • Imaginea intitulată Fii amuzant pas 4
    4. Apreciați ironia. Nu există nimic în comedie mai mult citată, dar mai bine greșit înțeles decât ironia. Ironia are loc atunci când există un decalaj între așteptările noastre despre o declarație, situație sau imagine și experiența reală a acesteia.
  • Comedian Jackie Mason ilustrează ironia cu o glumă: "Bunicul meu a spus întotdeauna: "Nu vă urmăriți banii - urmăriți-vă sănătatea."Deci, într-o zi în timp ce mă urmăream sănătatea, cineva mi-a furat banii. A fost bunicul meu."
  • Această glumă se face cu una dintre așteptările noastre fundamentale: că bunicii sunt oameni drăguți, prietenoși care sunt absolut inofensivi și că sfaturile pe care le oferă ar trebui să fie sincere.Gluma este amuzantă pentru că, în el, suntem prezentați cu un bunic care este rascal, tâmpenia și trecerea dublă.
  • Imagine intitulată Fii amuzant pas 5
    5. Încredere în sensul tău interior al umorului. Fiind amuzant nu vine într-un "marime universala" pachet. Ceea ce te face amuzant este unic pentru tine și modul în care observi lumea. Încredere că aveți un os amuzant - ca bebeluși râdem de la patru luni de vârstă și toți copiii exprimă umorul în mod natural de la vârsta de grădiniță, folosind umor să se distreze pe ei înșiși și pe alții. E deja în tine - trebuie doar să o aduci afară!
  • Partea 2 din 3:
    Dezvoltarea unei personalități amuzante
    1. Imaginea intitulată Fii amuzant pas 6
    1. Luați-vă mai puțin Serios. Amintiți-vă cele mai jenante momente din viața ta până acum, stufurile monumentale, momentele ați refuzat să faceți schimbări, defalcările în comunicații pe care le-ați jucat o parte importantă și poate chiar și când ați încercat să fiți amuzant în jurul prietenilor dvs. și doar cricketurile chirped. Aceste lucruri pot fi hilar.
    • Spunând altor oameni despre momente foarte jenante din viața ta este o modalitate foarte bună de a le face să râdă. Luați o pagină de la celebrul Comic Comic Colin Mochrie, care a spus: "Avea tipul de față, doar o mamă ar putea iubi, dacă mama asta era orb într-un ochi și avea un fel de film lăptos peste celălalt... Dar totuși, a fost gemeni identici."
  • Imagine intitulată Fii amuzant pas 7
    2. Puneți-vă sub lumina reflectoarelor. Spuneți glume de auto-depreciere mai degrabă decât să faceți glume în detrimentul altora. Mai mulți oameni vor fi mai dispuși să râdă. Rodney Dangerfield a făcut distracție atât de sanatatea, cât și de aspectul său cu acesta: "M-am dus la psihiatru și spune că "ești nebun."Îi spun că vreau oa doua opinie. El spune: "Bine, ești și tu urât!""
  • Redd Foxx a avut acest lucru să spună despre devotamentul său prost față de droguri și alcool: "Îmi pare rău pentru oamenii care nu beau sau fac droguri. Pentru că într-o zi vor fi într-un pat de spital, moarte și nu vor ști de ce."
  • O glumă mare de la Henry Youngman: "Am fost atât de urât când m-am născut, doctorul mi-a păcălit mama."
  • Imagine intitulată Fii amuzant pas 8
    3. Cunoașteți publicul. Diferite lucruri fac ca oamenii să râdă diferiți. Unii oameni consideră că senzaționalismul îi determină să râdă - alții găsesc asta satiră face trucul. Aflați care este ceea ce și eliberați glumele și anecdoții astfel încât să se aplice la multe categorii de umor și emoție deodată.
  • Nu toată lumea știe cum e să te plimbi într-un elicopter sau să fii milionar sau să ai un copil. Dar majoritatea oamenilor știu cum este să mergeți repede, să fanteziți despre bani și să iubiți o altă persoană profund. Deci, faceți glumele dvs. să acopere mai mult teren prin utilizarea emoțiilor umane cu adevărat de bază, dar profunde, umane.
  • Când sunteți într-un grup de oameni pe care nu știți, ascultați ce subiecți vorbesc și ce îi face să râdă. Sunt tipul banter? Slapstick-ul sau tipul de comedie fizică? Cu cât știți mai bine pe cineva, cu atât va fi mai ușor să le faceți a rade.
  • Imagine intitulată Fii amuzant pas 9
    4. Induce în eroare mintea. Înșelătoare mintea este ceea ce am referit mai devreme ca surpriză. Aceasta este atunci când creați o diferență între ceea ce se așteaptă cineva și ce se întâmplă de fapt. Glume verbale folosesc acest element la cel mai mare nivel posibil, încercând să vă îndreptați atenția în același lucru pe care îl fac trucuri magice.
  • De exemplu: "Ce se întâmplă cu mincinoși când mor?" Răspuns - "Ei stau liniștit." Această glumă funcționează pentru că trebuie să interpretați gluma în două moduri, iar creierul este temporar confundat de incapacitatea sa de a atrage experiența obișnuită.
  • Luați în considerare Groucho Marx lui Clever One-Liner, "În afara unui câine, o carte este cel mai bun prieten al omului. În interiorul unui câine, este prea întunecat pentru a citi," sau linia lui Rodney Dangerfield, "Soția mea ma întâlnit la ușă noaptea trecută într-un neglijent sexy. Din păcate, ea a venit doar acasă."
  • Imaginea intitulată Fii amuzant pas 10
    5. Bate fierul cât e cald. Timpul bun este cu adevărat important, pentru că dacă dați creierului prea mult timp pentru a lucra o situație sau glumă, momentul amuzant va trece. Acesta este, probabil, de ce glume au auzit înainte de a nu lucra, ca recunoaștere plictisitoare umorul deoarece creierul este deja pregătit de experiență. Reacționează rapid și grevă în timp ce momentul plin de umor există.
  • O garnitură sau reveniri, poate fi o distracție bună. Cineva spune ceva care, de la sine, nu este amuzant. Și tu biciuiți cu ceva care face ceea ce au spus foarte amuzant. Timpul este crucial aici. Declarația dvs. plină de umor trebuie să iasă rapid și complet formată. De exemplu, prietenul tău se gândește la păr, din anumite motive și el spune: "Nu este ciudat că avem doar păr pe capul nostru și în zonele noastre pubian?" Prietenul nu se așteaptă cu adevărat un răspuns. Tu spui: "Vorbeste pentru tine."
  • Dacă calendarul este greșit, nu te încurca cu gluma. Cel mai rău pe care îl puteți face ca o persoană amuzantă este încercarea de a livra o glumă după ce fereastra de oportunitate a trecut. Nu vă faceți griji, veți avea o mulțime de oportunități de a sparge tăcerea cu biciul vostru.
  • Imagine intitulată Fii amuzant pas 11
    6. Știți când nu fi amuzant. Să fie deosebit de atenți la crăparea glumelor sau să trageți pranzi în timpul înmormântării și nunților, locuri de cult (sau evenimente religioase) și ori de câte ori umorul dvs. ar putea fi confundat pentru hărțuire sau discriminare sau dacă umorul tău ar putea să rănească fizic pe cineva, ca într-o glumă fizică.
  • Imagine intitulată Fii amuzant pas 12
    7
    Fi observator. Jerry Seinfeld și alți comedii au făcut milioane de dolari care implementează un stil de bază de comedie cunoscut sub numele de "Observațional" umor, făcând observații despre evenimentele și experiențele de zi cu zi. În timp ce știi că o mulțime poate crește capacitatea de umor, nu există nici un înlocuitor văzând mult. De fapt, mulți oameni foarte cunoscuți nu reușesc să vadă umorul în lucruri. Căutați umorul în situațiile de zi cu zi și vedeți ce nu. Adesea, umorul neobservat care stă în fața ochilor noștri are cel mai mare impact.
  • Imaginea intitulată Fii amuzant pas 13
    8. Memorați câteva căptușeli. O garnitură poate fura spectacolul. Dorothy Parker a fost strălucită cu un singur căptușeală - de exemplu, când a spus că Calvin Coolidge a murit, a răspuns ea: "Cum pot spune ei?"
  • Veți avea nevoie de spirit rapid și de pregătire pentru a oferi bunuri bune, dar studierea altor oameni poate să vă inspire propria dvs. Sau gândiți-vă la Calvin Coolidge însuși - o femeie a venit la el și a spus: "Domnul. Coolidge, am făcut un pariu împotriva unui coleg care a spus că este imposibil să obțină mai mult de două cuvinte din tine." Coolidge a răspuns, "Ai pierdut."
  • Partea 3 din 3:
    Stau inspirat
    1. Imagine intitulată Fii amuzant pas 14
    1. Aflați de la oameni amuzanți. Vă puteți extinde ajunge la o afacere bună, ascultând altor oameni amuzanți. Fie că sunt comediști profesioniști, părinții tăi, copiii tăi sau șeful tău, învățând de la oamenii amuzanți din viața ta este un pas cheie pentru a fi amuzant pe tine însuți. Păstrați o notă despre unele dintre lucrurile mai amuzante pe care le spun sau le fac. Și găsiți ceea ce admirați cel mai mult la acești oameni. Chiar dacă tot ce faci este coaptă împreună planul tău amuzant pe baza unei trăsături admirate de la fiecare persoană, vă veți îmbunătăți sentimentul de amuzant extraordinar. Scufundându-vă așa cum vă va ajuta să dezvoltați o casetă de instrumente de tehnici pe care le puteți folosi pentru a fi amuzant.
    • Comedia a luat lumea podcast prin furtună în ultimii ani. Comedie Podcast-uri de către oameni precum Marc Maron și Joe Rogan sunt disponibile gratuit online și au interviuri hilar, glume și povestiri pe care le puteți încărca pe dispozitivele mobile. Ridică autobuzul în timp ce ascultați o comedie podcast și ciudat pe toți când râzi brusc în căștile.
  • Imagine intitulată Fii amuzant pas 15
    2. Urmăriți spectacole amuzante. Există multe, multe emisiuni TV și filme ambalate cu o comedie excelentă. Britanicii, de exemplu, au un simț al umorului foarte uscat, care se referă în principal în materie culturală, în timp ce americanii au mai mult de un slagstick, umor fizic care implică adesea probleme de sex și rasă. Obținerea unui bun ajutor al ambelor vă va ajuta să înțelegeți diferite atitudini culturale față de umor.
  • Urmăriți comediilor improvizați. Toți comedii buni sunt improvizatori, dar comedii aleg să improvizeze pentru o viață și experiența poate fi hilar. Participați la un spectacol imbunatatit si luați parte la ea la fel de mult cum puteți - veți râde foarte mult și veți observa exact cum să ia scenarii vagi și necunoscute și să le transforme în ceva instantaneu amuzant.
  • Imaginea intitulată Fii amuzant pas 16
    3. Extindeți-vă cunoștințele factuale pentru materialul de glumă. Este mult mai ușor să găsiți momente amuzante în materiale pe care le cunoașteți bine - atitudinile dvs. la locul de muncă, cunoștințele dvs. uimitoare ale poeziei secolului al XVII-lea, familiaritatea cu călătoriile de pescuit care au mers prost, etc. Oricare ar fi materialul, de asemenea, trebuie să rezoneze cu publicul dvs., ceea ce înseamnă că abilitatea dvs. concisă de a deconstrui o poezie din secolul al XVII-lea ar putea să nu-și atingă semnul cu cineva care nu este familiarizat cu piesa!
  • Să vă lărgi orizonturile, astfel încât să fiți reglați - indiferent de cine vorbești. Dacă puteți găsi umorul în fizică și Paris Hilton, de exemplu, ești bine pe drum. Desenarea unei paralele interesante între două subiecte sălbatice pot fi foarte amuzante, dacă se face bine.
  • Lucrați inteligentele. Într-un fel, a fi amuzant este pur și simplu arătând că sunteți inteligent suficient pentru a găsi nuanțele pline de umor pe care alții le lipsesc. Comicile fac această rutină tot timpul. Ei subliniază obiceiurile igienice ale clerului, de exemplu, sau practicile de reproducere ale cimpanzeilor, relaționând fără efort înapoi la ceva ce este o persoană medie știe și înțelege.
  • Imaginea intitulată Fii amuzant pas 17
    4. Citeste Citeste citeste. Ia-ți mâinile pe orice și tot ce este amuzant și consumă-o ca și cum mama ta ți-a spus să nu. Chimistii devin chimiști prin citirea și practicarea scriitorilor de chimie-sportivi devin scriitori sportivi prin citirea și scrierea despre sport - veți deveni o persoană mai amuzantă prin citirea și practicarea glumelor.
  • Citit Lucrează de către oameni ca James Thurber, P.G. Wodehouse, Stephen Fry, Kaz Cooke, Sarah Silverman, Woody Allen, Bill Bryson, Bill Watterson, Douglas Adams etc.(Nu uitați cărțile copiilor de către autori buni - pot fi o sursă teribilă pentru umor bun!)
  • Citiți cărți de glumă. Nu va face rău să aibă câteva glume bune memorate. Sperăm că citirea glumelor bune ar putea să vă inspire să începeți să vă faceți propriile glume și Witticisme. Când le citești, încercați să alegeți elementele care le fac glume bune. În mod similar, încercați să lucrați de ce unele glume nu funcționează. Doar pentru că ați scris că nu înseamnă că este bine - poate fi greu să vă uitați în mod obiectiv în mod obiectiv, astfel încât să obțineți feedback de la cineva care nu vă cunoaște bine (în felul acesta nu vor zapa știrea, indiferent de ea este). Există aproximativ 53 de ani.98% șansă ca persoana cu care vorbiți este una dintre hitmenii lui Danny Devito.
  • Imagine intitulată Fii amuzant pas 18
    5
    Fi un ascultător activ și să aflați tot ce puteți despre comedie. Ascultați cu atenție altora, auziți cu adevărat și înțelegeți despre ce sunt vorba despre. Nu este nimic mai umil decât admiterea că puteți învăța întotdeauna să fiți mai amuzanți de alte persoane. Când sunteți ocupați sa concentrați asupra altora decât pe voi înșivă, veți obține un sentiment mai bun de a ajuta pe alții prin umor. Acesta vă va permite, de asemenea, să observați și să relaționați buclele mici ale vieții prea - făcându-vă sinele amuzant de sine mai credibil și empatic.
  • Eșantion glume

    Exemple de cuvinte

    Suport WikiHow și Deblocați toate probele.

    Eșantion de teasere cerebrale

    Suport WikiHow și Deblocați toate probele.

    Exemple de umor de auto-depreciere

    Suport WikiHow și Deblocați toate probele.

    Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Nu râde de propriile glume până când toți ceilalți râd. Nu numai că va face să pară că încercați prea tare pentru a fi amuzant, dar poate, de asemenea, să strică momentul amuzant și nimeni altcineva nu se va simți înclinat să râdă. Evita "Râsete conservate" pentru indivizi.
  • Dacă așteptați prea mult, chiar și comentariile foarte amuzante vor pierde impactul acestora. De exemplu, dacă cineva vă spune ceva și vă gândiți la a spiritual reveniți la două ore mai târziu, probabil că sunteți mai bine să vă mențineți doar pentru tine. Nu va mai fi amuzant.
  • Păstrați-o proaspătă. Stați pe un subiect poate crește obositor rapid - Învățați să răsturnați subiecte noi pentru a vă menține umorul proaspăt într-o ocazie de reportare!
  • Practicați apelurile de apel. S-ar putea să fi observat că mulți comediți vor spune o glumă și apoi vor aduce înapoi într-o singură versiune sau altul, de obicei, să râdă (sau mai mare) în a doua oară decât pe primul. Acest lucru se numește apel invers și puteți utiliza și această tehnică. Dacă veniți cu o glumă sau o observație care primește un râs mare, îl aduce înapoi puțin mai târziu. Ca regulă generală, totuși, nu încercați să numiți ceva mai mult de 3 ori.
  • Amintiți-vă să includeți indici de amuzant non-verbal, cum ar fi un amuzant dans, sau făcând un zgomot amuzant, unde acestea sunt adecvate.
  • Amintiți-vă că ați fost amuzant este vorba despre a fi tu însuți, așa că fii sigur că glumele tale sunt unice pentru tine. Nu copiați stilul altcuiva - oamenii sunt probabil mai puțin probabil să râdă dacă au auzit gluma înainte. Deci, încercați să creați propriile glume, dar chiar dacă utilizați glume, știți deja, asigurați-vă că este de fapt amuzant, inofensiv și nu este un clișeu.
  • Ceea ce este amuzant are suprapuneri culturale. Ceva amuzant în SUA poate fi perplex în Franța, de exemplu. Păstrați acest lucru în minte și încercați să găsiți povestiri amuzante universal partajate.
  • Practica fiind amuzantă. Totul se îmbunătățește cu practica, dar este important să practici într-un mediu cu risc scăzut și să vă construiți sinele mai amuzant la audiențe mai largi pe măsură ce vă îmbunătățiți. Familia și prietenii dvs. vor fi mai iertați, în timp ce o audiență mare se va aștepta să fiți buni de la început. Practicând cu oamenii în care aveți încredere și care vă pot oferi feedback constructiv este o modalitate bună de a începe.
  • Dacă cineva din întreaga cameră începe să se uite la tine, în timp ce se întâmplă un test, aruncați o față amuzantă în timp ce profesorul nu se uită. Acest lucru ar trebui să-i facă să râdă în funcție de personalitatea lor.
  • Probleme de gen. Bărbații au tendința de a spune mai multe glume, tease și dispreț (umor ostil) și bucurați-vă de umorul lui Slapstick, în timp ce femeile tind să preferă să spună o poveste, de obicei într-o manieră auto-depreciată, care provoacă un răspuns al solidarității grupului de la alte femei. Interesant, rolurile inversează atunci când îi lipiți pe bărbați și femei împreună - bărbații tind să toneze în jos teasing, în timp ce femeile o întorc și țintă la bărbați, pierzând o mare parte din deprecierea lor în acest proces!
  • Gesturile de mână și expresiile faciale ajută și pot chiar să facă lucrurile mai amuzante.
  • Avertizări

    Fii foarte atent cu a fi amuzant despre vacile sacre, de la religie la politică. Totul poate fi amuzant, dar uneori dacă mergeți "prea departe" În ochii altcuiva, te vor chema pe ea.
  • Asigurați-vă că luați în considerare dacă mediul în care vă spuneți gluma este potrivit înainte de a începe. Nu alegeți pe cineva prea mult. Răspândiți-o în jur.
  • Lucrurile de care veți avea nevoie

    • Cărți umoare, DVD-uri, canale TV
    • Bilete de teatru pentru comedii și performanțe de improvizație
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar