Cum să fii în mod natural amuzant

Știm cu toții că o persoană care este într-un fel, întotdeauna fără efort, dar cum o fac? Nu este magic-ființa naturală amuzantă este de fapt o abilitate pe care o poți practica și să te simți mai bine. Explorând-ți simțul umorului și joc cu ea în situații diferite, vei fi surprins cât de repede este amuzant devine a doua natură. Pașii de mai jos vă vor ajuta să începeți!

Pași

Partea 1 din 3:
Deschiderea și descoperirea simțului dvs. de umor
  1. Imaginea intitulată Fiți în mod natural amuzant Pasul 1
1. Începeți prin slăbirea! Fiind prea urgență și conștient de sine sunt blocuri de drumuri pentru a dezvolta și a comunica un sentiment natural al umorului care este relativ altor persoane. Amintiți-vă că râsul este contagios, așa că dacă vă purtați într-un mod deschis și plin de umor, oamenii vor fi gata să râdă. Pentru a sparge gheața, puteți urmări conducerea altora dacă aveți nevoie.
  • Încercați să zâmbiți și să râdeți mai mult.
  • Imaginea intitulată Fiți în mod natural amuzant Pasul 2
    2. Fii confortabil cu tine și opiniile tale despre viață. Toată lumea are opinii despre viață și, în multe cazuri, opiniile pot fi pline de umor față de alte persoane. Oamenii care sunt în mod natural amuzant sunt de obicei dispuși să găsească umor atât în ​​rândul ei, cât și în opiniile lor. Dacă sunteți prea susținător sau conștient de sine, va fi dificil să găsiți umor în astfel de lucruri.
  • Gândiți-vă la deschiderea către ceilalți prin împărtășirea unei povestiri jenante despre dvs. Fiți precauți, totuși, deoarece glumele de auto-depreciere ar putea să vă facă sau pe alții să se simtă incomod. Stick cu ceva care este bun gust.
  • Imaginea intitulată Fiți în mod natural amuzant pas 3
    3. Căutați umor în evenimentele de zi cu zi. Mulți comedii se concentrează asupra lumii din jurul lor pentru a găsi materiale comedice. Alții se uită la experiențele lor trecute, cum ar fi copilăria lor sau relațiile anterioare ca o modalitate de a face oamenii să râdă. Încercați să faceți un scop de a observa 5 lucruri amuzante pe zi care se întâmplă cu tine. Prin această tehnică, veți începe să vedeți umorul în situații lumești pe care toată lumea o va aprecia.
  • Încercați să găsiți inspirație și material în aspectele absurde și ciudate ale vieții de zi cu zi. Ce vedeți ciudat în muzica populară, moda, sărbătorile și evenimentele curente?
  • Imaginea intitulată Fiți în mod natural amuzant Pasul 4
    4. Vizitați cu un prieten sau cunoștință natural amuzant. Toți avem prieteni care sunt întotdeauna buni pentru un râs. Ce este ceea ce îi face amuzant? Când le vedeți, acordați atenție atenției la ceea ce le face amuzant. Este tonul lor de voce, limbaj corporal, conținut, demultor general sau altceva care îi face în mod natural amuzant. Identificarea a ceea ce este ceea ce le face amuzant va oferi indicii pentru cum puteți fi, de asemenea, în mod natural amuzant.
  • Faceți un obicei să petreceți mai mult timp în jurul oamenilor amuzanți și să oferiți o poveste amuzantă sau o glumă a propriei dvs.
  • Imaginea intitulată Fiți în mod natural amuzant Pasul 5
    5. Cercetare stiluri comedice. Diferitele stiluri comedice fac apel la diferite persoane. Unii oameni se bucură de comentarii sarcastice și vrăjitoare, altele sunt bune cu glume, unele ca impresiile, iar alții se bucură încă de acțiuni amuzante. Toate acestea sunt metode legitime de a fi amuzante, dar este mai bine să alegeți ceva care să se potrivească personalității dvs. pentru a fi în mod natural amuzant.
  • Comedia anecdotală se referă la povestiri personale amuzante care pot sau nu să fie împodobite.
  • Umorul uscat este livrat fără nici o expresie și materie de fapt, în timp ce materialul în sine este foarte amuzant.
  • Comedia hiperbolică este caracterizată de o exagerare masivă.
  • Comedia ironică este atunci când sensul glumei este opusul sensului real.
  • Imaginea intitulată Fiți în mod natural amuzant Pasul 6
    6. Practica fiind amuzantă. Faceți-vă obiectivul de a spune sau de a face ceva care face ca cineva să râdă o dată pe zi. Un bun simț al umorului nu iese peste noapte, iar comedienii profesioniști petrec adesea ani în curs de dezvoltare stilul lor unic. Prin începerea micului, veți fi pe cale să fiți în mod natural amuzant în conversație generală.
  • Nu vă fie frică să împărtășiți ceva ce credeți că este amuzant. În timp ce alții nu vor înțelege întotdeauna umorul, puteți utiliza reacțiile lor pentru a vă ajuta să vă îmbunătățiți stilul, conținutul și timpul.
  • Reflectă ceea ce te face să râzi. Dacă găsiți ceva amuzant, împărtășiți-l cu un prieten care credeți că veți găsi acest amuzant și.
  • Distribuiți un episod amuzant dintr-un film, spectacol de televiziune, carte sau benzi desenate.
  • Partea 2 din 3:
    Fiind amuzant într-o situație socială
    1. Imaginea intitulată Fiți în mod natural amuzant Pasul 7
    1. Simți-vă audiența. Fiți conștienți de ce fel de oameni cu care vorbești și ce îi face să râdă. Amintiți-vă că doar pentru că credeți că ceva este amuzant, nu înseamnă neapărat că oamenii din jurul tău vor. Trebuie să știți publicul înainte de a le face să râdă!
    • Fiți conștienți de faptul că umorul se schimbă odată cu vârsta. Persoanele în vârstă sunt mai puțin susceptibile de a râde de tipurile de umor sexuale sau agresive, în timp ce publicul potrivit poate aprecia acest lucru.
    • Rețineți că în interiorul glumelor, povestiri specifice ale grupului sau glume practice sunt, de obicei, cel mai bine împărtășite cu prietenii apropiați. Nu vrei să faci pe cineva să se simtă lăsat pentru că nu înțeleg contextul.
    • Cu excepția cazului în care împărtășiți opinii similare, evitați glumele despre religie sau politică.
    • Utilizați umorul pentru a face ca oamenii să se simtă mai confortabil și mai pozitivi, să nu-i singuri sau să-și găsească aspectul sau credințele.
  • Imaginea intitulată Fiți în mod natural amuzant Pasul 8
    2. Lucrați la momentul dvs. atunci când spuneți o poveste sau o glumă. Comedienii profesioniști spun că momentul este totul și cheia livrării de benzi desenate. Povestirile și glumele sunt făcute mai amuzante atunci când Teller se oprește chiar înainte de pumnline pentru a construi dramă și anticipare. De asemenea, puteți aștepta să râdeți până la câteva secunde după pumnline, astfel încât oamenii nu pot fi niciodată siguri dacă glumești sau nu. Dați întotdeauna timpului dvs. de audiență să râdeți înainte de a trece la un subiect diferit.
  • Dacă observați ceva amuzant, nu așteptați prea mult să o arătați. A profita de moment!
  • Asides, care sunt comentarii sarcastice sau amuzante introduse în conversație, funcționează bine când sunt livrate rapid.
  • Păstrați poveștile scurte și simple, ca prea mult fundal sau prea multe tangente vor distrage publicul.
  • Imaginea intitulată Fiți în mod natural amuzant Pasul 9
    3. Face glume pe propria cheltuială. Audiențele apreciază când vă faceți ținta comediei. Îi va ajuta să se deschidă și vor găsi mai ușor să râdă atât la tine cât și de ei înșiși. Ca rezultat, oamenii vor începe râsul și anxietatea socială va fi redusă.
  • Nu este recomandat să începeți prin a face glume despre altcineva.
  • Dacă sunteți cu cineva care este capabil să râdă de la sine, puteți să vă distrați ușor la ei după ce ați făcut același lucru pentru dvs. Asigurați-vă că nu mergeți prea departe, deoarece acest lucru va transforma o situație cu inima ușoară într-una ciudată.
  • Imaginea intitulată Fiți în mod natural amuzant Pasul 10
    4. Țintă subiecți bine cunoscuți care nu vor fi răniți. Poking distracție la cifrele autorității, cum ar fi politicienii, celebritățile sau (foști) șefii este de obicei sigură. Nu faceți glume în detrimentul oamenilor care sunt invalizi fizic sau cognitiv sau care se ocupă de o experiență dificilă, cum ar fi divorțul, moartea, boala sau agresiunea sexuală.
  • O regulă bună de degetul mare este să se prăbușească, nu în jos. Distractiv de o persoană sau o entitate într-o poziție de putere, e.G. un bully, se strecoară. Făcându-se distractiv de o persoană sau o entitate care nu are putere, e.G. Un grup oprimat, se strecoară. Punching up provocări status quo-ul, în timp ce perforarea în jos consolidează-l.
  • Imaginea intitulată Fiți în mod natural amuzant Pasul 11
    5. Evitați memorarea și reintroducerea glumelor mai vechi. Spunând bine glume recitate, cum ar fi glume de ciocolată sau glume necorespunzătoare, vor transforma oamenii în sensul umorului. În plus, încercarea de a spune o glumă pe care ați auzit-o la televizor sau găsită online va apărea repetată și nefiresc. Stick cu propriile dvs. observații.
  • Partea 3 din 3:
    Fiind în mod natural amuzant la locul de muncă
    1. Imaginea intitulată Fiți în mod natural amuzant Pasul 12
    1. Utilizați umorul pentru a vă integra în locul de muncă. Amintiți-vă că vă duceți prea serios vă poate răni relațiile cu colegii dvs. Un bun simț al umorului, a combinat eticul de muncă puternic, sa dovedit a fi trăsături importante în liderii de succes. Fiind amuzant la locul de muncă, vă puteți îmbunătăți reputația acolo.
  • Imaginea intitulată Fiți în mod natural amuzant Pasul 13
    2. Bond cu colegii prin umor. Umorul poate fi folosit pentru a crește coerența grupului prin difuzarea situațiilor negative și generarea de sentimente pozitive. Puteți folosi umorul pentru a atrage atenția asupra lucrurilor pe care le aveți în comun cu colegii sau un sef. Acest lucru vă va ajuta să vă faceți prieteni la locul de muncă și să faceți locul de muncă mai confortabil.
  • Dacă încercați să colaborați cu cineva pentru prima dată, oferind critici sau susținerea unei idei sau planuri controversate, umorul poate fi o modalitate excelentă de a atrage atenția fără a părea pretențios sau superior.
  • Imaginea intitulată Fiți în mod natural amuzant Pasul 14
    3. Fii atent cu umorul la locul de muncă. Vrei să ieși la fel de amuzant, nu o ofensivitate agresivă sau absolventă. De asemenea, doriți să vă apucați și să păstrați atenția oamenilor, dar nu pentru că vă găsesc ofensivă. La locul de muncă, evitați formele de "Comedie scăzută" care ar fi prea riscant.
  • Eventual subiecte ofensive includ aspectul fizic sau deficiențele, grupurile oprimate (e.G. femei și minorități), dizabilități fizice sau mentale și referințe la funcții corporale și sex.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Nu acționați stupid pentru că credeți că amuzant sau degradați sau vă jenați pentru câțiva "Râderi ieftine".
  • Asigurați-vă că oamenii cu care vă aflați știți când sunteți amuzant și când sunteți serios.
  • Urmăriți comedia TV și observați cum interpretează și răspund cu umor la situații sociale sau la mediul lor. Încercați să copiați stilul lor de livrare și să notați răspunsul publicului.
  • Evitați reluarea aceleiași glumă sau poveste.
  • Amintiți-vă că nimeni nu este perfect. Găsirea umorului în situații de jenantă sau ciudate nu numai că vă va ajuta să faceți față, dar faceți cele din jurul dvs. vă simțiți mai mult la ușurință.
  • Umorul este mare pentru ameliorarea tensiunii, dar știți când să fiți serioși.
  • Evitați retortele excesive sau repetarea unui anumit "Capturală".
  • Utilizați o judecată bună în a decide ceea ce este potrivit.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar