Cum să stimuleze ego-ul omului

Toată lumea are nevoie de o creștere de încredere uneori. Omul tău ar fi putut fi într-un timp greu recent că a dus la o stima de sine mai mică decât de obicei. Sau, chiar ai putea simți nevoia de a-l face să se simtă la fel de minunat cum crezi că este. Indiferent de motivul dvs., este posibil să vă simțiți pe omul dvs. încrezător și fericit în cel mai scurt timp. Pentru a stimula ego-ul unui bărbat, îi poți arăta apreciere, compliment și / sau flirt cu el (ca și cum ai nevoie de un motiv pentru).

Pași

Metoda 1 din 3:
Complimentându-l
  1. Imaginea intitulată stimulează un bărbat
1. Spune-i cât de bine arată el. Fiecare tip îi place să audă că arată bine - chiar și atunci când ați fost într-o relație de mult timp. Chiar dacă nu este încrezător în privirea lui, să-l lase sincer că sunteți atras de el. Dați-i un compliment specific la fiecare câteva zile, cum ar fi cât de mare arată într-o anumită cămașă.
  • Dacă merge la sala de gimnastică, spuneți "antrenamentele dvs. au fost într-adevăr plătite în ultima vreme. Arăți irezistibil."
  • Nu ar face rău să-i spună că alți oameni ar scot peste aspectul său bun. Asta nu înseamnă că ar vrea acei oameni. Ar fi făcut-o să se simtă bine că cineva crede că este atrăgător că nu este implicat în mod intim cu el.
  • Imaginea intitulată stimulează un bărbat
    2. Lăudați-i realizările. Faceți o mare afacere din ea când realizează ceva. Ar putea fi o promovare, un proiect de artă finalizată sau ceva la fel de simplu ca finalizarea unei sarcini de uz casnic care a luat o vreme pentru el să completeze. Lasă-l să știe cât de mândru de el ești. Îi poți face cina preferată, dă-i un dar, sau aruncați-l o petrecere surpriză. Îl va face să se simtă special.
  • Dacă a fost promovat recent, spuneți că "Știam că veți obține această promoție. sunt atat de mandru de tine. Cum doriți să sărbătorim?"
  • Imaginea intitulată stimulează un bărbat
    3. Cereți sfatul său. Gândește-te la ceva ce te-ai luptat pentru o vreme. Poate că ați avut o luptă cu un prieten și nu sunteți sigur cum să o rezolvați. Sau ar putea fi ceva mai mare. De exemplu, poate că ți-a fost oferit un loc de muncă, dar nu ești sigur că ar trebui să o iei. Întreabă-l pentru sfatul său. Apoi, complimentați capacitatea sa de a vă oferi sfaturi utile și grijulii.
  • Ați putea cere sfaturi atunci când vine vorba de ceva mic, cum ar fi alegerea unui costum. Întrebați-i ce îmbrăcăminte sau îmbrăcăminte crede că ar trebui să purtați.
  • Nu trebuie să-i luați sfatul, dar cererea lui îl va face să se simtă apreciată.
  • Prin prezentarea vulnerabilității imediat, cealaltă persoană se va simți mai aproape de dvs.
  • Imaginea intitulată stimulează un bărbat
    4. Compliment capacitatea sa în pat. Bărbații sunt adesea creaturi foarte fizice. O relație fizică nu este totul, dar ar spori ego-ul să știe că este plăcut. Îi poți spune că este cel mai bun pe care l-ai avut sau ai putea avea. Sau, spune-i lucruri specifice pe care le place că o face.
  • De exemplu, ai putea să-i spui că îți place cât de grijuliu este când vine vorba de nevoile tale.
  • Imaginea intitulată stimulează un bărbat
    5. Laudă pe el altora. În mod ideal, ar trebui să faceți acest lucru în fața altor oameni în timp ce se află în jur. Ai putea spune ceva despre cum a primit recent o promovare sau cât de mare a fost cu copiii. Știind că ești destul de mândru de el să se laudă va fi un impuls de ego instantaneu.
  • Ai putea spune "A fost întotdeauna un mare partener, dar el a fost deosebit de mare în ultima vreme. Mă simt atât de norocos să-l am!"
  • Chiar dacă te laudă în timp ce nu este în jur, s-ar putea întoarce la el. Îl va face să se simtă minunat dacă un prieten îi spune că l-ai complimentat când nu era acolo.
  • Metoda 2 din 3:
    Flirtează cu el
    1. Imaginea intitulată stimulează un bărbat
    1. Râde de glumele lui. Făcând un om să se simtă ca și cum are un mare simț al umorului, este sigur să-și sporească ego-ul. S-ar putea să aveți simțuri diferite de umor, dar nu rezistă la râs când face sau spune ceva cu adevărat amuzant. Nu forțați râsul fals, deoarece asta îl poate face să se simtă ca și cum l-ai păcat. De asemenea, nu râde de el când cade sau face ceva neintenționat amuzant.
    • Spune ceva de genul "Ești hilar" când sparge o glumă.
  • Imaginea intitulată stimulează un bărbat
    2. Uită-te la el dintr-o cameră aglomerată. Face ca omul să se simtă ca și cum nu-ți poți lua ochii de la el. Acest lucru funcționează mai ales când sunteți într-o cameră plină de oameni care ar putea primi cu ușurință atenția. Nu te uita la el tot timpul. Acest lucru îl poate face să simtă că îți urmărești mișcările. În schimb, zâmbiți la el sau la el la el de câteva ori când sunteți separați.
  • Imaginea intitulată stimulează un bărbat
    3. Arătați-i că îl găsiți atractiv. În afara complimentării aspectului său, arată-i ce calități are pe care le găsiți atractive. Lasă-l să știe când face ceva care te transformă. Spune-i că arată prea bine să reziste. Nu vă fie frică să vă arătați dorința pentru el.
  • Înainte de a pleca pentru ziua, spuneți "Wow! Arăți astăzi frumos frumos! Dar am mai spus că ieri pentru că întotdeauna arăți grozav."
  • Imaginea intitulată stimulează un bărbat
    4. Trimiteți-i un text în timpul zilei. Îl va face să se simtă bine să știi că nu poți să nu mai gândești la el când ești în afară. Nu-l bombarda cu texte pe tot parcursul zilei, pentru că ar putea fi enervant. Una sau două texte vor fi suficiente. Puteți spune ceva la fel de simplu ca "gândirea la tine."Sau, ai putea să-i spui cât de mult îl vrei.
  • Trimite-i un text care spune "nu pot să aștept până nu vă văd în seara asta."Sugerați că îl veți ajuta să ameliorează stresul unei zile lungi.
  • Ai putea trimite un text spunându-i că nu poți să nu mai gândești la timpul uimitor pe care l-ai avut împreună noaptea trecută.
  • Imaginea intitulată stimulează un bărbat
    5. Inițiați intimitatea. Arătați fizic omul că nu îl puteți rezista prin faptul că este cel care inițiază intimitatea. Nu trebuie neapărat să fie sexual. Ai putea să-i dai sărutări suplimentare, îmbrățișări și cuddles. Dar este, de asemenea, o idee bună să-l seduci dacă vă simțiți confortabil cu el.
  • Ai putea lua asta o crestătură, purtând lenjerie sau răsfățând într-una din fanteziile lui.
  • Metoda 3 din 3:
    Aprecierea bărbatului tău
    1. Imaginea intitulată stimulează un bărbat
    1. Spune-i când a făcut ceva corect. Nu lăsați lucrurile mici să meargă neobservate. Nu trebuie să complimentați fiecare lucru mic, dar o laudă pentru binele de zi cu zi pe care o face îl va face să se simtă minunat. L-ai putea lăsa să știe cât de mult îl apreciați schimbând scutecele, făcând impozite sau făcând cina.
    • Ai putea spune ceva de-a lungul liniilor "Ai fost atât de util în jurul casei de azi. Apreciez atât de mult."
    • Nici măcar nu trebuie să-i spui că apreciezi aceste lucruri. Ați putea înlocui cuvintele cu o înălțime de cinci ani sau pumn.
  • Imaginea intitulată stimulează un bărbat
    2. Lasă-l să știe că ești recunoscător pentru dedicarea lui pentru tine. Fiind loial într-un parteneriat este de așteptat, dar nu face rău să lași omul tău să-ți apreciezi dedicarea lui. Într-o lume în care trădarea pare comună, spune-i că te face să te simți norocos. Dacă aveți o familie împreună, spuneți-i că apreciați dedicarea lui pentru copiii dvs. Lasă-l să știe că dedicarea lui are o mare diferență în viața familiei tale.
  • De exemplu, ați putea spune "văd cât de mult ați pus munca în această familie. Că munca grea nu merge neobservată de nimeni."
  • Imaginea intitulată stimulează un bărbat
    3. Faceți ceva ce îi place. În afara de a-i spune că apreciați interesele și talentele sale, încercați să faceți ceva cu el. Va fi o creștere a încrederii pentru el să știe că doriți să aflați mai multe despre ceea ce petrece timpul. Dacă îi place să joace baseball, cere-i să vă învețe elementele de bază. Dacă se bucură de un anumit joc video, învățați cum să îl jucați și apoi să-l surprindeți jucând cu el.
  • Ar putea fi, de asemenea, ceva la fel de simplu ca și îmbrățișarea mâncărurilor italiene la cină, chiar dacă nu este preferatul tău.
  • Imaginea intitulată stimulează un bărbat
    4. Îmbrățișează defectele. Poate că ar fi greu să-și accepte defectele, ceea ce îi aduce ego-ul în jos. Afișarea defectelor se întâmplă uneori, dar încercați să vă abțineți de la ea. În schimb, spune-i că apreciați defectele sale și învățați-l cum să le apreciem și ei. Poate că poate fi un pic prea invidios de oameni uneori. Sigur că este enervant, dar prin îmbrățișarea ei, puteți lucra împreună pentru a rezolva problema.
  • Dacă este puțin nesigur, ai putea spune "Știu că te simți puțin mai puțin decât încrezător, dar înțelegi că nu trebuie să simți așa. Cred că ești minunat. Oricum, putem lucra împreună pentru a vă ajuta să depășiți acel sentiment."
  • Unele defecte nu ar trebui să fie îmbrățișate. De exemplu, poate că el este sălbatic gelos până la punctul în care pierzi prietenii. Acesta este un defect care ar trebui să fie indicat și schimbat cât mai curând posibil.
  • Imaginea intitulată stimulează un bărbat
    5. Lăsați lucrurile mici să meargă. Da, este greu să lași mici probleme uneori. Poate că își va părăsi prosopul umed pe podeaua de baie. Sau a scăzut ouăle chiar și după ce i-ai spus să fie foarte atent cu sacul ăla. Se intampla. Sigur, există câteva lucruri care nu ar trebui să fie lăsate, dar încercați să lăsați lucrurile mici să meargă. Îl va face să se simtă mai încrezător dacă fiecare greșeală pe care a făcut-o nu este chemată.
  • Dacă anumite probleme persistă, nu vă curățați după el însuși, este bine să aduceți ușor problema. Încercați să evitați nagging-ul.
  • Imaginea intitulată stimulează un bărbat
    6. Cere-l pentru ajutor. Ești, desigur, o persoană capabilă și independentă, dar adesea face un om să se simtă bine să știi că ai nevoie de el. Nu este necesar să-l cereți să solicite ajutor pentru fiecare lucru mic sau ar putea să-l enervante pentru el. În schimb, ocazional cere ca el să ajute cu o problemă cu care sunteți absolut sigur că va ști cum să rezolve.
  • De exemplu, dacă slujba sa fixează computerele, cereți-i să vă ajute la calculatorul dvs. lent.
  • Dacă este minunat la fixarea lucrurilor, cereți-i să repare o masă rătăcită.
  • sfaturi

    Nu râdeți imediat după ce îl complimentați sau spuneți-l într-un ton sarcastic. Care poate declanșa o emoție negativă și o va face nesigură.
  • Nu vă falsificați complimentele și acțiunile. S-ar putea să-l facă să se simtă ca și cum l-ai mântuit dacă captează.
  • Avertizări

    Dacă reacționează negativ la ceva ce faceți, nu îl împingeți.
  • Nu fi niciodată patronați unui om când îi sporește ego-ul. Tot ce faci ar trebui să fii autentic, așa că nu pune la îndoială motivația.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar