Cum să vă lumineze ziua

Este natural să ai zile când te simți prost, somnoros și plictisitor. Toată lumea are zile ca aceasta - este o parte inevitabilă a vieții care doar nu va renunța. Din fericire, există multe modalități de a lumina o zi groaznică, iar acest articol vă învață cum!

Pași

  1. Imaginea intitulată vă luminează ziua 1
1. Încercați să ascultați muzică veselă. Cântecele fericite cresc endorfinele și dopamina, care la rândul lor ne ajută să ne simțim bine.Comedia arată melodii tematice, cum ar fi cea a "Simpsons", "F.R.I.E.N.D.S.", "Familia Flintstone", și "Fawlty turnuri" sunt câteva sugestii pentru a vă bucura. Încercați să ascultați melodiile de către Herb Alpert și Brass Tijuana - au ritmuri jolly, flamboyant și sunt un mod minunat de a vă face să vă simțiți delicios. Unul dintre cele mai bune cântece este "Placa spaniolă"- căutând-o pe YouTube.
  • Imaginea intitulată luminează ziua dvs. Pasul 2
    2. Purtați chiloți superman. Chiar dacă trebuie să purtați o rochie formală pe partea de sus, purtați ceva prost în spatele dvs. vă poate face să vă simțiți veseli, pur și simplu pentru că este un secret jolly pentru a vă face să râdeți.
  • Imaginea intitulată luminează ziua 3
    3. Urmăriți un spectacol de comedie sau ascultați ceva amuzant la radio. Râsul lansează endorfinele și știm cu toții despre substanțele chimice naturale din creierul nostru - ne fac fericiți!Încercați să vizionați comedia de stand-up arată ca "F.R.I.E.N.D.S." sau "Simpsons". Aruncați o privire pe YouTube pentru concerte de comedie cum ar fi "Trăiesc la Apollo".
  • Imaginea intitulată luminează ziua dvs. Pasul 4
    4. Ia niște flori proaspete pentru birou sau masă sau lângă patul tău. Încercați ceva frumos și luminos ca flori mixte, floarea-soarelui sau margarete.
  • Imaginea intitulată luminează ziua dvs. Pasul 5
    5. Exercițiu. Obținerea corpului nostru în mișcare ridică metabolizmele noastre, eliberează dopamina și endorfinele și, de asemenea, mărește ritmul cardiac, trimițând sânge la creierul nostru și ne face să ne simțim bine. Încercați o mică aerobică, săriți sau o jogging frumos.
  • Imaginea intitulată luminează ziua dvs. Pasul 6
    6. Mergeți la o plimbare lungă. Ei spun că mersul în afara afară de cobvate și cu siguranță o face. Dovezile sugerează că mersul pe jos undeva este mai bun decât zonele urbane pentru creșterea nivelului de fericire, deci încercați să mergeți la un parc local, rezervație naturală sau în mediul rural.
  • Imaginea intitulată luminează ziua dvs. Pasul 7
    7. Au un râs cu niște prieteni. Dați pe cineva care vă place un apel telefonic sau oferiți-vă să vă întâlniți și să fiți cu prietenii nu numai că ne ia mințile de la necazurile noastre, dar și mărește concentrarea și ne ajută să ne simțim din nou vesel.
  • Imaginea intitulată luminează ziua dvs. Pasul 8
    8. Mers pe jos într-un waltz. Există o mulțime de dovezi care sugerează că muzica într-un tempo Waltz (unu-două-trei, unu-două-trei) este de departe cel mai fericit ritm al tuturor. Când umbliți, încercați să numărați pașii într-un bataie cu unu doi-trei - vezi cum pune un izvor în pasul tău și te face să te simți energic!
  • Imaginea intitulată luminează ziua dvs. Pasul 9
    9. Opriți telefonul, computerul, televizorul și orice alte dispozitive electronice care sunt pornite. Credeți sau nu, absența de la ecrane și rețele sociale vă poate ajuta cu adevărat să vă înveselească. Încercați să citiți o carte sau o revistă în loc de gadget-urile dvs. și să vedeți cum vă simțiți.
  • Imaginea intitulată luminează ziua dvs. Pasul 10
    10. Faceți ceva ce vă place. Fie că este vorba de bowling, desenând o imagine, sau să vadă o piesă, făcând ceva ce vă place (cu condiția ca acesta să fie sigur) este o modalitate sigură de a vă lumina ziua. Dacă vă place să vă stropiți într-o piscină a unui copil la vârsta de 60 de ani, așa că este așa! De ce nu?
  • Imaginea intitulată luminează ziua dvs. Pasul 11
    11. Zâmbet. Actul de zâmbet poate să vă păcălească mintea în gândirea că sunteți fericiți, stimulând astfel starea de spirit și făcându-vă mai fericită. Reduce stresul și este un zâmbet contagios și văd impactul pozitiv pe care îl puteți face pe alți oameni!
  • Imaginea intitulată luminează ziua dvs. Pasul 12
    12. Petreceți timpul de calitate cu animalele de companie. Este adevărat că atunci când animați sau îmbrățișați un prieten blană, el ameliorează anxietatea și stresul. Că ar putea ajuta.
  • Imaginea intitulată vă luminează ziua 13
    13. Vorbește despre asta cu un terapeut, prietenii tăi sau familia ta. Ajută la multe să vorbească despre ziua dvs. și ce se întâmplă. Unii oameni vă pot ajuta și încercați să vă faceți să vă simțiți mai bine cu o glumă sau o citare.
  • Imaginea intitulată luminează ziua dvs. Pasul 14
    14. Au un strigăt bun. Lăsați-o totul - poate ajuta uneori. Dacă aveți umărul cuiva să plângă, faceți asta sau să vă îmbrățișați și să lăsați totul.
  • Imaginea intitulată luminează ziua dvs. Pasul 15
    15. Pui de somn. Gândiți-vă la lucruri fericite și adormiți la acele gânduri fericite. De asemenea, puteți încerca să vă visați despre ziua dvs. și să o faceți mai bine.
  • Imaginea intitulată luminează ziua dvs. Pasul 16
    16. Joaca jocul dvs. preferat online. Vă ajută să uitați de ziua dvs. Poate obține competitiv, sa te distrezi, și bucurați-vă de fericire.
  • sfaturi

    Încercați fiecare pas de mai multe ori. Aceste lucruri nu sunt instantanee - au nevoie de timp, la fel ca majoritatea lucrurilor.
  • Amintiți-vă că mâine este o altă zi. Dacă toate celelalte eșuează, obținerea unui somn bun este întotdeauna foarte important.
  • Tăiați-vă Slack dacă nu vă simțiți mai fericiți imediat. Continua sa incerci!
  • Dacă nu aveți animale de companie, faceți clic pe un animal sau o pernă umplute.
  • Petreceți puțini bani pe ceva pentru dvs. din când în când, chiar dacă este doar să cumpărați o pereche de chiloți prostie.
  • Avertizări

    Drogurile și substanțele ilegale nu ar trebui să fie un ajutor pentru a vă lumina ziua. Acest articol oferă sfaturi sanitare, sanitare. Evitați stimulanții.
  • Nu greseala să aibă o zi proastă pentru depresie sau alte probleme care au nevoie de sortare. Dacă într-adevăr nu v-ați simțit fericit de două săptămâni sau mai mult, vă rugăm să discutați cu medicul dumneavoastră - vă pot ajuta cu unele soluții pentru a vă face viața mai strălucitoare!
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar